תגובתי על הפרק:
סנטינו סנטינו לדעתי הולך לנצח. למרות שאני לא אוהבת את הגישה שלו לגביי כל מיני דברים, בסה"כ הוא מעצב טוב, וזה מה שחשוב בסופו של דבר. בתחילת הפרק הוא ניראה רגוע, והוא צריך להיות - הוא היחיד שטים ממש היה מוקסם מהקולקציה שלו לכל אורך הדרך. הרי היה ברור שסנטינו יישאר עד הסוף.. לא יודעת מה אני חושבת על הקולקציה שלו, האמת ש: א. אני לא מבינה כ"כ ב"היי פאשן". ב. לא ראינו כלום חוץ מהשמלה ההיא. הסיפור שלו באמת היה.. זאת אומרת, איך שהוא אמר "אם חשבתם על המראה שלי, או על הגישה שלי, או על הקול שלי (...) צדעו שאני חשבתי על זה כבר 10 פעם". זה באמת הראה את הצד בו שמתלבט, ולא כ"כ בטוח. הוא בחר באנדריי לעזור לו.. לדעתי, רק כי ניק לא היה פנוי. אני מקווה שהוא יצליח לגבש משהו לגביי העיצוב ב-13, כי זה לא נכון מה שהוא אמר - הבגד הזה גם חשוב, כי זה מראה שוב את היכולט שלהם לאלתר.
דניאל אוקיי, מי שם הומו? סנטינו הומו? ניק הומו? אנדריי בטוח הומו.. בלי להיות הומופובית, מי שם לא הומו? אני מתערבת שגם טים הומו. אז, אני דיי מודאגת גם. לא כי אני מבינה בזה משהו, מה גם, שלא ראינו הרבה... הקטע הוא, שטים באמת לא אמר הרבה, וזה סימן רע. דניאל בחור נחמד, אני מחבבת אותו... אני לא זוכרת.. אהמ.. טוב, מעניין אם הכל יילך כשורה. יש לו הרבה פרטים קטנים לטפל בהם, ועכשיו - גם הפריט הזה. הוא בחר בניק לעזור לו. לדעתי בחירה נבונה, ניק היה אחד המעצבים הבולטים בתחרות, והוא עשה טוב. דרך אגב, מסכנים כל המעצבים שעמדו שם, וחיכו שיבחרו אותם. אני שונאת כאלה דברים, זה מעמד ממש מבייש. לגביי התיקים - אהה.. אני לא אהבתי את עבודת העץ, אבל באמת חשבתי שטים יאהב, כי זה ניראה כמו הדברים האלה, שאם אתה לא מבין באופנה, אתה לא מבין אותם לגמרי, אבל מסתבר שלא.. אגב, תמיד חשבתי שאופנה זה ממש עניין של טעם, ועכשיו אני רואה שלא. לכל אורך התחרות, אנחנו רואים איך השופטים מסכימים ביניהם כמעט לגביי הכל.. פה ושם חילוקי דעות, אבל לא משהו רציני.
קלואי איזה חמודות האחיות שלה
לה אני הכי דואגת, מכמה סיבות: א. למרות שזה היה דוחה מצג סנטינו לומר את זה, חלק מהדברים שלה באמת ניראו כמו ספות.. מפחיד. ב. כי היא ממש נישברה כשהיידי הודיעה להם על ה"הפתעה". ג. כי בפרומו של הפרק הבא, היא אומרת שהיא לא מסתדרת טוב עם דיאנה. דיאנה - בחירה מוזרה. תמיד ריחמתי עליה כי היא הייתה כזו אאוטסיידרית, ותמיד ירדו עליה מאחורי הגב.. חחח.. אם כבר מדברים. איזה מוזר זה בטח היה בשבילהם לראות את עצמם בטלוויזיה, ולשמוע אותם תוקעים זה לזה סכינים בגב. מעניין אם בשלב הזה דיאנה מודעת לכל הירידות של סנטינו.. וגם - למה קלואי קוראת לה *מיס* דיאנה. הא? פספסתי משהו? בכל אופן, לא ממש אהבתי את הקולקציה שלה, ואני חושבת שאין לה הרבה סיכוי לנצח. אם היה מקומות, אולי היא הייתה זוכה במקום האחרון מהשלישיה הזו... אבל לכו תידעו, כמו שהיידי אומרת "באופנה, יום אחד את בפנים, וביום הבא אתה בחוץ" וואו, חפרתי. בהצלחה לכל המתמודדים, וניראה איך הלך להם מחר. לילה טוב, שוב, סיאטל