קניות קניות קניות

../images/Emo41.gifהזמנת לקים מEBAY../images/Emo41.gif

לאחר שכבר לא ניתן להזמין לקים מטרנסדיז'יין [ז"א אפשר, אבל במחיר מופקע].. חיפשתי חלופות אחרות.. מצאתי את המוכר ttluvspolish http://myworld.ebay.com/ttluvspolish מרגע ששילמתי ועד שהזמנה הגיעה לביתי לקח כ5 ימים [ואני גרה במקום שלוקח לדואר זמן להגיע] מחיר המשלוח לעד 6 לקים הוא 15.99$ ועד 12 לקים 17.99$ [שזה כמו שעלה בטרנסדיז'יין ל9 לקים]. הזמנתי 12 לקים מהממים ביותר
ממליצה בחום

רויתב86

New member
טוב, אז התחדשויות!

אז ככה, עבר יותר מדי זמן מאז שהזמנתי (שבועיים) והחלטתי שדי עם הסבל הזה
של אסי הזמנתי את : geranium - אדום כתום, חיפשתי אותו בנרות, בעקבות המלצתה של אפי. fifth avenue - גם אדום כתום...אחד הלקים הכי אהובים שלי, הבקבוק פשוט נגמר! vermillionaire - מקולקציית הקיץ, ורוד קורלי, משום מה אין שום סוואטצים! של זויה : kylie - הלק המהולל, בעקבות המלצתה של נועה טוקית ואפי. charla - אחד הבלוגים תיאר את הלק הזה כקשקשי בת ים, ממש מיוחד! למרות שאני בדרך כלל הולכת רק עם אדומים/כתומים/קורליים ניתן לו הזדמנות, מקסימום - להחלפות! גילוי נאות - יש לי כבר מעל ל-20 לקים אדומים, אני פשוט לא יכולה להפסיק להזמין! אבל ייאמר לזכותי שכל אחד הוא גוון אחר... אה, ועוד משהו! שמעתי דברים טובים על באלם לשפתיים rosebud salve והזמנתי גם אותו...הבנתי שהוא מאוד מהולל. http://cheapchicas.com/2010/05/30/beauty-must-have-rosebud-salve/ זהו לפעם הזו!

תולי01

New member
נשמע מעולה !

תתחדשי ותודה על הקישור
ו.....נראה לך שאת כותבת 12 לקים ויוצאת מזה ככה ?
העם רוצה פירוט !

danra

New member
../images/Emo77.gif תתחדשי!

ה- fifth avenue הוא הצבע האהוב עלי ביותר של ESSIE בכל הזמנים!
יש לי גם את ה- rosebud salve שקניתי בספורה והוא מוצלח ומומלץ, לא רק לשפתיים אלא גם לעור היבש סביב הציפורניים!

רויתב86

New member
../images/Emo140.gifתודה!

fifth avenue פשוט מדהים, אני צריכה להתאפק מלשים אותו כל הזמן!
אז עכשיו אני יותר שמחה שקניתי את ה-rosebud! יאיי!

bottlegennie

New member
תתחדשי!

ו-charla הוא באמת מהמם... אם אי פעם תרצי להחליף אותו (אם תהיה לך סיבה להחליף אותו...) אני תמיד הכתובת P: אבל באמת charla עשה עלי את הרושם של לק מדהים ביופיו... הייתי מציעה לך לשמור עליו מכל משמר!!!

אוי אני ממש גרועה.

אני אגיע הביתה ואבדוק את השמות... היו שם זויה, OPI, אסי ואורלי

RUTHIE1

New member
אוי אני פשוט גאון ../images/Emo163.gif

ההתחדשות שלי : OPI - DIM SUM PLUM OPI - Japanese Rose Garden OPI - TROPICAL PUNCH ESSIE - ANGORA CARDI והם פשוט מקסימים!

תולי01

New member
איזה צבעים מוצלחים !

עשית בחירות אחת אחת כלבבי
תתחדשי ואני בטוחה שתהני !

Marble Arch

New member
חיכיתי לשמוע את תגובתך!

בעיניי כל צבע פה מנצח.. אגב, במקור לא היה צבע אחר במקום האנגורה קרדי? או שאני מתבלבלת....

RUTHIE1

New member
לא, זה מה שהיה במקור...

ואני מכינה כבר רשימה חדשה
מתכננת לסופ"ש על הטרופיקל פנץ', אהבתי אותו מאוד...

ממה מיה1

New member
היי אני יוצאת מהארון ../images/Emo9.gif

קוראת את הפורום הרבה זמן, התחלתי כבדרך אגב והתמכרתי קשות, התחדשות אחרונה מהיום לק כסף מדהים ונוצץ ןמלא פיגמנט של סאלי הנסן Celeb city מקולקצייה חדשה של סאלי הנסן שהגיעה לסופר פארם כולל כמה גוונים ממש מדליקים של תכלת, צהוב, ירקרק, כתום ג'ייד ועוד כמה, מחיר קצת יקר 28 יחסית אבל הלק באמת יפה.

למעלה