../images/Emo10.gif

בזמן האחרון אני לא מבינה פה כלום... אני לא יכולה לענות לאף שירשור, כי אין לי מושג על מה אתם מדברים!! אני לא מבקשת שתכתבו רק דברים ברמה שלי, אבל תעשו משו בעניין בבקשה...

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

למה לא לשאול?... את מוזמנת גם בפרטי אם את לא רוצה לשאול על גבי הפורום. אילו דברים ברמה שלך?

מתן4ל

New member
תנסי את הסירה והנהר זה די קל:

יש לך כרוב כבשה וזאב (למה לא כלב חתול ועכבר אני לא יודע אבל שיהיה) זאב אוכל את הכבשה (אם את לא שומרת עליו) כבשה אוכלת את הכרוב (אם את לא שומרת עליה) יש לך סירה שיש בה מקום רק לחפץ אחד (למשל את יכולה להעביר רק את הכרוב או רק את הכבשה וכו' או לעבור בלי שום חפץ) את צריכה להעביר את כולם את הנהר בהצלחה, נ.ב. מותר לך לעבור את הנהר כמה פעמים שאת רוצה אבל אם הצלחת לעשות את זה ב7 נסיעות או פחות את יכולה להגיד על עצמך שאת חכמה.

RichardSmith

New member
ניסיון

כבשה > ריק > זאב > כבשה > כרוב > ריק > כבשה וסיימת. יש דרך יותר טובה? לא מצליח לחשוב.

אני יודעת !!!!

קודם מעבירים את הכבשה!!! ואז לוקחים את הזאב מהצד האחד לצד השני ובצד השני שמים את הכבשה על האניה ואז מחיזרים את הכבשה ולוקחים את הכרוב שמים את הכרוב ואז יש בצד ההוא זאב וכרוב ואז שמים את הכבשה
וכולם אוכלים את כולם
ועכשיו אני אספר לכם סוד - את הקטע של הכבשה - אני עליתי על זה כל השאר אחי הקטן (בן 15.5) גילה לי פחפחפחחפחפחפחפחפ

אני מכירה את זה...

אין לי כוח לכתוב את הפיתרון, אבל כבר שאלו אותי את זה איזה אלף פעמים
לא נורא..

בעצם יש לי כוח...

לא הסתכלתי באחרים!! כבשה> חזור ריק זאב> חזור עם כבשה כרוב> חזור ריק כבשה> סיימת לעבור!! זה הגיוני, נכון?!

מתן4ל

New member
../images/Emo45.gif אני כבר ידאג לך ליותר קשה

תנסו לחלק את הכבוד ביושר בין שלושתכם אני לא יודע איך לעשות את זה בעצמי

למעלה