AAY-עונה 2,פרק 13

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 13../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

היי בנות,מקווה שאתן נהנות מהחופש! אני מאוד נהנית
אפילו שיש לי 3 עבודות להגיש ולא התחלתי אף אחת,אמאאאאאאא ! אבל לא לשם כך התכנסנו כאן היום.. שורות אחרונות: "ומה איתי?" דאגי נדחף לפתע לשיחה. "מה איתך?" הילדה הביטה בו כלא מבינה, סוקרת אותו מלמטה למעלה. "את לא מזהה אותי?" דאגי נעמד בפוזה מצחיקה, מניח יד אחת על מותנו כמו דוגמנית. "אממ אני אמורה לזהות אותך?" הילדה נראתה מבולבלת. "אני דאגי! דאגי פוינטר! ממקפליי!" דאגי כבר התרגז. "מקפליי? לא, לא אומר לי כלום" הילדה השיבה בסתמיות ואלי התחילה לצחוק. פרק 13 "אויש תשתקי" דאגי הסמיק ושילב את זרועותיו. "צ'לסי! צ'לסי אנחנו הולכים!" הגיעה לפתע אישה בסביבות גיל החמישים שקראה לילדה הקטנה. "אני חייבת ללכת, ננה מחפשת אותי" צ'לסי חייכה. "ננה זאת סבתא שלך?" דאגי שאל. "לא, היא המנהלת של בית היתומים שבו אני גרה" צ'לסי השיבה בפשטות. "ביי אליסון, ביי אממ.. מקפליי?" היא נופפה להם בחיוך ורצה משם אל האישה שקיבלה אותה בחום ואז שתיהן הלכו משם. "הו מסכנה, היא יתומה.." עיניה של אלי קדרו לפתע. לבה יצא אל צ'לסי הקטנה. "ולמרות הכל תראי איזה שמחת חיים יש לחוצפנית הזאת" דאגי הניח את זרועו סביב כתפייה של אלי וניסה לעודד אותה. "הלוואי והיינו יכולים לעזור לה" מצב רוחה של אלי עדיין לא השתפר. "אני מבטיח שמאוחר יותר נברר באיזה בית יתומים היא נמצאת ונלך לבקר אותה. רוצה?" דאגי חייך. "הו כן זה יהיה נפלא!" אלי קפצה עליו בחיבוק. "אני אוהבת אותך" היא הביטה אל עיניו התכולות והוא נשק לה. "יאללה בואי, אני רוצה לסיים עם זה כמה שיותר מהר" דאגי משך בידה של אלי אל הרכבת. ... "אז זהו?" הארי הביט באייזי בעצבות בעודה עומדת ליד הדלת, מזוודה ענקית בידה. "אני מניחה שכן.." אייזי השפילה מבטה. "למה את חייבת ללכת עכשיו?" הארי התקרב אליה מעט. "האר, אנחנו לא יכולים להיפרד ולהמשיך לחיות יחד" היא צחקה צחוק קטן, מנסה לשנות מעט את האווירה הקודרת. "אני יודע" הארי חייך אליה את חיוכו המקסים, זה ששבה אותה כבר מהרגע הראשון. הוא אחז בידה והביט אל עיניה. "אני מצטער שאת זאת שעוזבת" הוא אמר. "אין מה לעשות, זאת הדירה שלך אחרי הכל" אייזי חייכה בעידוד. "אני אגור אצל חברה עד שאמצא דירה חדשה". "תתקשרי אלי כשתגיעי, ו.. תבטיחי לי משהו" הארי הביט אל עיניה. "מה?" אייזי שאלה. "שנישאר בקשר.. בבקשה.. אני אוהב אותך אייז, יהיה לי קשה בלעדיך" דמעות עמדו בעיניו של הארי וקולו החל לרעוד. דמעה בודדה זלגה על לחיה של אייזי והיא חיבקה את הארי, מרטיבה את חולצתו הלבנה. הוא חיבק אותה בחזרה, עוטף אותה בחומו, שואף לריאותיו את ריחה בפעם האחרונה, מרגיש אותה קרוב אליו. "בטח" היא מחתה דמעה וחייכה אל הארי. "גם אני אוהבת אותך" אייזי נשקה להארי בלחי, לקחה את מזוודתה ויצאה מהדלת, יודעת שלא תעמוד בזה אם תישאר שם עוד שנייה נוספת. הארי התיישב על המדרגות וקבר את ראשו בברכיו. דמעות זלגו על לחיו, הוא הרשה לעצמו להתפרק. אחרי הכל, זה הקשר הארוך והמחייב ביותר שהיה לו, האהבה היחידה שחווה, והנה היא יצאה מהדלת, והוא נתן לה ללכת. לבו כאב, אבל גם חייך, כי ידע שזה לא היה אותו הדבר, ולשניהם יהיה טוב יותר בנפרד. ... דני נשען על הקיר והביט בה. היא שכבה על הספה, עיניה עצומות ואוזניות הנגן בתוך אוזניה. חיוך מתוק היה על פניו וניצוץ מאוהב בעיניו. הוא התקרב אליה בצעדים קטנים, כרע ברך לצידה וליטף את שיערה. קייט פקחה עין אחת והביטה בדני. אז היא פקחה גם את העין השנייה וחייכה. "למה אתה מציק?" היא צחקה והוציאה את האוזניות. "סליחה באמת" דני נישק את אפה. "מה שמעת?" הוא שאל. קייט הראתה לו את האייפוד. על הצג היה כתוב McFly- Falling In Love. "סתם נזכרת" היא חייכה ובראשה שוב דמיינה את אותו ערב בהופעה, שדני הקדיש לה את השיר הזה. "wishing I could be in California.." דני שר בקולו היפה, המחוספס, וגרם לקייט לחייך. היא כל כך אהבה לשמוע אותו שר. "אגב קליפורניה, את יודעת שדאגי ואלי אמורים להיות שם עכשיו?" דני אמר. קייט נראתה מבולבלת. "אל תסתכלי עלי ככה" דני צחק. "התקשרתי לדאג לשאול מה קורה והוא אמר שהוא לוקח את אלי לדיסנילנד". "למה אתה לא לוקח אותי לשום מקום?" קייט שילבה את זרועותיה בפרצוף זעוף אך מחייך בו זמנית. דני נעמד והניח יד אחת של קייט סביב כתפיו. את ידיו החסונות הוא עטף סביבה והרים אותה. "דן מה אתה עושה?" קייט צחקה. "רצית שאני אקח אותך לאן שהוא לא?" הוא חייך. "ולאן אנחנו הולכים בדיוק?" קייט השיבה חיוך סקרן תוך כדי שדני מתקדם לעבר הדלת עם קייט עדיין בזרועותיו. "לסטארבאקס, מה זה בא לי קפה" דני השיב בפשטות. פרק 14 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 14../images/Emo63.gif

פרק 14 "אויש דני!" קייט דחפה אותו קלות והוא הוריד אותה על הרצפה, מושך אותה אליו ומנשק אותה. "דיי נוו מה את מתבכיינת, היינו חודשיים באמריקה!" הוא קרא, עדיין לא מרפה מאחיזתו בה. "אבל.." קייט הסמיקה וחייכה, חושבת על תגובה הולמת. "אה אה! אין לך מה להגיד!" דני קרא כמנצח ופתח את דלת הבית, יוצא אל החנייה. "מה את רוצה פתאום לטוס לאמריקה אה אמריקקית שלי?" דני אמר כשפתח את דלת המכונית וחייך אל קייט בשובבות, יודע שהאמירה הזאת תרגיז אותה. "מה אתה מדבר בולטון בוי?" קייט קראה לעברו ונכנסה למכונית. "היי היי, לא לצחוק על השורשים שלי" דני אמר וביטא את המילה 'שורשים' במבטא הבולטוני הכל כך בולט ומצחיק שלו, אחת מאותן סיבות רבות שבגללן קייט התאהבה בו מהרגע הראשון. "פשוט סע כבר" קייט גלגלה את עיניה ודני החל לנהוג אל עבר סניף הסטארבאקס שבו נהגו תמיד לשבת. "מה את רוצה לשתות?" דני שאל את קייט כשהגיעו. "אממ האמת שאני דיי רעבה אז תביא לי אייס קפה, קוראסון, מאפינס כזה ואולי גם איזה סנדוויץ' טעים" קייט השיבה בחיוך. "וואו את תאכלי את כל זה?" דני צחק. "דן!" היא דחפה אותו. "סתם נוו את יודעת שאני צוחק" הוא נשק לה והלך להזמין את האוכל. "אם אתה כבר הולך תביא גם כמה עוגיות לנשנש" קייט קראה אחריו. אחרי כמה דקות דני חזר עם מגש עמוס בשביל קייט וקפה בשבילו. "בתיאבון" הוא הניח את המגש לידה וחייך. הם אכלו ודיברו כחצי שעה שבמהלכה קייט סיימה את כל האוכל, עד לפירור האחרון למרבית הפתעתו של דני. היא מעולם לא הייתה אכלנית וגם לא שמנה. היו לה קימורים בדיוק במקומות הנכונים, היא הייתה נשית, כמו שדני אהב. "אני הולכת לשירותים לרגע" קייט קמה בחיוך מכיסאה והלכה לשירותים. דני הביט בה הולכת, מעט המום מכל מה שאכלה. "נוו מילא, אני אוהב בחורות עם תיאבון בריא" הוא חשב לעצמו. לפתע הטלפון צלצל. "הלו?" דני ענה. "היי דן" טום היה מעברו השני של הקו. "היי טום מה קורה?" דני התרווח אחורה על כיסאו. "שמע אני צריך ממך טובה קטנה" טום אמר. "דבר אני שומע" דני דפדף בעיתון של אותו היום אשר היה מונח על השולחן. "אני וג'יו יוצאים הערב ואין לנו בייביסיטר להילארי. יש מצב אתה וקייט מתנדבים?" טום נשמע מתחנן. "בייביסיטר?? אני?? אתה בטוח??" דני כחכך בגרונו. "יש סיבה שלא?" טום שאל. "אתה יודע, אני לא מסוג האנשים שהיית רוצה להשאיר איתם את הילדה שלך" דני העביר יד בתלתליו, מהסס. "אל תדבר שטויות, אתה נהדר עם ילדים, במיוחד עם הילארי, היא מתה עליך ותעשו חיים" טום השיב. "ואני מת עליה, אני פשוט מפחד לפשל" דני נשמע מפוחד מעט. "אם תפשל אתה תהיה זה שימות" טום אמר בקול רציני. "אה.. מה?" דני התיישר במקומו בבלבול. "אני צוחק דן! שמרת עליה כבר מלא פעמים" טום צחק. "אבל עם עוד אנשים!" דני קרא. "אז תביא איתך את קייט, תגיעו בשמונה, ביי" טום אמר בזריזות וניתק. דני נאנח והניח את הטלפון על השולחן. "אתה מוכן לזוז?" קייט בדיוק חזרה מהשירותים וחייכה אל דני. "מתי שתרצי" דני שם את משקפי השמש שלו ושניהם יצאו. ... "לאן אנחנו נוסעים?" אלי שאלה את דאגי כשנהגו במכונית ששכרו. "תמיד את שואלת כל כך הרבה שאלות" דאגי גלגל את עיניו. "אני סקרנית" אלי חייכה. "חכי ותראי" דאגי השיב לה חיוך מתוק והחנה את המכונית. כששניהם יצאו ממנה נגלה לעיניהם נוף ים עוצר נשימה. "שכרתי לנו בית נופש" דאגי אמר ושם את משקפי השמש על עיניו. "טה דה!" הוא קרא והראה בשתי ידיו על בית גדול ומדהים שעמד מאחוריו. "זאת החופשה הכי מדהימה בעולם!" אלי קראה בחיוך וקפצה על דאגי בחיבוק גדול. "בואי ניכנס" דאגי אמר והרים את אלי בזרועותיו, מתחיל ללכת לכיוון הבית. "טוב אל, תחליפי למשהו חגיגי, נוסעים לאל איי" דאגי קרץ לה כשנכנסו והוא הניח אותה בחזרה על הקרקע. "אה?!" אלי הסתובבה אליו בחדות. "כן קבעתי לנו פגישה עם לינדזי" דאגי חייך בשובבות. "לינדזי?" אלי נראתה מבולבלת. "לוהאן. היא שמעה שאנחנו באזור אז היא התקשרה להזמין אותנו אליה, להתעדכן במה שקורה מאז שהתראינו לאחרונה" דאגי משך בכתפיו. "אתה רציני?! אומייגאד אני חייבת להתקשר להארי!" אלי רצה לתיק שלה כדי להוציא משם את הפלאפון. "אל צחקתי" דאגי התחיל לצחוק ועצר אותה. "אוחח דביל! התלהבתי!" אלי דחפה אותו. "אני רואה" הוא גיחך. "מי היא בכלל?" דאגי חיבק את מותניה של אלי. "עכשיו בואי נלך לרקוד קצת" הוא משך אותה אחריו. "דאג לא הספקתי להחליף בגדים!" היא קראה בעודה נגררת מאחורי דאגי אל הרכב. "את נראית מדהים כמו תמיד" הוא השיב והם נכנסו למכונית. ------------------------ פרקים קלילים,לא רוצה להעמיס עליכן יותר מדי בחופש
ביום שישי כבר יהיה יותר מעניין
תהנו

McLife135

New member
../images/Emo55.gifמדההיםם כמו תמיד ../images/Emo99.gif

מסכנים אייזי והארי
חחחח חמודים דאגי ואלי , איזה חמודה היא שהיא חשבה על היתומה *-* חחחחחח ודני איזה חבר חמוודד הואא חחח ודאגי בכלל .. גאד איך באלי חופשה כמו שהוא עשה לאלי
מחכה כבר לפרקים הבאאים (:)

../images/Emo84.gifאהעאהעאהאעהא איזה חמודיםםם !

יואוו דאגי ואלי כאלה חמוווודים ,
ואיזה חמודים דני וקייט אני אוהבת שהם יורדים אחד על השני D:: והארי ואייזי
, מסכנים . \= בקיצור כמו תמיד את כותבת מדהיים !!!! ואת ממש גורמת לזה להשימע כאילו זה קרה באמת [: ואני מתה על הכתיבה שלך ! פרקים מוצלחים ביותר
מחכה לבאים :)))

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo13.gif

גם אני אוהבת את הירידות של דני וקייט, זה מצחיק אותי
וזה חמוד DD: וואו תודה, איזה כיף לשמוע, שמחה שזה מרגיש אמיתי !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifס'מדהים ! ../images/Emo178.gif

אוקיי לפני שאני מתחילה , האם זה הגיוני - ככה בקטנה - שאמריקקית של דני , בהרי..ון...
כי זה ממש נשמע ככה !
ד"א אמריקקית זה מילה שלי
ג-נ-ב-ת-
סתם D: יצא מדהים D= ממש אהבתי D: ואיכסה לינדזי , סתם כלבה
הארי צריך לשנוא אותה לא לאהוב אותה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהאמ../images/Emo11.gif

אני לא יכולה לחשוף פרטים, תגלי בהמשך
אמריקקית זה מילה שלך?? כל הארץ משתמשת בה
גם אני שונאת את לינדזי, לא מבינה מה הארי מצא בה בכלל
תודה רבה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDD

צחקתי לגבי המילה
אז לגבי האמריקקית , זה נכון ? *גבותעולותיורדות* כי זה נשמע לי ממש הגיוני
או שהיא סתם אנורקסית , למרות שזה לא נשמע ככה

../images/Emo15.gif יאיאיאיאיא ../images/Emo9.gif

פרקים מדהימים D: פשוווט היה כיף לקרוא . .:) אבל הדרמה תתחיל יום שישי כמו שאמרת 8-| חחחחח . מקווה שלא יותר מידי דרמה D: חחחחחחח . דדניייי פשוט הורג אותי מצחוק
ודאגי ואלי עם היתומה ההיא
איך היא לא ידעה מיזה דאגי פוינטר דאמ
"אוחח דביל! התלהבתי!" אלי דחפה אותו. "אני רואה" הוא גיחך. "מי היא בכלל?" דאגי חיבק את מותניה של אלי. חחחחחחחחחחחחחחח איזה מתוקיייייייייייייי :) מוכשרתמוכשרתמוכשרת >< " מחכה ליומשייייייייישייייייייי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה DD:

אממ לא נראה לי שזאת יותר מדי דרמה
אני אף פעם לא עושה דברים מוגזמים וקיצוניים, רק משהו דברים שיעשו את הפיק יותר מעניין ויפלפלו אותו קצת כמו שמור אומרת
אבל למה אני מדברת, תראו ביום שישי :) חחחח ילדה בת 5 או 6, מאיפה לה לדעת?
יאייי תודה איזה כיף לשמוע, תודה רבה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח ממש אהבתי את הסיום של הפרק

הראשון XDDD אכן פרקים קלילים וכיפיים.. עצוב שהארי ואייזי נפרדו
והאמת היא שאני קצת חוששת ממה שמצפה לנו בשישי, חח אצלך אי אפשר לדעת מה את מתכננת
העיקר שתפתיעי!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח גם אני אהבתי אותו../images/Emo6.gif

אפילו גיחכתי קצת לעצמי כשכתבתי את זה XD את יודעת כבר שאני הכי אוהבת להפתיע, אז מה שאני כן יכולה להגיד זה שבהחלט תצפו להפתעה
אבל אצלי זה אף פעם לא משהו קיצוני, ככה ש.. טוב פשוט חכו ליום שישי, היום אני מדברת יותר מדי
תודה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif DD:

"אני מבטיח שמאוחר יותר נברר באיזה בית יתומים היא נמצאת ונלך לבקר אותה. רוצה?" דאגי חייך. יייאאא D: איזה חמוווווווווד D: אוי אבל מסכנה הילדה ><" דאגי משך בידה של אלי אל הרכבת. חח איזה מוזר זה נשמע השורה הזאת לבד XD זה נראה עכשיו כאילו דאגי רוצה לעלות לרכבת ולא אלי XD הארי התיישב על המדרגות וקבר את ראשו בברכיו. דמעות זלגו על לחיו, הוא הרשה לעצמו להתפרק. עהעהא
אחד הדברים הכי כואבים אצל בן אדם זה לאבד מישהו שהוא אוהב
"לסטארבאקס, מה זה בא לי קפה" דני השיב בפשטות. XDDDDDDDDD לא יודעת למה, השורה הזאת קרעה אותי חחחחח
"טוב אל, תחליפי למשהו חגיגי, נוסעים לאל איי" עהעהאה גמאני רוצה אל אאייי
אוף איזה חמווד הוא שהוא עושה את כל הדברים האלה בשבילה !! -------------------------------------- כמו תמיד XD את כותבת מ-ד-ה-י-ם !!! אני נהנת לקרוא כל דבר ממה שאת כותבת ! אהבתי את פרקים למרות הקלילות שבהם ^_^ דרך אגב , אני מקווה שהעונה הזאת תהיה ארוכה יותר מהראשונה, נככוווןןן ?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

אחח דאגי הפשוש הזה
חחחח כן כשאת קוראת את זה לבד זה באמת מוזר, אבל הוא רק רצה לגמור עם זה
ועוד דבר ממש כואב זה לדמיין את הארי בוכה
כן, גם אותי השורה הזאת הצחיקה XDD ובקשר לשאלה שלך- כן !! העונה הזאת בהחלט הולכת להיות יותר ארוכה.. לקודמת היו 48 פרקים, ולזאת בערך 56 או 57, אני חושבת שאני אפילו אסיים לכתוב אותה היום, נשאר לי פרק או פרק וחצי
מקווה שזה לא ארוך מדי בשבילכן
תודה רבה

../images/Emo65.gif יואוו זה כזה יפהה!!! ../images/Emo99.gif

אין לי כבר מה להגיד אמרתי כבר הכל חחחח "זה מהמם" "זה מושלם" "זה מרגש" "זה מצחיק" "את כותבת מדהים" חחחחח כבר אין לי מה להגיד כי את יודעת כבר הכלל :) בקיצור.. אמן לי הייתה חופשה כזאת!! D: ומסכנים הארי ואייזי =[

../images/Emo60.gif ואיי מהמםם!!

את כותבת פשוט מושלם!! "ולמרות הכל תראי איזה שמחת חיים יש לחוצפנית הזאת" חחחחחחחח איזה אידיוטט
זה ממש יפה אני מחכה להמשך:)

m o r 1 0 2

New member
מתה עלזה../images/Emo99.gif אמרתי?!../images/Emo168.gif

פרק12
אוחח,דאגי,שחכתי כמה הוא פחדןXDD אוו,מסכנה צ'לסי
את רואה מה גרמת לדאגי?!
חחח,אני בדיוק קוראת את הקטע של אייזי והארי ושומעת את השיר cry me a river,זה יקרה עוד הרבה,ניראליXD |שנישאר בקשר.. בבקשה.. אני אוהב אותך אייז, יהיה לי קשה בלעדיך"הם כאלה מתוקים ביחד
כמה שחבל לי עליהם
wishing I could be in California השורה היחידה שאני זוכרת מהשיר הזה
כרפעליהם
התגעגעתי אליהם!(זה אומר משהו לא?) "לסטארבאקס, מה זה בא לי קפה"
הלך על הפשטותXD,ס'חמוד
פרק14
בייביסיטר?? אני?? אתה בטוח??" XDDDDD רק דני
חבל שלא שמת את דאגי וזהוXDD בהתחלה חשבתי שקייט הלכה לשירותים,היא הלכה להקיא
לא יודעת למה חשבתיXD זאת החופשה הכי מדהימה בעולם!" אווו,אני בטוחהDDD: לפי כל התיאורים והרגעים המדהימים של שניהם
"אוחח דביל! התלהבתי!" XDDDDDDDD חח,דאגיXD היית חייבת לדחוף את לינדזי?
דעה סופית
טוב האמת בפרקים האלו,קראתי כמעט הכל בנשימה אחתXDD היה קליל,חמוד ומבדר
אהבתי את הסוף של הפרק הראשון
המעבר בין הזוגות היה מעולה,כמו שאני אוהבת
הפרידה הייתה עצובה אך מרגשת,אבל אני אתרגל להפתעות שאת מתכננות לנו במהלך העונה! כיף כ"כ לקרוא ולהיזכר בכול,הלוואי שלא ייגמר

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממ יכול להיות שהזכרת את זה../images/Emo8.gif

חחח מה גרמתי לדאגי? באמת, הם כאלה חמודים ביחד, למה אני חייבת להפריד?! אוחחח טוב נוו, זה בשביל שיהיה מעניין
גאד את לא יודעת את המילים של השיר?
בושה
חחחחחחחחח תכלס, רק חסר שדאגי יהיה הבייביסיטר והלך על הילארי המסכנה XDD לא יודעת מה לינדזי נדחפה פתאום, זה פשוט יצא ממני
אני שמחה שנהנית כמו תמיד
תגיבי כבר לפרקים הבאים ! מחר אני מעלה עוד שני פרקים בגלל שביום שלישי זה יום השואה.. יאללה מור- קצב

למעלה