מכירות

חורףwinter

New member
למכירה!

למעוניינים ולמעוניינות! קשה להפרד, אבל הגיע הזמן, אז אני מוכרת כלמיני בגדים שאני כבר לא משתמשת בהם עקב שינויים וחוסר במסיבות, חדשים יחסית שנלבשו פעמים בודדות! אז ככה: מגפי ניו רוק גבוהות עם פלטפורמה נמוכה יחסית מגפי דימוניה נמוכות עם פלטפורמה נמוכה מכנסיים של טריפ מתרחבות שחורות עם סגול (ריצ'רצ'ים, אבזמים, רצועות וכו') באותו סגנון, מכנסיים שחורות סקיני (אפשר לרצ'רץ' אותו ולהרחיב אותו) של טריפ גם כן עם כל האביזרים עליהן דמוי מחוך סגול שחור פרט למחוך (שנקנה בטופשופ) הכל נקנה בנוקס, חדש חדש :) מי שמעוניין יוכל לשלוח לי הודעה, או בפייסבוק אם יותר נוח - princess noam תודה :) מצטערת אם אסור לפרסם פה סוג כזה של הודעות, לא מצאתי נהלים של הפורום ><

חנתולה

New member
חולציות!

כולן מתאימות למידות S-M כזה.. מחירי רצפה,שלחו מסר אם בא לכם משהו.. וציינו מאיפה אתם בארץ,בבקשה.

חנתולה

New member
מחוכים^.^

דמוי-מחוכים ליתר דיוק. שיתאימו למידה 1. מלבד התמונה יש דמוי מחוך נוסף שחור חלק בגזרת סטרפלס שנסגר עם רוכסן לאורך כל הגב, הוא ספציפית יוכל להתאים גם למידה 2. מחירי רצפה,שלחו מסר אם בא לכם משהו.. וציינו מאיפה אתם בארץ,בבקשה.

חנתולה

New member
טעווותתת P:

כבר מכרתי את 2 השחורים שבתמונה ושכחתי שמכרתי אותם...פדיחה, אז הם לא רלוונטיים P: והכחול כרגע שמור. השחור שלא מופיע בתמונה עדיין פתוח להצעות;]

חנתולה

New member
שמלה

מידה S מחירי רצפה,שלחו מסר אם בא לכם משהו.. וציינו מאיפה אתם בארץ,בבקשה.

alina maria

New member
ממש חמודה!

רק לא ברור לפי התמונה אם יש לה שרוולים ולאיזו מידת חזה היא מתאימה? כי אני שונאת שה"חתך" של השמלה בחזה לא יושב כמו שצריך..

חנתולה

New member
יש לה שרוול אבל ממש קצר כזה...

והיא תשב הכי יפה על חזה B-C. אבל תכלס מתאימה לכל מידה פשוט איך שזה יראה זה יהיה שונה...

../images/Emo65.gif כפכפים

חדשים מארה"ב, מתאימים למידה עד 37 (S) נפגשת באיזור ר"ג-גבעתיים-ת"א או שולחת בדואר בתוספת דמי משלוח

שלישיית צלליות של Barry M מיוחדות!

יש לי 2 כאלה. סגור ארוז חדש לגמרי, שלישיית צלליות של כחול עמוק, צהוב וסגלגל. מגיע עם מברשת יש לי כאלה בצבעים שחור-אפור-לבן ואני מאוהבת בזה.

שרשרת דובדבן

מהוט טופיק, קנו לי ויש לי אחת שממש דומה לה. יחסית קצרה באורך (מעל החזה) אבל כמובן שאפשר לשים את התליון בשרשרת ארוכה יותר

חולצת paint the stars

לא נלבשה מתאימה לS\M היא ממש מגניבה והזמנתי אותה במיוחד אבל מפאת חוסר כסף וטו מאצ' בגדים אני נאלצת למכור אותה..

חצאית מיני

ורודה בייבי-מסטיק כזאת, בד נעים עם תחרה בקצה מתאימה לS-M, לא נלבשה

חצאית מיני שחורה

מפאנקי פיש בלונדון, נלבשה פעם אחת הלוגו יכול להיות מקדימה או מאחורה זה לא משנה, ואפשר לקפל ולהסתיר אותו S-M

Mrs big

New member
מחוך

סגול-שחור. לא נלבש מעולם. מידה M עלה לי 200 ומשהו, מוכרת ב100

למעלה