פרוייקט מסלול - פרק 7

../images/Emo100.gifפרוייקט מסלול - פרק 7../images/Emo100.gif

כל התגובות - כאן! חח דרך אגב, איזה מצחיק זה - בדיוק היוף יש לי נשף סיום

שקדולה

New member
איזה פרק מדהים

טוב יש לי הרבה מה להגיד על הילדה המעצבנת שכריסטיאן קיבל היא בא לי להביא לה בוקס היא הייתה כל כך מעצבנת אעעעעעעה מתלהבת שהיא מעצבת וזה ... הרעיונות שלה היו מזעזעים
אבל לא משנה הוא תמיד הכי הכי מדהים שיש ( : הוא כזה מלך הבגדים של רמי וויקטוריה היו מדהימים נינה סתם מציקה הבגד של רמי היה מהמם ולא זקן בכלל זה היה עצוב שקיוון עף / : לפי דעתי ריקי היה צריך לעוף אה ואת הבגד של סוייט פי לא הבנתי מה מצאו בו הוא עמד על הגוף בצורה מוזרה לאללה בקיצור אין על כריסטיאן ורמי

וואו [:

אני אוהבת את ריקיי ממש הוא ממש חמוד , השמלה של ויקטוריה הייתה מדהיממממממממממממממממממממממממה % [:

IkMfNiY

New member
אאוצ' ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

קוין היה אחד מהטובים, חבל. ברור שריקי צריך לעוף
יעל

IkMfNiY

New member
הוא לא הראה בינתיים... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שום יכולת מיוחדת לאורך כל התוכנית. הוא עשה בייבי דול ממש יפה בפרק הראשון [נדמה לי], אבל כמו שהשופטים אמרו: זה היה רק בייבי דול. אני הכי בעד רמי וג'יליאן. אבל זה ברור נורא שהם הכי טובים. יעל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifפרק מעולהD:

הלקוחה של כריסטיאן הייתה ממש מעצבנת והיא עוד אומרת לו "תודה בזה, אתה אוהב אותי"
הממ.. השמלה של כריסטיאן הייתה דווקא לא רעה מקדימה אבל נראלי שהיא תתאים יותר למישהי עם גזרה.. שונה?
השמלה של רמי הייתה ממש יפה אבל אולי היה עדיף לעשות אותה בצבע ירוק כמו של כריס
אה והיה נורא נחמד שהוא אמר שהוא גדל בירושלים
השמלה של קיט הייתה מגניבה כזאת וממש יפה, אבל היא לא נראתה ממש כמו שמלה לנשף
השמלה של סוויט פי הייתה כ"כ יפה, במיוחד בחלק העליון ובכתפיים
והיא הייתה צריכה לנצח את ויקטוריה, ששלה הייתה רק חביבה ולא לגמרי לנשף לדעתי
השמלה של קווין הייתה.. פשוט לא טובה, הגיע לו לעוף

Miss Murder

New member
פרק יפה

השמלה של ויקטוריה הייתה חמודה,ושל סוויט פי ממש יפה. ריקי הזה כל הזמן בוכה!!מעצבן.והשמלה שלו הייתה די משעממת.. רמי עשה שמלה יפה אבל זה לא ממש מתאים לנשף לדעתי. קווין עיצב שמלה לא מחמיאה ודודתית כזאת. מאדי הזאת ילדה מעצבנת!מסכן כריסטיאן
השמלה שלו הייתה דווקא לא רעה.הוא הרג אותי כשהוא היה עם המגבת על הראש
מלך!

shiratel

New member
פרק 7 - הפרק הכי מגניביייי

איזה מסכן כריסטיאן... שיגעו אותו
ולמרות שמאדי דעתנית היא מגניבה בטירוף! השמלה של סוויט פי
- מדהימה! כלכךךךךךךךךךךך הייתי לובשת!!!!!! שמלה מושלמת מכל הבחינות!
השמלה של ויקטוריה - צבע מדהים, לא אהבתי את כל האבנים האלה אבל הם נותנים קצת חיים לשמלה אז מגניב. אם היו לי רגליים ארוכות הייתי לובשת. שמלה ממששששש יפה בתכל'ס. השמלה של כריס - כל כך הייתי לובשת אם רק הצבע היה אחר!!!!!!!!!
עיצוב מד=הים! צבע לא משו
השמלה של קווין - סבירה. צריך ממש חזה ענקי בשבילה. מבגרת מדי. צבע מגניב, עיצוב סביר, ולא הבנתי מה הבעיה עם המכפלת
השמלה של ג'יליאן - שמלה יפה מאוד אבל לא יודעת, במשימה הזאת ג'יליאן אכזבה אותי. לא היה משהו מיוחד כ"כ... השמלה של כריסטיאן - אלוהים ישמור! העיצוב מכוער וכלכךךך לא בשבילי! ומה זה הצבע הזה? איכס
בכלל אומרים שלבנות כהות מתאימים צבעים בהירים! הרעיון יפה, אבל רק אם השמלה לא הייתה כזאת פופית וקצרה (כי פופי וקצר זה הכי לא הולך ביחד
)... השמלה של קיט - אהבתי את הצבע ואת הרעיון, אבל איכשהו זה לא הסתדר כשמלת נשף סיום. לדעתי זה נורא ביגר את הילדה ולא במובן שרצוי לסיום י"ב... השמלה של ריקי - לא הבנתי מה הבעיה!!! שמלה ממש יפה ומה לעשות שזה מה שהילדה רצתה! מה קרה, אף פעם לא היו שמלות פרום בצבע בהיר? אהבתי מאודדדד והייתי לובשת!!! השמלה של רמי - עיצוב מגניב, אבל שוב - מה זה הצבע הזה?!!? בעעעע... הייתי לובשת אם זה היה בצבע אחר! רציתי שסוויט פי תנצח!

כריסטיאן כמעט בכה נראלי הוא היה ממש מבואס ..

אבל איך הוא אמר אתם תתגעגעו אליי שידיחו אותי מחר חחחחחחחח עם המגבת

P i x i e s

New member
פרק נחמד!

העונה הם מתמקדים הרבה יותר באנשים אמיתיים ובקהל ולא בקוטור ודוגמניות, מקווה שזה לא יגרום למיצוי הכיוון הזה בסופו של דבר... מאדי הזכירה לי מאד את כריסטיאן! גם הוא בפוזה של "you know you love me" ולשניהם דעות ממש חזקות, אז יצא שילוב רע... היא נראתה נורא בשמלה, הצבע ממש עשה תחרות עם גוון העור שלה וחבל. הפעם הוא חשב יותר מדי (שזאת הטעות של השאר שהוא הגדיר בפרק הקודם) והרס הכל
דווקא אהבתי ממש את השמלה של ג'יליאן... לא יודעת, הצבע עשה לי את זה
השמלה של רמי נראתה פחות טוב על המסלול אבל היא עדיין מהממת והשופטים הגזימו. השמלה של סוויט פי...
אין מילים!! איזה יפה יצא... היא באמת נראתה כמו אלה יוונית
חבל שהיא לא ניצחה. את השמלה של ויקטוריה לא בהכרח הייתי בוחרת כמנצחת. אולי האבנים מגניבות אבל זה לא כזה מפואר. התאכזבתי קצת מהשמלה של ריקי. בתהליך עצמו היא נראתה הרבה יותר טוב ופתאום במסלול ראיתי כמה היא משעממת... בקיצור פרק נחמד, נהניתי

Effoliation

New member
כל כך חבל.../images/Emo210.gif

דחווווף להחזיר את קווין. הוא היה כזה טוב, וחמוד, וצוחק מהבדיחות שלהם, ומותק.

למעלה