מבצעים והנחות באזור טבריה

הביתית

New member
מבצעים

היום נפתחה בטבריה הרשת של רמי לוי. היתה שם התנפלות אדירה. קשה היה להגיע לקופות. משם הלכתי למגה והיו מחירים "על הריצפה". מלפפונים עגבניות חצילים 0.99ש"ח. גם הכרוב והקולורבי ב-0.99 ש"ח. גזר תפוחי אדמה, פלפל אדום, כתום וירוק כהה, פלפל חריף 1.79 ש"ח. מחירים חבל על הזמן.המחירים האלו יהיו עד סוף השבוע. דרך אגב הרשת נקראת עכשיו בשם מגה בול.

../images/Emo91.gif לרשת רמי לוי יש קו מוצרים של "המותג"

המחירים של המוצרים האלו יחסית זולים והם באיכות טובה כמו המקור. אני יכולה להמליץ ספציפית על ופלים בטעם שוקולד שאין הבדל ביניהם לבין הוופלים של עלית. מניסיון שלי ברשת רמי לוי - התורים בקופות יהיו ארוכים מאוד כל הזמן...

kdr

New member
בסניף קריות כבר אין תורים

המחירים לא הכי נמוכים כמובטח. עשיתי שם "סיבוב", השארתי את העגלה ועברתי את הכביש ל"קשת טעמים" וחסכתי כמה עשרות שקלים.

פנומן 72

New member
"באיכות טובה כמו המקור"

הרי בהיר ונהיר שאין מפעל כזה "המותג", בדיוק כמו שאין מפעל שנקרא "שופרסל". מדובר על הסכמים בין הרשת לבין מפעל מסוים על רכישת כמות מסויימת (גבוהה מאוד בד"כ) בהנחת כמות מפליגה וללא אפשרות להזדכות על המוצר. אותה הרשת מוכרת את המוצר (המקורי כמובן) תחת השם שלה במחיר זול יותר כי היא יכולה להרשות לעצמה, בזמן שאת המוצר "המקורי" היא מוכרת יקר יותר היות והיא לא מחוייבת למכור אותו ויכולה להזדכות עליו. טריק שיווקי פשוט ויעיל לכולם. במילים אחרות, יכול להיות שהוופלים שאת אוכלת תחת שם "המותג" הוא בכלל של עלית. כדי לברר, פשוט מסתכלים על הקופסא איפה שכתוב שם היצרן...

../images/Emo51.gif זה ידוע - הוופלים לא מיוצרים ע"י עלית

אלא ע"י יצרן אחר (שכחתי מה שמו). מה שאתה כותב רק מחזק את הדברים שלי - שאפשר לבדוק את המוצרים המשווקים באריזה של "המותג" ולא תמיד לרוץ לקנות את המותגים המקוריים היקרים.

היכן נמצאת החנות של מגה בול?

האם זה באזור תעשיה של טבריה ? בדרך כלל המחירים במגה לא ממש זולים. האם זה היה רק השבוע ? ערב טוב אריאלה

הביתית

New member
מגה בול

את צודקת שמחירי מגה לא זולים. כעת זו רשת מגה בול והמחירים הזולים הם לרוב של פירות וירקות. פה ושם ניתן למצןא עוד מוצרים שונים שהם במבצע לאותו שבוע ובדרך כלל זה מותנה בקניה של סכום מסויים. מחירי הפירות והירקות המוזלים הם בדרך כלל בימי שלישי. מגה בול זה באזור התעשיה בשיכון ד' (ביציאה משיכון ד')בטבריה. זה מול אולם השמחות "כינור דוד" שבת שלום !

תוה, חשבתי על המקום הזה../images/Emo13.gif

מזמןו לא הייתי שם, אך ממש לא נעים לקנות שם, ולא ממש זול, בהנחה שאני צריכה לנסוע לשם חצי שעה לפחות. שבת שלום אריאלה

למעלה