משטרת האופנה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo175.gif../images/Emo27.gif

-החוקים שוב למי שאינה יודעת הם: אתן צריכות לשפוט\לדרג את הלבוש של הבויז, הדירוג הוא מ-1 עד 10 כש-10 הוא מהמםםםםםםם
חחחח אז תתחילוווו..כי היום יש לנו 2 תמונות..אז לתמונה הראשונה תשרשרו כמובן לכאן את הדירוג שלכן. ולשניה בהודעה השניה
תמונה ראשונה ואהובה עליי
-דני- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

m i c k e y 15

New member
תמונה שניה../images/Emo27.gif

מי שרוצה יכולה לעשות את 2 הדירוגים בהודעה אחת בעצם..חח פה יש נעליים אז שימו לב חח שלא תעשו כמו בראשון שזה היה בלי.
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

roni poynter

New member
מה אני ראשונה..?!?! טוב אז הנה..

-דני- חולצה: 7 היא נחמדה אלב לא יותר מזה מכנס: 9 אהבתי תגיזרה אבלל זה מקופל למטה ואני לא אוהבת שרואים תקיפול נעליים:9 מגניבות אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 אחלה חגורה ושעון וצמיד קטנטןן זה ססבבה שיער:אאיי לייק איט.. כל כך יפה לו חלק.. ועוד עם הכובע 10 הערות:איןן=] ציון סופי:8 וחצי בערך.. -דאגי- חולצה:אממ 8 היא קצת מוזרה מכנס:אני אוהבתת 9 נעליים:מהממותתת..אבל מה הן קשורות לבגדים?! רק בגלל זה 9 ולא 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:חגורהה יפהה..10 שיער:נחמדד 9 הערות: מאוההבבבתתתתתת ציון סופי:9 וחצי -הארי- חולצה:ייאאקק מה זה לעזאזל.. מה אנחנו לקחנו חולצה של סבא?אני יודעת שאתה מנסה להיות כאלו וינטאג' אבל לא מדוברר על להראות ככההה .. אז 2 מכנס:מגניבב..9 נעליים:אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אני לא רואה.. שיער:אממ סבבי.. 7 הערות:אתה יכול להשתפר..=] ציון סופי:7 -טום- חולצה:אממ יפה אבל מוזרה ..7 וחצי מכנס:הוא נראה כמו חצאית..6 נעליים:יפותת..10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:צמיד וטבעת כרגיל..אמ 8 שיער:ארווךךךךךךךךךךךך...9 הערות:אין=/ ציון סופי:7 וחצי מתלבש השבוע:דדאאגושש.. 3> תסרוקת השבוע:דדנייי המתלבש הגרוע:הארי סוריי=[ התסרוקת הגרועה:האריי שוב... סורי שוב הערות: איןן לי-] אני חוסכת בדיבורר

kelly7i

New member
2

-דני- חולצה: 6.5 מכנס: 10 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 על מה שיש שיער: 9.5 הערות: החולצה הרסה ומשו בנעליים מציק ליP: ציון סופי: 8 -דאגי- חולצה: 10 מכנס:10 נעליים: 5, לא יפה, וןמה זה הגרביים האלה איתם?XD אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק חגורה יש שיער: 9 הערות: לא אהבתי את הנעלים, הוא נעלי בית כזה ציון סופי:9 -הארי- חולצה: 5 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מקלות! כמה מתאים לו.. שיער: 1 הערות: הוא ממש נראה רוסי שם, אולי השיער מוסיף, והחולצה או משו:S לא אהבתי בכלל את החולצה והשיער ציון סופי: 6.5 -טום- חולצה: 7 מכנס: 7 נעליים: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: 1 הערות:לא אהבתי, והשיער בכלל, נראה כמו איזה ילד בת 5 ציון סופי:5.5 מתלבש השבוע: דוגי תסרוקת השבוע: דוגי המתלבש הגרוע: טום, +שונאת חולצה של הארי התסרוקת הגרועה: טום או הארי, טום או הארי... טום! הערות:

YuvalJones

New member
מדרגת :)

-דני-
חולצה: היא בסדר.. אנלא מתה על הצבעים אבל היא יושבת על דניבוי טוב. 8.5 מכנס: יפה! אני אוהבת את הג'ינס הזה ^^ מחמיא לדני ^^ 10 נעליים: רגילות. אני אוהבת נעליים שחורות. אבל הפס הצהוב-חום-לבן-בז' הזה לא מתאים. 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אני מתה על הכובעים האלה, והחגורה בסדר-רגילה, שעון אהבתי. 10 שיער:
אני פשוט מתהמתהמתה על השיער של דני ^,^ 10 הערות: תעשה לי ילדים!##$!@1 ציון סופי: 9.5-10. [לאן המחשבון שלי נעלם לעזעזאל!?]
-דאגי-
חולצה: היא יפה.. אבל הכיסים טיפה הורסים. |נסלח לו| 9.5 מכנס: כמו תמיד - קצר ושל דיקיס. 10 נעליים: ואנס אלא מה- 10 D: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה לא ממש רואים.. 8 ? שיער: בתמונה הזאת השיער לא יצא משו יחסית למה שיוצא בד''כ.. 8.5 הערות: תסתכל למצלמה פעם אחת! >.< ציון סופי: 9
-הארי-
חולצה: ממש מראה ההומלס. חאחא[גרועה שכמותי.] אנלא אוהבת חולצות כאלה ^^" 7 מכנס: רגיל. הארי תמיד נראה טוב. אין מה לומר. 9.5 נעליים: בלע. לא אהבתי. =\ 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: -- שיער: 10. ואין מה להוסיף. הערות: תחליף נעליים ותראה טוב ;] [הפוטוגניות הזאת מחרפנת אותי! תמיד הוא נראה טוב!] ציון סופי: 8
-טום-
חולצה: אני שונאת ורוד. ועוד יותר כשהוא נמצא על חולצות.. אבל החולצה יפה לו. 9 מכנס: רגיל. בסדר. יפה. 9.5 נעליים: אולסטאר תמיד ישאר אולסטאר - 10 P: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמיד.. הוא רגיל כזה. ואני רואה טבעת! כן! טבעת. 9 שיער: לא אהבתי את תקופת השיער הזו של טום.. סורי ^_^ 8 הערות: גם אתה תסתכל למצלמה!@#! ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: דני-בוי
תסרוקת השבוע: הארי ודני. ללא ספק. המתלבש הגרוע: הארי.. =| התסרוקת הגרועה: טום. הערות: --

T h a t G i r l

New member
על התמונה ה2

-דני- חולצה:7 מכנס:8.5 נעליים:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8.5 שיער:9 הערות:את הכובע הזה אני אוהבת!
ציון סופי:9 -דאגי- חולצה:9 מכנס:9 נעליים:10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:10 הערות:
ציון סופי:9.5 -הארי- חולצה:9 מכנס:9 נעליים:8.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:המקלות זה נחשב
?אם כן 10
שיער:10 הערות:אני מתה עליו
ציון סופי:9.5 -טום- חולצה:5 מכנס:5 נעליים:
10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6.5 שיער:7=\ הערות:אוף ציון סופי:7 מתלבש השבוע:הארי ודאגי:] תסרוקת השבוע:הארי ודאגי:] המתלבש הגרוע:טום שוב=\ התסרוקת הגרועה:טום:( הערות:הכובע של דני

kelly7i

New member
1

-דני- חולצה: 7.5 מכנס:8.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 9 הערות: שילב טוב ציון סופי: 9 -דאגי- חולצה: 9.5 מכנס: אמ.. ממה שנראלי זה 6 בערך אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק כובע.. שיער:לא רואים הערות: נייס ציון סופי: 9 -הארי- חולצה:10 מכנס:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק שרשרת שיער: זה נראה 9.5
הערות: הסווצ'ר הזה נחמד עליוP: ציון סופי: 10 -טום- חולצה: 2 מכנס: 3 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:2 שיער: הוא חסר שיער הערות: החום והכובע הזה לא יפים לו ציון סופי: 3.5 מתלבש השבוע: הארי, ואז דני תסרוקת השבוע:הארי ואז דני המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: טום הערות: דני נראה טוב!!

roni poynter

New member
מה רק אני מבלבלת תמוח תוך כדי הציונים..?!

טוב בפעם האבה אני אשום רק מספריםם...=]

kelly7i

New member
לא זה לא

זה אומר- כן עדיף לכתוב 6.5 במקום 6 וחצי ובינתיים אני זאת שמרגישה מבלבלת מוחותXP

roni poynter

New member
אני רק רוצה להראות שלמדתי משוו

למדתי שלא מבלבלים תמוח אז שימו לב... -דני- חולצה:8 מכנס:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7 שיער:9 הערות:=] ציון סופי:8 וחצי -דאגי- חולצה:9 מכנס:5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:יש? שיער:כובע..6 הערות:=] ציון סופי:7 -הארי- חולצה:8 מכנס:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6 שיער:6 הערות:=] ציון סופי:8 -טום- חולצה:7 מכנס:5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:¿ שיער:4 הערות:=/ ציון סופי:4 מתלבש השבוע:דניי תסרוקת השבוע:דדניי המתלבש הגרוע:טום התסרוקת הגרועה:טום הערות:האאשששש לא מבלבלים תמוח..

מאיושSP

New member
תמונה ראשונה=]

-דני- חולצה: ממ נחמד.. 8 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: השרשרת.
10 שיער: הוא עם כובעעע:] 10 הערות: אני משתגעת מהחיוך הזה.!
ציון סופי:9 -דאגי- חולצה: איזה מאמי 10 מכנס: 2, יאק. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הכובע חמווד.. 10 שיער: 10 כי הוא בכובע=] הערות: הפרצוף שהוא עושה כאן כ"כ מתווק! D: ציון סופי: 8 -הארי- חולצה: 10 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: לא אוהבת ממש ככה. 6 הערות: חמוודון:) ציון סופי: 7.5 -טום- חולצה: 8 מכנס: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער: יפה ככה עם הכובע:) 10 הערות: יפה לו כשהוא לא מחייך! ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: טום ודאגי המתלבש הגרוע: האאמ.. נראלי טום/דאגי התסרוקת הגרועה: הארי הערות: דייי אני עייפה
אין לי כוח ללכת לשמור על הילדים המעצבנים האלה בשמונה בבוקר.

talosh1234

New member
רשאונה :]

-דני- חולצה: 9.5 - דווקא אהבתי P: מכנס:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: כובע יפה , חולה על השרשרת , וחגורה ממש יפה P: 10 שיער:10 |חיוך ענק| הערות:מושלםםם !! !! !! !! ציון סופי:10 - נראה לי יצא 10 לא ?! -דאגי- חולצה:8.. היא לא מתאימה למכנס :/ מכנס:9.5 אני אוהבת אותו P: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:לא אהבתי ת'כובע אבל הסיידליפ מושלםם חח :] אז 8 שיער:אין שיער .. הכובע הזה דיי המכוער :/ 5 הערות:ככה ככה :/ ציון סופי:7 -הארי- חולצה:אהבתי P: 10 מכנס:4.5 הגיזרה שלו מכוערת !! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:חגורה מכוערת.. שרשרת יפה.. 5 שיער:לא אהבתי :/ האמ.. 5 הערות:בזמן האחרון הוא התאפס על עצמו.. פה לא אהבתי :{ *זה נראה כמו פרצוף שמלקק את עצמו חח* ציון סופי:5 -טום- חולצה:5 מכנס:5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:5 שיער:5.5 הערות: מה עבר עליו ?! ציון סופי:5 מתלבש השבוע:דני :] תסרוקת השבוע:דני:] המתלבש הגרוע:טום / דטגי התסרוקת הגרועה:הארי הערות:זה הזמן של דני :]

The Psycho Girl

New member
תמונה יפה !!

-דני- חולצה: 10 ! מכנס:10 ! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער: 10 הערות: החגורה יפה מאוד מאוד אני גם רוצה כזאת ! ציון סופי:10 הוא נראה מעולה פה - חיוךךך ך -דאגי- חולצה: 8 מכנס:8 - למה הוא מתעקש ללבוש מכנסיים שגדולות עליו ? אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מישהי רואה אביזרים כי אני לא שיער: חחח אין שער אבל הכובע יפה הערות: יש לו ליפסינג או שאני הוזה !? ציון סופי:9 -הארי- חולצה: 10יפה שתי החולצות יפות מכנס: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 10 זה השער המושלם שלו הערות: האם יש בן אדם יותר יפה ממנו ( יש אבל זאת לא הנקודה ) ציון סופי: 10 כרגיל -טום- חולצה: משעממת 8 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: ראיתי רק טבעת 9 שיער: 9 או 10 לא יודעת לא החלטתי עדיין הערות: יש לו פוזת חזון חחחח ציון סופי:9 מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע:הארי המתלבש הגרוע: טום שונאת חום התסרוקת הגרועה: דאגי כי אין לו תסרוקת חחחח הערות: non חוץ מיזה שהתמונה ממש יפה !

Lex 1

New member
יענה על שתיהן ביחד! מתוחכמת שכמותי XD חחח לא.

~תמונה ראשונה~
-דני- חולצה:
השילוב של 2 החולצות הנ"ל מממ.. 8 מכנס: 5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא אהבתי את החגורה כמו כן ניתן לראות את השרשרת הנצחית וצמיד לא מוגדר ואת הכובע, אני ילך על 7 שיער: מהמם! הכובע לא יפה אבל על די הכל טוב - 9 הערות: אין לי הערות לרוב, אני רק ישאל מה הוא ניסה לעשות עם היד? להיות פנטומימאי ולהישען על עמוד דמיוני? [?!] XD ציון סופי: והמחשבון קבע - 7.25 טחחח
-דאגי- חולצה:
לא ניתן לראות את החולצה מתחת אבל הקפושון חביב - 8 מכנס: 7.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: האביזרים היחידים שאני רואה זה הסיידליפ שמקבל את מלוא הנק' והכובע אז.. [בזכות הסייד בעיקר] 9 שיער: אני לא רואה שיער
אבל אני חושבת שזה בתקופת השיער הסגול שהכי אהבתי אז 10 הערות: קשר עין עם הארי זה תמיד טוב ציון סופי: 8.6
-הארי- חולצה:
החולצה נראית יפה והקפושון חמוד - 9.5 מכנס: 6.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שרשראות וחגורה... 5 שיער: לא אהבתי את התספורת הזאת
6 הערות: קשר עין עם דאג זה תמיד טוב
ציון סופי: 6.75
-טום- חולצה:
אני אוהבת קפוצ'ונים! את הצבע פחות.. 8.5 מכנס: פשוט שכזה - 9 אני מקווה שהוא סקיני
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הכובע והטבעת הקבועים - 8.5 שיער: 10 הערות: הוא חמוד פה
ציון סופי: 9
מתלבש השבוע:
הארי
התסרוקת השבוע:
של כולם חוץ מהארי, סורי
המתלבש הגרוע:
אין
התסרוקת הגרועה:
הארי הערות: נגמרו לי ההערות ~תמונה שנייה~ היו להם תמונות יפות מהאירוע הזה
-דני- חולצה:
אמממ קצת מוזרה לי.. 5 מכנס: 6.5 נעליים: לא אהבתי.. 4 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורה סבירה וכך גם השעון והצמיד, הכובע רק מוסיף - 9 שיער: נו באמת? זה ברור.. חח 10 הערות: תמשיך לחייך
ציון סופי: 7
-דאגי- חולצה:
7 מכנס: דיקיס!
9 נעליים: ואנס והגרביים...
10! חבל רק שזה לא מתאים עם החולצה.. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק החגורה והעגילים.. 8 שיער: נראה טיפה מבולגן 7.5 הערות: לזרוק את חולצות ה'אני מתלבש כמו דני'
כנ"ל לדני..
. ציון סופי: 8.3
-הארי- חולצה:
WTF!? 4. מכנס: 7 נעליים: 6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אם המקלות נחשבות אביזרים - 10 שיער: 9 הערות: הוא נראה פה אנורקס משהו.. ציון סופי: 7.2
-טום- חולצה:
6 מכנס: 5 נעליים: אולסטאר!
10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 9 << אני אהבתי את התקופה אבל כשזה היה קצת יותר כהה הערות:
ציון סופי: 7.6
מתלבש השבוע:
דאג.. אחרי הכל הוא קיבל הכי הרבה נק' XD
התסרוקת השבוע:
דני
המתלבש הגרוע:
הארי
התסרוקת הגרועה:
דאג
הערות: None.

למעלה