פרק 7 - הפרק הכי מגניביייי
איזה מסכן כריסטיאן... שיגעו אותו
ולמרות שמאדי דעתנית היא מגניבה בטירוף! השמלה של סוויט פי
-
מדהימה! כלכךךךךךךךךךךך הייתי לובשת!!!!!! שמלה מושלמת מכל הבחינות!
השמלה של ויקטוריה - צבע מדהים, לא אהבתי את כל האבנים האלה אבל הם נותנים קצת חיים לשמלה אז מגניב. אם היו לי רגליים ארוכות הייתי לובשת. שמלה ממששששש יפה בתכל'ס. השמלה של כריס - כל כך הייתי לובשת אם רק הצבע היה אחר!!!!!!!!!
עיצוב
מד=הים! צבע לא משו
השמלה של קווין - סבירה. צריך ממש חזה ענקי בשבילה. מבגרת מדי. צבע מגניב, עיצוב סביר, ולא הבנתי מה הבעיה עם המכפלת
השמלה של ג'יליאן - שמלה יפה מאוד אבל לא יודעת, במשימה הזאת ג'יליאן אכזבה אותי. לא היה משהו מיוחד כ"כ... השמלה של כריסטיאן - אלוהים ישמור! העיצוב מכוער וכלכךךך לא בשבילי! ומה זה הצבע הזה? איכס
בכלל אומרים שלבנות כהות מתאימים צבעים בהירים! הרעיון יפה, אבל רק אם השמלה לא הייתה כזאת פופית וקצרה (כי פופי וקצר זה הכי לא הולך ביחד
)... השמלה של קיט - אהבתי את הצבע ואת הרעיון, אבל איכשהו זה לא הסתדר כשמלת נשף סיום. לדעתי זה נורא ביגר את הילדה ולא במובן שרצוי לסיום י"ב... השמלה של ריקי - לא הבנתי מה הבעיה!!! שמלה ממש יפה ומה לעשות שזה מה שהילדה רצתה! מה קרה, אף פעם לא היו שמלות פרום בצבע בהיר? אהבתי מאודדדד והייתי לובשת!!! השמלה של רמי - עיצוב מגניב, אבל שוב - מה זה הצבע הזה?!!? בעעעע... הייתי לובשת אם זה היה בצבע אחר! רציתי שסוויט פי תנצח!