דנדוש20

New member
../images/Emo10.gif

אין לי כותרת טובה יותר, צ'טערת... התחלתי לצאת עם בחור ממש לא מזמן. ביום חמישי הייתי אצלו ונשארתי לארוחה משפחתית. (בהשתתפות הוריו, סבתא שלו, זוג חברים של ההורים שלו, האחים הקטנים) האחים הקטנים שלו (בני 7 ו 9) שאלו מי אני, ואז שאלו: מי לדעתכם יותר יפה? דנה או ל' (החברה הקודמת שלו)? וההורים אמרו שלא שואלים שאלות כאלו ואז האח אמר ש"לדעתי ל' הרבה יותר יפה" והשניה הסכימה איתו. רציתי לקבור את עצמי! בהמשך הארוחה כמעט לא דיברתי... אני מרגישה כל כך רע
(הבחור כל הזמן שתק,אגב) אני לא יודעת איך ל' נראית, ואני מרגישה מכוערת נורא.

תרגעי ומהר

ילדים קטנים... אצלם מספיק שהיה לה שיער ארוך מאוד והיא תהייה יפה בעיניהם הוא איתך עכשיו, לא עם ל

קיצר שמעי..

אלה ילדים בני 7 ו9... הטעם שלהם שואף כרגע לרצפה והם התחילו עכשיו כיתה א וג... אין לך מה להיפגע מהקטע כי סביר להניח שמה שמושך אותם לא ימשוך אחד בן 20... כמובן שיכול להיות שהוא יצא עם קלאודיה שיפר הישראלית.. אל תבני על זה.. ואני בטוח שאת נראית סבבה.. אחרת הוא לא היה מזמין אותך לאכול בנוכחות כל המשפחה...

חחחחחחחח נו באמת ...

כשהייתי ילד חשבתי שאמא שלי האישה הכי יפה בעולם... ואולי ל' הייתה קצת נחמדה אל הילדים אז הם תפסו ממנה איזו פיה... קיצר בולשיט, וגם אם היא יותר יפה, ביג דיל... יש יותר מיופי בחיים!

fairy in chains

New member
לפי הגיל, אין לך למה להתיחס

כשעשיתי ביביסיטר על ילדה בת 10 היא הודיעה לי נחרצות שהשכנה שלה היא מאד חכמה כי יש לה שיער ארוך...

Cobe Anan

New member
אם זאת דעה של ילדה בת 10..

אז כנראה שלילדה הזאת יש שיער באמת קצר..

Pure M

New member
ואיך זה משנה בדיוק?

הוא איתך, לא איתה. מלבד מה שכתבו פה מעליי, שהטעם של הילדים שואף לאפס

למעלה