השבוע שעבר

../images/Emo100.gif השבוע שעבר ../images/Emo100.gif ../images/Emo101.gif

אתם זוכרים מה קרה השבוע, זה הכל פסיכולוגי
ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDD הכל פסיכולוגי, סוציולוגי - הכל

ראשון - כלום. שני - כלום. שלישי - כלום. רביעי - נראה לי שנפגשתי עם דניאלה ונטע O: חמישי - גיטרה D: שישי - ישנתי אצל חברה. שבת - כנ"ל.

../images/Emo192.gif בפעם הראשונה שאני עונה...

ראשון - לא משהו מעניין. שני - כנ"ל. שלישי - סוף כל סוף פירמטו לי את המחשב + לימודים. רביעי - קניתי לי את האלבום החדש של פאניק (שווה במיוחד) וגם שרשרת ממש יפה. חמישי - שמתי תוכנות ללימודים. שישי - לימודים + יצאתי עם חברה שלי לסרט (סופרהירו). שבת - בבוקר כלום ובערב דיברתי עם חברה שלי. וואו זכרתי מה היה לי כל השבוע שעבר
נחמד לי.

DontWakeMeUp

New member
אני ינסה להיזכר D:

ראשון - לא זוכרת. שני - רופא שיניים | פעולה שלישי - כלום רביעי - כפר קמא [ישוב של צ'רקסים
], לקנות חטיפים לטיול. חמישי - מחנה פסח שישי - מחנה פסח | סבתא שבת - כלום D: אני גאה בעצמי

פסיכולוגי../images/Emo6.gif

ראשון- אממ.. שני- אממ |שורק| טוב, פרשתי
לא זוכרת כלום

chen010189

New member
חח אני באמת לא זוכרת

פשוט כי השבוע היה שבוע משעמם ואם יצאתי מהבית זה לא היה משמעותי ,סתם כל מיני סידורים רק יום שישי אני זוכרת שאמא לקחה אותי לבית קפה וזהו

3has3

New member
../images/Emo153.gif הוו הוו D:

ראשון - היה ממש כיף בבית ספר וגם לא השתחררתי בשעה שמינית אלא בשעה שישית! פאקינג שישית! ואז בערב כזה הלכתי לחברה וחזרתי מהר מאוד כי... אמא שלה צעקה עליה כשהייתי בכניסה לבית אז מהר ירדתי למטה וחיכיתי כמה דקות ואז עליתי שוב X: ואז הלכנו להסתובב והתייבש לי הגרון וגם היה משעמם אז הלכתי הביתה.. שני - קמתי בבוקר עם חום של 38 ונשארתי בבית
והלכתי לרופאה בבוקר
שלישי - היה לי 39.3
רביעי - היה לי 38 XD חמישי - 37 D: שישי - היה חופש מהבית ספר... גם ככה לא באתי כל השבוע וגם השבוע אני לא אבוא X: שבת - שבת D:

למעלה