• פותח הנושא rode2
  • פורסם בתאריך

rode2

New member
../images/Emo10.gif

טוב מה אני אגיד..אז ככה..שמעתי את לטרטורה התאכזבתי..שמעתי את לא פאריד..נחמד..אבל לא התרגשתי..עכשיו..שמעתי את כל הדיסק..אני ממש אבל ממש מאוכזב אין אפילו שיר אחד שריגש אותי..הגריסה של LA PARED הרעשנית חמודה..כל כך שאקירה..אבל זה לא נשמע להיט ממש.iscondite ingles שיר חמוד..נראה לי השיר הכי שווה בדיסק.. חיכיתי והתלהבתי יותר מידי..הייתי צריך להיות בטוח שזה לא יהיה משהו..מאז ששמענו את לטרטוה..כאילו זה היה די ברור ..מה שבטוח..את הדיסק לא נראה לי שאקנה..מקסימום צריבה..

swewa

New member
בהתחלה

כששמעתי את לה טורטורה מה זה נגעלתי ועכשיו אני מזמרת את זה כל היום אני חושבת שצריך זמן לשמוע שיר שיר לאט לאט כולם יתמכרו

12ShakirA12

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

לי קרה אותו דבר, בהתחלה שמעתי את לה טורטורה וממש לא אהבתי.. חיפשתי את הדברים הטובים ומצאתי.. קיצר.. שיר מדהים כמו לה פארד.. רק שלה פארד ממש מדהים
וזה אכן, רק עניין של זמן... אחרי שיחרשו אותו כולם יאהבו

Moor 87

New member
אישש...

אל תקח את זה קשה.. בסך הכל הדיסק טוב!!!!! אני נתתי לו ציון 8, אולי 7 וחצי אבל הוא מצויייין טוב לא כמו donde estan los ladrones הגדול אבל הוא הרבה הרבה יותר טוב מlaundry service !! שירים שונים אחד מהשני נורא מגוון מעניין. החסרון הבאמת גדול בדיסק זה החזרה על 2 שירים ב2 גרסאות מה שתופס עוד 2 רצועות שיכלו להיות שירים מענגים.. זה כנראה יותר זול..

perrinat

New member
זה ידוע...

לוקח זמן להתחבר לשאקירה, גם בדיסק הראשון וגם בדיסק באנגלית לקח לי כמה זמן, והייתי צריכה כמה השמעות עד שהתחברתי למילים ולדיסק, ואח"כ זה פשוט....

כמה מילים על הדיסק החדש של שאקירה

הוא גדול גדול גדול!!! נכון צרבתי אותו, היה קשה לי להתאפק... אבל גם הזמנתי בהזמנה מוקדמת דרך הדואר + פוסטר בונוס! שאקירה ענקית, דיסק גדול, בוגר ויפה הביקורת באמאזון משבחת אותה וזה רק ההקדמה לדיסק באנגלית שיצא בנובמבר. LA TORTURA זה שיר שבכלל לא משקף את הדיסק. תקשיבו לשירים שהיא הקליטה עם GUSTAVO CERATI מ-SODA STEREO הגדולים, לשירים קוראים DIA ESPECIAL ו NO ותראו איזו התקדמות שאקירה עברה מאז LAUNDRY SERVICE. מה עם השיר LAS DE LA INTUICION? שיר ענק וגם המילים נהדרות. שאקירה את גדולה!!! לעידכונים וחדשות בקרו בפורום שאקירה בגוגל: www.shak1ra.com

rode2

New member
נכון..

דיסק מאוד בוגר וכבד נשמע כמו מישהי בת 50 שרה ככה..במיוחד השיר עם המוסיקה כמו בשנות 60 אין מה להגיד עלח הקול שלה והכישרון שלה היא מעולה והאי באמת מלכה...חרתשי על השירים והם נשמעים טוב באמת אני מאוד מקווה שהאלבום באנגלית יהיה יותר ענק ויכבוש את כל העולם..מגיע לה היא זמרת ענקית

Daniella 21

New member
חבל.. אני מהתחלה ידעתי שלה טורטורה

יהיה ענק
הרי השיר כשמבינים את המילים אז מתחברים אליהם ובמיוחד שאלחנדרו סאנז שר את זה
ואלחנדרו הוא מישהו מיוחד הרי רק איתו יש לה קאבר בכל השירים
גם אני לא התרגשתי מ לאפרד. אבל אני בטוחה שיש שם שירים שאחרי כמה נסיונות תתחבר אליהם

למעלה