היום ב-
אנשים

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo133.gif

גאולה שינה, מנחת סדנאות הורים תענה הערב בשעה 20:00 לשאלות הגולשים בפורום חינוך לילדים ונוער בנושאים כגון: גבולות, סמכות הורית, לקיחת אחריות , תלות/עצמאות, יחסי אחים ועוד. שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו בפורום.
רק עוד ארבעה ימים נותרו לתחרות המדליקה! מארגנים ומעצבים ערכת שי חגיגית ומדליקה לחנוכה ע"פ הקריטריונים שבפורום ימי הולדת ומתנות וזוכים בפרס!

D4Ever

New member
נצל"ש

אני מקווה שלא שכחתן שב16:00 התחיל קליפים של באסטד ומקפליי בMTV HITS.. צפייה מהנה

Punk Rulz

New member
אני לא שכחתי.

ואני גם מקליטה את הכל. בתקווה שזה באמת מקליט. [דרך אגב.. אני חדשה פה.]

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|וולקאם ../images/Emo140.gif

אני ענת, מקווה שתהני פה
אפשר קצת פרטים עלייך? (שם גיל אובססיה כו'
)

LovE BuSTeD

New member
ראיתי:)

איזה כיף זה לראות אותם...אימא שלי עושה לי המ קרה הם חזרו??אני כזה איפה הלוואי

bustedit

New member
אויי ראיתי והיה כזה שולט!../images/Emo47.gif

כשהיה את סליפינג דפק לי הלבבבבבבב חחחחח ממש התלהבתי לראות את זה.. ואני לא מפספסת ת'שידור החוזר! חחחחחחחח מקפליי כאלה חמודים.. אהבתי ת'קליפ שדני בחר ות'שיר שג'יימס בחר.. פאנק רוק משו.. ממש מגניב. יש פה מישו עם הכינוי הזה לא? חחח שולטים ביותר!
|סוגדקשות|

D4Ever

New member
כן!!

הרג אותי במקפליי בחרו ב5 האהובים עליהם את THAT GIRL..איזה חמודים חח מאוד אהבתי את הבחירות שלהם,טעם טוב..מדאגי דווקא ציפיתי לקליפ של בלינק..נו בקטנה.. לא לשכוח שידור חוזר ב21:00

D4Ever

New member
כן,ציינתי את זה במקפליי..

שהראו את הקליפ.. שיר טוב!

PunK RocK 1o1

New member
חחחח כן ראיתי

הוא גם ביקש את הקליפ בTOP5 הקודם שלהם חחח הקליפ מעולה

bustedit

New member
../images/Emo45.gif

מגניב אש! עכשיו שראיתי את השידור החוזר.. הם שמו שירים אחרים.. היר הוסטס, קראש דה וודינג.. חשבתי הם ישמו את אותם הקליפים כמו מקודם.. נו טוב.. חח חבל שלא היה את סליפינג
ובאמת ציפיתי מדאגי שיבחר איזה קליפ של בלינק או משו.. הא ובפעם הראשונה בחיי ראיתי תקליפ של פינבול וויזרד.. חחחח

DesertRose7

New member
אני נוסעת לטיול שנתי../images/Emo70.gif

אני מקווה שזה יקפוץ ותראו את ההודעה הזאת.. בכל מקרה אני לא היה פה שני שלישי רביעי. אני אהיה באילת.. או יותר נכון בדרום אז אל תעשו יותר מדי בלאגן, אני סומכת עליכם
אני אתגעגע המון המון

MiChElLe182

New member
תהננננני../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

תהני.
גם לנו היה טיול שנתי בידיוק ליפני שבוע והיה כיף ועצוב שזה הטיול שנתי האחרון

למעלה