AAY עונה 2,פרק 19

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY עונה 2,פרק 19../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

בלי הרבה הקדמות.. שורות אחרונות: "עכשיו זהו?" אלי חגרה את חגורת הבטיחות שלה. "כן, עכשיו זהו.." דאגי השיב והתניע את המכונית. "London here we come" אלי נאנחה והרכיבה את משקפי השמש שלה על עיניה כשהם התחילו לנסוע אל שדה התעופה, חוזרים הביתה. פרק 19 "בוקר טוב קייטי" דני התגלגל על צידו ונשק לקייט שישנה בשלווה לידו. היא פקחה את עיניה וחייכה למראה הגבר המנומש ששכב לצדה, ככה מדי בוקר. "בוקר טוב" היא התמתחה. "אני יורד להכין לנו ארוחת בוקר מה דעתך?" דני הציע. "אממ ולא תשרוף את המטבח?" קייט היססה. "לא" צחק וקם מהמיטה אל מחוץ לחדר. אחרי רבע שעה קייט שמעה קולות דברים נופלים. היא גלגלה את עיניה, מודעת לעובדה שדני כנראה הרס את הבית. היא רצה אל המטבח ומצאה ארוחה מוכנה למופת על השולחן אבל סירים ומחבתות מפוזרים בכל המטבח. "מה לעזאזל?!" היא קראה מבולבלת. "אה! תפסתי אותך! חשבתי שהרסתי דברים נכון?!" דני הרים לעבר קייט אצבע מאשימה. "אממ טוב.. אתה לא??" היא הביטה סביבה על הבלגן. "לא, זה היה רק כדי לעבוד עליך, וגם לקרוא לך לרדת" הוא צחק והתיישב. "שיואו לא יכולת פשוט להגיד לי קייט האוכל מוכן?" קייט צחקה והתיישבה מול דני. "אתה מנקה את כל זה אחר כך" היא פקדה והחלה לאכול. הרבה, שוב. כשהושיטה את ידה אל הלחם בפעם העשירית באותו הבוקר דני תפס את ידה. "מה?" קייט לא הבינה. "קייטי, אני חושב שאנחנו צריכים לדבר" דני שחרר את ידה של קייט והרצין את מבטו. "אוקי" היא ניגבה את ידיה במפית והייתה מוכנה לשמוע מה יש לדני להגיד. "לא דיברנו על מה שקרה אז אצל טום.. שהקאת ו.." דני התחיל להגיד. "מה יש לדבר?" קייט צחקה במבוכה, מרגישה לא בנוח. "הרגשתי קצת לא טוב, זה הכל". "לא, אל תשקרי לי. אני לא רוצה לפגוע בך קייטי, זה הדבר האחרון שאני מתכוון לעשות" הוא הניח את כף ידו על שלה והביט אל תוך עיניה. "על מה אתה מדבר?" קייט נשארה רצינית. "את אוכלת המון בזמן האחרון, בצורה קצת לא נורמלית. ואחר כך איכשהו את תמיד הולכת לשירותים לזמן ממושך. כמו שהיה אצל טום, אכלת הרבה ואז מצאתי אותך בשירותים מקיאה" דני ניסה להסביר את עצמו מבלי שזה ישמע מעליב. "מה אתה מנסה להגיד?" קייט הרחיקה את ידה מידו של דני. "קייט, אני חושב שיש לך הפרעת אכילה" דני הסתכל אל תוך עיניה, במבט הכי רציני שלו. "א.. אני.." קייט החלה לגמגם. היא לא ידעה מה לומר. "את יודעת שאני אוהב אותך ואני תמיד כאן לצדך. אני אתמוך בך ואעזור לך בהכל, נעבור את זה ביחד" דני חייך אליה בעידוד. קייט לא אמרה מילה. היא קמה מהשולחן ורצה במעלה המדרגות אל חדרה, לא נותנת הסברים. דני הביט אחריה מבולבל, לא מבין מה בדיוק קורה. "קייטי?" דני נעמד וקרא לה. היא לא השיבה. "קייט חכי, לא התכוונתי!" דני רץ במדרגות אל חדרם המשותף. הוא מצא את קייט זרוקה על המיטה, פניה בכרית והיא לא זזה. דני לא דיבר, הוא עמד ליד הדלת, מתנשף מעט. הוא ידע שבמוקדם או במאוחר קייט תסתובב ותדבר אליו, כמו תמיד. "דן?" קייט לא אכזבה וחשפה את פניה, מלאים דמעות. עיניה הגדולות קראו לו. הוא נאנח והתיישב לידה, מחבק אותה אליו, בחיבוק גדול, חם ואוהב. לא מרפה, מעודד אותה, שומר עליה. היא בכתה אל כתפו, שאבה ממנו כוחות, ופרקה מעט מטענים. "את רוצה לדבר עכשיו?" דני ליטף את שיערה ושאל ברכות. קייט ניגבה דמעה וניתקה מהחיבוק. "אתה צודק.." קייט אמרה בעצב והשפילה מבטה. "למה קייטי?" דני שאל, באמת רוצה להבין. "אני לא יודעת.." קייט נאנחה. "אני מניחה שאני פשוט לא אוהבת את איך שאני נראית, ואני רואה את כל החברות שלי שכולן רזות ויפות, ואתה.." היא לא סיימה את המשפט. "אני מה? רזה ויפה?" דני צחק וגרם לקייט לחייך מעט. "כן, אבל זה לא העניין" היא גיחכה. "זה רק ש.. כל המעריצות האלה, יפות ו.. מה אם..?" קייט היססה בדבריה, היא עצמה את העיניים. "די! מספיק! מה זה השטויות האלה שאת מדברת??" דני קרא ושוב חיבק את קייט אליו. "דבר ראשון, לא כל החברות שלך רזות. תראי את ג'יו, היא לא מקל, והיא בכל זאת יפיפייה עם בעל שאוהב אותה ותינוקת מקסימה. דבר שני, את רזה ומהממת, ואני אוהב אותך בדיוק כמו שאת! ובקשר למעריצות, תגידי לי את השתגעת?! ממתי הן מפריעות לך? את יודעת שאני אוהב רק אותך!" דני נישק את ראשה של קייט ועודד אותה. "אתה תמיד גורם לי להרגיש יותר טוב אתה יודע?" קייט הרימה אליו את מבטה ונשקה לו. "תודה" היא לחשה. "בשביל זה אני כאן, ואני אעזור לך להחלים" דני חייך את חיוכו השובה והרחב. "אוקי, רק.. אל תספר על זה לאף אחד.." קייט התחננה. "בטח" דני הבטיח ונשק לה, שמח שקייט פרקה מעליה את העול, אבל גם עצוב כי התברר שחשדותיו היו נכונות, וקייטי שלו אכן חולה. ... "שלום, באנו לאסוף את בלינק, סוזי וזוקי" דאגי ביקש כשהוא ואלי עמדו בקבלה בבית המלון לחיות שבו השאירו את בלינק, זוקי וסוזי לפני שעזבו, שם ידעו שידאגו להם כראוי. "כמובן, אני מיד אביא אותם" האישה שהייתה שם השיבה והלכה לחדר אחר. "אני מקווה שטיפלו בהם טוב" אלי אמרה. "אל תדאגי, תמיד השארתי פה את זוקי כשנסענו עם הלהקה, אני בטוח שהם בסדר גמור" דאגי חייך. "הנה הם" האישה הגיעה כשבידיה שני כלובי לטאות ובלינק קשור ברצועה אדומה לידה. "אווו" אלי קראה בשמחה כשראתה אותם. בלינק החל לקפוץ ולנבוח בהתרגשות והאישה לא הצליחה לעצור אותו. הוא השתחרר מאחיזתה ורץ אל זרועותיה הפתוחות של אלי אשר חיבקה אותו באהבה. דאגי ניגש לקחת את כלובי הלטאות האהובות שלו, הם שילמו ואז נכנסו למכונית. "עכשיו כל המשפחה מוכנה לחזור הביתה" דאגי נשק לאלי בלחיה והתניע. פרק 20 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 20../images/Emo63.gif

פרק 20 "אני מתה מעייפות" אלי צנחה על הספה כשהיא ודאגי הגיעו לביתם. "את מתה מעייפות? מי נהג כל הדרך משדה התעופה?" דאגי נפל על הספה השנייה ופיהק פיהוק רחב. "אתה חושב שצריך להתקשר להגיד שחזרנו?" אלי שאלה. "נהה, עזבי אותם, הם יגלו אחר כך" דאגי מלמל ועצם את עיניו. דפיקות מהירות בדלת לא אפשרו לו ליפול לתוך שינה. "אל" דאגי הביט בה בתחינה כדי שתפתח את הדלת. היא גלגלה את עיניה בחיוך וקמה מהספה. "חזרתם!!!" טום עמד בפתח הדלת וקפץ על אלי בחיבוקים ונשיקות. "וואו זה היה מהיר" אלי צחקה והשיבה לו חיבוק. "בדיוק חזרתי מההליכה שלי וראיתי את הרכב ואור דולק! מתי הגעתם??" טום שאל בהתלהבות ונכנס הביתה, מזמין את עצמו פנימה. "בדיוק לפני 5 דקות" אלי גיחכה וסגרה את הדלת אחריו. "דאג !!" טום קפץ על דאגי שנמנם על הספה. "אחח שמן, אתה מועך אותי" דאגי אמר ללא אוויר. "הו מצטער אחי" טום צחק וירד ממנו. "ברוכים השבים" הוא חיבק את דאגי. "תודה גבר" דאגי השיב חיבוק. "אז מה שמעתי? שאתה עושה הליכה?" הוא גיחך. "כן כן" טום נראה גאה בעצמו. "צריך לשמור על כושר". "בדיוק, במיוחד כששמנים" דאגי לא יכל לעצור את עצמו. "שתוק" אלי הביאה לדאגי כאפה קטנה בראש והתיישבה על ברכיו של טום. "מה היה כשלא היינו?" היא שאלה. "אממ לא המון.. מה היה לכם?!" טום שאל בסקרנות. "וואו מה לא היה לנו" אלי חייכה כנזכרת. "היינו בהוואי שבוע, היה נהדר. אחר כך עברנו לקליפורניה, היינו בדיסנילנד" דאגי החל לספר. "כמה אופייני" טום קטע אותו וגלגל את עיניו בחיוך. "בכל מקרה" דאגי התרגז שהפסיק אותו באמצע. "נסענו ליומיים למאליבו, היינו בבית חוף, רקדנו באל איי.." דאגי תיאר וחיוך עלה על פניו. "נשמע שעשיתם חיים" טום חיבק את מותנה של אלי. "אבל הירח דבש שלי ושל ג'יו היה פי אלף!" הוא הוציא לשון. "היית מת!" דאגי ואלי קראו ביחד. עוד דפיקות נמרצות בדלת קטעו את שיחתם. "תורך!" אלי הצביעה על דאגי. הוא נאנח וקם לדלת. "חזרתם!!!" הארי קפץ על דאגי בחיבוק. "עוד אחד" דאגי צחק. "מה קורה גבר? התגעגעתי" דאגי חיבק אותו חזרה. "היי לי לא אמרת שהתגעגעת!" טום קרא. "אויש את יודעת שכן אמא" דאגי צחק והפריח לו נשיקה באוויר. "נוו איך היה?" הארי נכנס וניגש לחבק גם את אלי. "בדיוק סיפרנו לטום, היה נהדר!" אלי חייכה והשיבה להארי חיבוק. עוד דפיקות בדלת נשמעו. "איך השמועות עוברות בכפר מקפליי" טום גיחך. "תורך!" דאגי הצביע על אלי. "הארי?" אלי הביטה בהארי במבט הכי חמוד שיכלה לעטות על פניה. "בסדר" הוא נאנח ופתח את הדלת. "חזר-- הארי?" דני התכונן לצרוח ולחבק את דאגי ואלי, כשמצא בפתח את הארי. "היי דן מה קורה? גם אני אוהב אותך" הארי גלגל את עיניו. "הם שם" הוא פתח את הדלת ודני, קייט, ג'יו והילארי נכנסו, מיד התנפלו על אלי ודאגי בחיבוקים ונשיקות, דורשים לשמוע הכל על החופשה. ** אחרי עשר דקות ** "אז תנו לי להבין, פגשתם ילדה יתומה בשם צ'לסי?" טום אמר. "שהיא מעריצה שלך אלי?" ג'יו השלימה אותו. "והלכתם לבקר אותה?" קייט המשיכה. "למה?" דני היה מבולבל. "מטומטם" הארי הביא לדני כאפה קטנה בעורף. "כי היא הייתה פשוט מקסימה. כל כך קטנה אבל כל כך חכמה, שנונה, יפה" אלי הסבירה וחיוך עלה על פניה כשנזכרה בה. "הייתם מתאהבים בה מיד אם הייתם רואים אותה" דאגי הוסיף. "פדופיליות מישהו?" דני גיחך. "מטומטם!" קייט הפעם הצטרפה להארי אל הכאפה וכולם צחקו. "היי הארי, איפה אייזי? בלימודים?" דאגי שאל כשהבחין לפתע שאייזי לא נמצאת. כולם השתתקו והביטו בהארי. הוא השפיל את מבטו. "לא.. אנחנו.. נפרדנו" הוא אמר ולא הרים את ראשו מהרצפה. "הו אני מצטערת" אלי התקרבה אליו וחיבקה אותו. הוא חייך בתודה. "מצטער גבר" דאגי טפח על כתפו. "זה בסדר" הארי השיב, לא רוצה לעורר רחמים. "אחר כך אני אספר לכם את הסיפור". "בסדר" דאגי חייך. "בירה מישהו?" הוא הציע. "כן!" שלושת הבנים קראו יחד, גורמים לבנות לגלגל את עיניהן, רגילות לכך. "הארי?" דני הביט בו במבט מאשים. "הו כן" הוא נזכר.ש "מה קרה?" אלי וקייט שאלו יחד מבולבלות. "סיפור ארוך" הארי השיב, מנסה להתחמק מכך. "לא האר, אני חושב שהגיע הזמן שתספר" דני הניח את ידו על כתפו בעידוד. היחיד שידע על התקרית של הארי עם האלכוהול היה דני, אבל דאגי, טום וג'יו, שכבר ראו את הארי בתקופת ההתמכרות הנושנה שלו הבינו במה מדובר, והחליפו מבטים. ---------------------- מגניב, עברו כבר 20 פרקים DD: תהנו

../images/Emo84.gif../images/Emo26.gif

קייט
מסכנה :( , ידעתי שזה יהיה בסוף הפרעות אכילה . \= "את יודעת שאני אוהב אותך ואני תמיד כאן לצדך. אני אתמוך בך ואעזור לך בהכל, נעבור את זה ביחד" דני חייך אליה בעידוד.הווווווו איזה חמוווווד גמאני רוצה חבר כזה
. "עכשיו כל המשפחה מוכנה לחזור הביתה" דאגי נשק לאלי בלחיה והתניע. איזה מאמייי :)) , כ"כ אופיינו לו
"אחח שמן, אתה מועך אותי" דאגי אמר ללא אוויר.חחח הרוע
, טומי כבר לא כזה שמן
"היי לי לא אמרת שהתגעגעת!" טום קרא. "אויש את יודעת שכן אמא" דאגי צחק והפריח לו נשיקה באוויר. חחחחחחחחחח את יודעת שכן אמא
הרגת אותי פה ! :) "פדופיליות מישהו?" דני גיחך. חחחח דפוק
בקיצור הפרקים היו מדהימייייים
, איזה חמוד דני, רואים שהוא באמת אוהב אותה
. מסכנה אבל
דאגי ואלי חמודים כמו תמייד
, אחח אני כל כך אוהבת אותם בתור זוג , חמודים :) . ויש לי תחושה שבסוף הם יאמצו את צ'לסי.
את כותבת מדהיים , מתה על הכתיבה שלך, ומחכה לפרקים הבאים
. מצטערת על החפיייייייירה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo13.gif

כן היא באמת מסכנה..
אחלה ניחוש חח DD: מי לא רוצה חבר כזההההה?!?!?
ברור שטומי כבר לא שמן, הוא חתיך הורס עכשיו
אבל נשארה לו התדמית של השמן, עובדה שהוא עדיין אוכל כמו שמן חחח חוץ מזה, שזה מאוד מצחיק
שמחתי לשמוע שהפרקים הצחיקו אותך, באמת יצא לי טוב
תודה ענקית, איזה מחמאות! חח אני אוהבת חפירות

McLife135

New member
../images/Emo55.gifזה מדהים ../images/Emo99.gif

איזה חמוודד דניי איך הוא ניסה לעודד את קייטי!!
חחחח מזה צחקתי בטעים שכל אחד בא וקפץ על דאגי ואלי חחחחחח "חזר-- הארי?" דני התכונן לצרוח ולחבק את דאגי ואלי, כשמצא בפתח את הארי. "היי דן מה קורה? גם אני אוהב אותך" הארי גלגל את עיניו. חחחח וגם שקטע שהם סיפרו על צ'לסי
"הייתם מתאהבים בה מיד אם הייתם רואים אותה" דאגי הוסיף. "פדופיליות מישהו?" דני גיחך. XDDDDDDD הקיצר .. את כותבת מעולה! הלוואי הייתי יכולה לכתוב כתוך
מחכה כבר לפרקים הבאים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

האמ קודם כל - סליחה שלא הגבתי לך לפרקים הקדומים , כי פשוט לא היה לי כמעט זמן
אבל קראתי והם היו ממש יפים
האמממ , ולפרקים של היום - קייט המסכנה
ודני כ"כ חמוד !
ואיזה כיף שדאגי ואלי חזרו D: "בסדר" הוא נאנח ופתח את הדלת. "חזר-- הארי?" דני התכונן לצרוח ולחבק את דאגי ואלי, כשמצא בפתח את הארי. XDDD התחלתי לצחוק בקטע הזה כמו מטומטמת , וההורים שלי מסתכלים עלי כזה -
חחח
דייי , זה כ"כ מדהיםם !
ממש ממש אהבתי

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif מדהיייים../images/Emo99.gif

אבל גם עצוב
כמעט בכיתייי מהקטע עם קייט , ולדמיין את דני ככה מחזיק את היד שלה
""כן, אבל זה לא העניין" היא גיחכה. "זה רק ש.. כל המעריצות האלה, יפות ו.. מה אם..?" קייט היססה בדבריה, היא עצמה את העיניים. "די! מספיק! מה זה השטויות האלה שאת מדברת??" דני קרא ושוב חיבק את קייט אליו." וואי לתאר את קייט בולמית אחרי כל מה שקרה בעונה הזאת ובעונה שעברה !?!? ממתי היא כזאת ?!?1? . ""בסדר" דאגי חייך. "בירה מישהו?" הוא הציע. "כן!" שלושת הבנים קראו יחד, גורמים לבנות לגלגל את עיניהן, רגילות לכך." חחחחחחחחחח אחלה פרקים , מחכה ליומשלישי

mcfly6

New member
מדהיים../images/Emo99.gif

את פשוט כותבת מדהיייייים!!!!!!
"אני מה? רזה ויפה?" חחחחXD עד עכשיו כתבתי רק ביקורות על הסיפור שלך,אבלח היום יש לי הערה קטנה,אני מקוהה שזה בסדר. עברו 20 פרקים והכל ורוד ומתוק וכולם אוהבים אחד את השני..... אם את יכולה תוסיפי קצת אקשן לסיפור. אבל את כותבת ממש מעולה:). מחכה לפרקים הבאים[=

Just Shira XD

New member
|תודה רבה DD:

בטח שזה בסדר, אני אשמח לשמוע כל הערה,הארה,בקשה וכ'ו
אני גם אשמח לענות לך על מה שכתבת :) נכון שהפיק התחיל בהמון מתיקות,אהבה וטונות של קיטשיות שפשוט כיף לקרוא אותה, אבל גם מזה נמאס בשלב מסוים, אז אני איתך בזה! אבל שימי לב שלא הכל היה ורוד ומושלם. גילינו שלהארי יש התמכרות לאלכוהול, הוא ואייזי חוו פרידה דיי קשה, ועכשיו מסתבר שלקייט יש הפרעות אכילה. אני מכניסה לתוך הפיק גם קטעים יותר מעניינים כמו אלה שהזכרתי למעלה, אבל זה בא במנות קטנות. אני אסביר למה אני מתכוונת: הקטעים היותר קשים לא נופלים במכה אחת על כל הדמויות אלה כל פעם על חלק מהן, כי בכל זאת, את חייבת להודות שגם על המתיקות הזאת מאוד כיף לקרוא. ככה שאני משתדלת לאזן את זה עם חצי ורוד ומושלם וחצי יותר עצוב או מעניין. כמובן שבהמשך הפיק יבואו עוד דברים דרמטיים עם עוד אקשן כמו שביקשת ככה שיש למה לחכות
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי חחח תודה על המחמאות וגם על ההערה, לקחתי לתשומת לבי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהאהעהא ../images/Emo99.gif

אוף זה כ"כ יפה, ובכל פרק אני מרגישה את הסוף
"קייט, אני חושב שיש לך הפרעת אכילה" דני הסתכל אל תוך עיניה, במבט הכי רציני שלו. ><" לדעתי צריך הרבה אומץ כדיי להגיד למישהו משהו כזה עליו, ועוד כשאתה לא בטוח
"אני מניחה שאני פשוט לא אוהבת את איך שאני נראית, ואני רואה את כל החברות שלי שכולן רזות ויפות, ואתה.." הוו
איך היא יכולה לחשוב ככה, אם הוא החתיך הזה רוצה להיות איתה ואפילו גר איתה בארה"ב רק כדיי להיות איתה ושהיא תחזור איתו D: חח אבל אפשר להבין, זה באמת קשה ><" "בשביל זה אני כאן, ואני אעזור לך להחלים" דני חייך את חיוכו השובה והרחב.
איך לא, הוא כ"כ .... [אני לא אגיד חמווד] נוווווווווש
"שלום, באנו לאסוף את בלינק, סוזי וזוקי" רגע, זוקי לא מתה ? או שאני מתבלבלת עם המציאות ? היא מתה בעונה שעברה ? יש מצב ? "חזרתם!!!" טום עמד בפתח הדלת וקפץ על אלי בחיבוקים ונשיקות. "חזרתם!!!" הארי קפץ על דאגי בחיבוק. דני, קייט, ג'יו והילארי נכנסו, מיד התנפלו על אלי ודאגי בחיבוקים ונשיקות, חחח XD אהבתי את הקטע הזה D: איזה חברריים טוובים ואוהבים
"לא האר, אני חושב שהגיע הזמן שתספר"
אני מקווה שהם יבינו אותו ולא ישר יצעקו עליו כי זה יותר מלחיץ ופחות מעודד ><" ------------------------------------ זה כ"כ יפפפפפפפפפה !!!! אני ממש אוהבת את הפיק שלך!! הו ודרך אגב זה היה הפיק הראשון שהתחלתי לקרוא !! חח וכ"כ אהבתי אותו
כ"כ מחכה לראות איך הם יגיבו כשהארי יגיד להם DD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי DD:

הסוף? חח זה עוד דיי רחוק XDD נכון,דני באמת עשה מהלך אמיץ,אבל הוא היה חייב להגיד את זה כדי לעזור לה
חחחחח זה דורש להגיד את המילה "חמוד"
אבל יפה שמצאת משהו אחר DD: אממ זוקי מת במציאות.. כן..
אבל בפיק לא כתבתי על זה ככה שאצלי הוא עדיין בחיים חח תמיד כיף לקרוא את התגובות שלך,את ממש מחמיאה לי כל פעם
תודה ענקית

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo62.gifהאמת יוצאת לאור../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

פרק 19
אחרי רבע שעה קייט שמעה קולות דברים נופלים XDDDDDD ס'חמוד
קטע הפתיחה הזכיר לי קטעים של אלי ודאגיDDDD: הרבה, שוב. כשהושיטה את ידה אל הלחם בפעם העשירית באותו הבוקר דני תפס את ידה אהבתי את הקטע הזה
אני ממש מדמיינת אותו,הוא שם את ידו על שלה בחוזקה ונועץ בה מבטים...הגיע הזמן שההאמת תיצא לאור
היא בכתה אל כתפו, שאבה ממנו כוחות, ופרקה מעט מטעניםאוו,איזה מסכנה
כזאת חמודה,חח חשבתי שהיא רזה לא? הכול בגלל דני,תיראי מה הוא גורם להXD את רזה ומהממת, ואני אוהב אותך בדיוק כמו שאת! כפרעליו,תמיד הוא מצליח לעודד כל אחד
חח,כבר חשבתי לא יהיה דאגי ואלי
"שלום, באנו לאסוף את בלינק, סוזי וזוקי" חחחח,מתוך השמות הכרתי רק את זוקי,הלטאה של דאגD: שחכתי מהכלב שדאג הביאה לה מתנה היא קראה לו בלינק על שם בלינק 182? או שאני טועה?
פרק20גזוז| "חזרתם!!!" טום עמד בפתח הדלת וקפץ על אלי בחיבוקים ונשיקות!@#$%^&*)(איזה חמוד
כיף שהם חזרו,עכשיו כולם יהיו ביחד,ויהיו הופעות של הלהקה נכון?XD את יודעת,שחכת כבר מהשירים שאת תמיד שמה לשמוע עם הפרקים
אחח שמן, אתה מועך אותי" דאגי אמר ללא אוויר. XDDDDDD נייס,ירידה ראשונה מזה שנים
"אבל הירח דבש שלי ושל ג'יו היה פי אלף!" XDDDDD הוא בטח כל היום טחן
חזרתם!!!" הארי קפץ על דאגי בחיבוק חחחחח,שידור חוזרXDDD אויש את יודעת שכן אמא" דאגי צחק והפריח לו נשיקה באוויר נייס כפול שתיים,ירידה שנייה,מתקדמים
^^ XDDD חזר-- הארי?" XDDDDDD יפה עשית
"לא.. אנחנו.. נפרדנו"
עכשיו הוא הרווק היחיד,לונלי ווףXD זאב בודד,אם רשמתי טוב
פעם שניה,האמת תצא לעוד,בפרק הבאה
דעה סופית
טוב,אוהבת,זה בכל דעה
מתה,שרופה,חולהXDD אני אוהבת שמגלים את כל האמת,ככה צריך להיות,הכי טוב
הקטעים שחזרו לעצם היו ממש חמודים ומצחיקיםD: התגעגעתי לירידות על טומי,זה מצחיק אותיXD ואני גם אתגעגע למתיקות בין אלי ודאג בירח דבש אבל זה לא יחזור
הייתי רוצה לקרוא על מופעים אולי,דיסקים,משהו קשור ללהקה קיצר
הפרקים זרמו כרגיל,בקלילות,פאן,שמחה וקצת דרמה...זה חשוב^ כבר עברו 20 פרקים,זה פשוט רץ....חח עובר כ"כ מהר...
שירו'שששש,כפררעלייך
בסוף לא המשכנו את השיחה, טוב אני מקווה שמתישהו כן,מחר אני בסופרנלדDDDD: נחשי על מי אני אחשוב?(דאגי ואלי בלונה פארקXD סופרלנד יותר כיף,אגב) חחח,איזה דורש שדאג יהיה איתי מחר
(פנטזיהXDD)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואי, דייקנית../images/Emo70.gif

חחחח באמת קצת מזכיר, אבל זה בגלל שדני ודאגי שניהם ילדותיים ומפגרים
שמחה לשמוע שהצלחת אפילו לדמיין את הקטע, זה אומר שאני כותבת את זה מוחשי ואמיתי, זאת מחמאה גדולה DD: גם בנות רזות נופלות לאנורקסיה ובולמיה, זה מה שכ"כ עצוב
נראה לך שאני אוכל לעבור עוד פרק בלי דאגי ואלי? יש גבול! XDD סוזי זאת הלטאה שאלי קנתה לדאגי, ובלינק זה הכלב שדאגי קנה לאלי. הוא הציע שיקראו לו בלינק, אכן על שם בלינק 182, ואל הסכימה
לא, ממש לא שכחתי, פשוט אני מעדיפה לשים שירים בקטעים מרגשים כאלה, זה מעצים את הקריאה. יהיו עוד שירים בהמשך הפיק, אל תדאגי, הכל כתוב לי
האמת שבפרק הזה היו שלוש ירידות על טומי! מצאת שתיים, נראה אם תצליחי למצוא עוד אחת
לונלי וולף גאון שלי
אין לך מה לדאוג מורוש, עוד יהיה על מופעים, דיסקים, להקות, כל מה שאת רוצה
כןכן, כמו שאמרתי לאחת הבנות שהגיבה, חשוב לי לאזן מתיקות, צחוקים עם קצת דרמה. קוווווווווווווול, סופרנלד!! וואי שנים לא הייתי שם, או בלונה פארק! אירוני
וואי תחשבי על דאג ואלי, איזה גדול DD: חייבות להמשיך את שיחתנו, אוהבת אותך ותודה ענקית

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifעשיתי בנג'י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

היית מאמינה?!? היה אחד הטובים
וואי,היה כ"כ כ"כ כיף!!! מזה פחדתי,אבל נהניתי מכל שניה..
אני כבר מחכה לפעם הבאהDDD: וזה אכן אירוני

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif התגעגעתי! DD:

זה היה לי ממש חסר! וואי אז החשדות באמת היו נכונים
תיארת את זה ממש טוב ודני היה כ"כ חמוד
חחחח ממש אהבתי את כל הקטעים כשדאגאלי(
) חזרו, זה היה ממש מצחיק ומבדר
ואת השמות של הבע"ח שלהם XDD את כותבת מעולה תמשיכי להפתיע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע ../images/Emo9.gif

יאיי תיארתי את זה טוב! טנקס DD: דאגאלי, נייס
מה עם דאלי? XDDDDD תודה רבה

../images/Emo60.gifאהעאעאהעאה../images/Emo99.gif

"בשביל זה אני כאן, ואני אעזור לך להחלים" דני חייך את חיוכו השובה והרחב. איזה חמוד!!!!!!
"בדיוק, במיוחד כששמנים" דאגי לא יכל לעצור את עצמו. חחחחחחחחחחחחחחחחחח אידיוט
"חזר-- הארי?" דני התכונן לצרוח ולחבק את דאגי ואלי, כשמצא בפתח את הארי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי מתתי מצחוק כשקראתי את זה ! "אויש את יודעת שכן אמא" דאגי צחק והפריח לו נשיקה באוויר. חחח, אמא! ----------------------------------------------------------------------------------------------- אוףףף קייט המסכנה! איזה חמוד דני הלוואי עליי חבר כזה!
איזה חמודים דאגי ואלי אני מזה אוהבת אותם בתור זוג! אין אין את כותבת מושלם! אני כל כך מחכה לפרקים הבאים!!

למעלה