סיכום סופ"שששש

redsnowhite

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo41.gifסיכום סופ"שששש../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

סכמו ת'סופ"שש
שיר השבוע
אלבום השבוע
יציאת/אמרת/ציטוט השבוע
משהו טוב שקרה השבוע
משהו רע שקרה השבוע
התחדשות השבוע
סדרת/תוכנית השבוע
סרט השבוע
ספר השבוע
מאכל השבוע
בילוי השבוע
תמונת השבוע
התוכניות שלי לשבוע הבא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע
a great weekend to all of us

m i c k e y 15

New member
ME

שיר השבוע: לגמרי אבל לגמרי אבל לגמריייייייייייייי DONT WAKE ME UP!!!!! חרשתי עליו בלי סוף הגיטרות שיש תמיד אחרי הפזמון כל כך גרר Rihanna - Don't Stop The Music Rihanna & Ne-Yo - Hate That I Love You Chris Brown - Picture Perfect Kylie Minogue - Come Into My World Global Playboys - The Sound Of San Francisco Kobe - Little White Lies Busted - Come All Ye Faithful אלבום השבוע: מקפליי יציאת/אמרת/ציטוט השבוע השיחה של ושל שיר חחחחחח [sweet shir] חברה שלי חהחה שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: טום[ממקפליי] אני רק רוצה ללטף לו ת'טוסיק שהוא עם סקיני ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: אין הוא מושלם שבילי XDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחחחחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: "ללטף"|חח||חח| שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אני כזה: "היי, טום!" ~הוא מסתובב~ ~מלטפת את האחוריים שלו~ הוא: "וואה?!?!" ~נסה על נפשי~ שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אני רוצה ללטף אותם!!!!!!!!!!111 שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: ולגעת לו בגומהXDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: זה גמנאי ח שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: לתקוע ת'אצבע שלי בתוכה XD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: זה לא נשמע טובXDDDDDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח על DONT WAKE ME UP השיר של מקפליי.. שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אבל אנלא מבינה מה הקטע של השירXD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: הוא לא רוצה שיעירו אותו שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: כי הוא מאוהב? שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: כאילו מה, מי שהוא רוצה לא שם עליו? XD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: אני גם נורא אוהבת את THE WAY YOU MAKE ME BLA BLA חח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: כי כי אולי הוא חולם בחחלום שהוא מאוהב ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: והוא אומר גם שהוא לא רוצה להפסיק לחלום שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחח גם אני אוהבת את ד'ה וואי יו מייק מי פיל ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: את כל ה- Ooo Ooo|אוהב| שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: ברקע...גאדד ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: חחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: קלטתי אותו! ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: הוא חולם על האהבה שלו ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: זהו שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אבל מושא האהבה לא שם עליוXD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: כי היא בלתי מושגת במציאות ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: אז הוא חי בחלום שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: אז הוא לא רוצה שיעירו אותו שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: ישלי מילה אחת. ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: הלוווווווו דניייייייי אתה חי בסרטטטט כאילו דהההה שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: פאתט. ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDDDD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: איזה כאפה הואא שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: לגמרייי XD שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: בטח ג'יימס בורן עזר לכתוב ת'שיר ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDD יאווו ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: יש רגעים שהוא דורש כאפםה! שיר- sweet shir- פורום מקפליי אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ^^ MicKinky ^^ אומר/ת: XDDDDDDDD משהו טוב שקרה השבוע: נמ לא משו מיוד משהו רע שקרה השבוע: בעע מבחן התחדשות השבוע: נעליים סדרת/תוכנית השבוע: גיבורים סרט השבוע: ------- ספר השבוע" ------ מאכל השבוע: מקדולנד XD בילוי השבוע: יהיה היום XD תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לודעת חחחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מסולם 1-10 7

happy apple

New member
שלי..

שיר השבוע : עד שבאת - בית הבובות
אלבום השבוע: - יציאת/אמרת/ציטוט השבוע: הממ פוגשת ידיד בדרך לחברה" לאיפה את הולכת? אני: הממ סתם .. הוא : אה הבנתי רוצה קונדמים יש לי!" חחח ידיד טמבל חח אבל אני חולה עליו משהו טוב שקרה השבוע:לא כלום.. משהו רע שקרה השבוע: ריב עם ההורים , לא מדברת עם חברה שלי כבר סתם מרגישה לא טוב בעע התחדשות השבוע : כלום סדרת/תוכנית השבוע: החיים הפשוטים בביפ חחח אין ניקול קורעת אותי מצחוק עם הבן כמה אתצה לכול בחור שפוגשת.. סרט השבוע : אמריקאן פאי 5 חחח ספר השבוע: לא קראתי.. מאכל השבוע: פאוזן יוגורט בילוי השבוע: הממ סתם עם כמה חברות עד 4 בוקר תמונת השבוע: --> תמונה מדהימה של בר ... התוכניות שלי לשבוע הבא :להיפגש עם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא טוב משעמם ומעצבן...

matron

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo182.gif

משדרים את החיים הפשוטים?! באיזה ערוץ ושעה? אמריקאן פאי 5.... בחופש הגדול כמה חברים סתומים שלי אמרו לי לראות את ההתחלה של הסרט הזה, הם היו ממש מבסוטים!

happy apple

New member
בביפ כול יום בעשר ושישי שבת שידורים חוזרים

בד"כ רואה בימי שבת חח וכן ההתחלה חחחחח

redsnowhite

New member
משקמט../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע
שוב No digas nada של אנהי מתוך הדיסק החדש של RBD
אלבום השבוע
רן דנקר ועילי בוטנר
יציאת/אמרת/ציטוט השבוע
מרוב טיפים צריך טיפים כדי לזכור את הטיפים
משהו טוב שקרה השבוע
אני ממש מתחילה להיגמל מהפחד מחתולים ואני אפילו מתחילה לאהוב אותם מ-א-ו-ד
משהו רע שקרה השבוע
חתול אפור מניאק תקף ת'חתולה שלי
היא שכבה כמו מתה על הרצפה ואז ברחה להתחבא! בן כלב!!!
התחדשות השבוע
נראה לי שכלום..
סדרת/תוכנית השבוע
סון דה פיירו
סרט השבוע
ילדים קטנים שראיתי בזכות המלצה של מישהי פה, שכחתי
ספר השבוע
לא קראתי
מאכל השבוע
ברגר קינג
בילוי השבוע
מול הטיוי מתחת לפוך
ישנתי מלא השבוע!
תמונת השבוע
התוכניות שלי לשבוע הבא
מבחן במתמטיקה, מבחן באזרחות ולהתחיל ללמוד לתיאוריה שנייה.. אה וללכת לקולנוע או מסעדה או משהו
חחח ומחר כנראה הולכת לקניון, חברה עושה שם מומולדת במסעדה כלשהי..נראה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע
עבר..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמת../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע
Santana feat. Nickelback - Into the night אלבום השבוע
---- יציאת/אמירת/ציטוט השבוע
"זה קטע עצי כזה"
משהו טוב שקרה השבוע
מממממממ...בוא נחשוב.......מכושפת
משהו רע שקרה השבוע
יום של בחילות וכאבי בטן מפחידים
התחדשות השבוע
שומדבר,השבוע החלטתי שאני חוסכת ולא מבזבזת על כלום
אבל החל מיום ראשון מדובר בשבוע חדש אז....
סדרת/תוכנית השבוע
סון דה פיירו סרט השבוע
מכושפת
ספר השבוע
----- מאכל השבוע
ממ לא ממש מאכל, יותר משקה, סחלב חם
בילוי השבוע
היציאה לסרט "מכושפת" עם אחי.. כן כן זה מופיע הרבה בסיכום הזה, אבל אין מה לעשות
תמונת השבוע
התוכניות לשבוע הבא
ממ אין משהו מתוכנן.. לסיכום איך עבר השבוע
תחילת השבוע היתה נחמדה+, אח"כ יום אחד של בחילות אז ירד בהרבה חח, ולבסוף סרט של פטריק.. אז זה מכפר על הכל, והשבוע הופך למצויין
אז בקיצור, היה אחלה שבוע

Aviyush

New member
אז את ממליצה על הסרט?:]

שמעתי עליו ביקורות ממש טובות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סרט יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

גם השחקן הראשי נראה "סבבה"

Aviyush

New member
עונה ../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע
please don't stop the music- rihanna אלבום השבוע
אין משהו מיוחד יציאת/אמרת/ציטוט השבוע
כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע
עבודה, שופינג
משהו רע שקרה השבוע
עשיתי חיסון אתמול אז כבר נשקלתי במרפאה ומסתבר שהשביתה ה******** הזו עלתה לי ב3 קילו
אני חייבת דחוף להוריד אותם
התחדשות השבוע
3 זוגות כפכפי האוואיאנס
(הביאו לי מברזיל), וסט, חולצה, שרשרת, סריג מושלם ארוך ארוך וזהו בינתיים
אה וגם 3 קילו
סדרת/תוכנית השבוע
חברים כרגיל
וגם החיים הפשוטים
ניקול כזו קורעת סרט השבוע
"לך תבין נשים"
הוט נתנו חינם:) ספר השבוע
התפסן בשדה השיפון מאכל השבוע
קוראסון שוקולד בילוי השבוע
אתמול בקניון עם חברה והיום בערב וופל בלגי עם הבנות למרות שאני לא הולכת לאכול
כבר הזכרתי למה?
תמונת השבוע
התוכניות שלי לשבוע הבא
עבודה, בי"ס [?!], חברות, דיאטה ויומולדת לסבתא מחר :] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע
מהר!!!

כל יום את עושה שופינג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

או שאני סתם מדמיינת שאת כותבת את זה כל שבע?
בכל זאת, אם כן, אז כיף לך
בתוכניות לשבוע הבא, הייתי מורידה את "בי"ס" חח כי אני אומרת לך מראש שזה לא יקרה
מזל טוב לסבתא

gal255

New member
עונה

שיר השבוע: חמאה - יוני בלוך אלבום השבוע - הסליל של מטרופולין יציאת/אמרת/ציטוט השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: קיבלנו פלזמה. משהו רע שקרה השבוע: שלא הסתיימה השביתה התחדשות השבוע: פלזמה סדרת/תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: הכוכבים של שלומי ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות/חאלד חוסייני - מ-ע-ל-ף מאכל השבוע: שוקלד בילוי השבוע: מקס ברנר תמונת השבוע ----> התוכניות שלי לשבוע הבא: אין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ביותר.

יאא תתחדשי על הפלזמה../images/Emo70.gif אני זוכרת שעפתי באויר

כשאבא קנה את הפלזמה חח .. 42 אינץ'.. פשוט ענקית
יותר מדי אם תשאלו אותי
וואי הייתי מנצלת כל הזדמנות ללכת למקס ברנר.. ועכשיו פשוט הבנתי שזה ממש לא משהו
מה הזמנת שם?

gal255

New member
sharing עם חברה.

אני חולה על המסעדה הזאת. הכי טעימה בעולם.

הסופ"ש עוד לא התחיל וכבר מסכמים אותו?

שיר השבוע- המממ..שכחתי מה יש לי בMP4 אלבום השבוע- יציאת/אמרת/ציטוט השבוע- צירפתי 2 ילדים לקבוצה הקבועה שלי בגן לפעילות ואמרתי שזה חד פעמי. אז הילד שאל אותי: "מה זה אומר חד פעמי? שגם שבוע הבא נהיה איתך?"
לאכול אותו
משהו טוב שקרה השבוע- גיסתי ילדה בן
משהו רע שקרה השבוע- עדיף לא להיזכר לא?
התחדשות השבוע- וואלה כלום.. סדרת/תוכנית השבוע- "האישה מהבועה" ביס דוקו. על האישה שמתרגמת לשפת הסימנים בטלויזיה..זו עם השיער הארוך סרט השבוע- סרט בקורס הפרעות קשב וריכוז
ספר השבוע- אני קוראת שוב את "המקרה המוזר של הכלב שעת לילה" מאכל השבוע- אוכל אתיופי שאכלתי קצת אתמול בילוי השבוע- לימודים.. תמונת השבוע התוכניות שלי לשבוע הבא- ללמוד והברית של האחיין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע- מהר וטוב שכך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה מתוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב על הולדת הבן
בת דודה שלי גם ילדה אתמול..איזה כיף
אוכל אתיופי
מה בדיוק?

למעלה