AAY-עונה 2,פרק 21

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 21../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

לא לדאוג, לא התבלבלתי XDD פשוט בגלל שמחר יום הזיכרון אני מעלה את הפרקים היום
דרך אגב, הפיק התארך בפרק. עכשיו יש 57 פרקים חח שורות אחרונות: "בסדר" דאגי חייך. "בירה מישהו?" הוא הציע. "כן!" שלושת הבנים קראו יחד, גורמים לבנות לגלגל את עיניהן, רגילות לכך. "הארי?" דני הביט בו במבט מאשים. "הו כן" הוא נזכר. "מה קרה?" אלי וקייט שאלו יחד מבולבלות. "סיפור ארוך" הארי השיב, מנסה להתחמק מכך. "לא האר, אני חושב שהגיע הזמן שתספר" דני הניח את ידו על כתפו בעידוד. דאגי, טום וג'יו, שהבינו במה מדובר, החליפו מבטים. פרק 21 "אז.. השתכרת שוב בגלל אייזי?" קייט שאלה כשהארי סיים לספר את סיפורו. על כך שלפני כמה שנים היה שותה הרבה, משתכר, מאבד את ההכרה, עד שהבנים אמרו לו שהוא מכור. על כך שכמעט נכנס לגמילה, על כך שבזכות הלהקה הוא הצליח להפסיק בכוחות עצמו, שהוא נפל שוב לפני זמן לא רב, בגלל אייזי. "כן" הוא השיב. "ובגלל זה נפרדתם?" אלי הניחה את ידה על שלו, מבינה שהנושא קשה וכואב לו, מעודדת אותו. הארי הנהן בעצב. כל פעם שנזכר בכך כאב לו. "לא יכולתי לתת לקשר הזה להפוך ללא בריא, קשר שיגרום לי להידרדר" הארי הסביר. "אתה צודק, אני גאה בך" אלי חיבקה אותו והוא חייך. "תודה שסיפרת לנו" קייט חיבקה אותו גם היא. "לא ידעתי שזאת הסיבה שנפרדתם" היא הוסיפה. "מה עם אייז? איפה היא?" אלי שאלה. "עברה לגור עם חברה, אני אתן לכן את הכתובת שלה אם אתן רוצות" הארי השיב. "זה יהיה נחמד" ג'יו חייכה ונעמדה, הילארי ישנה בזרועותיה. "טומי זזים? צריך להשכיב את הילי לישון" היא קראה לטום. "בטח" טום נעמד גם הוא, מנופף לכולם לשלום. "אני בא איתכם" הארי קם והארבעה עזבו את הבית. "דני אולי תלך גם?" דאגי אמר בחיוך. "שתוק חוצפן!" דני קרא. "אבל אנחנו באמת צריכים ללכת, קייטי?" הוא משך בידה ועזר לה לעמוד. "ביי חבר'ה, נדבר מחר" קייט נופפה להם והיא ודני יצאו מהבית. "אוי שנייה, שכחתי את הפלאפון שלי, תלכי הביתה אני כבר בא" דני נשק לקייט ונכנס בחזרה לביתם של דאגי ואלי. "שוב פעם אתה?" אלי צחקה. "ממי למדת לדבר אלי ככה? ממנו?" דני הצביע על דאגי. "מה אני?" דאגי הביט בשניהם במבט תמים ומבולבל. "לא משנה" דני צחק וגלגל את עיניו. "אל אני צריך לדבר איתך רגע" הוא משך בידה אל המרפסת. "מה יש?" היא שאלה, מעט מודאגת כי ראתה את ההבעה הרצינית על פניו של דני. "זה בקשר לקייט" הוא אמר. "אני רוצה לספר לך את זה בגלל שאתן החברות הכי טובות, חשוב שתדעי את זה ותעזרי לשנינו". "דני אתה מלחיץ אותי. הכל בסדר?" היא הביטה אל עיניו. "לא, לא הכל בסדר.. קייט.. היא בולימית" דני אמר והישיר מבט חודר אל אלי, מדבר בשיא הרצינות. "מ.. מה?" אלי גמגמה. היא פערה את פיה, הבשורה הייתה הלם מוחלט בשבילה. דווקא קייט? איך זה יכול להיות? היא הרי הבחורה היפה והבלונדינית שכל הגברים נופלים לרגליה, למה שתרצה לעשות זאת? "זה נכון. היא אכלה הרבה מאוד בזמן האחרון והתחלתי לחשוד. אחר כך תפסתי אותה מקיאה ובסוף היא הודתה בפניי בעצמה" דני נשאר רציני. אלי ראתה שהנושא כואב לו, ויכלה להבין אותו. "אני לא מאמינה" היא הניחה יד על פיה הפעור. "מה אפשר לעשות כדי לעזור לה?" אלי שאלה בדאגה. "היא הסכימה לפנות לפסיכולוג ותזונאית שתסביר לה שהיא חייבת לאכול בריא ונכון ותיתן לה תפריט יומי מתאים. אני לא יודע מה גרם לה להתחיל להתנהג ככה, אבל ממה שאני יודע זה לא נמשך הרבה זמן, ככה שיהיה הרבה יותר קל בשבילה להירפא" דני הצליח לחלץ חיוך מבין שפתיו. "הו מזל" אלי פלטה אנחת רווחה וחיבקה את דני. הוא חייך וחיבק אותה חזרה, שמח שסוף סוף פרק את העול הזה מעליו וסיפר למישהו. "קייט ביקשה ממני לא לספר לאף אחד, אבל אני לא מתחרט שאמרתי לך. אני חושב שכדאי שתדברי איתה, זה יעזור לה" דני אמר. "בטח, תודה שסיפרת לי" אלי חייכה אליו ושניהם נכנסו בחזרה הביתה. "הכל בסדר?" דאגי הביט בפניהם הרציניות בדאגה. "בטח שכן" דני חייך וטפח על כתפו של דאגי בדרכו הביתה. "לא צריך, אל תספר לי!" דאגי קרא אחריו. דני נופף בידו, מסמן לדאגי ששמע את דבריו אך עזב את הבית מבלי לומר מילה. "אף פעם לא מספרים לי כלום בלהקה הזאת" דאגי שילב את זרועותיו ונראה כמו ילד קטן. "בכיין שלי" אלי חייכה למראה פניו המתוקות ונישקה אותו. דאגי התרכך, כמו כל פעם שאלי נישקה אותו. ** למחרת ** "סוף סוף כולם כאן!" ריצ'ארד פתח את השיחה והביט בחיוך על ארבעת הבנים, הארי, טום, דאגי ודני- מקפליי. "כאן אה? הגיע הזמן" הארי התרווח בכיסאו, מוכן להתחיל שוב לעבוד. "הבאת את השירים?" דני שאל את טום. "ברור!" טום קרא ומיד הוציא מתיקו את מחברת השירים העבה שלו. "יאללה תראו לי מה יש לכם" ריצ'ארד היה סקרן והתקרב אל טום, מציץ אל המחברת. פרק 22 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 22../images/Emo63.gif

חזרתי לשירים ברקע, אז כרגיל, כשמופיע הסימן
תפעילו את השיר הבא: http://www.youtube.com/watch?v=jDL2AH5EW2A פרק 22 "היי היי, לא להתערב לנו באומנות" טום חייך בערמומיות. "מה דעתך שזאת תהיה הפתעה אה?" "מה זאת אומרת?" ריצ'ארד נראה מבולבל. "אנחנו נקליט כמה שירים באולפן שלנו, לדני כבר יש ניסיון בתור מפיק.. מה אתה חושב?" הארי שאל. "אתם רציניים?" ריצ'ארד היה מופתע, מביט בהם, מנסה לגלות אם זאת עוד אחת מהמתיחות הקבועות שלהם. "שמע, בכל זאת יש לנו חברת תקליטים משלנו עכשיו, אנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים" דני חייך. "אבל לבד?" ריצ'ארד המשיך לפקפק. הוא האמין ביכולותיהם של הבנים, אבל חשב שהם זקוקים לעוד אנשי מקצוע לשם כך. אחרי הכל, הם חבורה של בני עשרים, לא הרבה שנים בתעשייה. "תסמוך עלינו ריץ', אנחנו נעשה אותך גאים" טום הניח יד על כתפו של ריצ'ארד. הוא הביט בהם, בני טיפוחיו, וחשב על כך. לפתע הבין, הם יצליחו, הוא יודע. "בסדר, תעשו את האלבום הכי טוב שהיה!" ריצ'ארד קרא בחיוך והחבורה התלהבה והחלה למחוא כפיים בהתרגשות. האלבום הראשון שיש להם הזדמנות לעשות לבד, באמת לבד, להוכיח את עצמם. "דאגי יש לך משהו להוסיף?" ריצ'ארד שאל את דאגי שישב בשקט כל השיחה, כרגיל. "לא תודה, אני נהנה להקשיב" דאגי חייך בתמימות ומתיקות, גורם לכולם לצחוק. ... אלי דפקה בדלת. תוך שניות היא נפתחה בידיה של קייט. "היי אל, תיכנסי" קייט חייכה והזמינה את אלי פנימה. לא היה צורך לשאול מה מטרת ביקורה, כי מה זה בעצם משנה אצל חברות הכי טובות? "משעמם לי בבית!" אלי נאנחה ופתחה את המקרר, מוציאה לעצמה מיץ תפוזים. "אני בדיוק עובדת" קייט התיישבה ליד שולחן האוכל עליו היה מונח הלפטופ שלה. "אוי סליחה הפרעתי לך?" אלי לגמה מהכוס והתיישבה לידה. "לא זה בסדר, אני כבר שעתיים יושבת ואין לי שום רעיונות!" קייט נשענה אחורה על הכיסא. "מה את עושה?" אלי התעניינה. "העורך ביקש ממני לעשות כתבה של עמוד וחצי על איזה נושא שאני רוצה.. אין לי מושג מה לכתוב!" היא קראה והביטה על העמוד וורד הריק שלפניה על הצג, הסמן מהבהב, קורא לה להתחיל להקליד. קייט עבדה באחד העיתונים החשובים באנגליה, תמיד חלמה להיות עיתונאית. "את כתבת מעולה, אני בטוחה שזה יבוא לך" אלי חייכה אליה בעידוד והניחה את רגליה על הכסא שלידה, לוגמת שוב ממיץ התפוזים הקר. "תודה, אני מקווה" קייט השיבה חיוך והוציאה גם לעצמה שתייה. "אז מה ככה קייט? מה היה פה שבועיים?" אלי שאלה.
"אממ, שום דבר את האמת.. כרגיל" קייט אמרה במהירות. היא הייתה שקרנית גרועה, במיוחד בפני אלי. הן הכירו אחת את השנייה מאז חטיבת הביניים, לא היה דבר שיכלו להסתיר אחת מהשנייה. "קייט אני מכירה אותך" אלי התיישרה בכיסאה והניחה את הכוס על השולחן. היא הרצינה את מבטה והביטה עמוק אל עיניה של קייט, מקווה שתספר לה על הבעיה שמציקה לה לפני שתיאלץ לפתוח את הנושא בעצמה ולהפליל את דני על כך שסיפר לה. "טוב, את האמת.. יש משהו ש.. אני רוצה לחלוק איתך" עיניה של קייט החלו להתרוצץ על פני החדר ללא מנוח, לחוצות, מפוחדות. היא לא ידעה איפה להתחיל. "את יכולה לספר לי הכל" אלי הניחה את כף ידה על זו של קייט, מעודדת אותה. "זה קשה לי לספר.." קולה של קייט החל לרעוד. "וקשה להודות בזה, אבל זאת האמת". "אני מקשיבה" אלי הביטה בה בעיניה הירוקות, מחכות. "טוב.. התגלתה אצלי הפרעת אכילה.. אני.. אני בולימית אלי" קייט השפילה מבטה. ללא מילה אלי התקרבה אליה וחיבקה אותה. היא הרגישה דמעה על חולצת הטריקו הדקה שלבשה. במהרה קייט החלה להתייפח ולבכות, אלי חיבקה ועודדה, מרגיעה את חברתה הטובה בשעת המצוקה בה היא נמצאת. הן התרחקו אחת מהשנייה ומבלי שאלי אפילו ביקשה קייט החלה לספר הכל. על כך שזה כבר כמה חודשים ככה. היא הצליחה להסתיר את זה טוב מכולם, מאלי, מדני.. בזמן האחרון זה החמיר ודני החל לשים לב. היא סיפרה שהיא אפילו לא זוכרת או לא יודעת מדוע התחילה עם ההקאות התכופות, פשוט הרגישה צורך להשיל מעל גופה את האוכל שהכניסה, זה גרם לה הרגשה טובה יותר. בהתחלה עשתה זאת פעם, פעמיים, לא חשבה שמאוחר יותר לא תוכל להפסיק. זה הפך להרגל, הרגל מגונה, והיא לא ידעה מה לעשות כדי לעצור אותו. לספר היא לא יכלה, התביישה, פחדה שישפטו אותה, שדני יעזוב אותה. היום היא מבינה כמה טיפשה הייתה. דני אוהב אותה והיא יודעת את זה, הוא יאהב אותה תמיד, לא משנה מה תעשה או איך תיראה, וכך גם כל החברים שלה, אך להם עדיין מעדיפה לא לספר. קייט אמרה שכבר הלכה למפגש אחד אצל הפסיכולוג ואצל תזונאית. היא לא אוכלת יותר בטירוף וגם לא מקיאה. יש לה כוח רצון ותמיכה אדירה מדני, היא תצליח. "בטח שתצליחי" אלי הזילה דמעה אך מיהרה לנגב אותה, וחיבקה את קייט בחום. "אני אוהבת אותך קייטי, ומאמינה בך, יהיה בסדר" היא עודדה אותה. "תודה אל, אני כל כך שמחה שאת חברה שלי" קייט השיבה חיבוק. "תמיד!" אלי התרחקה והביטה עמוק אל תוך עיניה של קייט, מראה לה שהיא אכן מתכוונת לכך, בשיא הכנות, לא משנה מה יהיה. "תודה" קייט חייכה. "באמת". ---------------------------------------- הפרקים הבאים ביום שישי, תהנו

../images/Emo84.gifקייט ואלי../images/Emo99.gif :)

"את כתבת מעולה, אני בטוחה שזה יבוא לך" אלי חייכה אליה בעידוד" הווווו איזה חמודה :))
"קייט השפילה מבטה. ללא מילה אלי התקרבה אליה וחיבקה אותה. היא הרגישה דמעה על חולצת הטריקו הדקה שלבשה." מסכננננה
. "דני אוהב אותה והיא יודעת את זה, הוא יאהב אותה תמיד, לא משנה מה תעשה או איך תיראה" איזה חברה מעודדת
, חחח חמודות :)) הפרקים היו מדהימים
, והשיר הוסיף המון ! , זה היה ממש ממש מתאים ^ ^ איזה חמוד דני אהעהעאהאעאהאהא
כפרות עליו .
ואלי וקייטי היו היכ הכי חמודותD: . חח ודאגי הטיפש
. בקיצור מכו תמיד, הפרקים היו מעולים ואת כותבת מדהההההההים :) מחכה לפרקים הבאים
:) [חבל שהם יהיו רק ביום שישי
]

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאיזה חמדדוותת אלי וקייטי ../images/Emo99.gif

איזה חמודות , איך הן מעודדות אחת את השנייה :) הן כאלה חברות טובותת (:) ואיזה חמוד דני איך הוא אוהב ודואג לקייטי
כפרע עליו
השיר הוסיף ההמווןןן את צריכה להתחיל להוסיף שיר בכל פרק
זה ממש מוסייףף מחכה כבר לקרוא את ההמשך!! *מעניין מה יהיה עם השירים של מקפליי
*

dougie10

New member
מדהים!!! פשוט מדהים

אבל פרק 22 היה לי קצר מידי!!! אולי תעלי עוד פרק היום!! בבקשה!! לקראת יום העצמאות! XD אגב, פיק מעולה! אולי תעלי את הפרקים ל-60 ?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחח יש מצב שהוא יצא קצת קצר..

אני לא יכולה לעלות עוד פרק, זה בכוונה מסודר 2 כל פעם כדי שיהיו פעמים שתישארו במתח
אם אני אעלה עוד פרק, זה יהרוס לי את הסדר חחח בשמחה הייתי מעלה ל-60 אבל כבר אין מה לכתוב, הפיק פשוט נגמר בפרק 57
ותודה DD:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הוו קייט ../images/Emo7.gif

מסכנה ><" "דני אולי תלך גם?" דאגי אמר בחיוך. "שתוק חוצפן!" דני קרא. XDDD חחח איזה קרוע הדאגי הזה
והתשובה שהוא ענה לו XD כשהייתי בארה"ב אז יש לי בני דודים שם, הם יודעים עברים אבל יש להם מבטא אמריקאי אז נזכרתי שבת דודה שלי אמרה "חוצן" וזה היה כ"כ מצחיייק XXDDDDDDDDD
הוו נסחפתי XD "לא, לא הכל בסדר.. קייט.. היא בולימית" הוו, אני מקווה שקייט לא תגלה יותר מאוחר שדני סיפר לאלי, כי אם כן יש לי הרגשה שתהיה בעיה ><" "סוף סוף כולם כאן!" ריצ'ארד פתח את השיחה והביט בחיוך על ארבעת הבנים, הארי, טום, דאגי ודני- מקפליי. חחח סוףסוף D: אחרי הרבה מאוד זמן הם מתחילים לעבוד שוב
האלבום הראשון שיש להם הזדמנות לעשות לבד, באמת לבד, להוכיח את עצמם. וואו, אחריות גדולה מאוד !! אני בטוחה שהם יצליחו
"לא תודה, אני נהנה להקשיב" עהעהעהא
הוא כזה חמווווווווווד XD אי אפשר להמנע מהמילה הזאת
"טוב.. התגלתה אצלי הפרעת אכילה.. אני.. אני בולימית אלי" קייט השפילה מבטה.
אוף, מסכנה, קשה להתוודות על דבר כזה >< ------------------------------------------ חח שתדעי שהקטע עם השיר ממש עוזר, וגרם לזה להשמע יותר יפה ! תעשי את זה כל פעם
וכן, פרק 22 היה קצר נראה לי
וייאאיי עוד פררק D: אני לא אחרוג ממנהגיי ולא אשבח את כתיבתך [חח איזה משפט יצא לי
] אז את כותבת מ-ד-ה-י-ם
ועכשיו אני אצטרך לחכות יום נוסף ]:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאפ../images/Emo7.gif

חחחחחחחחחחחחחחח אחלה סיפור על הבני דודים, נחמד שאת משווה את דאגי לילדים קטנים כי זה בדיוק הוא
כן באמת הגיע הזמן! חיכיתי לזה DD:
המילה חמוד באמת נדרשת בכל מה שקשור לדאגי! אני מעדיפה להוסיף שירים רק בקטעים חזקים, עצובים או מרגשים כדי שזה יעצים את הקריאה, שמחה שזה עובד
תודה רבה!

../images/Emo65.gifוואו!! ../images/Emo99.gif

יואאוו איזה מסכנה קייט
ואיזה חמודה אלי שהיא עודדה אותה ככה :) מדהים כמו תמיד! ושוב P: את כותבת מושלם!!! ואהבתי את השילוב של המוסיקה זה באמת גורם לזה להישמע טוב יותר :) לא יכולה לחכות כבר לפרקים הבאים!! DD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אז למה שלא תעגלי אותו כבר ל-60?

אהבתי את הסוף המרגש ומגניב שאיכשהו כל הפיק מיישר קו עם המציאות. זה נשמע אמין ומקורי וזה חשוב מאוד לדעתי. ולגבי הדסקוס שלנו מפעם שעברה על איחוד השמות של דאגי ואלי, לדעתי ההצעה שלי יותר טובה
חחח כי לא יודעת למה דאלי מזכיר לי את הדלי למה
אניווי, לשיקולך ובחירתך
מחכה לפרקים הבאים! DD=

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממ הייתי שמחה אבל..

כבר אין לי מה לכתוב
אני יודעת שאמרתי את זה מיליון פעם בעבר, אבל הפעם באמת נראה לי שזה הגבול. הפיק פשוט מסתיים בפרק 57, ותסכימי איתי שגם זה לא מעט
אני יודעת שאת צודקת, דאגאלי נשמע הרבה יותר טוב מדאלי
thanks love

../images/Emo60.gifאאהעאהעאהע ../images/Emo99.gif

טיזה חמודות קייט ואלי!! איזה חמוד דני איך הוא דואג לקייט
"דני אולי תלך גם?" דאגי אמר בחיוך. חחחחח נחמד!
ואיי השיר היה ממש יפה הוא ממש הוסיף לאווירה!! ------------------------------------------------------------------------------------ אין לי כבר מה להגיד חוץ מזה שאת כותבת מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מתרגשת כשאני קוראת את זה! מחכה כל כך להמשך!

m o r 1 0 2

New member
התגעגעתי../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

פרק21
(ברוח יום העצמאותXD) טומי זזים? צריך להשכיב את הילי לישון" היא קראה לטום XDDD הם הורסים מפגשים
כל הכבד להארי,כפרעליו
קייט.. היא בולימית"וואו
לא חשבתי על זה שמישהי אחר יידע מלבדו,אבל זה דווקט טוב שהוא מספר אתזה לאל... לא צריך, אל תספר לי!" XDDDDD מסכן שלי
חחח,איזה חמוד הואDD: אף פעם לא מספרים לי כלום בלהקה הזאת"
מזכיר לי כמו בחברים,שתמיד פיבי יודעת הכול אחרונהXDD ריצ'ארד פתח את השיחה והביט בחיוך הופה
סופסוף דמות חדשה,חח זה היה חסרXDD איזה כיף,מה שביקשתי
סופסוף הלהקה מתחילה לפעולXDD אחרי הפסקה ארוכה,הייתי אומרת
^
פרק 22|גדל| "בסדר, תעשו את האלבום הכי טוב שהיה!" חחח,הכוונה היא לרדיו אקטיב?זה יהיה מגניב
וזה צעד ענקי להפיק אלבום בעצמם! "היי אל, תיכנסי" חחח,מאליסון זה הפך לאלי ומאלי זה הפך לאלXDD עאעא,התחלתי לשמוע!XD ממתי הוא שר באנגלית?XDD אממ, שום דבר את האמת.. כרגילאוח,למה היא מסתירה? טוב האמת,גמאני הייתי עושה אתזה..קשה לספר עלזה.. בטח שתצליחי" אלי הזילה דמעה ברור שהיא תצליח,בזכות חברים מדהים כ"כ וטובים כל אחד היה מצליח!
ממש אהבתי את הקטע,היה מאוד מרגש
איזה חברות טובות הם,לקנאD: חח,לא אהבתי כ"כ ת'שיר,הפסקתי לקראת הסוףXD
דיעה סופית
התכוונתי כמובן לדאגליXDDD נשמע מצחיק
הקטע של קייט ואלי היה בהחלט מסמר הפרקXDDD הפעם לא חיבבתי את השיר,לא אוהבת שירים כאלה...אבל נסלח לך
קייט הייתה כזו מתוקה,גם אליDDDDDDD: דאגי נשאר ומקווה שהוא יישאר חמוד,מתוק וילדותי בצורה הכי מתוקה שיש
ויפה שאת מכניסה את השירים בקטעים כ"כ חזקים,מרגשים וכאלה...^^ הפרקים בזמן האחרון הולכים לי ממש מהר,קצרים,אבל מבחינתי זה פסדר..תכלס קשה לכתוב כ"כ הרבה,אבל את עושה עבודה מדהימה!!!
DDDDDD:mad:#$%^&@@ מחכה ליום שישי,בתקווה שאני אקרא,יש לי מתכונת יום שלישי....אמאל'ה
לאביה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמורצ'וווק ../images/Emo9.gif

חחחח תכלס, עד שיש כבר מפגש מחודש של כולם ביחד, ההורים המסורים הורסים
ריצ'ארד? דמות חדשה?
הוא המנהל שלהם, כבר הרבה זמן, מהעונה הקודמת XDD יודעת שחיכית לזה :) לאלא זה לא רדיו אקטיב ! אם שכחת סנילית שלי, הפיק מתרחש קצת בעתיד
את רדיו אקטיב הם לא הפיקו בעצמם, חוץ משיר אחד שדני הפיק. באלבום הזה הם רוצים לעשות הכל לבד DD: חחחח האמת פעם ראשונה ששמעתי את השיר ממש אהבתי אותו, אבל לאט לאט כבר פחות. הוספתי אותו לפיק כי אם תקשיבי למילים הן דיי מתאימות
כמובן, אופייני לפיק שלי, שכולם יהיו כאלה מתוקים, חמודים ובעיקר- ילדותיים
בהצלחה במתכונת אהובתי! את תקבלי 1000000000
תודה ענקיייית

m o r 1 0 2

New member
XDD אני יודעת../images/Emo168.gif

שריצארד הוא המנהל שלהםD: אבל התכוונתי כאילו דמות חדשה בעונה הזאת... כאילו אנחנו קוראות רק על מקפליי וחברות שלהם.... הגיע הזמן לדמות נוספת,מקווה שהסברתי את עצמי נכוןXDD אוו,נכון איך יכולתי לשכוח?XDDD כאילו,אני עם הזיכרון המדהים שלי?!?
^^|גבות|XD יש להם פה את החברה סופר רקורדס...!!! ואיזה שיר דני הפיק ברדיו? לא ידעתי
תודה מדהימה שלי,מהפה שלך לאלוהים
אני יהיה הילדה הכי מאושרת אם אני אקבל 100,הבטחה שלי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח עכשיו הבנתי DD:

דני הפיק את Only The Strong Survie
בהצלחה יפתי

למעלה