היום ב-
אנשים

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo152.gif

תחרות "משהו ללבוש" יש לכן בגד הריון שאתן אוהבות במיוחד? חולצה שיש לכן ממנה זכרונות נעימים? מכנסיים שמזכירים לכן רגע מיוחד? תפוז
אלבומים
מזמין אתכן לשלוח תמונה שלכן לתחרות "משהו ללבוש" ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=32

Rukia San

New member
נצל"ש.

אמ.. אני בפרק 45/44, לא זוכרת כבר..X.X ו..רציתי לשאול. אישידה באמת יפסיק להיות קווינשי נסגד? למה לוקח להם כל-כך הרבה זמן להציל את רוקיה ולעוף מסול סוסאייטי? ומה זה לעזאזל הזאבימארו הכיבשה הזאת עם הזחל הזה?!11 סליחה על השאלות הדפוקות. *בורחת לפני שתתנפלו עליי*

SaijinKun

New member
עונה ^.^ כמה ../images/Emo58.gifים

כן,אישידה יפסיק להיות קווינשי. ;-; למה?! טוב,נו,לפחות הוא עדיין תופרת טוב מאוד D: כי איצ'יגו צריך באנקאי,וכי טאיצ'ויים הם חזקים. נדמה לי ._. אבל,הם כן יחלצו אותה בסוף ^-^ הזאבימארו הזה הוא בעצם הבאנקאי של רנג'י. והוא נחש!!! נחש!!! נחש עם פרווה!!!!!!!!!111 ובלי עור!!!!!11 והוא סגיד!!!!!1 אמ,מקווה שעזרתי? ם.ם; טוב,נו,שיהיה,העיקר שהבנת ^-^

DevilOfMist

New member
לא,הוא קוף שימפנזה עם נחש בתחת^___^

ולוכח להם הרבה זמן להציל את רוקיה כי לא כזה קל לנצח קפטנים... אב הקרבות הכי יפים יש בסאגה הזאות (בעיקר איצ'יגו נגד זה עם הרטייה,בעע איך קוראים לו? xD)..

Mugen bla

New member
קנפצ'י ../images/Emo58.gif אחרי הפילרים

אישידה יחזיר את כוחות הקווינשי שלו דרך אבא שלו באימונים .

SaijinKun

New member
ארג,חשבתי שהיא התכוונה לבאנקאי >:

ה"כבשה עם הזחל בתחת" הזו,היא זאבימארו האחד והיחיד (או האומנם?) הוא בעצם בבון לבן-פרווה עם נחש במקום זנב. וזהו ^^;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מממ. בא לי ביאקורנג'י.

תביאו לי שפנפן. :>

shui chan

New member
מותר לחלוק עימכם את שימחתי? :)

אני בעלת 3 הכרכים הראשונים של פולמון *__*
3> עכשיו נשארו רק עוד 4 P<

keep smiling

New member
מי רוצה להיות המשתמש האקראי?../images/Emo197.gif

+
הבטחתי לחנ לפני איזה חודשיים אבל היא לא עונה לי עכשיו במסנג'ר. >:

Goggle Girl