סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo100.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo17.gif

מיכל כירי, דיאטנית ומומחית לתזונה, תתארח מחר בשעה 20:00 בפורום ערבים ותענה לשאלות הגולשים. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=817&msgid=74384744
ח"כ אילן ליבוביץ´, מס´ 3 ברשימת שינוי לכנסת ה-17, ובין חברי הכנסת שעושים שירות מילואים פעיל ומלא גם בעת כהונתם (רב סרן בשריון), יתארח במוצ"ש בשעה 20:30 בפורום מפלגת שינוי, ויענה לשאלות אך ורק בנושא שירות המילואים ויחסה של מפלגת שינוי לנושא חשוב זה. להצגת שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=232&msgid=74438016

Bakura

New member
../images/Emo96.gif באקורה-ריו 3>~!

((אמג שוננאיי.!)) ~*~ לריו היה שיער כל כך יפה, שהיה נחמד לחפון ביד ולהעביר בו את האצבעות. כל יום בשמונה בערב, כשריו היה יושב לראות חדשות, באקורה היה יושב לידו ומשחק לו בשיער. הוא היה מושך אותו, לפעמים חזק ולפעמים פחות, ומלטף אותו, ומסלסל אותו מסביב לאצבע ועושה ממנו צמה או קוקו או קוקיות. ריו לא הבין מה באקורה מוצא בשיער שלו שהיה כל כך מרתק, ובאקורה אף פעם לא טרח להגיד לו. כשהוא היה קטן כולם צחקו על השיער שלו, וגם אבא שלו טרח לציין שהשיער שלו לא לטעמו. אבל כשבאקורה בא הוא אסר עליו להתקרב לרדיוס של 50 מטר מהספר (מה שגרם לריו לעשות עיקוף די מיותר בדרך לבית הספר כל יום) וריו עדין זוכר את המורה לספורט שבאקורה רצח אחרי שהוא משך בשיערו. אז כשריו יושב וצופה בשדרן מספר על המניות שעלו ואלה שירדו ובאקורה שוזר לו צמות קטנות ועקומות, הוא לא שואל אותו למה, כי הוא יודע שבאקורה לא מתכוון לענות.

Vivi Sparrow

New member
יאאא זה כזה חמוד ;;

*סוגדת לבאקי יותר מאי פעם* כי הכתיבה שלך פשוט מתוקה ]:

Envious

New member
אההההההה T_T

ענבר ! איזה יופייי תכתבי לי רייבןהילץ' !!!

RaVeN IYI

New member
חזרה לך המוזהההה 3>~

באקי, לא יעזור, את תמיד היית, ותמיד תהיי~ המוכשרת המקסימה שלי 3>~

dark max

New member
התכוונתי למשהו נוסף אם צריך

שרשור ארוך, אין לי כוח לעבור על כולו

Fay Wood

New member
נצל"ש~ ../images/Emo168.gif

איימי. דיי להיות יפהההה~ ;-------; (תמונהישנהתחת~)

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif זה גורם לי לחשוב

סולניתשלהייאנדמייטיקולור. דיי להיות איימייייי~ ;---;

Fay Wood

New member
נכוןן???~~ ;----; ../images/Emo168.gif

השלמות. צריך לשים את שניהן באותו חדר. ואז לחטוף את הילדים שיהיו להן. (כן, יהיו להן ילדים. אל תנפצו לי את האשליה!11) אעעע~~ ;.; די לשלמות!!1 ;;

למעלה