goldy

New member
את הלבבות אני מתקשה לראות

אבל אין ספק שזו מתנה מושלמת מהחברה.

גם מעוינים, גם לבבות, גם מהסדרה החדשה ../images/Emo13.gif

אני ממש אהבתי את התחתונים עם החתול.

goldy

New member
גם אני: הטורקיז עושה לי את זה מאוד!

המחיר קצת פחות.

יש חירפון כללי במחירים בזמן האחרון

במיוחד בקולקציה הזו. טי שרט ב-100-130 ש"ח? תחתונים ב-60 ש"ח? אין לזה שום הצדקה פרקטית. גם חצי מזה מספיק.

goldy

New member
כל עוד הפריט מתחת ל100 ש"ח זה בסדר

במקרה הזה אני לא מבחין בין תחתונים למכנסיים. אבל מעל 150 ש"ח לחולצת כותנה פשוטה?
פעם קניתי חולצה ב110 ש"ח וחשבתי שזה יותר מידיי.

eboy10

New member
זאת לא רק הקולקציה הזאת

המחיר הקבוע של תחתונים בקסטרו הוא 60 ש"ח, גם בדלתא. בראשונה האיכות עוד מוכיחה את עצמה יחסית, בשנייה פחות.
אבל קסטרו תמיד היו יקרים, שום דבר לא מפתיע. בתקווה שעם התחרות ירדו המחירים. (למרות שנראה שמתחרים על המחיר הגבוה
)

אתה יודע מה?

אני מוכנה להבין את הרציונל לשלם 60 ש"ח על תחתונים. זה לא פריט עונתי/אופנתי, וסביר להניח שייעשה בהם שימוש רב. אבל לשלם 120 ש"ח על טי שרט שממילא תחליף בעונה הבאה נראה לי יותר מדי.

eboy10

New member
תלוי אם אתה מחליף את כל הטי שירטים שלך

כל עונה
אפילו בתור אחד שקונה הרבה בגדים יחסית, אני לא מרשה לעצמי לעשות דבר כזה

Nimrodster

New member
וגם אפשר אחר כך להתחיל עבודה צדדית

בתור צ'יפנדייל! עם כל חיבתי לאדום ולצבעים בוהקים - זה נורא בוהק!

הם היו פחות בוהקים במציאות

(כפיים לאיש הפוטושופ שלהם). מה גם שאני מקציבה לגוון הזה בדיוק 3 כביסות עד שהוא דוהה ל"אדום-לשעבר".

assafon10

New member
קולקציה אליס בארץ הפלאות של קסטרו סוף הדרך!

קסטרו השיקה קולקציה חדשה לגברים ולנשים בהשראת הסרט עם ג'וני דפ "אליס בארץ הפלאות" חולצות מטריפות!! קניתי חולצה עם הדפס של ג'וני דפ אחת היפות. מי שחבר מועדון בקסטרו מקבל עם הקנייה גם כרטיס לסרט עצמו שיוצא בקרוב לקולנוע... המחירים של החולצות נע בין 99 - 130 . מי שמעוניין יכול להיכנס לדף שלהם בפייסבוק " CASTRO" או פשוט לאתר שלהם (חפשו בגוגל)

eboy10

New member
מה נסגר עם הפרסומות לקסטרו?!

ועוד על קולקציה כל כך לא מוצלחת של אליס.. מילא היה במה להתגאות..

eboy10

New member
חשש, מה פתאום? אין שום חשש, למה שנפחד מקצת

תחרות?|קסטרו| זה דווקא טוב |קסטרו| שנכנס עניין לתחום האופנה בארץ|קסטרו|. גם |קסטרו| בקשר לפרסומות האלו שאתם מדברים עליהן |קסטרו|... אנו מכחישים כל |קסטרו| קשר לעניין |קסטרו|. לקוחות מרוצים |לקוחות מרוצים זה קסטרו| באו לשתף אתכם ברכישתם האחרונה ברשת אופנה כלשהי |קסטרו| ואתם מתלוננים על פרסומת |קסטרו|? נהייתם |קסטרו| פרנואידים.

assafon10

New member
חח מי שחושב שזו פרסומת טועה בגדול!!

חחחחחחחח קודם כל תודה אם אתם חושבים שזו פרסומת סמויה..זה מראה שאני באמת יכול לשווק דברים :p בקיצור זאת ממש לא פרסומת..הייתי בקטסרו והתחשק לי לשתף אותכם בכל הפרטים לגבי זה...אף אחד לא משלם לי ובטח שאני לא מרוויח מזה /: סתם לכיף..חח

Nimrodster

New member
עברתי ליד קולקציית הסיקסטיז של FOX

עוד לא בחנתי את זה לעומק ואני לא סגור לחלוטין האם יש דברים שווים גם לגברים שם (בבירור ראיתי רק חולצת טי), אבל זה די מוצא חן בעיניי...

שירקו1

New member
הייתם מעיזים לצאת ככה לרחוב?

השבוע הצטלמתי לפרסומת סטייל שנות ה80 וככה יצאתי לרחוב חחח זה דרש קצת אומץ האמת... אבל אם אי פעם רציתי להתלבש בסגנון וינטג' וכאלה ולא היה לי אומץ - עכשיו אין לי מה להגיד. בכל מקרה, מעניין אותי אם בנים היו מסכימים ללכת היום בסגנון שנות ה80.... עכשיו התמונה משתתפת בתחרות לייקים בפייסבוק - הכי הרבה לייקים זוכה. אם תוכלו לפרגן בלייק בקישור ששמתי - http://www.facebook.com/photo.php?p...d#!/photo.php?pid=3270790&id=660169280&ref=mf זה ממש ממש ממש יעזור לי.. תודה מראש! אם אתם רוצים לזכות בשעון בשווי 400 שקל תעשו לייק, קראו את השורות הקטנות וגם לכם יש סיכוי :)

למעלה