תודה על סדנת ליבוד כיפיתתתתת

אור224

New member
../images/Emo100.gifתודה על סדנת ליבוד כיפיתתתתת

רבה על מפגש יום שישי מהנה. תודות למארחת הנפלאה שלנו,שלא נלחצה מהסבון והמים, שמילאו את החצר,
ולנדב המתוק מתוקקקקק, היה קשה להיפרד ממנו. תודותתתתת מכל הלב לאירית,על הלימוד וההדרכה המקצועית.
תודה רבה רבההההההה לסמדוש על האירגון והתכנון של הסדנא הזאת וכל השאר
תודהההההההההההההה לטל מה
של ביתיק, שמחתי מאודדדדדדדד להכיר,בפעם הבאה אבוא עם מזוודה לצמרים.
תודות מכל הלב ל- md55 על הטרמפ , הגענו בול בזמן -תודהההההה רבההההה
שמחתי מאודדדדדדדדד להכיר את הבנות,שעד כה היכרתי רק ווירטואלית. שיהייה לכולם סופשבוע מהנההההההה ולהתראות בסדנאות הבאות.

עלמה7

New member
../images/Emo51.gif גם ממני

לאירית על ההדרכה,
ל- oolay על החצר, השולחנות, האבטיח המרענן והסככה המאולתרת
ו
לכל מי שהביאה אוכל טעים. היה מאוד כייף - ללמוד, להכיר וללבד. הנה כמה תמונות: הראשונה - התוצרים הסופיים (כמעט כולם) - שלי בסגול וכתום.

עלמה7

New member
צמרים

לו זה היה חורף, הייתי רוצה להתעטף בכל הצמרים האלה...

איולי

New member
מקסים! יש סיכוי להעלות שלבי הכנה

עבור אלה שלא היו בסדנא, כך שלפחות וירטואלית מעין "פרס" ניחומים...

Sימה

New member
תודה ליעל המארחת,לאירית המדריכה,

לטל תודה על הצמרים והיה כייף לפגוש אותך שוב בסדנא לסמדי על האירגון למירה על החצי טרמפ ולאור על החברה בדרכים שמעתי בקולכן---הגעתי הביתה קפצתי לאמבטיה וליבדתי את עצמי בסבון ג'מילה
אסיים את קישוטי הכיס ואצלם. ושוב תודה Sימה

אור224

New member
../images/Emo6.gifסימוש,ליבדת את עצמך טוב טוב

עם קישוטים או בלי

Sימה

New member
אור -- עכשיו אני עם קישוטים,בתיקווה

שהקישוטים יעלמו עם הג'מילה - בהמלצתכן. טל גם ובעיקר את אחראית לליבוד הזה

טלושקלה

New member
../images/Emo20.gifסימה את פשוט תרגישי את זה

הסבון עובד מרכך את העור ומרגיש נפלא שווה לחזור על הליבוד גם במקרה זה

smady a

New member
../images/Emo103.gif ואני ליבדתי עוד נרתיקקקקקק

כן כן באתי נפגעתייייייייי חזרתי והמשכתיייייייי והנרתיק השני הלך לי הרבה יותר מהר וקל. עכשיו הוא מתייבש. תודה ליעל על האירוח תודה לאירית לטל שבאה מאי שםםםםםםםם והביאה צמר משובח לכל הבנות שהגיעו היה בוקר נחמד מאוד.

smady a

New member
אור זה התלבד נהדר.אוףף אני לא

יכולה לעלות תמונות. מחר אנסה להוריד אותן במחשב אחר ניראה אם אצליח.

michal_sil

New member
מצטרפת לתודות../images/Emo140.gif

לאירית- על ההדרכה המקצועית והחברותא. לOOLAY- על הארוח הנפלא והלבבי לנדב המתוק- שעשה לי חשק לעוד ילד.. לטל מלכת הצמר המקסימה לסמדי- על הארגון המופתי ולכל המלבדות הנלהבות והנחמדות היתה יופי של סדנה.מצפה לפעם הבאה..

טלושקלה

New member
../images/Emo82.gifגם אני מאושרת

מאד שנפלה בחלקי הזכות לפגוש להכיר יותר מקרוב וללבד עם כולכן בכזה כיף גדול תודה גדולה ליעל על הכנסת האורחים הנהדרת שלך לסמדי על האירגון ולאירית על ההדרכה המפגש עשה לי חשק לעוד...... עוד ועוד ליבוד....

גם אני רוצה להודות

ליעל על האירוח האמיץ, לסמדי על האירגון, לטל על התמיכה והטרמפ לשם, למיכל סיל על הטרמפ בחזרה עד לפתח הבית. שמחתי לפגוש שוב את סימה, אור, מיכל, יעל וסמדי כמובן להכיר את מירה... אנחנו עוד נפגש... את עלמה 7, נוקה ויאמה. שמחה שנהנתן. כיף ללבד הא? עכשיו נראה לי שגם אני קופצת לאמבטיה לליבוד כל הגוף בסבון שמן זית + התרעננות רצינית לפני ארוחת ערב. שתהיה לכולכן שבת מגניבה!

md55

New member
סדנא ראשונה שלי והיה לי כייף אדיר.

ראשית תודות ליעל המארחת הנפלאה נהנתי מאוד מנדב המתוק.תודה לאירית על ההדרכה המקצועית.לסמדי החביבהעל האירגון.שמחתי להכיר את טל ואת כל הבנות הנחמדות ושוב תודה ענקית .

למעלה