פרוייקט מסלול - הגמר חלק א'

YaEl 15

New member
../images/Emo100.gifפרוייקט מסלול - הגמר חלק א'../images/Emo55.gif

במיוחד לגליה שלנו, שעובדת קשה מאוד
ואמרה שהיא רואה פרוייקט מסלול. אז הנה: השרשור של הגמר. מקווה שראית, אם לא, את יכולה לראות עוד רבע שעה, כמוני. חח.. בתנאי שתיכנסי לפה בדקות הקרובות. שלושת המועמדים הסופיים מקבלים את משימתם לגמר - לעצב קולקציה בת 12 חלקים לשבוע האפנה בניו יורק. כל אחד מהם מקבל 8,000 דולר ופרק זמן של חודשים אחדים להשלמת המשימה מעניין מי יזכה.. בכל אופן, כל מי שראה, מוזמן לחוות את דעתו על הפרק.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ.. כבר ראיתי את העונה הזאת

ואני לא יודעת אם אתם ראיתם אז עדיף שאני לא אגיד דברים..

YaEl 15

New member
תגובתי על הפרק:

סנטינו סנטינו לדעתי הולך לנצח. למרות שאני לא אוהבת את הגישה שלו לגביי כל מיני דברים, בסה"כ הוא מעצב טוב, וזה מה שחשוב בסופו של דבר. בתחילת הפרק הוא ניראה רגוע, והוא צריך להיות - הוא היחיד שטים ממש היה מוקסם מהקולקציה שלו לכל אורך הדרך. הרי היה ברור שסנטינו יישאר עד הסוף.. לא יודעת מה אני חושבת על הקולקציה שלו, האמת ש: א. אני לא מבינה כ"כ ב"היי פאשן". ב. לא ראינו כלום חוץ מהשמלה ההיא. הסיפור שלו באמת היה.. זאת אומרת, איך שהוא אמר "אם חשבתם על המראה שלי, או על הגישה שלי, או על הקול שלי (...) צדעו שאני חשבתי על זה כבר 10 פעם". זה באמת הראה את הצד בו שמתלבט, ולא כ"כ בטוח. הוא בחר באנדריי לעזור לו.. לדעתי, רק כי ניק לא היה פנוי. אני מקווה שהוא יצליח לגבש משהו לגביי העיצוב ב-13, כי זה לא נכון מה שהוא אמר - הבגד הזה גם חשוב, כי זה מראה שוב את היכולט שלהם לאלתר. דניאל אוקיי, מי שם הומו? סנטינו הומו? ניק הומו? אנדריי בטוח הומו.. בלי להיות הומופובית, מי שם לא הומו? אני מתערבת שגם טים הומו. אז, אני דיי מודאגת גם. לא כי אני מבינה בזה משהו, מה גם, שלא ראינו הרבה... הקטע הוא, שטים באמת לא אמר הרבה, וזה סימן רע. דניאל בחור נחמד, אני מחבבת אותו... אני לא זוכרת.. אהמ.. טוב, מעניין אם הכל יילך כשורה. יש לו הרבה פרטים קטנים לטפל בהם, ועכשיו - גם הפריט הזה. הוא בחר בניק לעזור לו. לדעתי בחירה נבונה, ניק היה אחד המעצבים הבולטים בתחרות, והוא עשה טוב. דרך אגב, מסכנים כל המעצבים שעמדו שם, וחיכו שיבחרו אותם. אני שונאת כאלה דברים, זה מעמד ממש מבייש. לגביי התיקים - אהה.. אני לא אהבתי את עבודת העץ, אבל באמת חשבתי שטים יאהב, כי זה ניראה כמו הדברים האלה, שאם אתה לא מבין באופנה, אתה לא מבין אותם לגמרי, אבל מסתבר שלא.. אגב, תמיד חשבתי שאופנה זה ממש עניין של טעם, ועכשיו אני רואה שלא. לכל אורך התחרות, אנחנו רואים איך השופטים מסכימים ביניהם כמעט לגביי הכל.. פה ושם חילוקי דעות, אבל לא משהו רציני. קלואי איזה חמודות האחיות שלה
לה אני הכי דואגת, מכמה סיבות: א. למרות שזה היה דוחה מצג סנטינו לומר את זה, חלק מהדברים שלה באמת ניראו כמו ספות.. מפחיד. ב. כי היא ממש נישברה כשהיידי הודיעה להם על ה"הפתעה". ג. כי בפרומו של הפרק הבא, היא אומרת שהיא לא מסתדרת טוב עם דיאנה. דיאנה - בחירה מוזרה. תמיד ריחמתי עליה כי היא הייתה כזו אאוטסיידרית, ותמיד ירדו עליה מאחורי הגב.. חחח.. אם כבר מדברים. איזה מוזר זה בטח היה בשבילהם לראות את עצמם בטלוויזיה, ולשמוע אותם תוקעים זה לזה סכינים בגב. מעניין אם בשלב הזה דיאנה מודעת לכל הירידות של סנטינו.. וגם - למה קלואי קוראת לה *מיס* דיאנה. הא? פספסתי משהו? בכל אופן, לא ממש אהבתי את הקולקציה שלה, ואני חושבת שאין לה הרבה סיכוי לנצח. אם היה מקומות, אולי היא הייתה זוכה במקום האחרון מהשלישיה הזו... אבל לכו תידעו, כמו שהיידי אומרת "באופנה, יום אחד את בפנים, וביום הבא אתה בחוץ" וואו, חפרתי. בהצלחה לכל המתמודדים, וניראה איך הלך להם מחר. לילה טוב, שוב, סיאטל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאבל הומואים הם הכי חמודים!

את ניק אהבתי מאוד ואת דניאל לא אהבתי בפעם הראשונה (כי יש לי נטייה לא לאהוב את אלה שתמיד-תמיד מצליחים) אבל דווקא עכשיו אני מתחילה לאהוב אותו.. אנדריי מאוד הומו. לא נראה לי שסנטינו הומו..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאה, ועוד כמה דברים

(כי עכשיו קראתי הכל ולא רק את ההתחלה). דיאנה מודעת לירידות של סנטינו, זה היה באיחוד (שדרך אגב היה מאוד מצחיק ופעם ראיתי אותו ב-VOD רק בשביל השירים
). ועוד משהו בקשר לבחירה של קלואי, היא לא בחרה את קארה. הייתי די בטוחה שהיא תבחר בה בגלל שהיא עזרה לה מלא פעמים בתוכנית וגם היא חשבה, שמתי לב למבט המופתע שלה גם בפעם הראשונה.. מסכנה.. בקשר לסנטינו, גם אני אהבתי את הקולקציה שלו. לא ראינו הרבה אבל את השמלה התכלת הזאת שהוא הראה לטים זכרתי, וזכרתי שאהבתי אותה.

חחח דווקא היום ראיתי

ולהלה אני יודעת מי יזכה יש לי
ואני לא מפחדת להשתמש בו
;-.)

YaEl 15

New member
../images/Emo100.gifפרוייקט מסלול - הגמר חלק ב'../images/Emo55.gif../images/Emo204.gif

הפרק האחרון חביב בפרוייקט מסלול 2 ! בחלק השני של פרק הסיום, מציגים שלושת המועמדים הסופיים את הקולקציות שלהם בשבוע האפנה ``אולימפוס`` בניו יורק. בסוף התכנית ייבחר האחד, שיהיה מעצב האפנה הבא של אמריקה. אני אראה שוב, כנראה, רק בלילה. צפייה מהנה
ד"א - אמרו שיהיה היום פרק מיוחד ב"המשרד", אז למי שצופה לפעמים, לא להחמיץ

ואו ראיתי את הגמר../images/Emo6.gif

חח בפעם הראשונה,זה היה מדהים מדהים מדהים,קלואי
והמשרד היה קורעעעעעעעעע מצחוק

always be me mc

New member
דברה מסינג../images/Emo99.gif(אולי לא סקסית אבל חמודהה)

ובאשר לגמר. עלי לומר שכשהודיעו שסנטיאגו בחוץ הופתעתי לגמרי
קשה לי להסביר למה אני לא אוהבת אותו בגרוש אבל בכל זאת היה בו סיגנון שיכולתי לראות במעצב, הייתה בו ייחודיות והופתעתי כשהוא לא ניצח(מצד שני גם לא ציפיתי לראות אותו משעמם עם הבגדים שלו
) אבל נעזוב את סנטיאגו הוא לא כזה מעניין והוא קיבל יותר מדי זמן מסך
איזה יופי שקלואי ניצחה
היא מעצבת בגדים מאוד יפה לדעתי וגם בגדים שאני דוגרי יכולה לראות את עצמי לובשת אז אני מאוד שמחה בשבילה
ואיך אומרים? צוחק מי שצוחק אחרון
(ומה שבטוח זה שסנטיאגו לא היה זה שיצא לו לצחוק בסוף
) אגב יעלוש תודה רבה על השירשור
אני מצטערת שלא הגבתי מוקדם יותר אבל דברים אחרים העסיקו אותי

always be me mc

New member
עד שאני קולטת את הטעות שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז מה שמים לב שחצי מהתוכנית אני מסתכלת גם על המחשב?

YaEl 15

New member
קלואי ?? וואוו.. אז לגמרי פידחתי את עצמי ../images/Emo2.gif

אהמ.. חבל שלא ראיתי את זה. עכשיו אני לא יודעת איך להגיב. טוב, בפרק הראשון לא ממש ראיתי, אבל את מה שראיתי - לא ממש אהבתי. אז יש שתי אופציות, או שהיו לה פריטים יותר יפים על הראנוואיי, או שזה פשוט לא הטעם שלי
שיהיה לה מזל טוב
חח.. What can I say? ועוד כמה דברים:
אהמ.. מה הקשר לדברה מיסינג?
מה היה מיוחד בפרק הזה של המשרד?? לא ראיתי :(
רפואה שלמה לגליה
למרות שאמרתי ואמרו בעבר - קוראים לו סנטינו
לא סנטיאגו. הוא לא ניראה לי לטיני בכלל

חחחח דברה מסינג היתה שופטת אורחת

וההוא סטיב קארל לא זוכרת איך קוראים לו הוא קיבל ראיון עבודה למשרה בכירה אז הוא לקח אתכולם ליום כיף ולתחרויות כדי שיוכל להחליט מי יהיה מתאים להחליף אותו,היה נחמד

always be me mc

New member
נו מה את רוצה ??../images/Emo7.gif בטח חשבתי על המורדים XD

וכן היה שם איזה בחור בשם סנטיאגו

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבאמת?../images/Emo12.gif

כי במצעים שלי של המורדים (שאני כבר לא משתמשת בהם אם אין ברירה!) עברתי על השמות ואין.. יש גידו.. ופבלו בוסטמנטה.. נו הבכתי את עצמי מספיק.

always be me mc

New member
או מיי גוד הוידוי שלך קורע משלי XDXD

וואלה? אז יש מצב חשבתי על סאן דיאגו והמרתי את זה לסנטיאגו? XDXDXD

YaEl 15

New member
לא. אני חושבת שלמורה קראו סנטיאגו...

למורה.. אהה.. לא זוכרת מה הוא לימד.

למעלה