../images/Emo10.gif

אני יודע שזו קלישאה.. אבל.. למה תמיד שטוב לנו משהו חייב להתקלקל.. למה תמיד שאנחנו רוצים הצד השני לא רוצה? וזה קורה בדיוק מתי שאנחנו מתחילים לרצות! אוף... לא פייר...

noosh

New member
לפחות זה קורה כשמתחילים

אז יש עוד זמן להסתובב חזרה. אנחונ לא יכולים לדעת מה עובר בראש של אנשים, אנחנו פשוט צריכים לקבל את זה, אני משערת. אפשר תמיד לנסות ולהתעקש ולקוות שזה יצליח, אבל לרוב זה צריך לבוא משני הצדדים, באותה המידה. הצד השני לא רוצה? זה אולי הפסד שלנו, אבל זה גם הפסד שלהם. אז נושמים עמוק וממשיכים הלאה. זה לא שיש ברירה אחרת, לפעמים זה דווקא טוב שאין ברירה אחרת. ממשיכים לחפש.

לא תמיד...

לפעמים הצד השני לא רואה דברים בצורה נכונה ואפשר להתעקש איתו עד שהוא יבין את זה... כמובן, כל זה רלוונטי כשאתה לא נודניק ועושה את זה בצורה נכונה... כשאתה באמת רוצה משהו, תתאמץ להשיג אותו...ואם אתה לא רוצה להתאמץ...כנראה שאתה לא באמת רוצה אותו.

lollapalooza

New member
יש דברים ששווה להתעקש בשבילם.

ולו רק כדי שתדע שניסית ולא תתחרט אחר כך על זה שלא ניסית.

noosh

New member
טוב, הם היו יותר חכמים, אלה שענו

מעליי תתעקש אם זה שווה את זה, אבל אתה צריך לשים לב מתי ההתעקשות הזאת הופכת למאבקים בטחנות רוח, ובעיקר מול עצמך. ואל תחשוב שאם הצד השני החליט משהו, זה מוריד מהערך שלך. זו מעין הקבלה שכולנו עושים אוטומטית, אבל אם מישהו החליט שהוא לא מעוניין בנו, זה לא הופך אותנו ל-לא בסדר, זה פשוט הופך אותו למישהו שלא מעוניין בנו. וכאן זה נגמר. (סתם, הרגשתי צורך להבהיר את זה)

נראה לי...

שאני פשוט חלש אופי אולי, ותרן. סוג של פאסימי.. אני נוטה לקבל דברים כמו שהם (איזה מן לוחם אני?!)

lollapalooza

New member
אז שים לזה סוף ../images/Emo13.gif

מי כמוני יודע מה זה להיות חלש אופי וותרן. ומי כמוני יודע שאפשר להלחם בזה
אם משהו מספיק חשוב, אתה חייב להלחם עליו.

למרות שאני מעריך את כל הדעות כאן

וכמובן מודה לכל המתייחסים, אני חושב שמה שהגבת בתחילת השרשור מאוד נכון, אם זה לא בא משני הצדדים באותה מידה, אז זה לא מועד להצלחה מרובה (וזה לפי הניסיון והדעה האישית שלי), זה נכון שלפעמים יש הפתעות, אך לרוב המאבקים האלה סתם מייסרים ולבסוף מאכזבים.

lollapalooza

New member
זה נכון.

אם אין נכונות משני הצדדים, זה לא יעבוד. אבל אם אתה לא בטוח בזה במאה אחוז, אז אולי כדאי בכל זאת, ולו רק בשביל הנסיון.

בלי קשר

לתוכן, כלומר לעניין שאתה מדבר עליו... אבל לא רק כשטוב מתקלקל, גם כשמקולקל נהיה טוב - אבל אז זה לא מפריע לנו. נהפוך הוא. בכל מקרה בחיים שומדבר לא נשאר אותו הדבר כל הזמן. דברים זזים. אמנם בעסה ש"טוב" מתקלקל, אבל חשוב לא לשכוח שגם בתקופות רעות יש הפוגות.

למעלה