AAY-עונה 2,פרק 11

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 11../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

היי בנות,איך עובר החופש? מקווה שאתן מנצלות אותו !! מי מצאה את האפיקומן? אני מצאתייייי!
אוי זה היה כיף :) בכל מקרה, שורות אחרונות: "מה קורה ביניכם? שוב רבתם?" דני נאנח. "כן.. היא כל היום בלימודים ואין לה זמן אלי, אלינו. זה לא שאני לא מבין אותה, סבבה שתלמד, בכיף, אבל גם אני עסוק ומוצא זמן לחיי האהבה שלי. אני מקבל את ההרגשה שהיא לא רוצה את זה יותר.." הארי הסביר ודני הבחין בעצב בעיניו. להארי ואייזי היו כמה מריבות קשות בתקופה שהם יחד, והבנים דיברו יותר מפעם אחת שמשהו כאן מסריח, אולי הם לא מתאימים אחד לשנייה. מעולם לא אמרו זאת להארי, הם הניחו שהמצב אכן בסדר ביניהם ולא כמו שהם חושבים. אבל זה בהחלט הקש ששבר את גב הגמל. אם אייזי תגרום להארי לחזור להתמכרות השתייה הנושנה שלו, לא תהיה להם ברירה אלא לעשות משהו כדי לעזור לחבר שלהם. הם לא יתנו לו ליפול שוב. פרק 11 לפני שלוש או ארבע שנים, ככה דני זכר, הבנים היו יוצאים הרבה לברים. כמעט כל יום. לפחות שלוש פעמים בשבוע הם היו מתעוררים עם האנג אובר, נהנים מההצלחה שלהם בלהקה ומרגישים כמו כוכבי רוק. אף אחד מהבנים לא שתה מעבר ליציאות הליליות שלהם, מלבד הארי. הבנים היו מגלים בארונות שלו עשרות בקבוקי אלכוהול ולא פעם מצאו אותו שיכור או חסר הכרה באמצע היום. הארי התכחש למצב, הוא לא רצה להאמין שהוא מכור. "אני לא! אני יכול להפסיק!" הארי צעק אז, כשדני, דאגי וטום דיברו איתו והסבירו לו את המצב. רוצים רק בטובתו. "אז למה אתה לא מפסיק?" דאגי שאל בעצב. "כי.. אני לא רוצה" הארי השיב. "הארי אתה חייב! זה לטובתך!" דני קרא. הרגיז אותו שהארי לא מבין את חומרת המצב. "תשמע, או שאתה מפסיק בכוחות עצמך או שאתה נכנס לגמילה! ואני רציני!" טום צעק, פקעה לו הסבלנות. הוא לא יכל לראות את חברו הטוב ביותר הורס את עצמו, ויחד איתו גם אותם ואת הלהקה. הארי הביט בהם במבט אומלל. הוא ראה כמה הם דואגים לו וחשב לפתע על הלהקה. מה יהיה איתה אם ימשיך להתנהג ככה? מה יהיה איתה אם יכנס לגמילה? "בסדר, אני אפסיק" הארי אמר בהחלטיות. "למענם. ולמען הלהקה" הוא חשב לעצמו. "באמת?" דני שאל בהשתהות. "מבטיח?" דאגי התקרב אליו. "מבטיח" הארי חייך וחיבק את דאגי. הוא באמת התכוון לזה. מאז, כבר כמה שנים שהארי שותה רק בירות עם אחוזי אלכוהול נמוכים, משתכר רק באירועים מיוחדים, בעיקר בסיבובי הופעות. הוא לא הרגיש צורך לשתות הרבה, החיים שלו תפקדו מצוין. אבל עכשיו, אייזי שוברת את לבו, והוא היה חייב להטמיע את כעסו ועצבותו בשתייה, הוא לא הכיר אפשרות אחרת. "כשאייזי תחזור אתם תשבו ותדברו כמו שני מבוגרים. אתה תסביר לה את המצב ברוגע, כי כמו שאני מכיר אותך בטח צעקת עליה" דני אמר והעביר יד בתלתליו. הארי השפיל את מבטו. הוא ידע שדני צודק. הוא לא היה צריך לצעוק על אייזי. אולי זה מה שהרתיע אותה. "בסדר" הארי הנהן. "רק ש.." הוא התחיל להגיד אבל עצר. "רק שמה?" דני שאל מסוקרן. "אני כבר לא כל כך בטוח שאני רוצה לפתור את זה. זאת אומרת, אם היא גורמת לי לשתות ככה, אתה חושב שזה שווה את זה?" הארי שאל ותקע את עיניו התכולות בפרצופו של דני, מחפש תשובה כנה. הוא באמת לא ידע כבר מה לחשוב ומה לעשות והיה צריך שמישהו ינחה אותו ויראה לו את הדרך הנכונה. דני לא ידע מה לענות לו. הוא גם כן חשב שאם אייזי היא זאת שתפיל את הארי בחזרה לקרשים, תגרום לו לשתות שוב בלי הכרה, אז המאמץ לא שווה את זה וכדאי לחתוך עכשיו. אבל הארי אהב אותה והיא אהבה אותו, והיו רגעים שהם כן נהנו ביחד. אז אולי אפשר לתת לזה הזדמנות שנייה. "אני חושב שרק אתה יודע את התשובה" דני טפח על ברכו של הארי בחיוך ונעמד. "עכשיו לך להתקלח ולהתרענן ואחר כך נסדר פה את כל הבלאגן לפני שאייזי תחזור" דני אמר והארי רק הנהן וקם מהספה בכבדות. הוא פנה אל המקלחת ודני הדליק את הטלוויזיה. ... היו להארי שעתיים לחשוב מה הוא הולך להגיד לאייזי כשתחזור. דני נשאר ועזר לו לחשוב על המילים ובכלל להבין מה הוא באמת רוצה מעצמו, ממנה ומהקשר הזה. "טוב אני לא יכול יותר לחשוב על זה" הארי קרא לפתע אחרי שמאס בשיחה הזאת. דני והארי הסתכלו שניהם לאותו מקום ואחר כך אחד אל השני. "אתה חושב על מה שאני חושב?" דני חייך. "ברינג איט בולטון בוי!" הארי צחק וחטף את שלט הפלייסטיישן שהיה מונח על השולחן. דני לא נשאר חייב ולקח את השלט השני. שניהם התחילו לשחק ולא שמו לב לזמן החולף. סוף סוף משהו שהסיח את דעתם. מאייזי, מהשתייה. "הארי?" אייזי קראה כשפתחה את דלת הדירה. הארי מיד שמט את שלט המשחק על השולחן והביט בדני. שניהם שתקו והחליפו מבטים. "איך אני נראה?" הארי לחש וסידר את שערו. דני הרים לעברו אגודל מאשר. הארי נעמד וסידר את חולצתו. "היי מותק, קניתי כמה דברים" אייזי נשקה להארי ברפרוף ופנתה אל שולחן המטבח כדי להניח עליו את השקיות העמוסות. "בוא לעזור לי לסדר" היא הסתובבה ואז הבחינה בדני. "היי דן" היא נופפה לו בחיוך. "היי אייז" דני חיבק אותה ולאחר מכן התקדם לעבר הדלת. "אני חייב לעוף, ביי הארי" הוא נופף לעברם. אייזי נופפה לו לשלום בחזרה ואז הפנתה את גבה כדי לסדר את המצרכים. דני סימן להארי בהצלחה ויצא. הארי חייך אליו חיוך מתוח והסתובב שוב אל אייזי. "מה אתה עומד שם ובוהה?" אייזי צחקה. "תעזור לי להכניס את הדברים לארונות" היא פתחה את אחד הארונות והתרחקה צעד אחורנית. הארי השפיל מבטו. "הארי.. מה זה? אתה.. אתה שתית?" אייזי שאלה בקול רועד כשראתה את בקבוקי האלכוהול חצי ריקים. היא הביטה בהארי וחיפשה את עיניו התכולות, האמיתיות, שיתנו לה הסבר כנה. הארי הנהן בלי לומר מילה. הוא התבייש שויתר לעצמו ושתה שוב. "למה?" אייזי שאלה באנחה כבדה, כתפיה הפכו רפויות פתאום. הארי התקרב אליה ולקח את ידה. הוא הוביל אותה אחריו אל הספה ושניהם התיישבו בדממה. "אייז.. אנחנו צריכים לדבר" הוא הביט בה בעצב. עדיין לא בטוח במה שהוא הולך להגיד. הוא החליט שיגיד מה שיצא לו, ברגע האחרון. "זה משהו רע?" אייזי שאלה עם חשש בעיניה. היא ידעה שבזמן האחרון המצב בינה ובין הארי לא משהו, והיו להם בקשר תקופות של מריבות, אבל היא אהבה אותו.. לפחות כך היא חושבת.. "אממ אני לא יודע בדיוק" הארי השיב. "אבל זה משהו" הוא חייך והרגיע את אייזי מעט. היא השיבה לו חיוך קטן. "אתמול, אחרי שרבנו" הארי התחיל. "אני ממש התבאסתי. נכנסתי לדיכאון בגלל כל המריבות שהיו לנו, חשבתי שאת לא רוצה להיות איתי יותר, שאת לא אוהבת אותי.." אייזי פתחה את פיה כדי להגיב אבל הארי המשיך. "הרגשתי כל כך רע, כבר הרבה זמן שלא הרגשתי ככה. וזה רק בגלל שאת כל כך חשובה לי. שתיתי" הוא אמר והרים את מבטו אליה, המבט התכול שהיה שקוע עד עכשיו ברצפה. אייזי שתקה ונתנה להארי להמשיך לדבר. "שתיתי הרבה" הוא הוסיף. "כמה שעות מאוחר יותר, אני חושב, דני מצא אותי מעולף. הייתי שיכור, אני לא זוכר הרבה ממה שקרה אחר כך. אבל דיברתי עם דני והגעתי למסקנה שאני לא אפול שוב. אני לא אתן לשום דבר לדרדר אותי שוב אל האלכוהול" הארי אמר בנחישות. ------------------------------------------ אז הנה ההסבר למי שלא הבינה מאיפה ההתמכרות של הארי הגיעה פתאום. פרק 12 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 12../images/Emo63.gif

פרק 12 "ברור!" אייזי קראה בהבנה. רעד היה בקולה. "אז זהו.. שאני חושב, זאת אומרת, יודע, שמה שגרם לי לשתות שוב היה בעצם.. אם כמה שכואב לי להגיד את זה.. את" הארי נשבר. הוא אהב את אייזי, יותר מהכל, וכאב לו לדעת שהיא זאת שגורמת לו לחזור אל שפל המדרגה שבה היה בעבר. אייזי השפילה את מבטה. היא ידעה שדבריו של הארי נכונים, אבל לא לכך התכוונה. "אני רוצה שתגידי לי את הדברים מנקודת המבט שלך. הרי התרחקנו בזמן האחרון ואולי יש לך הסבר הגיוני לזה" הארי אמר והרים את ראשה באצבעותיו. "הארי אני.. אני לא יודעת להסביר את מה שקורה לי בזמן האחרון. הרי אני אוהבת אותך, באמת" היא אמרה במבט מתחנן, כנה. "אני פשוט מרגישה שזה כבר לא מה שזה היה פעם. זאת אומרת, כשאנחנו ביחד אני נהנית אבל כשאנחנו לחוד, אני לא מתגעגעת כמו בעבר. אתה מבין מה אני אומרת?" אייזי פנתה להארי, מקווה שלא הייתה בוטה מדי בדבריה. "אני מבין. כמה שקשה להגיד את זה, אני מרגיש את אותו הדבר" הוא השיב בעצב. "אז מה עושים?" דמעה זלגה על לחייה של אייזי. היא אוהבת את הארי, אבל זאת אהבה שונה, שהשתנתה. הם לא יכולים להמשיך ככה, וזה כואב לה. הוא האדם שהכי קרוב אליה, שהכי חשוב לה. אין לה ספק שיהיה לה קשה בלעדיו, אך יחד עם זאת, יש בה את הידיעה שהיא גם תצליח לחיות לבדה. ללא מילה הארי התקרב אליה וחיבק אותה לחיקו. לא היה צורך במלל, רק רגש היה שם. הם ישבו חבוקים רגעים ארוכים, דמעות בעיניהם, כשהם יודעים שזהו, הם לא יוכלו להמשיך יותר יחד. לבם היה שבור מההחלטה המשותפת, אך יחד עם זאת, גם שלם בידיעה שהם עושים את המעשה הכי נכון לשניהם. ** דיסנילנד, קליפורניה ** "כן!" "לא!" "כן!" "לא!" "נוו דאגי!" אלי משכה בידו של דאגי והביטה בו במבט מתחנן. "נוו אלי! אני לא יכול יותר!" הוא השיב ונשאר לשבת. "אבל נשארה רק עוד אחת!" אלי קראה ברוגז והתיישבה לידו על הספסל, משלבת את זרועותיה. "בדיוק בגלל זה! עשיתי את כל הרכבות הרים בפארק הזה בשבילך, ואת יודעת שאני שונא את זה!" דאגי אמר. "אני חושב שאני הולך להקיא.." הוא הניח יד על בטנו המתהפכת. "אז מה כל כך קשה לך לעשות רק עוד רכבת אחת קטנה?" אלי שינתה את טונה לקול חמוד ומתרפק, יודעת שככה דאגי בטוח יישבר. "קטנה?!" הוא צחק. "אל, זאת הרכבת הכי גדולה ומפחידה בפארק הזה!" הוא צעק והביט מבועת ברכבת ההרים הענקית שמולו. "דאג.. דאגי.." אלי חייכה אליו את חיוכה המקסים, משעינה את ראשה על כתפו, מלטפת את שיערו ואת לחייו המעט דוקרות מזיפיו הבלונדיניים. "מה?" הוא גלגל את עיניו. "בבקשה.. בשבילי?" היא חייכה ונשקה לו. "את יודעת שאני לא יכול לסרב כשאת מדברת ככה נכון?" הוא חייך ונעמד. "רכבת אחרונה ואז חוזרים לחדר!" הוא הניף לעברה את אצבעו. "איי איי קפטן!" אלי נעמדה בקפיצה והצדיעה בגיחוך קל. "בואי כבר" הוא צחק והניח את זרועו סביב כתפיה, מתקדם לעבר הרכבת בלית ברירה. בעודם הולכים הם לפתע שמעו מישהו מזמזם שיר שהיה מוכר לשניהם. בבת אחת הם הביטו אחד בשנייה, ואז באותה ילדה ששרה את השיר ממש מטר לידם. הילדה הבחינה שהם מסתכלים עליה והפסיקה לשיר. היא בהתה באלי ודאגי, חיוך הופיע על פניה ורק גדל מרגע לרגע, עיניה נצצו באושר. "אליסון ריאן! אומייגאד אני לא מאמינה!" הילדה, שהייתה כבת שש או שבע, קפצה במקומה ומחאה כפיים בהתרגשות. "אני מתה עליך! יש לי פוסטרים שלך בחדר!" היא המשיכה בהתלהבות והתקרבה מעט אל דאגי ואלי. "וואו אני כל כך שמחה לשמוע" אלי חייכה אליה בהוקרת תודה. מאז שהוציאה את הדיסק הרבה אנשים החלו לזהות אותה ברחוב, ולא עוד כחברה של דאגי פוינטר. אלא בזכות עצמה, בזכות המוזיקה שלה. "את יכולה לחתום לי? ולהצטלם איתי?" הילדה ביקשה במבט מתחנן. "ברור" אלי חייכה והילדה רצה אליה ונעמדה לידה. "הנה קח" היא דחפה מצלמה חד פעמית לידיו של דאגי ההמום. "נוו כבר!" הילדה זרזה אותו בלי שום בושה. "תראי אותה" דאגי צחק ולקח כמה צעדים אחורה כדי לצלם. "הנה" הוא אמר כשצילם והגיש את המצלמה בחזרה לילדה. "זה לקח הרבה זמן" היא גלגלה את עיניה ונאנחה. דאגי ואלי החליפו מבטים וצחקו. כמה שהילדה הזאת חוצפנית, אבל בדרך כל כך חמודה. היא הגישה לאלי חתיכת נייר ועט שהיו לה בתיק. "איך קוראים לך חמודה?" אלי שאלה בחיוך. "צ'לסי" היא השיבה בהתרגשות ואלי חתמה לה בחיוך ובהרבה אהבה. תמיד אהבה כשמעריצים פנו אליה, זה נתן לה להרגיש שבאמת מעריכים את מה שהיא עושה. "וואו תודה רבה! זה נהדר! מה את עושה כאן באמריקה?" הילדה שאלה בהתלהבות כשהביטה בחתימה והכניסה אותה לתיק. "באתי לחופשה" אלי השיבה והביטה בדאגי. הוא חייך אליה בחום. "מה איתך?" הילדה הביטה בו כלא מבינה, סוקרת אותו מלמטה למעלה. "את לא מזהה אותי?" דאגי נעמד בפוזה מצחיקה, מניח יד אחת על מותנו כמו דוגמנית. "אממ אני אמורה לזהות אותך?" הילדה נראתה מבולבלת. "אני דאגי! דאגי פוינטר! ממקפליי!" דאגי כבר התרגז. "מקפליי? לא, לא אומר לי כלום" הילדה השיבה בסתמיות ואלי התחילה לצחוק. --------------------------------------------- זהו, מקווה שאהבתן ונהנתן
חג שמח!
אה,ושמתי לב שהרבה בנות לא זוכרות, או לא יודעות. את הפיק אני מפרסמת בימי שלישי ושישי

../images/Emo84.gifהארי ואייזי ../images/Emo7.gif

הווו מסכנים :(. אבל איזה חמוודים דאגי ואליי
! חחחחח הילדה הזאת הרגה אותי D: כמו תמיד פרקים מדדהימים ואת כותבת מדהים !
ואיי מחכה לפרקים הבאים . ! :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

הארי ואייזי המסכנים
אני בכיתי בקטע הזה ! :( עדיין ישלי פאקינג דמעות
מסכניםםםםםם ! :[ הוו ודאג ואל , כ"כ חמודיםםם D: כפרעליהם
פרקים כ"כ יפים ועצובים !
אהבתי D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifדיי את רצינית?../images/Emo12.gif

בכית?? באמת?? אווווווווווו אני אוהבת אותך!!! חחחח כאילו,כשמישהו בוכה בגלל שהכתיבה שלך מרגשת אותו זאת המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל
וואו עשית לי את היום! תודה
אני ממש שמחה לשמוע שזה יצא כזה מרגש DD: גאד,בדיוק לפני כמה ימים כתבתי קטע בהמשך הפיק שכמעט גרם לי לבכות! אני רואה איך כולן פה הולכות להזיל הרבה דמעות,אז תתכונני
תודה ענקייייית
BTW, תתחדשי על הכינוי, אהבתי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני רצינית ../images/Emo9.gif

מתי בידיוק נזכה לקרוא את הקטע הזה ? D: שיגרום לכולנו לבכות

../images/Emo15.gif שמעי אין לי מילים ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

כ"כ יפה יאווווווווווו *מתרגש* הארי ואייזי
אלי ודאגיייייייייייי כל כך ילדים
שזה כזה חמוד יאו חחחח
מחכה לפרקים הבאייייייייים :D

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif וואו, זה כ"כ יפה !!

עהעהא את כותבת מדהיים
אין לי מילים אחרות לתאר את הכתיבה שלך D: "ברינג איט בולטון בוי!" הארי צחק וחטף את שלט הפלייסטיישן שהיה מונח על השולחן. עהעהאה חחחחח קרועים XD ללא מילה הארי התקרב אליה וחיבק אותה לחיקו. לא היה צורך במלל, רק רגש היה שם. הם ישבו חבוקים רגעים ארוכים, דמעות בעיניהם, כשהם יודעים שזהו, הם לא יוכלו להמשיך יותר יחד. יידעתתי, ידעתתי
אוף מסכנים >< האאררריי
"אני חושב שאני הולך להקיא.." הוא הניח יד על בטנו המתהפכת. חחח XD איזה חמווד
על המתקן הראשון הייתי מקיאה
"נוו כבר!" הילדה זרזה אותו בלי שום בושה.
חוצפנית , חח איך בא להביא לה כאפה XDDDDDDDDDDDDDDD "מקפליי? לא, לא אומר לי כלום" הילדה השיבה בסתמיות ואלי התחילה לצחוק.
באמת סתמיות
נשמעת ילדה מעצבנת XDD חח אבל הצחיק אותי שדאגי התרגז
------------------------------------------------- כמו תמיד [כן, אני אמשיך להגיד את זה XD] זה מ-ד-ה-י-ם !!!!! הפרקים האלה היו ממש יפים, כמו תמיד והקטע עם הארי היה מלא רגש והיה כ"כ כיף לקרוא אותו DDD: מחחחכהה כברר ליוום שליייששיי DDDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיזה כיף לשמוע../images/Emo9.gif

חחחח מעצבנת? טוב אולי קצת
אני דווקא אוהבת אותה, היא מצחיקה אותי DD: יאייי שמחה לשמוע שזה היה מרגש, תודה רבה

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאיזה יפפההה זההה ../images/Emo9.gif

איזה חבר טוב דדניי .. חח כפרות עליו
איזה מסכן הארי =\ חחחח איזה חמודים דאגי ואלי .. הם מתנהגים כמו ילדים בגן
חחחחחחחחחחחחח ואוי הרגה אותי הילדה הקטנה הזאת אם הייתי במקומה הייתי כבר קופצת על דאגי חחח מחכה כבר לקרוא את הפרקים הבאאאיםם

../images/Emo60.gifואיי זה ממש יפהה!! ../images/Emo9.gif

איזה מסכנים הארי ואייזי
איזה חמודים דאגי ואלי הם מתנהגים כמו ילדים בני 5..חחח חח הרגה אותי הילדה הזאת במקומה הייתי קופצת על דאגי ואונסת אותוו
איךך דאגי התעצבן זה הרג אותייי
את כותבת ממש יפה את ממש מוכשרת.. מחכה להמשך :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זאת דרך לסיים פרק, שירה? ../images/Emo11.gif

אני מאוכזבת ממך. חחחח דיי איזה עצוב! מצד אחד זה נגמר בין הארי לאייזי ומצד שני דאגי ואלי בשלב הכי טוב ביניהם חח איזה קיצוניות. מעניין אם גם בחיים המצב בין הארי לאייזי עוד יכול להשתנות..
תמשיכי להפתיע!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמאוכזבת?../images/Emo12.gif

לא הגזמת קצת?
חחח כן אני יודעת שזה היה קיצוני, אבל אלה בדיוק הדברים שמוסיפים לפיק והופכים אותו למעניין יותר לא ככה? DD: אווו מאחלת להארי שיהיה רווק?
דווקא אני ממש אוהבת את אייזי ואת שניהם ביחד, אני לא יודעת למה יצא שדווקא אותם אני מפרידה חח תודה, אני אשתדל

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברור שהגזמתי חחח אני אוהבת את

הפיק שלך וזה המקום היחיד שאפשר להגזים בו ואני לא מתלוננת. תמשיכי לעשות את מה שאת יודעת הכי טוב חח

../images/Emo65.gif מהממםם!! D:

סורי על הדילאי אבל כמו תמיד זה ממש ממש יפה! איזי והארי
ואיזה חמודים דאגי ואלי
חחח הילדה הזאת

m o r 1 0 2

New member
כמה עצב ושמחהDDD:../images/Emo168.gif

סורי שלא הגבתי אתמול,פשוט לא היה זמן וגם היה גוסיפ
מזה משנה מתי אני קוראת?העיקר שאני קוראת!
פרק11
ליציאות הליליות שלהם, מלבד הארי אוקי,אז עכשיו הבנתיD: ותודה על הצל"ש שנתת לי בתגובה הקודמתDDD: אייזי שוברת את לבו, והוא היה חייב להטמיע את כעסו ועצבותו בשתייהאוחח,טוב הפעם הכול בגלל אייזי,מצד אחד אפשר להבין אותה אבל מצד שני זה כבר מוגזם,היא באמת צריכה למצוא לזוגיות שלה זמן ואי אפשר ככה.... מסכן,הארי,אני כ"כ מרחמת עליו
באמת עצוב לי... סתכלי מה את גורמת לי!! ודני ממש ממש מתוק,איזה כיף שיש חברים כאלהD: "ברינג איט בולטון בוי!" XDDD ת'אמת לא חשבתי עלזה
בולטון בוי,הכינוי הזה מלווה אותנו לאורך כל העונות... "הארי.. מה זה? אתה.. אתה שתית?" אווו,מסכנה
בטח קשה לגלות שהחבר שלך התשכר ללא הרף.... אז הנה ההסבר למי שלא הבינה מאיפה ההתמכרות של הארי הגיעה פתאום חחח,את מתכוונת רק אני
פרק 12
היא אוהבת את הארי, אבל זאת אהבה שונה, שהשתנתה
אני בדיוק שומעת את השיר dont wanna lose you now בפוקסXD אוו,כמעט גרמת לי לבכות,זה ממש עצוב ומרגש... לא קוויתי לפרידה,לא קוויתי למילים האלה... "אל, זאת הרכבת הכי גדולה ומפחידה בפארק הזה!" חחחח,טוב מעבר מעולה,מעצב לשמחה,מזוג מדוכא לזוג מדהים!!@#$%^&חחחחח,איזה מתוקה אלי ודאגי
פחדןןןXDD "צ'לסי" היא השיבה בהתרגשות יוו,איזה שם יפה
XDDDD הרגת אותי עם הקטע הזה!! קטע ענק
פחחח,מזה?מי לא מכיר את מקפליי?? איך אפשר לעמוד באדישות כזאת לפני דאג?!? אהבתי את הסיומתD: שמת
שלא היה במשך כמה פרקים ירידות על טומפסי?!?XDDD המעבר היה מאוד יפה,לא ציפיתי אבל כמו תמיד,את מפתיעה אותי ואני אוהבת אתזה...אבל עכשיו לא יהיו יציאות של כל הזוגות ביחד ביאסת והרסת
אבל את עושה את העבודה כמו שצריך
נייס וורק,קרי און
*בערב אני אקרא את הפרקים הבאיםDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגוסיפ../images/Emo99.gif

גם אני ראיתי ביום שני, איזה יפות סרינה ובלייר גאד @#$%^&*! לדמיין את הארי עצוב ובוכה, זה ממש מוזר.. אבל גם עצוב
שמחה שאני גורמת לך לזה, זאת מחמאה בשבילי בתור כותבת DD: חחח לכל אורך העונות.. אפשר לחשוב כמה עונות כבר יש
אבל כן, זה אחלה כינוי
בעיקרון את היחידה שכתבה שהיא לא הבינה, אבל אני בטוחה שהיו עוד כמה בנות מבולבלות בסתר XDD don't want to lose you now של הבקסטריט בויז?
חייבת להגיד שאני לא מתה עליהם.. אבל השילוב של הפרק עם השיר יכול באמת לגרום לבכות LOL האמת גם אני לא קיוויתי לפרידה, אבל היה ברור לי שאני צריכה לשנות קצת את הזוגות בעונה הזאת.. לא יודעת למה נטפלתי להארי ואייזי, אני דווקא אוהבת אותם
מורוש, זאת ילדה בת 5 או 6.. למה שהיא תכיר את מקפליי ותימס כשדאגי מדבר אליה ?!
גאש נכון ! כבר מלא זמן לא ירדתי עליו ! מה נסגר איתי ?!?!?! אני חייבת לחזור לעצמי XDD נראה מה אני יכולה לעשות
באמת יצא מעבר מגניב, מקיצוניות לקיצוניות. שמחה ששוב הפתעתי
מחכה לתגובה הבאה שלך
חחח אוהבת אותך, תודה

למעלה