בלאגנית

New member
../images/Emo10.gif

חבר שלי אמר שאני לא מנשקת טוב
שאלתי אותו למה, אז הוא אמר שאני פותחת פה ע-נ-ק ושיש לי יותר מדי רוק בפה
איזה מבאס זה לשמוע דבר כזה... בכלל לא שמתי לב שפתחתי פה ענקי כשנישקתי אותו
אז עכשיו מה...? כל הזמן לבלוע רוק לפני נשיקה? (זה שיש לי הרבה רוק זה ידוע לי)

driffted girl

New member
holly ../images/Emo93.gif

מוכרת לי הבעיה, ודווקא מהצד השני. זאת אכן חוויה לא נעימה...סוג תחושה של בליעה. לגבי הרוק הוא ילמד להתמודד עם זה, כמובן שכמו שאמרת את יכולה "לבלוע" לפני, אני בספק אם זה אכן יעזור. לגבי אופן הנשיקה, או איך לפתוח את הפה- תשתדלי להתאים את מיקום שפתייך במדוייק על שלו, כך לא יווצר מצב שהפה שלך יכיל את שלו... שיהיה בהצלחה

נרקי

New member
משו ארוך שמצאתי אבל שווה לקרא../images/Emo3.gif

על נשיקות וכאלה..
נשיקה ראשונה בין שני בני זוג צריכה תמיד להיות בזמן ששניכם לבד. זה יעזור לכם להימנע ממצבי עצבנות ומבוכה לא נחוצים. הסוג הכי טוב של נשיקה הוא הסוגים שמשתמשים בו בווריאציות שונות.. כמו למשל להתחיל עם נשיקה קטנה, לעבור לנשיקה צרפתית ואולי למצוץ את השפה העליונה או התחתונה של בן/בת זוגך.... אל תשאירו את הנשיקה רק לשפתיים.... נשקו את הלחיים, את הסנטר או את העפעפיים. זה יכול להיות נורא מפתה ורומנטי. טיפים בסיסיים לנשיקה... ריח פה- זה מאוד חשוב. תוודאו שצחצחתם שיניים לפני שיצאתם לפגישה. אין דבר גרוע יותר מאשר להתנשק עם מישהו בעל ריח פה רע. אם הדייט שלכם מכיל ארוחה לפני הנשיקה, תוודאו שיש לכם מנטה ביד לקחת ישר אחרי שסיימתם לאכול. אל תיקחו את המנטה או המסטיק לפני הנשיקה. אתם לא רוצים שיהיה לכם משהו בפה זמן שאתם מתנשקים. שפתיים לחות- אתם רוצים שהשפתיים שלכם יהיו לחות מעט כשאתם מתנשקים. תעבירו את הלשון על השפתיים שלכם לפני הנשיקה. בנות.....אל תשימו ליפ גלוס כי זה נוטה לעשות את הנשיקה יותר מידי דביקה. ואל תשימו יותר מידי ליפסטיק אלא אם כן אתן רוצות שגם לבן הזוג יהיה ליפסטיק אחרי הנשיקה. שפתיים לחות מעט עושות את זה קל להזיז את השפתיים על בן הזוג וזה נותן גם לך וגם לבן זוגך חוויה נעימה יותר. עמדה- תעמדו קרוב לבן/בת הזוג. כששניכם מתקרבים אחד לשני יחד תטו את הראש שלכם מעט. אם אתם יכולים לראות לאיזה כיוון נוטה הראש של בן/בת הזוג, תטו את הראש שלכם בעדינות לצד השני. עיניים עצומות- רגע לפני שהשפתיים נפגשות, תעצמו את העיניים. יש אנשים אשר מעדיפים להשאיר את העיניים שלהם פתוחות במהלך הנשיקה. אבל עד שתדעו מה בן/בת זוגכם מעדיפים עדיף שתשאירו את העיניים סגורות. שפתיים פתוחות- פתחו את השפתיים קלות ותמקמו את השפתיים שלכם על השפתיים של בן/בת זוגכם. אל תעצרו את הנשימה! תנשמו דרך האף. כשהשפתיים נפגשות, לחצו אותן קלות על שפתי בן/בת הזוג. אתם יכולים להזיז את השפתיים לאט, בתנועה סיבובית או רק להשאיר אותן צמודות על בן/בת הזוג. שפתיים סגורות- זה מין סוג של נשיקה שאתם נותנים לסבתא או לדודה. במקום לפתוח את הפה כשהשפתיים נפגשות, תשאירו אותן סגורות. זו גם דרך טובה לתת לבן/בת הזוג לדעת שזה הכי רחוק לאן שזה הולך. נשיקה צרפתית- זה הסוג הכי פופולארי של נשיקה. זה מכיל נגיעה של הלשון לשכם בלשון של בן/בת זוגכם וזה יכול להיות חוויה נעימה. יש כמה טיפים כדי ליצור נשיקה צרפתית טובה. שפתיים פתוחות- פתחו את שפתותיכם על גבי שפתות בן/בת הזוג קצת יותר מאשר במהלך הנשיקה הרגילה. זה יקל את הכנסת הלשון של בן/בת הזוג לתוך הפה שלך. לשון- מקמו את קצה הלשון על קצה הלשון של בן/בת הזוג. אל תכריחו את הלשון להיות עמוק בתוך הפה שלהם. אם אתם רוצים, אתם יכולים לשחק עם הלשון שלהם בסיבובים של הלשון שלהם עם שלך. תיהנו עם זה...תחקרו. שפתיים- אתם יכולים לחקור דרכים שונות על ידי שימוש בלשון שלכם. תנסו לרוץ עם קצה הלשון שלכם על השפתיים של בן/בת הזוג. תעשו את זה לאט ובעדינות, רק בעזרת קצה הלשון שלכם. נשיקת מציצה- זה יכול להיות סוג מפתה של נשיקה. במקום נשיקה צרפתית עם פה פתוח, בזמן שהשפתיים של בן/בת הזוג פתוחות תמצצו אותן בשפה העליונה או התחתונה עם שלכם, רק לשנייה או שתיים. אז תעברו לסוג אחר של נשיקה או תעברו לשפה האחרת. נשיקת צביטה- הסוג הזה של הנשיקה צריך להיעשות בזהירות, אבל כשהיא נגמרת מדויקת היא יכולה להשאיר אפקט נהדר על בן/בת הזוג. בזמן שאתם מתנשקים בנשיקת המציצה, בעדינות תנשכו את השפה שלהם, אבל תהיו מאוד זהירים כדי לא לפגוע בבן/בת הזוג. הנשיקה הזאת צריכה להיעשות עם מישהו/י שכבר נישקתם כמה פעמים לפני כן, אחרת אתם עלולים לזעזע את בן/בת הזוג. נשיקת הפתעה- הסוג הזה של הנשיקה מתבצע כשבן/בת הזוג שוכבים על ספה או על האדמה, ישנים או סתם שוכבים עם עיניים סגורות. בשקט התקרבו אליהם ותשימו, בעדינות יתרה נשיקה על השפתיים שלהם. תמשיכו עם הנשיקות עד שבן/בת הזוג פותחים עיניים או מתעוררים.

SIRI41

New member
אחרי הקריאה הזו חשבתי לעצמי

כמה שהפה והשפתיים - זה חלק אירוטי מפתה לא פחות חשוב בתפקידו מהחזה וכל איבר אינטימי אחר בגוף - הוא חשוף 24 שעות ביממה ונגלה לעיני כל - אבל בגלל שהוא נגלה ולא נסתר - הוא נראה כמובן מאליו :) - וזה לא האיבר שנלך ברחוב והוא יהפנט אותנו כמו כל איבר אינטימי אחר בגוף - מכאן מסקנה - מה שנסתר יותר מפתה מהנגלה לעין - כתבה יפה באמת למתחילים . אבל לכותבת ההודעה - כדאי שהיא תדע שזה אכן ככה אבל ברמה יותר זורמת - כך שלא תלחץ.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מצטערת.. אחת הטראומות שלי זה הרבה רוק. אבל אולי במקום להתלונן , שילמד אותך? תתחילו באיך לא לפתוח פה ענק:)

Paranoid Eyes

New member
חח

שמעי זה אחרי שיצאתי עם אחד כזה.. :/ ואולי תתפלאי לשמוע אבל יצאתי איתו פעמיים ואחת הסיבות שהוא לא בא לי בטוב זה בגלל שהוא פשוט הגעיל אותי . הבנאדם היה מרייר!!!!!

pardoi

New member
חחחחחחחחחחח

שונאת את המריירים.. ואת הבולעים... האקס בהתחלה היה בולע..הסוד הוא ללמד אותם מה את אוהבת...ואיך

Come Alive

New member
../images/Emo45.gif

עם אחד מהאקסים שלי, כל פעם- אחרי נשיקה איתו- הרגשתי כאילו חשופית ע-נ-ק זחלה לי על כל הפנים. כמה רוק, בנאדם! תלמד לרסן את הריר שלך!

Come Alive

New member
את אומרת לי.. ../images/Emo3.gif

היו לו שפתיים גדולות, והוא אהב לפתוח את הפה. היה.. נעים. הייתי עם עוד אחד, שדחף את הלשון שלו לכבד שלי, בערך, וחנק אותי. זה היה ב-א-מ-ת מזעזע. ואז הוא עוד אמר לי: "את משתמשת בהרבה יותר מדי לשון.." אני??? מאז הייתה לי טראומה. וזה קרה לפני 3 שנים.

תפסיקו עם זה, זה ממש לא מצחיק!!!!

ובטח לא עוזר לה. תחשבו כמה מבאס והורס ביטחון שאומרים לך כזה דבר. במקום פשוט לבוא ולכוון אותה בא וזרק לה שהיא לא מנשקת טוב, איך היא תהייה מסוגלת לזוז מולו בפעם הבאה??? באמת שקשה לי לייעץ לך, אבל... אולי תבואי אליו , כולך יפיפיה ובטוחה בעצמך ובמה שאת (זה הכי חשוב, לא לתת לזה לערער אותך) ולומר לו -תלמד אותי מה יהיה לך טוב. זה ממש מטעה, כי בסרטים למשל, או כשאת רואה לפעמים זוג מתמזמז ברחוב, זה נראה שהם פותחים פה ענק ושהכל בתוך הכל...אבל זה לא אומר שצריך לחכות את זה ולעשות גם. ועד כמה שאולי מביך ואולי טיפשי ולא נעים ואני לא מומחית גדולה.... אם את רוצה ננסה במסרים לבחון כל פרט.

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

בלגאנית, פשוט תשאלי אותו ישירות איך הוא אוהב את זה... אל תתפדחי. זה גם יגרום לו להעריך אותך הרבה יותר. ואל תתבאסי מזה- מאוד יתכן שבשבילו הנשיקות שלך לא היו מדהימות, אבל שבשביל אלה שקדמו לו כן. לא בהכרח הסתובבת חיים שלמים מנשקת גרוע ולא מודעת לכך...

L y c a n

New member
קורה..

מישהי שהייתה לי, אמרה לי בזמנו שמפריע לה שאני מתנשק בעיניים פתוחות.. (צדקה..) ו.. טוב, קיבלתי, השתפרתי

למעלה