שוק קח ותן מיד ליד -מחר לא לשכוח

נועית10

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo100.gifשוק קח ותן מיד ליד -מחר לא לשכוח../images/Emo70.gif

נשאר לכם עוד יום אחד בלבד להתארגן לשוק קח ותן. מחר, יום שישי 10/8 בין השעות 13-18 יערך שוק קח ותן ענק השוק יערך בבית "נועם" בקרית אונו- רחוב הרצל 66 אתם מוזמנים להביא מהבית את כל מה שלא בשימושכם כגון: ספרים, בגדים,נעליים, תמונות, מצעים ועוד (נא לא להביא דברים בלויים או קרועים). בכניסה תדרשו לשלם רק 10 ש"ח(ילדים בחינם) שיתרמו לבית נועם - בתמורה ל-10 ש"ח כניסה תאספו מה שבא לכם מהשוק בחינם! ובתמורה תוכלו לקחת מהשוק מה כל מה שבא לכם בחינם. מה שיוותר בסיום השוק יתרם לאוכלוסיה נזקקת. כל ההכנסות מהשוק הינן קודש ל"בית נועם" - מרכז לבוגרים צעירים עם לקות שכלית ונכות פיזית קשה. 03-5351344טלפון לבירורים- שולמית / נעמה מצורף קובץ עם פרטים אודות "בית נועם"-כנסו וקיראו. אל תשכחו להביא לשוק שקיות ניילון ע"מ שיהיה לכם במה לאסוף את הדברים שאתם רוצים לקחת הביתה

רק בבקשה ,לא להביא יותר דברים!!

אלא אם כן הם מיוחדים באיכותם . זאת כי אנחנו מ פ ו צ צ י ם.... רוני

איזה לא להביא, יש לי שק ענק

עם דברים למחר, קרעתי את הבית מרוב סדר והעפתי מלא דברים לרחוב (דברים טובים, אבל אין לי רכב גדול שיכול להכנס שם) ודברים טובים לשוק. יש שם בין היתר מכשיר אדים של קז שהיה בשימוש מספר מועט של פעמים, רק צריך לשים שם את הרפידות החד פעמיות.

בהצלחה חברים היום

בשוק קח-תן. מקווה שתגייסו כמה שיותר כסף למטרה מבורכת זו ושהאנשים יהנו מהתרומות, החברה והבילוי. לצערי, נבצר מבעדי להגיע היום (אתם יודעים... ילדים, בישולים וכד') אבל אתם תמיד בליבי.
אתכם מאוד,

סאג 1

New member
היינו- יש במקום חדוות עשיה. כל הכבוד לבת של

רוני ולכל העושים במלאכה. בעת שהיינו שם היתה תנועה של קהל והיה נחמד לפגוש חברים מהפורום.

נועית10

New member
../images/Emo207.gifלבית של ארומהרוני-מי שלא הולך מפסיד

חזרתי מהשוק ואני ממליצה בחום ללכת יש שפע דברים איכותיים והיה כייף לפגוש את החברים מהפורום ואין ספק שהבת של רוני אירגנה שוק מדהים וכל הכבוד על היוזמה. סופ"ש נעים ושבת שלום לכולם.

ella59

New member
כל הכבוד לבת ולארומהרוני.. השוק היה מוצלח../images/Emo140.gif

מאוד נהנתי יש לציין ..שבאמת היה אחלה יריד .. ובאמת כמו שנועית10 רושמת....מי שלא הולך מפסיד היו שם המון קלטות לילדים ספרים..ובגדים מכל המידות דברים מקסימים לבית..כמו תמונות,כוסות, צלחות ומכשירי חשמל קטנים. וגם המון תיקים לבית הספר..ועוד ועוד.. והכי חשוב.... שמחתי להכיר חברות מהפורום כמו למשל: נועית10..שמחתי להכיר אותך .אצור איתך קשר בהמשך.. בקיצור היה אחלה יריד..נהנתי מאוד.. תודה לארומהרוני ובעיקר לבת שלו שתזכו רק למצוות שיהיה לכולם שבת שלום

tamidb

New member
גם אנחנו הינו ונהננו

גם לפגוש אנשים מהפורום וגם לנבור ולמצוא מציאות. הילדים יצאו הכי מבסוטים מהענין. ואחלה שדרוג ענין המיזוג כל הכבוד על הארגון והיוזמה

כל הכבוד לרוני ולבת, היה שוק מוצלח,

פגשנו הרבה חברים מהפורום, ונהננו בגדול וגם הילדים. דניאלה

תודה לבת של,לרוני,היה מרגש ומוצלח,אנחנו מצאנו

משחקי קופסא להוסטל ספרי נוער להוסטל חוברות טבע הדברים להוסטל חברה ג'ינג'ית, מעין לא מפסיק לדבר עליה. מצאתי שמלה! כפכפים כמה בגדים וצעצועים פטנט למטבח היה מעניין. (את הוידאו שכחתי..) תודה לכל מי שפגשנו.

רותה לי

New member
גם הגליל נהנה. חם בתל אביב אבל מרגש....

אז כל הכבוד לרוני ובתו על השוק המיוחד. ובהזדמנות זו אני רוצה לומר לעומר המקורית יקירתי, את אמנם במטבח עכשיו ואני מול המחשב, - כמה מטרים ממך, והילדים כל אחד בעניניו, אבל אני רוצה לספר כבר עכשיו לך, אפילו שאנחנו עוד אורחים כאן אצלכם, שכייף לנו כמובן, ואנחנו אוהבים מאד מאד. ושמחתי כמובן להכיר כמה אנשי פורום - גם בשוק הכרנו פנים מול פנים, וזה יופי לראות מי מאחורי הניק. נשאיר כאן ארגז של
, נשאיר כאן געגועים ונקח איתנו רגעים כייפים או אולי בסדר אחר......

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif "קח-תן" הראשון שלנו-היה מצוין../images/Emo140.gif

חן חן לרוני ובתו המקסימה על היוזמה, הארגון והנחמדות בכלל, פשוט רואים שהכל ניתן באהבה גדולה! אני, הבעל ובעיקר הילד נהנינו מאוד ובעיקר שמחתי להכיר חברות חביבות מהפורום... כן ירבו אירועים ומפגשים שכאלה! שבת מצוינת
כל טוב לכולם ליז

תודה מכל ליבנו לכל אחד ואחת מכם...

על העידוד ,על העזרה בארגון היריד ,על ההגעה וההשתתפות הפעילה... הצלחה גדולה וברכה גדולה בזכות כל אחד ואחת מכם/ן .. בשמי ,בשם נגה והכי חשוב בשם חניכי" בית נועם" ... אשתף אתכם רק ברגע מרגש אחד מיני רבים היום. לקראת סוף היריד -שעה 6 בערך נכנסו לאולם כ10 חניכים [על כסאות הגלגלים] בליווי המתנדבות הצמודות ובחרו לעצמם בגדים חדשים על פי טעמם מכל הבא ליד.... אור בעיניים וצחוק על שפתותיהם ליוו אותם באותם רגעים -לראות ולבכות
משמחה.... באותם רגעים הבנתי ש..אנחנו את שלנו עשינו היום הזה.. אוהב את כולכם/ן.. רוני

נועית10

New member
../images/Emo24.gifרוני כל הכבוד, מרגש לקרוא את מה שכתבת

אין ספק שהיה מרגש בשביל החניכים וגם כשאני הגעתי יצא לקראתי חניך אחד בכסא גלגלים וישר בירך אותי לשלום וכל השוק הזה היום רק עשה לחניכים אור ושמחה בעיניים. וכל הכבוד לנגה המקסימה על היוזמה הנפלאה ששימחה כל כך הרבה אנשים.

למעלה