סכמ"ש קנייתי

veredmp

New member
../images/Emo100.gifסכמ"ש קנייתי../images/Emo100.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מתי פעם אחרונה שכחת משהו כשכבר הייתם בתור לקופה וחזרתם לחפש אותו?
סופ"ש מהמם לכולם

ady18

Well-known member
סופש...

שיר השבוע של מירי אתה אף פעם שיר השבוע לא של מירי פאם פאטל-אורלי בנאי זילברשץ תוכנית טלוויזה כוכב נולד תוכנית רדיו ציפורי לילה גלצ קובי אריאלי ושפרה קורנפלד מה שעשה את התשובה קניון וקנית בגדים מחכה כנראה סרט שבוע נחמד מאוד לא קרה לי אף פעם באה עם רשימה או שמוותרת אבל לא חזרתי אף פעם חח

Music4Life

New member
../images/Emo230.gif מסכמת את השבוע שילי ../images/Emo230.gif

והנה הוא
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
לא שיר שלה במקור, אבל ביצוע שהיה לה עם הראל סקעת - "מקום לדאגה"...שיר מעלף..שגם הקלטתי אותו:) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
איך אפשר, שיר של מייקל
- "fall again" אחד השירים היותר מושלמים שלו......... תמונת/פליקס השבוע:
אתמול, איזה כמה שעות ברציפות, ראיונות של האח של מייקל ג'רמיין בנוורלנד לאחר מותו של מייקל, מרתק. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
אתמול ראיתי סרט מדהים ומרגש כל כך...ממליצה בחום רב לכולכם, שם הסרט:
"הזדמנות אחרונה הארווי, לאהבה" (שוב, סרט מדהים!) ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
בת דודה שלי ילדה, במזל טוב
בת!!!!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
לא היה דבר כזה השבוע, חמסהההההה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אה כן...משהו אישי... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
את מיריל'ה לא פגשתי בזמן הקרוב, אבל חודש הבא ....מחכה לזה. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מחשחש
שאלת בונוס: מתי פעם אחרונה שכחת משהו כשכבר הייתם בתור לקופה וחזרתם לחפש אותו?
האמת זה לא קורה לי כי אני הולכת עם רשימה...לא שזה אומר שאני לא יכולה לשכוח משהו אבל לא זכור שזה קרה לי כבר המון המון זמן. מאחלת שבת שלום של אהבה, שמחה ובעיקר מוסיקה מצוינת
לכווווווולם.

מסכמת...../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ממי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): משהו חדש מתחיל תמונת/פליקס השבוע: אין לי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: שירות חדרים ציטוט/י השבוע: אין לי... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול בערב נסעתי לבאר שבע משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שבעה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבת סיום של הסטפס!! אני מתגעגעת אליהם!! האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעצבן שאלת בונוס: מתי פעם אחרונה שכחת משהו כשכבר הייתם בתור לקופה וחזרתם לחפש אותו? חחחח לפני רבע שעה... בערך... שבת שלום לכולם! ועשו טובה שמרו על עצמכם!

veredmp

New member
סופשבוע רגוע......

עונה רק על שאלות נבחרות (אוי, העצלנות.........)
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אל תלך מכאן מציפורי לילה. פשוט תענוג!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הקשבתי לכל מיני שירים של "נקמת הטרקטור" כדי להחליט אם ללכת להופעה יום חמישי או לא, ולהפתעתי אני מכירה יחסית הרבה שירים שלהם. מי ידע.......
תמונת/פליקס השבוע: במסגרת החיטוטים שלי אחרי דברים ישנים
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אני דווקא אלך על הצגה - "אוגוסט: מחוז אוסייג'" הצגה מהממת וליליאן ברטו פשוט שחקנית אדירה! מומלץ ביותר.

...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים. הוא. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השירים מהופעות של פט שופ וסוזן ווגה. מהממים. תמונת/פליקס השבוע:לא רק ורד בסימן נוסטלגיה. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בברלי הילס 90210, סימפוסנס ציטוט/י השבוע:איחס, נמאס לי ללמוד
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:אתמןל- קרקס +ארוחה מעולההההה במסעדה מדהימה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מבחן דוחה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להיות אחרי מבחנים, הופעות. סופשבוע בעצמון. קניות באיקאה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חם שאלת בונוס: מתי פעם אחרונה שכחת משהו כשכבר הייתם בתור לקופה וחזרתם לחפש אותו? לא קרה לי אבל קרה לי שאחרי שיצאתי נזכרתי ששכחתי לקנות דברים מסוימים.לא חזרתי לקנות. סופ"ש מהמם לכולם

למעלה