AAY-עונה 2,פרק 17

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 17../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

לא, לא התבלבלתי שוב
פשוט מחר יום השואה אז זה לא נראה לי מתאים להעלות את הפרקים מחר, אז אני מעלה היום. וככה זה יהיה גם בשבוע הבא (אני אעלה בשני במקום בשלישי) כי ביום שלישי הבא זה יום הזיכרון. שורות אחרונות: "היום, מצאתי אותה בשירותים, מקיאה את הנשמה שלה. היא הייתה חיוורת וחלשה. לא יודע מה יש לה.." דני אמר בדאגה והרחיק את הסיגריה מפיו, אחר לוקח עוד שאיפה. "אולי היא.. אתה יודע.. בהריון?" טום אמר בהיסוס והניח יד על כתפו של דני. זה החל להשתעל והרחיק ממנו את הסיגריה. "לא לא, היא אמרה שלא" הוא הסביר. "מה שכן, היא אוכלת המון לאחרונה. אני מתכוון, המון! אולי יש לזה קשר?" דני שאל. "יש רק דבר אחר שעולה לי בראש.." טום היסס. "מה?" דני שאל במתיחות, זורק את הסיגריה על הרצפה ומועך אותה ברגלו. "היי אתה תנקה את זה אחרי זה!" טום קרא לפתע. "טום! דבר!" דני נראה לחוץ. "אני חושב שקייט בולמית דן" טום הניח יד על כתפו של דני והביט אל תוך עיניו. פרק 17 "אתה חושב?" פניו של דני נפלו. עצבות גדולה הייתה בעיניו, הוא כל כך דאג לקייט. "אין משהו אחר שאני יכול לחשוב עליו.. מצד שני, אולי היא רק חולה" טום ניסה לעודד אותו. "אני אדבר איתה" דני טפח על כתפו של טום בתודה וזה חייך אליו. שניהם נכנסו בחזרה לבית. "מה קרה דן?" קייט שאלה כשראתה אותם נכנסים. "סתם הייתי צריך לדבר לרגע עם טום" דני חייך אליה. "מוכנה ללכת?" הוא כרך את ידיו סביב כתפייה והיא הנהנה. "תודה רבה, עזרתם לנו מאוד!" ג'יו ניגשה לחבק את שניהם. "בכיף, הילי פשוט מלאך" קייט חייכה. "ביי חבר'ה" טום נופף להם כשיצאו מהבית והתחילו ללכת ברגל לכיוון ביתם, שנמצא במרחק של רק כמה צעדים. ** למחרת ** "אז זהו?" אלי שאלה. "מה זהו?" דאגי הרים את מבטו מצלחת הדגנים שלו ושאל בתמיהה. "חוזרים היום.." אלי השיבה. "הו כן.. אבל יש עוד כמה שעות" דאגי אמר. "יש לי הפתעה בשבילך עד אז" הוא חייך. "עוד אחת?" אלי צחקה. דאגי הביט בשעונו. "מה שמזכיר לי" הוא סיים את הביס האחרון בזריזות וקם מהכיסא. "חייבים לצאת אחרת לא נספיק" הוא משך בידה של אלי אל הדלת. "אתה חייב להפסיק לגרור אותי אחריך" היא צחקה והם נכנסו למכונית. אחרי נסיעה של כחצי שעה דאגי עצר את המכונית השכורה מול מבנה גדול, לבן, בעל גג אדום וחלונות צהובים. גינה רחבה ומלאה בפרחים יפים וקישוטי גינה הייתה בכניסה לבית, והייתה מוקפת בגדר גבוהה. "איפה אנחנו?" אלי הסירה את משקפי השמש שלה כשיצאו מהמכונית. ללא מילה דאגי הצביע על שלט שהיה על הגדר. ' בית היתומים ג'ונסטון ' היה כתוב בצבע גואש סגול על השלט המקושט בציורי פרחים ולבבות ילדותיים. אלי הביטה בדאגי בתמיהה. "הסבר?" היא חייכה. "מצאתי את בית היתומים שבו נמצאת צ'לסי. מה דעתך שנלך לבקר אותה?" הוא הניח את ידו סביב כתפייה של אלי וחייך אליה את חיוכו המתוק, מכווץ מעט את עיניו התכולות. "אתה.. אתה רציני? מצאת אותו?" אלי שאלה בהתרגשות. "דאג!" היא חיבקה אותו. "שמתי לב שאהבת אותה, וחשבתי לעצמי, איזה דרך תהיה טובה יותר לסיים את הטיול שלנו?" דאגי נשק ללחיה ושניהם נכנסו דרך השער הגדול. הם צלצלו בפעמון ואת הדלת פתחה אותה אישה מבוגרת שבאה לקחת את צ'לסי הקטנה בדיסנילנד. "איך אני יכולה לעזור לכם?" היא שאלה בחביבות. "שלום, אני אליסון וזה דאגי. באנו לבקר את צ'לסי" אלי לחצה את ידה וחייכה. "בואו היכנסו" האישה פתחה לפניהם את הדלת והם צעדו פנימה. הבית היה מאוד צבעוני, מלא צעצועים, ציורים על הקירות, והיה נראה כמקום שמח לגור בו. אף ילד לא נראה בסביבה. "איפה כולם?" דאגי הביט סביב. "הם רואים סרט" הסבירה האישה. "בואו אחרי" היא החלה לרדת במדרגות אל המרתף ודאגי ואלי באו אחריה. שם ישבו כשלושים ילדים, עד כגיל 12, על הספות והשטיחים, בוהים בטלוויזיה הקטנה שמולם. אלי מיד ראתה את צ'לסי. קוקיות בלונדיניות וחמודות לראשה והיא שוכבת על מרפקיה בדיוק במרכז, מרוכזת בסרט. "מה הם רואים?" דאגי עמד מאחורי האישה המבוגרת ולחש באוזנה. היא קפצה בבהלה. "מלך האריות" היא גלגלה את עיניה. "מה?!" הוא קרא ואלי מיד תקעה מרפק בצלעותיו, משקיטה אותו. "אחח" הוא התקפל. "אל, זה הסרט האהוב עלי!" דאגי אמר בהתרגשות ואלי צחקה. דאגי רץ והתיישב במקום פנוי על הספה. כמה ילדים סובבו את ראשם והביטו בו, אך מיד החזירו את מבטם אל הסרט. "אני מצטערת על זה, הוא עדיין קצת ילד בעצמו, לא ממש התבגר" אלי הסבירה לאישה בחיוך. "זה בסדר" היא צחקה. "אני אנני דרך אגב" אמרה והציגה את עצמה. "אלי, כמו שכבר אמרתי" אלי חייכה. "היי אתה, זוז קצת" אמר ילד אחד שישב עם דאגי על הספה. "כן, אין לנו מקום, אתה תופס את כל הספה!" קרא אחד אחר. "היי היי, להירגע ילדים" דאגי ניסה להרגיע את הרוחות. "מי אתה בכלל?" שאל ילד נוסף שישב על הרצפה למרגלות רגליו של דאגי. "אני דאגי נעים מאוד" הוא חייך במתיקות והגיש את ידו אל הילד הקטן. הוא לחץ אותה בהיסוס. "ג'יימס" הילד אמר בלחש ומיד הסית את מבטו בחזרה אל המסך. דאגי חייך לעצמו בגאווה. הוא מתקשר עם ילדים, ואפילו דיי טוב לדעתו. "דאגי?" צ'לסי סובבה את ראשה והביטה בדאגי, מבולבלת. "אני ולא אחר" הוא קרץ לה. צ'לסי הסתכלה על החדר כשעיניה נפלו על אלי העומדת מהצד ומחייכת, ואז נפערו לרווחה. היא קמה ורצה אל אלי, מחבקת אותה. "אליסון!" היא קראה בהתרגשות. כל הילדים הסתכלו עליהן. אלי חייכה והשיבה לצ'לסי חיבוק, אפילו שלא הכירה אותה. הדבר לא מנע ממנה לאהוב את הילדה החמודה הזו, להרגיש מעין חמימות שעוטפת אותה למשמע צ'לסי הקטנה אומרת את שמה ומחבקת אותה באהבה והערצה. "מה דעתכם ללכת לחדר השני?" אנני חייכה אליהן והובילה אותן מחוץ למרתף כדי לא להפריע לילדים. דאגי בקושי הצליח להתנתק מהמסך כדי ללכת יחד איתן. "מותר לשאול מה את עושה כאן?" צ'לסי שאלה ובעיניה התכולות מבט תוהה. היא התיישבה על כסא קטן בצבע כתום והביטה באלי שהתכופפה מולה כדי שיהיו באותו הגובה. "באנו לבקר אותך, אני ודאגי" אלי הסבירה בחיוך. "כן והבאנו לך משהו קטן" דאגי התקרב וכופף את ברכיו, מגיש לצ'לסי אריזת מתנה קטנה וורודה. אלי הביטה בו ולא הבינה. "וואו תודה!" צ'לסי חטפה את המתנה מידיו של דאגי. היא פתחה אותה בזריזות ובהתה בה כמה שניות, לא מאמינה. פרק 18 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 18../images/Emo63.gif

פרק 18 "הדיסק שלך !!" צ'לסי קראה בהתרגשות והחלה לקפץ בחדר, כאילו הרגע מצאה אוצר. "עכשיו תוכלי לשמוע את הקול היפה שלה כל הזמן" דאגי חייך לצ'לסי, אחר העביר את מבטו אל אלי. היא הפריחה לו נשיקה באוויר. "תודה אממ.." צ'לסי התקרבה לדאגי בהיסוס. "דאגי.." היא חייכה וחשפה שיני חלב קטנות ומתוקות. "אין בעד מה" הוא הושיט אליה את ידו. היא לקחה תנופה גדולה והביאה לדאגי את הכיף הכי חזק שיכלה. "ווואו את חזקה!" הוא ניער את ידו בכאילו כאב. "תודה" היא צחקה צחוק חמוד וילדותי. "אז מה שלומך? את נהנית כאן?" אלי שאלה והתיישבה על שולחן קטן. דאגי ניגש לשבת לידה וצ'לסי התיישבה שוב על הכיסא הכתום. "כן בטח, כל החברים שלי פה!" צ'לסי קראה. "אנחנו עושים חיים, כל היום רק משחקים" היא צחקה. "ככה צריך להיות!" דאגי הרים את ידו ועודד אותה. אלי גלגלה את עיניה וצחקה. "הלוואי, אבל אנחנו גם הולכים לבית הספר. אבל אני נהנית ללמוד דברים חדשים" היא הסבירה תוך שהיא מעבירה את ידיה על עטיפת הדיסק החדש, מחכה לעלות לחדרה המשותף עם עוד בנות בבית היתומים ולקרוע מעליו את עטיפת הניילון המציקה. "ומה אתם לומדים למשל?" אלי חייכה אליה. "כל מיני דברים. אני בעיקר אוהבת לשון, לכתוב דברים" היא הטתה את ראשה וגרמה לקוקיות הבלונדיניות על ראשה לקפץ בשמחה. "גם אני כותבת את יודעת?" אלי אמרה. "באמת? מה את כותבת?" צ'לסי שאלה. "שירים, למשל את אלה שבדיסק הזה" אלי השיבה והצביעה על הדיסק. "וואו את מוכשרת!" צ'לסי חייכה. "היא אכן כן" דאגי הניח את זרועו סביב כתפיה של אלי וחייך אליה. צ'לסי התחילה לצחוק בילדותיות מקסימה. "מה את צוחקת?" דאגי לא הבין. "אתם חברים?" היא שאלה והמשיכה לצחוק. דאגי ואלי חייכו אחד אל השנייה. "אנחנו נשואים" אלי השיבה במתיקות. "וואו! אתם נורא מתאימים" צ'לסי הפסיקה לצחוק ונראתה רצינית לרגע. היא הניחה את הדיסק על ברכיה ובידה הקטנה האחת לקחה את ידה של אלי. בידה השנייה את זו של דאגי וקירבה ביניהן עד שהחזיקו ידיים. "עכשיו רואים שאתם נשואים" היא נשנעה אחורה והביטה על מעשיה, מרוצה מעבודתה. "אל תעזבו, שזה יישאר לתמיד" צ'לסי חייכה ונעמדה. "תודה שבאתם, מאוד נהניתי!" היא חיבקה את אלי ודאגי. "אני אחזור עכשיו לסרט, שתהיה לכם טיסה טובה הביתה" היא רצה אל הדלת ואז נעצרה והביטה בהם שוב, מחייכים אליה ועדיין מחזיקים ידיים, כמו שסידרה. "את ילדה קטנה ומדהימה צ'לס" דאגי קרץ לה. "אנחנו עוד נתראה" אלי נופפה לה והפריחה נשיקה באוויר. "בטח שכן" צ'לסי חייכה בתמימות, ללא שום היסוס, מאמינה בכל לבה שהיא אכן תשוב לראות אותם. היא נופפה בכף ידה הקטנה ורצה מהחדר. דאגי ואלי נעמדו ויצאו גם הם, לא מרפים מאחיזתם אחד בשנייה. הם ניגשו אל אנני שעמדה בצד והשגיחה על הילדים בעודם היו עדיין שקועים בסרט. "מה הסיפור שלה?" אלי שאלה את אנני. "מי צ'לסי?" היא שאלה ודאגי ואלי הנהנו יחד. "כשהייתה בת כמה חודשים הוריה נטשו אותה. אני יצאתי עם כמה מהילדים לסיבוב בשכונה כשלפתע שמעתי בכי של ילדה קטנה. מצאתי תינוקת עטופה בשמיכה מלוכלכת בוכה על הרצפה. אספתי אותה אלינו לבית היתומים ואחרי כמה זמן פנינו למשטרה, אולי הם יוכלו למצוא את הוריה. הם מצאו, ואני ניגשתי לדבר איתם. הם לא רצו אותה בחזרה, אין לי מושג למה" אנני משכה בכתפיה בעצב. "לא רוצים, לא צריך. אנחנו הרווחנו ילדה מקסימה" היא סיימה את הסיפור בחיוך והביטה בצ'לסי החמודה. דאגי הרגיש צמרמורת בגופה של אלי. הוא הביט בה וראה דמעות בעיניה. שניהם הביטו בצ'לסי הבלונדינית עם הקוקיות, בעלת עיני התכלת המדהימות, כל כך יפה, חמודה, חכמה ושנונה. לשניהם חלפה אותה מחשבה בראש- "איך מישהו יכול לנטוש ילדה כזאת נהדרת?" "אז מה מעשיכם כאן?" אנני שאלה לפתע. "אנחנו בירח הדבש שלנו" דאגי חייך, גאה בעצמו. "פגשנו את צ'לסי בדיסנילנד והוקסמנו ממנה, אז רצינו לבוא לבקר אותה" אלי הסבירה בחיוך. היא התקרבה לדאגי ולחשה משהו באוזנו. הוא הנהן בהסכמה מלאה. "כן ועוד משהו" דאגי הוציא מכיסו פנקס צ'קים. הוא כתב בזריזות, תלש את הצ'ק והגיש אותו לאנני. "הנה, בשביל הילדים. מגיע להם הטוב ביותר" דאגי חייך חיוך רחב. אנני הביטה בצ'ק, ואז בדאגי ובאלי. החיוך עלה לאט לאט על פניה והיא הייתה המומה. "תבורכו" היה רעד בקולה והיא חיבקה את שניהם. "זאת עזרה ענקית בשבילנו, הילדים יהיו כל כך שמחים. תודה רבה!" היא הוקירה מעומק לבה. "זה המעט שאנחנו יכולים לעשות" אלי חייכה. היה ברור שאנני באמת אוהבת את הילדים, שהיא דואגת להם ורוצה את הטוב ביותר בשבילם. אלי ידעה שצ'לסי והאחרים בידיים טובות. "תודה על האירוח " דאגי פתח את הדלת. "בשמחה" אנני השיבה. "להתראות, תמסרי לצ'לסי דרישת שלום" אלי אמרה והתקדמה עוד צעד החוצה. "בטח בטח" אנני חייכה בהסכמה. "ביי, תודה רבה לכם" היא קראה אחרי דאגי ואלי כשיצאו ונכנסו לרכב שלהם. הם נופפו אליה. "עכשיו זהו?" אלי חגרה את חגורת הבטיחות שלה. "כן, עכשיו זהו.." דאגי השיב והתניע את המכונית. "London here we come" אלי נאנחה והרכיבה את משקפי השמש שלה על עיניה כשהם התחילו לנסוע אל שדה התעופה, חוזרים הביתה. --------------------------------------- עוד שני פרקים ביום שישי, מצטערת שאני שוב גורמת לכן לחכות אקסטרה יום
תהנו

../images/Emo84.gifאהעאהעהאההה

איזה חמווווווודים דאגי ואלי
אני כ"כ אוהבת אותם
"את ילדה קטנה ומדהימה צ'לס" דאגי קרץ לה. איזה חמוווווווד :))) הפרקים עברו לי ממש ממש מהר ! כמו תיד, תרקים תדהימים, כתיבה מדהימה, פשוט מתה על הפיק שלך !
מחכה לפרקים הבאים
!

../images/Emo60.gif ואוו../images/Emo99.gif

"אל, זה הסרט האהוב עלי!" דאגי אמר בהתרגשות ואלי צחקה. חחחחחחחח גם עליי חחחח סתם
היא התקרבה לדאגי ולחשה משהו באוזנו. הוא הנהן בהסכמה מלאה. ואיי כבר חשבתי שהם הולכים לאמץ אותה.. --------------------------------------------------------------------------------- ואיי את כותבת ממש יפה אין לי כבר מה להגיד.. את ממש מכושרת :) מחכה כל כך להמשך!

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif פרק כל כך מדהים D:

וווווווואו כל כך אהבתי ! דאגי ואלי המדהימים :D מי לא היה רוצה בעל כמוהו ? חחחח
איזה חמודה צ'לסי ,
שהיה את הקטע שדאגי לחש לאלי משהו באוזן , אז חשבתי שהם רוצים לאמץ אותה
חחחחחח . את כותבת כל כך יפה ! מחכה לפרקים הבאים D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif D: איזה חמוודים ../images/Emo99.gif

מצאתי את בית היתומים שבו נמצאת צ'לסי. מה דעתך שנלך לבקר אותה? וואו כמה דברים הוא עושה בשבילה D: רואים שהוא ממש ממש אוהב אותה D: ס'חמווד
"אל, זה הסרט האהוב עלי!" דאגי אמר בהתרגשות XD הוא לא ישתנה לעוללם
וטוב שכך ^^ "דאגי.." היא חייכה וחשפה שיני חלב קטנות ומתוקות. XD איזה חמוודה חחח, כולם חמודים, זה תמיד יוצא ככה
"כן ועוד משהו" דאגי הוציא מכיסו פנקס צ'קים. הווווווווו
איזה חמודיםםם [אני חייבת למצוא מילה אחרת לחמודים ><] עהעהאהע חחחח --------------------------------------- וואו כל הפרק היום [כמעט] היה על אלי ודאגג
חח הם בהחלט חמודים XD אהבתתתיי מאווווווווד !!! ויוצא לי טוב ששבוע הבא את שמה את זה בשני ולא שלישי
חח את כותבת מ-ד-ה-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo13.gif

נכון,הוא באמת עושה בשבילה המון דברים
זה מה שעושים כשאוהבים DD: חחחח את באמת חייבת למצוא מילה אחרת חוץ מחמודים
אבל הם פשוט כאלה חמודיייייים XDD תודה ענקית,ממש כיף לשמוע

m o r 1 0 2

New member
דאגלישיס../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

התגעגעתיXD
פרק17
הו כן.. אבל יש עוד כמה שעות" חחח סופסוף הם חוזריםDDD: למרות שרציתי עוד תיאורים של מקומות שהם היו
אבל בהחלט היה ממש כיף איתם! "מצאתי את בית היתומים שבו נמצאת צ'לסי כמה מתוק יכול להיות הבן אדם אליו!!!!!
חחח,אני רואה שיש לו פרוטקציות בפיק הזה,את אוהבת אותו מכולם ובגלל זה הוא הנורמלי,שפוי,מתוק ומדהים שיש
מלך האריות" XDDDDDDD חח,את לא מבינה כמה ידיד שלי מכור לסרט הזה
סרט כ"כ יפה
מי לא אוהב סרטי דיסני מצוירים?!XD חח,מתאים לדאגי להכיר ילדים בגילו
אין לי ניחוש לגבי המתנה אבל אני בטוחה שהיא תהיה טובהDDD: איזה מתוקה צ'לסי וגם אלי ודאגי על מה שהם עושים^^ הפרק כזה מתוק~@#$%^&!!
פרק18
יאאא,מגניב,לא הייתי חושבת עלזהXDD ווואו את חזקה!" הוא ניער את ידו בכאילו כאב ס'חמודיםDD: ככה צריך להיות!" דאגי הרים את ידו ועודד אותה XDDDDDD כמה אופייני לו
ואמרתי לך שצ'לסי היא ילדה מתוקה?!
אל תעזבו, שזה יישאר לתמיד" צ'לסי חייכה ונעמדה חחח,כפרעליה
מאוד אהבתי את הקטע הזה! איך מישהו יכול לנטוש ילדה כזאת נהדרת?" אוח,זה כזה עצוב
היא ממש ממש מסכנה
די מפתיע לראות ילדים כאלה חכמים ואת יודעת טובים כאלה אחרי שנטשו אותך\הורים גרושים... ממי שאני מכירה אפ'חד לא ממש נורמלי... הסיפור עצוב ומרגש... London here we come חחחח,הלוואי שאני אזכה להגיד את המשפט הזה מתשהי בזמן הקרובXDDD אני מתה לטוס לאנגליה עם חברה שלי
דעה סופית
אעאעאעאעאע,עוד 38 פרקים וזהו?!? לא רוצה! אני מוחא
XDD חח,שמת
,פרקים קודמים לא היה בכלל אלי ודאגי והפרקים הללו היו רק על דאגי ואלי!@#$%^איזה כיף,מה שרציתי
מאוד אהבתי את הפרקים והקטעים עם צ'לסי בכלל
אני מתה על הפרקים האלו,הכול זה שקט,רגוע,כיפי,קליל וחמוד
אבל אוהבת גם דרמה,אז נקווה יהיה משהו טוב יום שישיDD: חח,מה את אומרת עלזה? הדבקתי את הקצב המטורף שלי
הגבתי חמישית,אם מישהי לא הגיבה בחצי שעה הזאת
אז יצאתי כאפהXD ונכון הכותרת מגניבה?? שימי לי שבתוך המילה דאגילישז יש את השם אלי איזה מגניבDDD:^ אהבתי הכול ונהניתי,ומחכה בקוצר רוח!! |לב

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגם אני ../images/Emo6.gif

תכלס, איזה חופשה כיפית הייתה איתם XDD כל הזמן הזה הם היו בבועה משל עצמם, חיכיתי כבר להחזיר להחזיר אותם לאקשן שבלונדון
בארווווווור שיש לו פרוטקציות! את הרי יודעת שאני מאוהבת בבנאדם
(בלי לספר לגיא כן?
) זה בול דאגי לאהוב סרטים של דיסני ולהתחבר לילדים קטנים
צ'לסי הזאת, כפרה עליה DD: גם אני ממש אהבתי את הקטע שהיא אמרה להם להחזיק ידיים, זה יצא כזה מתוק! עם חברה?
מאגנייייייב ! אני הייתי בלונדון שנה שעברה(בבקשה אל תרביצי לי חחח), וואי, היא מושלמת! את חייבת להיות שם!
מוחה מאמי
אבל עם שגיאות כתיב או בלי, אני שמחה לשמוע XDD 38 זה מלאאאא! תהיה עוד הרבה דרמה בעונה הזאת, למה לבזבז הכל עכשיו?
אניוואיז, שוברת שיאים שלי, אני ממש גאה בך על ההספק המדהים
שלא תחשבי שזה פוטר אותך מלהגיב מחר בזמן
מחכה לתגובה הבאה שלך בקוצר רוח DD: תודה עצומה אהובתי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מדהים!../images/Emo23.gif

אבל לא דיברת כל הפרק על דנקייט
אני מתה לדעת מה קורה איתם. ודווקא היה לי רעיון לסיום הקטע בין אלי-דאגי-צ'לסי שהייתי בטוחה שתשתמשי בו אבל אני לא אוסיף לך עוד רעיונות לבנתיים, אלא אם כן זה עוד יגיע בהמשך..
חוצמזה, פרק מדהים אז אולוויז

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif יאיי DD:

דנקייט.. נייס
חהחהחה זה כל הקטע בלמתוח אתכן, זה מהנה כ"כ XDD אם זה אותו רעיון כמו של כל השאר שכתבו מעליך,חבל,כי עובדה שאכזבתי את כולכן
תודה רבה

למעלה