AAY-עונה 2,פרק 15

m o r 1 0 2

New member
כרפעל על דנקיטיD:../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שתדעי לך שאני כזאת מאחרת,אני בחיים לא אצליח לעמוד בזמניםXD אבל אני מבטיחה לך,היום אני גומרת לקרוא הכול ולא אכפת לי כלום
ותדעי לך שכתבתי באוואי בפייסבוק שאני קוראת את הפיק האהוב עליי ברגעים אלוDDDDDD:
פרק14
הילי ישנה עכשיו בחדר שלה אווו,איזה הורים מתוקים
"אני בספק" טום התנער מידו של דני והביט בו בספקנות חחחח,גמאני
אבל מזה שיש את קייטי
"שאני לא ארצה ילד איתך?"אווו,בדיוק מה שאמרתי
איזה חמוד הוא,אוקי הפכת אותו ליותר ,אוח אין לי את המילים, פחדן?XDDשיהיה... בכל זאת, היא הבת של טום, והוא לא סותם את הפה!" דני גיחך לעצמוחחח,אכן חופר
דן.. דני" הילארי חייכה והושיטה יד כדי להגיע לדני. אומג!!היא כזאת מתוקה
יופי,עכשיו גרמת לי לרצות לחבק אותה ולנשק אותהXD איזה מדהימה היא!
מסכן דני,בזמן המשיכהXD אבל מישהי היה צריך לעשות אתזהXD חח אחרי שהוא התגבר על פחדיו
טוב,את מפחידה אותי,קייטי שמנה?
חחח,אוכלת כל דבר אפשרי ובכמויות?*חשוד* מקווה לגלות בפרקים הבאיםD:
פרק15
קייט התיישרה לפתע וקמה לשירותים אוקי!פה אני חושדת,בעצם התחלתי לחשוד כבר בפרק 14 הקודם קודם היא בולמית או משהו? יש לי השעה אחת ואני די בטוחה שהיא נכונה היא אוכלת ומקיאה או שהיא שיש לה תיאבון בריא?XD טוב,עדיין לא הבנתי,למה היא לא מספרת לו הכול? עדיף לשמור בבטן? אי-הבנה קטנה
והם כאלה חמודים עם הילDDD: כשהיו בחוץ הוא הוציא סיגריה מכיסו, הדליק אותה ועישן. אוו,לא ידעתי שהוא מעשן,פעם ראשונה רייט? היי אתה תנקה את זה אחרי זה!" טום קרא לפתע חחחח,עכשיו הוא מתנהג כמו אמא
חח,ירידה ראשונה מזה שניםXD שיערתי בדיוק מה שטום אמר.... זה יהיה מגניב אם היא תהיה בהריון,למרות שגם זה נשמע הגיוני...
דיעה סופית
לא יודעת למה,אבל אני קוראת את הפרקים בצי'ק,ממש ממש מהרXDD אני מדמיינת או שכל פרק קוצר?XD לא היה בכלל אלי ודאגי,ניראלי זה פעם ראשונה
חחח,הורסת שמחות
וגם לא היה הארי בכללXD הכול סובב סביב דני וקייט,טוב תכלס דבר חשוב אני חייבת לגלות למה היא עושה אתזה ועוד לא מספרת שומדבר לדני?! דני היה מתוק כ"כ,גם קייט,מאוד אהבתי את הקטעים על הילאריDD: התגעגעתי לפיקים עם ילדים
(המצאת להם כינוי חדש
) ו-56 פרקים זה קצת,חח מצידי להגיע ל-100 פרקיםXDDD אני מתה עלזה
וכ"כ אוהבת לקרוא ולהגיב
נשאר עוד קצת זמן
תהיי בטוחה שכולנו נתגעגע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo24.gif

וואו ארבעה פרקים ביום אחד+תגובות ??
מורוש אני חושבת ששברת שיא! XDD חחחח כמו שאמרנו בפרק הקודם, לפחות גם דאגי לא שם, אחרת בכלל היה בלגן
במציאות דני קצת מרגיז אותי בתקופה האחרונה.. הוא בגד באוליביה,השמין,עשה זוועות לשיער שלו
אז בפיק אני הופכת אותו למה שאני רוצה שהוא יהיה, וזה פחדן וחמוד DD: בטח שהיא לא מספרת לו. זה קשה לדבר על דברים כאלה.. היא מתביישת ולא יודעת איך הוא יגיב
היל
איזה שם מתוק !! נממ לא ידעת שדני מעשן? כאילו, במציאות? יש מצב שזאת פעם ראשונה שאני כותבת שהוא מעשן, אבל זה היה לי דיי מובן מאליו כי זה ככה במציאות, סורי אם זה היה לא ברור
חחחחח באמת עבר הרבה זמן מאז שירדתי על הנשיות של טומי! good to be back
זאת באמת פעם ראשונה בהיסטוריה בלי דאג ואל
מוזר.. אבל זה נחמד מדי פעם לקחת מהמתיקות שלהם קצת הפסקה בשביל להתמקד באנשים אחרים, כמו שעשיתי לפני כמה פרקים עם הארי ואייזי ועכשיו עם דני וקייט :) קצת ?! XDD נשארו עוד מלא פרקים, 56 פרקים זה המון בעיניי! אבל שמחה לשמוע שאת רוצה עוד
תוקה ענקייייית, כמו תמיד
(הולכת לקרוא את התגובה השנייה שלך
)

למעלה