התמונה השבועית במוזיקה הישראלית

../images/Emo100.gifהתמונה השבועית במוזיקה הישראלית../images/Emo100.gif

ניסיון לפינה חדשה
בכל שבוע אעלה לפה תמונה אחת שצולמה ושקשורה באותו השבוע שקשורה במוזיקה ישראלית. אתם, מומזנים להגיד לנו מה דעתכם על התמונה ועל האירוע (או מה שזה לא יהיה) שעומד מאחוריה
מקווה שתשתפו פעולה

אני חושבת ש..../images/Emo3.gif

לא משנה מה נינט תעשה בשיער.. תמיד ימצאו לזה שם מגניב..
השם נינט פשוט נתחבר לכל תספורת.. ולהלן דוגמאות: קארהנינה, פונינט, קרחטייב והחדש
נינטרול!! ענק

mekl

New member
אני אומרת שזה לא תמונה של המוזיקה הישראלית-

זאת תמונה של הסלבריטאות הישראלית. מילא אם היית מראה תמונה שלה על במה, שרה משהו, אבל הקטע שהיא מחליפה תספורת- זה כלכך לא קשור למוזיקה שזה עצוב! אז נינט החליפה תספורת! (וואו, כמה שזה מרגש בפעם ה7..) איזה השפעות כבר יש לזה על המוזיקה הישראלית אני לא מבינה.. הסגול ישתלב יופי עם האורות של הבמות בארץ שהיא לא מופיעה עליהן, ועל העטיפה של האלבום החדש שלה, שנכתבו עבורו כבר בממוצע-0 שירים, כי כמובן- היא מעדיפה לבלות במספרה כל יומיים ולהחליף תספורת ולקוות להד תקשורתי.
זאת רק ביקורת כמובן. לא לכעוס

זה לא קשור אבל...

נינט היא זמרת, מה שהופך אותה לקשורה מאוד לפורום הזה. אז היא צבעה את השיער לסגול, ובדיעבד זה גם קשור למוזיקה. נכון, זה קשור גם לעולם הטלנובלות, ההתמסחרות, הסלבריטאות והפרסום... אבל זה קשור גם למוזיקה הישראלית. אם היו מראים פה תמונה של ריקי גל צובעת את השיער לתכלת, אני בספק אם מישהו היה כותב שזה לא קשור למוזיקה הישראלית.

mekl

New member
אני חושבת שגם אם זאת הייתה ריקי גל,

אני לפחות הייתי מגיבה באותה צורה. התיאור של ים לפינה- תמונה שקשורה במוזיקה ישראלית, לדעתי אין טיפת בין הצבע של השיער שלה שקשורה למוזיקה ישראלית, עובדה- אף אחד לא כתב- יא, איך היא שרה יפה, כולם כתבו, יא היא נורא יפה, גם אם זאת הייתה זמרת בסדר גודל של ריקי גל, העובדה שהיא צבעה את שערה לא אומר דבר וחצי דבר על האיכויות (ויש איכויות) שלה כזמרת! זה אומר בסך הכל אולי, שהיא עושה מאמצים לעורר פרובוקציות ולהמשיך להיות האייטם הראשי של כל מדורי הרכילות..(נינט כמובן) תכלס, זה לא תמונה של סינגל חדש שלה, של הפגנה שהיא שרה בה, של הופעה מיוחדת שהיתה לה, זאת בסך הכל תמונה של תספורת, אז אולי היא אישיות מוזיקלית, אבל למעשה שהיא עשתה אין שום קשר למוזיקה.

נוגה, מותק,

"בכל שבוע אעלה לפה תמונה אחת שצולמה וקשורה במוזיקה ישראלית." זה מה שימיק רשמה. אז נכון, אין פה תמונה של נינט מפזזת על הבמה או מחזיקה מקרופון או מקליטה שיר או מנגנת או אני לא יודעת מה. אבל זאת נינט, נינט היא זמרת, מה שהופך את רוב מה שהיא עושה, כקשור איכשהו (איכשהו רחוק,אבל קשור) למוזיקה הישראלית. אין מה לעשות. וכן, למעשה שהיא עשתה אין קשר מדויק למוזיקה. אבל נינט קשורה למוזיקה, זה הכל.
ואגב, "זה אומר בסך הכל אולי, שהיא עושה מאמצים לעורר פרובוקציות ולהמשיך להיות האייטם הראשי של כל מדורי הרכילות". סורי, אבל זה די בולשיט. אנשים עושים מזה ביג דיל שהיא צבעה את השיער לסגול. רבאק, צאו לה מהוריד, התחשק לה לצבוע לסגול - אז היא צבעה לסגול. כמו שצובעים היום לבלונד, ג'ינג'י, אדום, שחור וכל החרא הזה, אז נינט צבעה לסגול. אם חברה שלך או את הייתן צובעות את השיער לסגול, זה לא היה "צומי", זה פשוט כי אתן רוצות. אבל בגלל שנינט מצולמת והתקשורת טוחנת עליה כל שינוי בציפורן, אז זה כבר "צומי".

mekl

New member
צלילע מאמי,

נינט יודעת, לדעתי לפחות, כמה שינוי בתספורת שלה מעורר תגובה (אלוהים יודע למה, אבל בסדר) אני לא רוצה להיות רעה, אני לגמרי בטוחה שהיא בנאדם טוב ויפה- אבל היא לא זאת שמחליטה על הדברים האלה. היא נשלטת על ידי אמרגנים, אנשי פרסום, ושלל סוללת אנשים מקצועיים עם ניסיון שלוקחים כל אחד מהשינויים שהיא עושה אפילו במראה ברצינות לגמרי, ואני יכולה לשים את הכסף שלי על זה שלא היא החליטה על השינוי בתספורת הזה, כל הקטע הזה הוא קטע שקול שלא הייתה לה אפילו יד אחת בדבר הזה! אמנם אנחנו לגמרי סוטות מהנושא, אבל מילא אם הקטע הזה היה איזושהי אמירה אומנותית, אבל רבאק, זאת לא היא! זה לא רצון שלה!זאת החלטה שיווקית נטו! וזה עצוב לגמרי שאומן ישראלי צריך לשנות תספורות בשביל שיתייחסו אליו. ואגב, נינט לא באמת מעניינת אותי עד כדי כך שאני אכנס לה לוריד, לא ראיתי את התספורת שלה עד עכשיו, העניין הוא שאני לא מבינה על מה כל המהומה, ומה התמונה הזאת עושה פה. ושוב, זאת רק הדעה שלי- אל תירו בי

A t z a

New member
אני אומרת ש...../images/Emo80.gif

אנשים חייבים להתעסק בכל מה שקורה עם השיער של נינט, אפשר לחשוב איזה חדשות מסעירות זה כל פעם...נסחפו קצת הייתי אומרת
בכל מקרה,כל מה שנינט תעשה יהיה לה יפה..היא פשוט יפה...וככה זה

האגוש

New member
מאז שהיא עשתה פוני

היא שמה לב שהשיער שלה מושך המוןןןןןןן תשומת לב, ובגלל זה היא עושה את כל השטויות. לדעתי D:

O f r i s h

New member
ואני חושבת...../images/Emo6.gif

שעכשיו היא בוגדת בפאלפון, כי היא סגולהXD [אהמ-סגול-סלקום-אהמ]
חוצמזה, אני חושבת שהכל דיי חירטוטים. אז היא צבעה, סו וואט?! הכל בולשיט, וסתם נדחפים לה לחיים, זאת דעתי:] אם הם חודש אחד יעזבו אותה בשקט, הכל יראה אחרת. התקשורת עשתה את נינט ובגלל זה כל דבר קטן שהיא עושה מכניס את כולם לאטרף. די לצלם אותה אוכלת גלידה, קונה חזיה או הולכת ברחוב, זה כ"כ פאתטי ועצוב
לאן הגענו?!

למעלה