אילנדיל

New member
../images/Emo10.gif

האייפוד באמת כזה מכשיר מדהים, אבל למה לעזאזל יש איתו כל כך הרבה בעיות...? כמובן שעדיין לא הצלחתי להעתיק אליו קבצים, אבל מילא זה, מה עכשיו? אני מחבר אותו, המחשב מזהה אותו ולכאורה הכל בסדר, אבל מה אז? האייטיונז קורא לו בשם אחר מתמיד (IBM PRELOAD אם זה משנה), והוא טוען שיש 27 ג'יגה, ומתוכם שמונה תפוסים (לא יכול להיות כמובן..). למרות זאת הוא לא מציג קבצים. והוא לא מתעדכן כמובן. מוזר מאוד מאוד.
זהו, רק רציתי לחלוק. אם למישהו יש רעיון מקורי הוא מוזמן לחלוק.

למה יש לי הרגשה שזאת המערכת

ההפעלה המחורבנת שלך? יש לך אפשרות לגשת למחשב אחר? כי לקרוא לאיפוד בשם אחר נראה לי כמו בעיות חמורות במערכת הפעלה מייקרוסופטית

אילנדיל

New member
../images/Emo10.gif

אז מה? מי שיש לו פי סי לא יכול להנות מהאייפוד בצורה נורמלית?

weird dust

New member
יש לי חברים שמשתמשים

גם בווינדווס וגם באי פוד דור 2 ואין לו ביות אני לר ראיתי את המערכת שלך או את האי טונז שלך ולכן אני לא יכול לנתח את המצב שלה וכל השאר.

iYakir

New member
זה לא נכון

לפי מיטב הבנתי לאיי פוד תמיכה מלאה בפי סי יכול להיות שהמערכת שלך מותקנת לא נכון או שסתם עשית טעות קטנה בהתקנה של התוכנה או בהגדרות שלה...

לזה בדיוק אני מתכוון

בצורה הרגילה והתקינה החלונות צריכה לעבוד עם האיפוד בצורה תקינה אבל נתקלתי בימי עם החלונות שהמערכת נראית בסדר והיא לא בסדר והתקלות מופיעות במקרים מוזרים אז פיתרון נפוץ הוא התקנה מחדש במק זה פשוט יותר בגלל ניהול המשתמשים אבל בחלונות זה לא עובד בצורה דומה אז אי אפשר לפתוח משתמש חדש ולצפות שזה יסתדר

אילנדיל

New member
עדכון (הכל עובד!!)

המומחה התורן בא וסידר הכל
! אז מה הייתה הבעיה? יש לנו בבית מחשב נוסף שמחובר ברשת לשלי, משום מה היה בלבול עם האותיות של הכוננים, והאייטיונז התבלבלה מעט וחשבה שהמחשב של אבא שלי הוא האייפוד (כן, מאוד מוזר..) ולכן התוכנה ניסתה להעביר שירים אליו.. לכן גם האייטיונז טען שהכונן הוא 26 ג'יגה (זה הגודל הנכון באמת). כמה דקות של עבודה והכל סודר
חוץ מזה מתברר שהסרביס פק 2 של ווינדוס שם אוטומטית פיירוול על הכל, בין השאר על הפיירווייר, מה שככל הנראה האיט את העברת השירים. זהו! הכל עובד
ובהודעה הקודמת לא התכוונתי שאי אפשר להשתמש בפי סי ואייפוד יחד, אבל עדיין יש לי תחושה שמק+אייפוד עובד יותר חלק מפיסי+אייפוד. לא חשוב, העיקר שהכל עובד כראוי. תודה על העזרה

iYakir

New member
בדיוק מה שחשבתי

זה בעיה פרטית ולא בעיה בתמיכה של הווינדאוס.. כמובן שאפל יכלו לתכנן את איי טונס בצורה מושלמת למק מהסיבה הפשוטה שיש להם את הקוד מקור של שניהם אבל לדעתי הם הצליחו להתאים אותו מצוין גם ל-windows וזה די נדיר שהבעיות בין הפוד לווינדאוס בלתי נפתרות... אני רק מקווה שכשלי ידיע לא יהיו לי בעיות כאלה :]

למעלה