שאלון בגדים

../images/Emo100.gifשאלון בגדים../images/Emo100.gif

גיל- פריט הלבוש האהוב אליכן ביותר- בקיץ- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ? בחורף- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ? ג'ינס כחול או שחור? אתן יודעות להתאים בין צבעים? נכון ששחור הולך מצויין עם כל צבע? אתן מאמינות ששחור באמת מרזה? לבשתן פעם חולצה ומכנסיים באותו הצבע וזה לא היה פיג'מה? המחשוף הכי גדול שהרשתן לעצמכן- מי מסדר לכן גבות אם בכלל? איך היתה הפעם הראשונה אצל קוסמטיקאית אם הייתן? אמא שלכן לימדה אתכן דברים בתחום הטיפוח? אתן חושבות שאמא שלכן מטופחת? אתן יודעות להתאפר? אם כן- מי לימד אתכן? לדעתכן- איפור זה כדי; להדגיש, לתקן או ליצור משהו שלא היה קיים קודם? הפריט הכי יקר בארון: הפריט הכי אהוב בארון: הפריט הכי שנוא בארון: אז למה הוא עוד בארון שלך? אג'נדה אופנתית (או: איך היית מתאר/ת את סגנון הלבוש שלך) ?

עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

גיל- 17 וחצי פריט הלבוש האהוב אליכן ביותר- הכל בקיץ- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ? אמממ לא יודעת חח בחורף- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ? שחור.. :] ג'ינס כחול או שחור? כחול אתן יודעות להתאים בין צבעים? אהא נכון ששחור הולך מצויין עם כל צבע?
אתן מאמינות ששחור באמת מרזה? מממ וואלה לא יודעתת חח לבשתן פעם חולצה ומכנסיים באותו הצבע וזה לא היה פיג'מה? לא המחשוף הכי גדול שהרשתן לעצמכן- חחח חזיה ותחתונים בים? מי מסדר לכן גבות אם בכלל? אמא.. :] איך היתה הפעם הראשונה אצל קוסמטיקאית אם הייתן? נחמד אמא שלכן לימדה אתכן דברים בתחום הטיפוח? ממ כן אתן חושבות שאמא שלכן מטופחת? מאוד אתן יודעות להתאפר? הייתי מקורס..
אם כן- מי לימד אתכן? איזה מורה כוסית.. חח לדעתכן- איפור זה כדי; להדגיש, לתקן או ליצור משהו שלא היה קיים קודם? מממ הכל חח הפריט הכי יקר בארון: אוהו יש הרבה.. אבל ניראה לי ג'ינס של קרוקר 1200 שקל..
הפריט הכי אהוב בארון: ג'ינסים הפריט הכי שנוא בארון: אין אז למה הוא עוד בארון שלך? אז שהו שהוא כבר לא אג'נדה אופנתית (או: איך היית מתאר/ת את סגנון הלבוש שלך) ? מממ רוצים ליראות -->

SAPIROS5

New member
עונהה

גיל-14 ו8 חודשים פריט הלבוש האהוב אליכן ביותר-בכללי ג'ינס אבל גם כל מה שיש לי בארון:) בקיץ- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ?כל מיני.. בחורף- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ?גם כל מיני ג'ינס כחול או שחור?גם וגם אתן יודעות להתאים בין צבעים?כן נכון ששחור הולך מצויין עם כל צבע?כן אתן מאמינות ששחור באמת מרזה?לא יודעת אולי חח לבשתן פעם חולצה ומכנסיים באותו הצבע וזה לא היה פיג'מה?כןן המחשוף הכי גדול שהרשתן לעצמכן-לא זוכרתת מי מסדר לכן גבות אם בכלל?אחותי איך היתה הפעם הראשונה אצל קוסמטיקאית אם הייתן?אממ היה..אני יודעת? חחחח אמא שלכן לימדה אתכן דברים בתחום הטיפוח?לא חחח אתן חושבות שאמא שלכן מטופחת?אממ כן ומאיפה השאלה הזאת?חחחחחח אתן יודעות להתאפר?לאא אם כן- מי לימד אתכן? לדעתכן- איפור זה כדי; להדגיש, לתקן או ליצור משהו שלא היה קיים קודם?כן הפריט הכי יקר בארון: אממג'ינסים של לי קופר ואם זה כולל גם את המגירות אז הנעליי נייק הכי יקרות הפריט הכי אהוב בארון: הכל הפריט הכי שנוא בארון: אממ לא יודעת אז למה הוא עוד בארון שלך?חחחחחח אג'נדה אופנתית (או: איך היית מתאר/ת את סגנון הלבוש שלך) ?דברים יפים לפי האופנות אתן יודעות חח

עונההה

גיל-15 פריט הלבוש האהוב אליכן ביותר-ג'נס אבל יש גם מכנסי אלגנט לעפמים בקיץ- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ?אממ לבן חום בחורף- איזה צבע אתן לובשות בדר"כ?חום אין על חום לא משנה לי ג'ינס כחול או שחור?כחול אתן יודעות להתאים בין צבעים?כן בארור נכון ששחור הולך מצויין עם כל צבע?כן בטחח אתן מאמינות ששחור באמת מרזה?כן שחור מרזה תשמנים אני לאא כן חח לבשתן פעם חולצה ומכנסיים באותו הצבע וזה לא היה פיג'מה?כן המחשוף הכי גדול שהרשתן לעצמכן- מי מסדר לכן גבות אם בכלל?יש מספרה :D איך היתה הפעם הראשונה אצל קוסמטיקאית אם הייתן? אמא שלכן לימדה אתכן דברים בתחום הטיפוח?כן אתן חושבות שאמא שלכן מטופחת?בארור ! אתן יודעות להתאפר?כן אם כן- מי לימד אתכן?אני לעצמי

למעלה