AAY-עונה 2,פרק 23

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 23../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

תודה ענקייייייית לכל הבנות שמגיבות כל פרק וכותבות לי כאלה מחמאות מדהימות@#$%^&*! אני מצטערת שאני לא יכולה להשיב לכל אחת, אז פשוט תודה תודה תודה על הכל
מקווה שנהנתן ביום העצמאות, לי היה מאוד כיף בעל האש אצל חבר
שורות אחרונות: "בטח שתצליחי" אלי הזילה דמעה אך מיהרה לנגב אותה, וחיבקה את קייט בחום. "אני אוהבת אותך קייטי, ומאמינה בך, יהיה בסדר" היא עודדה אותה. "תודה אל, אני כל כך שמחה שאת חברה שלי" קייט השיבה חיבוק. "תמיד!" אלי התרחקה והביטה עמוק אל תוך עיניה של קייט, מראה לה שהיא אכן מתכוונת לכך, בשיא הכנות, לא משנה מה יהיה. "תודה" קייט חייכה. "באמת". פרק 23 ** מאוחר יותר ** אלי בדיוק יצאה מהבית לסיבוב רגלי עם בלינק כשראתה את הבנים רצים בהיסטריה ממכונית המיני של טום. "לאן אתם רצים?" היא שאלה. "הקלטות" "אלבום" "ראשון" שאנחנו עושים לבד!" כל אחד מהם זרק מילה שהתחברה למשפט לא ממש ברור. אלי הייתה מבולבלת. איזה הקלטות ואיזה אלבום? ועוד לבד? "בהצלחה" היא חייכה אליהם ונופפה, לא היה לה משהו אחר להגיד. מהיכרותה איתם ידעה שיש דברים שלעולם לא תבין בקשר המוזר שלהם אחד עם השני, לכן הייתה מוותרת מראש ורק צוחקת לעצמה. אלי המשיכה ללכת עם בלינק, לאורך הרחוב השקט. היא הרהרה במחשבות, סתם חלמה בהקיץ ולא ממש שמה לב לדרך בה הלכה. לפתע נביחות רמות העירו אותה. אלי הרימה את מבטה וראתה כלב גדול ואימתני נובח ורץ ישר אל עבר בלינק, והם מתחילים לקפוץ ולריב אחד עם השני. "היי היי, בלינק די!" אלי קראה וניסתה להרחיק את הכלב הגדול מבלינק הקטן והחמוד שלה, אך הכלב לא הפסיק. "לך מכאן! קישטה! עזוב אותו!" היא צעקה והרחיקה את בלינק מהכלב הגדול, אך זה המשיך לקפוץ ולנבוח כמטורף. "מקס! עצור! מספיק!" אלי ראתה גבר רץ לקראתם, קורא כנראה לכלב להפסיק. הוא הגיע מתנשף ואחז ברצועתו של הכלב הגדול, מקס, ומשך אותו מבלינק המבוהל. "כלב רע! לא מתעסקים עם גורים!" האיש דיבר אל הכלב התוקף. אלי לקחה את בלינק הקטן בזרועותיה וחיבקה אותו, מרגיעה. "אני מצטער, הוא ברח לי מהיד" האיש הרים אל אלי את מבטו וחייך. אז ראתה את פניו. היה לו שיער שחור ועיניים כחולות צלולות. הוא היה נאה ללא ספק, אך לאלי זה כלל לא הזיז. "זה בסדר" היא חייכה וחיבקה את בלינק קרוב יותר אליה. "אני צ'אד דרך אגב" הוא הגיש לאלי את ידו והם לחצו ידיים. "אליסון" היא השיבה. "היי את לא הזמרת הזו?" צ'אד שאל בהפתעה ומשך את רצועתו של מקס שניסה להמשיך ולהתגרות בבלינק המסכן. "תלוי לאיזה זמרת אתה מתכוון" היא התחכמה. "היפה עם הקול המהפנט" צ'אד חייך. "אז יכול להיות" אלי צחקה. "אני גם שר את יודעת? יש לי להקה ואני הסולן" צ'אד נראה גאה בעצמו. אלי יכלה לנחש אפילו אם לא היה אומר לה שהוא חבר בלהקת רוק. לבוש בג'ינס משופשף וחולצה שחורה של הרולינג סטונס, תיק גיטרה על גבו, שיער שחור פרוע וזיפים מעטים מעטרים את פניו. כן, בהחלט רוק סטאר. "גם הגיטריסט אני מנחשת" אלי העיפה מבט בתיק הגיטרה שעל כתפיו. "הבסיסט אם לדייק" צ'אד חייך. "הו, זה כבר הרבה יותר טוב" אלי החלה לחשוב על דאגי והרגשה חמימה עטפה אותה. "אולי תרצי לבוא לראות אותנו פעם..?" צ'אד העביר יד בשיערו. "אהה, צ'אד.. אני לא חושבת ש.." אלי הרגישה לא בנוח. היה נדמה לה שהוא מתחיל איתה והיא מצדה ממש לא בעניין. "בבקשה, אנחנו צריכים דעה מקצועית. תבואי" הוא נראה מתחנן והגיש לה כרטיס נייר. "בוא מקס" צ'אד החל ללכת ומושך אחריו את הכלב. אלי הביטה בכרטיס. הייתה שם כתובת של מועדון, שם הלהקה לא צוין. "ביי" הוא נופף לאלי מרחוק אך היא לא השיבה, רק המשיכה ללכת עם בלינק. את הכרטיס היא שמרה, שיהיה.. "הלו?" אלי ענתה לפלאפון שצלצל בתיקה. "אל זאת ג'יו, מה קורה?" ג'יו הייתה על הקו. "היי ג'י, הכל בסדר מה איתך?" אלי חייכה כשהתקדמה חזרה אל ביתה. "להילארי צומחת שן אז היא לא מספיקה לבכות, וטום לא עוזר כי הוא בהקלטות או משהו, לא בדיוק הבנתי" ג'יו צחקה. "כן מה הקטע עם ההקלטות האלה? על מה הם מדברים?" אלי צחקה גם היא. "אין לי מושג, מוזרים" ג'יו גלגלה את עיניה. "בקיצור, מה דעתך שנקפוץ היום לבקר את אייזי?" "אוי כן! אני מתה לראות אותה!" אלי הוציאה את המפתחות מכיסה ונכנסה לבית. "אחלה אז קייטי תאסוף אותנו בשבע. ביי אל" ג'יו אמרה וניתקה את השיחה. אלי שמחה שסוף סוף תראה את אייזי, גם אליה התגעגעה. בשנתיים וחצי האלה ג'יו ואייזי נוספו לקייט והפכו גם הן להיות חברותיה הטובות ביותר. כמובן שהעובדה שארבעתן גרו אחת ליד השנייה והחברים שלהם הם החברים הכי טובים הקלה על הקשר שלהן, אך באמת נוצרה ביניהן חברות כנה. וזה שאייזי והארי נפרדו, לא אומר שהן צריכות לנתק עם אייזי קשר. פרק 24 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 24../images/Emo63.gif

פרק 24 בשבע קייט אספה את הבנות כמו שנקבע ושלושתן נסעו אל הכתובת שהארי נתן להן, בצד השני של לונדון. הן הגיעו לבניין דירות ולא ידעו באיזה קומה אייזי מתאכסנת. למרות שרצו שזאת תהיה הפתעה, לא הייתה להן ברירה אלא לצלצל אליה ולשאול באיזה קומה ודירה היא גרה. כשהגיעו, אייזי פתחה להן את הדלת בחיוך רחב וחיבוק חם. "כל כך התגעגעתי אליכן" היא אמרה נרגשת כשחיבקה כל אחת מהבנות. "את חייבת לספר לי הכל" אייזי אמרה לאלי כשהתיישבו בסלון הדירה. "אויש זה ארוך" אלי צחקה. "הוואי, דיסני, מאליבו, אל איי. הנה קיצרתי, לא היה כזה נורא" קייט סיכמה את הדברים וחייכה. "כן, זה היה ממש מפורט קייט" אייזי גלגלה את עיניה בחיוך וקמה למטבח, חוזרת עם קערת פופקורן ושתייה. "מה ככה? כולם בסדר?" היא שאלה כשהתיישבה בחזרה על הספה. "להילארי צומחת שן, וטום לא בבית אז היא נשארה עם דודה קרי" ג'יו סיפרה. "אויש איזה חמודה, כזאת גדולה" אייזי חייכה. "והבנים מוזרים, עושים הקלטות ולא מספרים לנו מה קורה" קייט לקחה חופן פופקורן בידה. "מה עם הארי באמת?" אייזי שאלה עם עצב בעיניה. החיוך שהיה על שפתיה נעלם והיה ניכר שהיא מתגעגעת אליו. "הוא בסדר, עצוב לו בלעדיך, אבל מסתדר" ג'יו חיבקה את כתפייה של אייזי ועודדה אותה. היא חייכה אליה חצי חיוך. "את בטוחה שגם את רוצה את זה? את הפרידה?" אלי שאלה. "כן, לגמרי.. זה כבר לא היה אותו דבר, בתור שני מבוגרים הבנו שצריך להמשיך הלאה" אייזי השפילה מבטה אך מיד הרימה אותו חזרה. "יאללה מספיק דיבורים על הארי, מי רוצה לראות את הבגדים החדשים שקניתי?" היא נעמדה. "אני!" קראו שלוש הבנות יחד ורצו לחדרה של אייזי. ... בסביבות אחת בלילה חזרו הבנות הביתה, מבילוי בדירתה של אייזי ובמועדון מקומי. אף אחד מהבנים לא היה בבית. גם בבוקר, כשהתעוררו השלוש, גילו שהם לא חזרו לישון. "אוקיי מה קורה כאן?!" אלי אמרה כשנכנסה אל אולפן ההקלטות של הבנים. הוא היה בבית שבין ביתם של דאגי ואלי לזה של דני וקייט. אף אחד לא השיב לה. הארבעה היו על הרצפה, ישנים בתוך בלגן אדיר של אוכל ושתייה בכל מקום, דיסקים, גיטרות, מפרטים ומקלות תופים זרוקים על הרצפה והספות, דפים ועפרונות בשפע. אלי חייכה לעצמה, חיוך שהפך במהרה לצחוק מתגלגל. היא גלגלה את עיניה והחלה לסדר את הבלגן, הייתה לה מחלה לניקיון. טום פקח את עיניו ראשון והביט באלי. "אל?" הוא שפשף את עיניו בעייפות והתרומם מהרצפה. "מה את עושה כאן?" "לא חזרתם לישון, רציתי להבין מה לעזאזל אתם עושים" אלי הסבירה כשזרקה עוד חצי סנדוויץ' לשקית הזבל. "היי התכוונתי לאכול את זה!" טום קרא. "איווווו טום!" אלי נגעלה ונתנה לו מכה קטנה בראש, הוא צחק ובעט בדני ברגלו. "תתעורר" טום הורה. דני התהפך על צדו ומלמל מילים לא מובנות, לבסוף פקח את עיניו. "לא צריך באלימות" דני התרומם מעט בפיהוק ואז נשען אחורה, נופל על בטנו של דאגי שהתעורר בצעקה. "אחחחחחח!" הוא קרא בכאב וכולם צחקו, מה שהעיר את הארי. "למה אני על הרצפה?" הארי הביט סביבו עייף ומבולבל. כשראה את שלושת חבריו על הרצפה בדיוק כמוהו חייך, כי עדיפה צרת רבים על יחיד. "זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת" אלי התיישבה גם היא על הרצפה ליד טום. "מה בדיוק עשיתם כאן כל הלילה?" "סיפור ארוך" דני חייך, כאילו נזכר בנשכחות. "לא כזה ארוך" הארי אמר. "בקיצור, עשינו כמה הקלטות של שירים לאלבום החדש. אנחנו מתכננים להפיק ולהקליט את כולו לבדנו, בפעם הראשונה" טום סיפר ונראה גאה בעצמו. "וואו באמת?" אלי נראתה נרגשת. "זה נשמע מגניב! אני בטוחה שיצא מדהים!" היא חייכה ועזרה לארבעה לעמוד. "אבל לפני הכל, תנקו פה, זה מחרפן אותי!" החמישה התחילו להתהלך עם שקיות זבל בידיהם, אוספים דברים מהרצפה. אלי לא האמינה כמה זבל יכולה לייצר חבורה של ארבעה בנים. היא לא רצתה לדמיין מה הלך בבית שלהם כשגרו יחד. "המנקה באה כל יום ועדיין היה מלוכלך" טום סיפר, מעלה זיכרונות. "סטלה! איך אהבתי אותה!" דני קרא בהתרגשות. "כן, לדני היה קטע עם סטלה" דאגי גיחך. "לדני היה קטע עם כל דבר שזז!" הארי אמר וכולם צחקו. טלפון קטע את צחוקם. "הלו?" טום ענה. "היי ריץ' מה קורה?" הבנים התקרבו לטום כשהבינו שמדובר בריצ'ארד, המנהל שלהם. "מה? אתה בטוח?" טום הרצין את פניו. החבורה החליפה מבטים, זה לא נשמע להם טוב. ------------------------------------------------ סופשבוע טוב, תהנו

McLife135

New member
../images/Emo55.gif ../images/Emo26.gif

קודם כל ... מדההיםםםם מכו תמיד
"הקלטות" "אלבום" "ראשון" שאנחנו עושים לבד!"חחחחח מסטולים
עההה הצ'אד הזה נראה חתייךך
שיער שחור עם עיניים כחולות או ירוקות זה סקסי
איזה חמדות הבנות שהן באו לבקר את אייזי :) "היי התכוונתי לאכול את זה!" טום קרא. "איווווו טום!" אלי נגעלה ונתנה לו מכה קטנה בראש, הוא צחק ובעט בדני ברגלו. חחחח שמן
האא מה כבר קרה? אני מתה לדדעתתת מה ריץ' אמר לטום בפלא
מחכה כבר לקרואאא את ההמשששךך DD:

mcfly6

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כל כך יפה....
איזה פרקים טובים
זה היה ממש מעניין.... חבל שנגמר........
איזה חמודים הם!!!!
מצחיק אותי לדמיין אותם שוכבים באולפן עם ערמות של זבל
יש לי תחושה שהצ'אד הזה הולך לעשות לאלי בעיות.....אבל אולי זאת רק אני. הסוף של הפרק מותח אותי.אוףף עכשיו יש לי לחכות כמה ימים. לסיכום! פרקים ממש טובים!!!! פשוט........מדהים3> אין לי מושג איך את מצליחה לכתוב ככה..... בקיצור מהמם,כרגיל. מחכה לפרקים הבאים:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif ^.^

כמו תמיד, זה כ"כ יפה ! "הקלטות" "אלבום" "ראשון" שאנחנו עושים לבד!" חח, איזה מצחיקים הם
אם זה באמת היה קורה, אני חושבת שזה היה יוצא ממש טוב, הם כבר יודעים את העבודה, הם כותבים ומלחינים שירים ממש יפים D: "אני מצטער, הוא ברח לי מהיד" האיש הרים אל אלי את מבטו וחייך. חיחיחיחי הוא חייב להיות חתייך *-* בטוח היא תפגוש אותו שוב ויקרה משהו .. חח , אני רק מקווה שצ'אד לא הולך לפגוע או משהו, כמו ניק
לבוש בג'ינס משופשף וחולצה שחורה של הרולינג סטונס, תיק גיטרה על גבו, שיער שחור פרוע וזיפים מעטים מעטרים את פניו. בחלט נשמע חתייך !! שם הלהקה לא צוין. זה גורם לי לחשוד XD אם הוא מזמין אותה למועדון ששם הם מופיעים, או עושים חזרות או משהו, ללהקה שלו אז צריך להיות השם .. בגלל זה משהו פה מוזר לי XD "הוואי, דיסני, מאליבו, אל איי. הנה קיצרתי, לא היה כזה נורא" חח XD זה מסביר הכל
"מה עם הארי באמת?" אייזי שאלה עם עצב בעיניה.
הוו, זה כ"כ עצוב, אוף, למרות שהם עדיין אוהבים אחד את השני הם לא ביחד , זה כ"כ נורא לדעתי ><" הארבעה היו על הרצפה, ישנים בתוך בלגן אדיר של אוכל ושתייה בכל מקום, דיסקים, גיטרות, מפרטים ומקלות תופים זרוקים על הרצפה והספות, דפים ועפרונות בשפע. חחחחחחח XD הם כ"כ נלהבים לעשות את האלבום זה D: "למה אני על הרצפה?" XDDDDDD איזה מסטווול
היא לא רצתה לדמיין מה הלך בבית שלהם כשגרו יחד. אווי ווי, גם אני לא רוצה לדמיין
אולי בגלל זה הם גרו קצת ביחד ואח"כ פנו לדרכם XD "סטלה! איך אהבתי אותה!" חחחח האמת שהתפקיד הזה מתאים יותר להארי נראה לי XD או ששניהם .. חחחח איזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
-------------------------------------- יש לי הרגשה שמשהו השתבש בכך שהם לא יכולים לעבוד לבד, כנראה מישהו שם בהפקה לא רוצה לקחת סיכון או משהו .. חח יש לי דמיון מפותח היום , האמת שאני דיי משתגעת עכשיו כי השעה כבר הגיעה ונראה לי שאני אלך לישון >< טוב אז שווב את כותבת מ-ד-ה-י-ם
כיף לי לקרוא את הפיק שלך ! ואני אחת כזאת שלא מסיימת דברים, נגיד ראיתי סדרה, היא הייתה סדרה יפה והכל אבל לא היה לי כוח לראות אותה עד הסוף , פה זה יכול להיות שלא יהיה לי כוח להגיב XD אבל מרוב שזה יפה אני נסחפת עם עצמי ומוצאת את עצמי במצב שאני לא מפסיקה לכתוב, חופרת ומבלבלת לך את השכל XD אז אני מפסיקה כאן

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמסכימה איתך ../images/Emo45.gif

זה באמת יכול להיות מגניב אם מקפליי יעשו כזה אלבום, ואני חושבת שהם יכולים. אם תשאלי אותי, זה יקרה בסופו של דבר, אבל אולי רק עוד כמה שנים
יאפ, צ'אד בהחלט חתיך
חחחח כן, גם הארי וגם דני כאלה "רודפי שמלות"
אווווו איזה כיף לשמוע את זה! אני שמחה שאת הפרקים את מצליחה לסיים לקרוא ואח"כ עוד להגיב כל כך יפה XDD תודה ענקית, ממש שמחתי לשמוע

../images/Emo60.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

"לאן אתם רצים?" היא שאלה. "הקלטות" "אלבום" "ראשון" "שאנחנו עושים לבד!" חחחחח איזה מצחיקים הם!!
ואיי הצא'ד הזה נשמע ממש חתיך! אני מקווה שאלי לא תיהיה טיפשה ותעשה צעד לא שקול!>< איזה חמודות הבנות שהן הכלכו לבקר את אייזי ^^ "לדני היה קטע עם כל דבר שזז!" הארי אמר וכולם צחקו חחחחחח ואיי נקרעתי בקטע הזה!! ומה קורה עם דיצ'ארד אני מתה לדעת כבר מה הוא אומר לבנים! ----------------------------------------------------------------------------------------- אוקיי את כותבת ממש יפה את מוכשרת ברמות!!! אני ממש נהנת לקרוא את הפיק שלך הוא מדהים!!
כל כך מחכה לפרקים הבאים :)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו הדרמה חזרה! 8DD

אלי פוגשת בחור חתיך חדש, ריצ'ארד מודיע על משהו לא ידוע שבסוף בטח יתברר כמשהו טוב ואת סתם מנסה להלחיץ..
חחחח תמשיכי להפתיע, זה יותר מעניין ככה
love it!

m o r 1 0 2

New member
פיינליDDD:../images/Emo168.gif

גאד,אני מרגישה שלא הייתי פה שנים
ולא קראתי,יואו,ממש התגעגעתי
גם לפיק וגם אלייך
23
ממכונית המיני של טוםXDDDD סתם חשבתי עלזה,האמת שזה מכונית נשית כזאת לא?XDDDD
ירידה בעקיפין
כלב גדול ואימתני נובח ורץ ישר אל עבר בלינק חחחח,נשמע מפחידXDD הוא היה נאה ללא ספק, אך לאלי זה כלל לא הזיז XDD ברור שלא מזיז לה,יש לה אתזה דאגילישס
כל הכבוד לך!עוד דמות
DD: אוווו,צא'ש בהחלט הסטייל שלי
גאד,אני כ"כ מטורפת על רוקיסטים
!@#$%^&*) הבסיסט אם לדייק" צ'אד חייך אווווו,ועוד בסיסט?? עושה לי אתזה!^ נייס,שירה,מתחיל עם אלי? להילארי צומחת שן אז היא לא מספיקה לבכות חחחחח,זה אמור להיות התפקיד של טוםDD: איזה חמודה^^
פרק24
אוו,מזמן לא היו קטעים כאלו,נשיים כאלהXDD איזה חמודות הם
אני קצת מרחמת על אייזי,אבל זה יעבור
היא גלגלה את עיניה והחלה לסדר את הבלגן, הייתה לה מחלה לניקיון. אוקי,עכשיו היא מזכירה לי את מוניקה
חחח,איזה שמן טוםXDDD סטלה! איך אהבתי אותה!" דני קרא בהתרגשות XDDDDD סטלן
אווו,איזה סוף!!!אוהבת כאלה
דעה סופית
אהבתי שהכנסת דמות חדשה,ועוד חתיך,ועוד בסיסט
ועוד שהתחיל עם אליDD: מתחיל להיות מעניין...חסרים לי גברים אחריםXD הקטע של הבנות היה ממש חמוד
ואהבתי גם את הקטע באולפן הקלטות,אני רוצה לראות עוד כאלה
איזה חמודים הם^^ פיצה וקורונה
(מתאים למקפלייXD) והסוף היה מחשיד,אולי הוא לא ייתן להם להקליט?או שבעצם הכול טוב וסתם סידרת אותנוXDD את אוהבת אתזה
מתה עלייך!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגם אני מרגישה ../images/Emo6.gif

חחחח כן,זאת באמת מכונית דיי נשית, אבל גם הורסתתתתתת
המכונית הזאת היא חלום חיי!!! ולא ירדתי עליו, זאת המכונית שלו במציאות XDD כןכן, הכנסתי עוד דמות, ועוד אחד חתיך וסקסי
לא מגיע לי כפיים? חחח גאד אני מכניסה קטעים שמזכירים את "חברים" בתת מודע
זה באמת מזכיר את מוניקה! אכן טום שמן, ואכן דני סטלן.. אני לא משנה הרבה מהמציאות בקטע הזה XDDD למרות שאף פעם אי אפשר שיימאס מארבעת הגברברים העיקריים שלנו, לפעמים צריך עוד אחד רק לשם שינוי
אז אם כבר מביאים אחד, למה לא לעשות אותו חתיך הורס? חחח פיצה וקורונה אה מורוש? זה היה מוקדש לך
האמ האמ בשביל לדעת מה יקרה חכי ליום שישי, בלי ניחושים בבקשה
האינטרנט אמור לחזור היום בערב, נוווווווווו כבר! תודה יפתי, אוהבת

למעלה