AAY-עונה 2,פרק 25

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 25../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אחרי שבוע ארוך במיוחד, האינטרנט שלי סופסוף חזר DD: ברצוני להודות לכל הבנות שמגיבות כל פרק, שמחמיאות וגם נותנות ביקורות- תודה ענקית! אני מצטערת אם אני לא מגיבה לכולכן פשוט אני בחודש ממש לחוץ, אבל אני קוראת הכל
בלי חפירות, 4 פרקים כמו שהבטחתי, מקווה שתעמדו בזה! הפרקים האחרונים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=129231986 שורות אחרונות: "כן, לדני היה קטע עם סטלה" דאגי גיחך. "לדני היה קטע עם כל דבר שזז!" הארי אמר וכולם צחקו. טלפון קטע את צחוקם. "הלו?" טום ענה. "היי ריץ' מה קורה?" הבנים התקרבו לטום כשהבינו שמדובר בריצ'ארד, המנהל שלהם. "מה? אתה בטוח?" טום הרצין את פניו. החבורה החליפה מבטים, זה לא נשמע להם טוב. פרק 25 "ומה עם אלי? הו, אני מבין.. אוקי, נראה מה נעשה, ביי" טום ניתק את השיחה. "מה קרה?" שאלו דני, דאגי, הארי ואלי יחד. "הניסיונות שאנחנו עושים ויכולים בסופו של דבר להיכשל עולים הרבה כסף, ולמרות שמקפליי וגם אלי מכניסים כסף לחברה יש עלינו הרבה הוצאות כי אנחנו כבר מפורסמים, אז מבקשים עלינו יותר כסף.." טום התחיל לומר. "אה??" הבנים הביטו בו מבולבלים. כספים ועניינים כאלה של החברה הם ממש לא הקטע שלהם, יותר של טום ושאר המארגנים. טום גלגל את עיניו. "בקיצור, לסופר רקורדס.." למשמע שם החברה הרימה החבורה את אגרופיה באוויר, אפילו אלי הצטרפה. "אין מספיק כסף בשביל לאפשר לנו לעשות זאת" הוא סיכם בצער. "מה?!" הם צעקו יחד. "אוף" דאגי שילב את זרועותיו. "פאק איזה באסה.." דני העביר יד בתלתליו, מהורהר. "מה נעשה?" הארי נפל על הספה שמאחוריו. טום לא ידע מה להשיב, הוא היה חסר אונים בדיוק כמוהם. "רצינו להתקדם, לנסות משהו חדש ולהוכיח את עצמנו, אבל עכשיו אי אפשר" טום התיישב על הספה ליד הארי. דני ודאגי נדחסו עליה גם הם. אלי עמדה מולם והביטה בפניהם העצובות, המאוכזבות. לפתע עלה במוחה רעיון. "ומה אם.." היא התחילה להגיד ועצרה לרגע כדי להרהר בדבריה. הבנים הרימו אליה מבטים מקווים. "ומה אם מה?" דאגי שאל בציפייה. "מה אם תחתימו עוד אומן בחברה? כמו שהחתמתם אותי? הוא יוכל להכניס עוד כסף שיאפשר לכם לעשות את האלבום לבד" אלי הציעה בהיסוס, לא בטוחה שיש ברעיון הזה בכלל היגיון. הבנים שתקו לרגע, מהרהרים בדבריה. אחר הפנו כולם את מבטיהם לטום, הוא זה שהיה המבין והמכריע בדברים האלה. "אל" הוא נעמד. "אני חושב שזה גאוני!" טום קרא וחיבק אותה, מניפה באוויר. "באמת?" היא חייכה. "באמת?" נעמדו השלושה האחרים. "כן טיפשים" טום גלגל את עיניו. "אלי צודקת, אם נחתים להקה, נכון שיהיו הוצאות, אבל אם הם יהיו מספיק טובים נוכל להרוויח הרבה ולהוציא את האלבום שרצינו!" הוא קרא בהתלהבות. "יששששש!" קראו השלושה יחד וקפצו על אלי בחיבוק משותף. "מוחצים! מוחצים!" אלי צעקה בחיוך מתוך החיבוק. "אז צריך להתחיל לפרסם שאנחנו עורכים אודישנים?" הארי שאל כשניתקו אחד מהשני. "כן! כמה שיותר מהר!" טום נראה נלהב. "אפשר לבקש מקייט שתפרסם מודעה בעיתון שהיא עובדת בו" דני הציע. "ובואו נפרסם קליפ הודעה" דאגי אמר וכולם הביטו בו מבולבלים. "מה זה קליפ הודעה?" הארי הרים גבה. "נוו נצלם את עצמנו מדברים" דאגי גלגל את עיניו. "אהההההה" אמרו כולם יחד. "אני אצלם" אלי הציעה. "עכשיו?" דני רץ למראה והתחיל לסדר את השיער שלו. "המצלמה שלי שם" טום הראה לאלי איפה המצלמה והיא הלכה לקחת אותה. הארבעה נדחסו על הספה ואלי התחילה לצלם. "היי אנחנו מקפליי" הארבעה נופפו למצלמה הדולקת. "אנחנו רוצים לספר לכם שבקרוב מאוד נערוך אודישנים ללהקות שמעוניינות להיות מוחתמות אצלנו בחברה, סופר רקורדס" טום הסביר וארבעתם הרימו את אגרופיהם באוויר. אלי גלגלה את עיניה בחיוך והמשיכה לצלם. "אז אם יש לכם להקה ואתם רוצים להיות מפורסמים" דני אמר והצביע קדימה. "תעקבו אחרי המייספיס שלנו והאתר הרשמי" הארי הוסיף. "ואחרי העיתונים!" דאגי נזכר. "עד שנודיע את הפרטים המדויקים. בואו בהמוניכם!" טום סיכם. "ביי" ארבעתם נופפו לשלום ואלי כיבתה את המצלמה. "יופי, אחר כך תעלו את זה לאינטרנט" אלי אמרה והניחה את המצלמה בחזרה במקומה. "רגע, לא אמרנו לריצ'ארד" הארי נזכר שיש מנהל שצריך להסכים להחלטותיהם. "פאק" דאגי מלמל. "אין סיבה שהוא לא יסכים, זה רעיון מעולה" דני קרא בחיוך. "אני מסכים עם דן, בפעם הראשונה בחיים" טום צחק. "זה הפיתרון האידיאלי". "הפיתרון האידיאלי למה?" ריצ'ארד נכנס דרך הדלת. כל המבטים הופנו אליו, ואז לטום. "ריץ', אלי עלתה על רעיון גאוני" טום התקרב אליו והניח יד על כתפו. "נוו בוא נשמע" ריצ'ארד הסתקרן. "נחתים להקה בחברה, אבל להקה ממש טובה, עם הצלחה מובטחת, וככה הם יכניסו לנו הרבה כסף שיאפשר לנו להוציא את האלבום שרצינו!" טום קרא בשמחה וחיוכים רחבים עלו על פניהם של כולם. ריצ'ארד הביט בטום, ואז בשאר החבורה. הוא גירד בראשו, שוקל את ההצעה. "זה נשמע לי רעיון טוב" הוא אמר. "יששששש!" קפצו כולם בקריאת שמחה. "אבל.." ריצ'ארד קטע אותם. החמישה הביטו בו בחשש. "זה יכול לקחת הרבה זמן כל התהליך.." הוא הניח את משקפי השמש היוקרתיות שלו על ראשו. "אנחנו יודעים, אבל זה שווה את זה" הארי היה בטוח בדבריו. "כן לך תדע, אולי יצא לנו עוד סיפור אהבה" דני צחק. אלי ודאגי החליפו מבטים, מודים לאלוהים כל יום על שמקפליי החליטו לערוך אודישנים לחברה. פרק 26 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 26../images/Emo63.gif

פרק 26 מאוחר יותר הבנים העלו את הסרטון שצילמו ליוטיוב ולמייספייס שלהם. היו כל כך הרבה תגובות, שהאתר כמעט קרס. כולם התלהבו מהעובדה שאולי הם יהיו הבאים להיות מוחתמים בחברת ההקלטות של מקפליי. אחרי ישיבה קצרה עם ריצ'ארד, טום פרסם בלוג במייספייס ובאתר הרשמי של הלהקה ובו הפרטים על האודישנים, שיערכו בעוד שלושה ימים בבניין החברה, מהבוקר ועד הערב. קייט הבטיחה לדבר עם הממונים עליה כדי לפרסם הודעה בעיתון ולא אכזבה, כבר בבוקר שלמחרת פורסמה מודעה עם פרטי האודישנים של מקפליי. כולם התרגשו מאוד וחיכו בכיליון עיניים ליום המיוחל. ** אחרי יומיים ** "אוקי אלי רק עוד פעם אחת!" אמר הבמאי. "שלוש, שתיים, אחת, מצלמה ו.. אקשן!" הוא הורה. להקת הליווי ניגנה ואלי שרה למיקרופון, שלוש מצלמות צילמו אותה משלוש זוויות שונות, הם צילמו קליפ לסינגל החדש של אלי מתוך אלבומה הראשון. אלי משכה את המילה האחרונה בשיר, התופים סימלו את סופו. "קאט!" צעק הבמאי. "זהו, יש לנו את זה, כל הכבוד אלי! כל הכבוד כולם! אפשר להתקפל" הוא הודיע וקם מכיסאו. "עבודה טובה אלי" הבמאי חייך אליה ופנה ללכת משם. היא השיבה חיוך קטן ומיד חלצה את העקבים הגבוהים עליהם נאלצה לעמוד במשך חצי היממה האחרונה וצנחה על הרצפה, מותשת. "מה את עושה שם?" טום רץ אליה והרים אותה מהרצפה. "די עזוב אותי, תן לי למות בשקט" אלי נאנחה והתיישבה שוב על הרצפה. "לא חבל על הבגדים?" הוא העביר את ידו על גב שמלתה והסיר מהם לכלוך. "מחמש בבוקר, ועד עכשיו, שמונה בערב! אני מצלמת את הקליפ הזה, ואתה אומר לי חבל על הבגדים?!" אלי קראה ועצמה את עיניה בעייפות. טום חייך ועזר לה לעמוד. "אל מתוקה, את עוד לא יודעת מה זה. אנחנו צילמנו קליפים במשך שלושה ימים!" הוא קרא. "ואוי ואבוי לך אם תגרום לי לעשות את זה!" אלי איימה וצחקה. "איך הייתי?" "נהדרת! הקליפ יצא ממש ממש טוב!" טום השיב בהתלהבות. "הו יופי" אלי חייכה. "איפה השאר?" היא הביטה סביבה וחיפשה אותם בעיניה. הייתה יכולה להישבע שראתה אותם עוברים מאחורי המצלמות בזמן שצילמה את הקליפ. "הם כבר באים" טום אמר. בדיוק באותה שנייה מישהו הגיע מאחורי אלי וכיסה את עיניה בידיו, הוא משך אותה מעט אחורה וכמעט שנפלה. "מי זה?" אלי העבירה את ידיה על ידיו, מנסה לנחש. אף קול לא השיב לה. היא שמעה את הצחקוקים המוכרים של הבנים. "עכשיו!" דאגי הורה. "הפתעה!" קראו הארבעה יחד כשהארי הסיר את כפות ידיו מעיניה של אלי. היא הביטה מולה ולא ראתה אף אחד מהבנים, רק זרי פרחים ענקיים, בכל הצבעים, ופוסטרים שלה המסתירים את פניהם. "מה זה?" היא קראה בהפתעה והחלה לצחוק. "מזל טוב על הקליפ!" דאגי הזיז את זר הפרחים מפניו והגיש אותו לאלי בחיוך מתוק. "היית מדהימה" הוא נישק אותה. "נהדרת!" דני הביא לה זר פרחים גם הוא. "ותראי מה הדפסנו!" הארי דחף אל מול פרצופה פוסטר של אלי על רקע עטיפת הדיסק שלה. "דווקא עם התמונה הזאת?" אלי עיקמה את פרצופה. "אל!" קראו הארבעה יחד. "אני צוחקת" אלי חייכה ולקחה את הפוסטר מידיו של הארי. "תודה, זה נהדר, אבל למה עכשיו? זה הקליפ הרביעי שלי" היא הודתה וחיבקה כל אחד מהם. "אממ זאת גם התודה על שהצלת אותנו בכל העניין של הדיסק, הרעיון הזה שלך היה ממש הברקה גאונית" טום הוסיף. "נקווה שבאמת תצליחו למצוא להקה טובה וכל הטרחה לא הייתה לשווא" אלי אמרה. "בטח שנצליח, אנחנו סופר רקורדס!" דני קרא וחמישתם הרימו את אגרופיהם באוויר, כרגיל. העובדים שהתהלכו סביבם הביטו בהם בגיחוך קל. "יאללה בואו נזוז הביתה" הארי החל ללכת אל היציאה. "רגע אני צריכה להחליף בגדים" אלי נזכרה. "קחי אותם, עלי" דאגי קרץ לה ומשך אותה בידה אל היציאה מהסט. "אוקי" היא צחקה "אבל התיק שלי בחדר ההלבשה, אני לוקחת אותו ובאה" היא העבירה לדאגי את הזרים הענקיים והפוסטר שקיבלה ורצה לעבר חדר ההלבשה. "תלכו בינתיים, אני כבר אשיג אתכם" היא קראה בעודה מתרחקת. אלי נכנסה לחדר ההלבשה ולקחה את תיקה בזריזות. היא הביטה במראה, הסתדרה, וחזרה בריצה החוצה. "מה אתה עושה כאן?" שאלה את דאגי כשראתה אותו עומד לבדו, הזרים הגדולים מאיימים להפיל אותו איתם למטה. המראה היה מגוחך ואלי לא יכלה לעצור את צחוקה. "מחכה לך" דאגי מסר לה זר אחד. "תודה" אלי נשקה לו בלחיו והזר נפל מידיה. היא התכופפה להרים אותו וגם התיק שעל ידה נפל ותכולתו התפזרה על הרצפה. "פאק" אלי מלמלה והחלה לאסוף את הדברים יחד עם דאגי שהתכופף לעזור לה. "אל" דאגי אמר לפתע. היא הביטה בו. "מה זה הכרטיס הזה?" דאגי אחז בכרטיס שצ'אד נתן לאלי לפני כמה ימים כשביקש שתבוא לראות אותו מופיע. פרק 27 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifפרק 27../images/Emo100.gif

פרק 27 "הו שכחתי לספר לך" אלי התרוממה מהרצפה והכניסה את אחרוני הדברים בחזרה אל תיקה. "לפני כמה ימים יצאתי לטיול עם בלינק ופגשתי איזה בחור בשם צ'אד שזיהה אותי וביקש ממני לבוא לשמוע את הלהקה שלו במועדון הזה, בשביל דעה מקצועית או משהו" אלי הסבירה. "אהה" דאגי מלמל והביט בכרטיס. "הוא נחמד? הצ'אד הזה?" הוא הרים את מבטו התכול אל אלי. "לא יודעת, לא ממש דיברתי איתו.. הכלב הענק שלו תקף את בלינק!" אלי סיפרה בעודם יוצאים מהסט ומתקדמים אל המיני של טום, תמיד היו מגיעים איתה לכל מקום. "מה?! חוצפן!" דאגי קרא. "כן אל תשאל, הוא היה כזה מפחיד! מזל שצ'אד הגיע ולקח אותו מבלינק" אלי אמרה. "אה צ'אד המושיע.." דאגי גלגל את עיניו ונכנס למיני, הבנים חיכו להם בפנים. "הוו אני מבינה, אתה מקנא" אלי צחקה כשנכנסה גם היא למכונית. "דרמות" דני שפשף את ידיו זו בזו בחיוך ערמומי. "שתוק" דאגי תקע בו מרפק. "דאגי נו באמת, עברנו את השטויות, אנחנו נשואים עכשיו" אלי חייכה. "אני יודע, אני יודע, את פשוט כזאת יפה ומרגיז אותי שגברים אחרים מתחילים איתך" דאגי נשק לה בלחי. "אבל הוא לא התחיל איתי" אלי צחקה. "השלמתם? אפשר לנסוע כבר הביתה?" טום הביט בהם מהמראה הקדמית. "כן כן" דאגי חייך ואחז בידה של אלי. "מצטער" הוא אמר במתיקות והם החלו לנסוע. "אה אלי, דיברנו בזמן שלא הייתם, ואנחנו רוצים לשאול אותך משהו" הארי הסתובב מהמושב הקדמי. "כן מה?" אלי הסתקרנה. "מחר אנחנו עורכים את האודישנים, ומן הסתם אנחנו השופטים.. רצינו לדעת, אם בא לך להצטרף?" הארי שאל. "להצטרף? למה?" אלי לא הבינה. "לעזור לנו להחליט את מי להחתים, את יודעת, להיות שופטת יחד איתנו" הארי חייך. "ברצינות?" אלי חייכה בהתרגשות והביטה בבנים. הם הנהנו בהסכמה. "וואו תודה! בטח שאני רוצה!" היא קפצה במקומה. "מגניב! הולכים להיות צחוקים" דני קרא. "ועבודה" טום הזכיר. "אוהווווו" כולם נאנחו למשמע דבריו של טום. הבנים הביאו לו כאפות בגב. "היי היי אני נוהג!" טום ניסה להתגונן, לא ממש עזר לו. ** למחרת- יום האודישנים ** הבנים הגיעו לבניין החברה בתשע וחצי בבוקר. האודישנים היו אמורים להתחיל בעשר, וכשהגיעו ראו כבר כמה עשרות אנשים מחכים בלחץ והתרגשות בתור בחוץ. "זה הולך להיות יום ארוך" דני נאנח כשהביט באנשים. הבנים סידרו חדר חזרות גדול שבו יערכו האודישנים, בדיוק באותו מקום בו התקיימו לפני שנתיים וחצי, כשאלי התקבלה. הם השאירו בחדר רק שולחן וכיסאות סביבם ישבו, מקרר, פסנתר שחור וערכת תופים ישנה של הארי. בעשר בדיוק נכנסה הלהקה הראשונה. זאת הייתה להקת בנים, בלי גיטרות, בלי תופים, רק חמישה בנים ששרים. החבורה החליפה ביניהם מבטים. זה לא מה שחיפשו. הלהקה הבאה הייתה מורכבת מארבעה נגנים וסולנית. זייפנית גדולה. אחריהם הגיעה להקת רוק כבד של בנים אימואים. כאב ראש גדול. הלהקה הרביעית שנכנסה הייתה דווקא להקת בנות, ששרות ורוקדות. "ציצים גדולים" אלי גלגלה את עיניה. "יופי!" דני קרא. "לא!" אלי קבעה והבנים הסירו את החיוכים מפניהם והמשיכו לבחון להקות. כך זה נמשך כל היום. עוד להקה ועוד להקה, חלקן ממש לא טובות, וחלקן טובות, אבל לא מספיק. בשעה שמונה בערב החבורה התייאשה. לא נמצאה אף להקה שעמדה בסטנדרטים שלהם. "אולי אנחנו מבקשים יותר מדי? אולי צריך להתפשר?" הארי נשען אחורה על כיסאו ולגם מכוס מים. השאר שתו קורונה, הארי התרחק. "לא, מה פתאום להתפשר? אנחנו גמרנו עם להתפשר ביום שהקמנו את סופר רקורדס! ואנחנו נמצא להקה מתאימה!" טום הרים את המורל. "כנראה לא היום.." דני נאנח ולגם מהבירה שלו. "נמאס לי כבר, יש לי כאב ראש" דאגי קבר את ראשו בין זרועותיו המונחות על השולחן. "גם לי, אני לא יכול לשמוע עוד להקה אחת היום!" הארי הכריז. אלי העיפה מבט אל תוך תיקה הפתוח. הכרטיס הלבן קרץ לה, ולפתע עלה במוחה רעיון. ----------------------------- (וואו זה יצא פרק קצר !!) פרק 28 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 28../images/Emo63.gif

פרק 28 "מה דעתכם על עוד להקה אחת אחרונה?" אלי הציעה. ארבעת המבטים הופנו אליה. אלי נופפה בכרטיס הלבן, דאגי מיד התיישר במקומו. "רעיון טוב, שווה לבדוק" דאגי אישר ואלי חייכה אליו. "מה? מי? על מה אתם מדברים?" טום נראה מבולבל. "פגשתי בחור בשם צ'אד לפני כמה ימים, הוא סיפר שהוא סולן ובסיסט בלהקה.." אלי התחילה לספר. "וואו עצרי! בסיסט?!" דאגי קרא. "דאגי" אלי הזהירה אותו. הוא השתתק. "בקיצור, הוא הציע לי לשמוע את הלהקה במועדון הזה ולחוות עליהם דעה מקצועית או משהו" אלי גיחכה. "מה דעתכם לבדוק אותם?" "שיהיה.. אין לנו עוד הרבה אפשרויות" הארי נעמד ואחריו גם האחרים. הם יצאו מחדר החזרות וכיבו את האור, בדרכם אל המועדון. ... אלי והבנים הגיעו אל מועדון באזור בלונדון שלא הכירו. הם שמעו מוזיקה בוקעת מבפנים והחליפו מבטים. אם זאת הלהקה שמנגנת עכשיו, כדאי שיחזרו הביתה. אך הם נכנסו בכל זאת. המועדון היה חשוך, רוב האורות היו מרוכזים על הבמה. החבורה התיישבה באחד השולחנות הקרובים לבמה וחיכו לשמוע את הלהקה עליה אלי דיברה. היא לא ידעה את שמם או איך השאר נראים, רק הכירה את צ'אד, בקושי. "אליסון?" אלי שמעה קול מוכר מעט קורא לה. היא הסתובבה וראתה את צ'אד. "היי" היא חייכה. "באת בסוף" צ'אד נראה נרגש. הבנים הביטו בו, דאגי סוקר אותו מלמעלה למטה. "אממ אני יכול לדבר איתך לשנייה בצד?" צ'אד ביקש מאלי בשקט. היא הביטה בו מבולבלת. "כן, אני מניחה" היא נעמדה ושניהם הלכו הצידה. דאגי עקב אחריהם במבטו ומיד כעס על עצמו. היא אשתו, הוא סומך עליה, וחייב להפסיק עם השטויות האלה! הוא הסתובב בחזרה אל השולחן ושתה מהבירה שלו. "מה יש?" אלי שאלה. "אלה מקפליי?" צ'אד הביט בבנים שישבו סביב השולחן. "כן" אלי הנהנה. "מה הם עושים כאן?!" צ'אד קרא, מעט נרגש ומבולבל. "טוב, דאגי הוא בעלי.." אלי חייכה. "בעלך?" צ'אד נראה מופתע, הוא בלע את רוקו. "כן" היא השיבה קצרות. "והבנים מחפשים להקה להחתים בחברה שלהם. הצעתי לבוא לשמוע אתכם, הרי סיפרת שיש לך להקה, אתם מעוניינים?" את.. את רצינית?" עיניו הכחולות של צ'אד נפקחו לרווחה. אלי הנהנה. "וואו תודה רבה! זה נהדר!" הוא קרא בשמחה ורצה לחבק את אלי, אבל וויתר. "נראה אם אתם שווים משהו" אלי חייכה וחזרה אל השולחן. צ'אד נשאר מעט המום במקומו אך מיד התעשת והלך אל שאר חברי להקתו. "על מה דיברתם?" דני שאל כשאלי התיישבה. "הוא לא הבין מה אתם עושים כאן אז הסברתי לו" אלי השיבה ולגמה מהבירה שהייתה מונחת לפניה. "הוא זיהה אותנו?" דאגי שאל, מעט בהפתעה. "איך לא?" אלי נשקה לדאגי בלחיו. "הוא ישר שאל מי זה החתיך הבלונדיני הזה" היא אמרה וכולם צחקו. "שלום אני צ'אד" צ'אד עמד על הבמה יחד עם עוד שלושה בחורים מאחוריו, והציג את עצמו. החבורה הביטה בהם בעניין, סוקרת כל אחד מהם. "אנחנו ג'אנק, תודה שבאתם הערב לשמוע אותנו" הוא קיצר בדברים והלהקה החלה לנגן. צ'אד ניגן בס כפי שהבטיח ושר בקול כל כך יפה, מחוספס ורך ביחד, מהפנט. היו שני נגני גיטרה שהשקיעו המון אנרגיה על הבמה, בריצות וקפיצות, ויחד עם זאת הצליחו לנגן טוב ואפילו לעשות סולו דיי מרשים. המתופף גם הוא עשה עבודה מעולה, התופים נשמעו חזקים והוסיפו הרבה לצליל. המנגינה הייתה מקפיצה וקליטה, המילים לא משהו. אבל זה דבר שאפשר לעבוד עליו ולשפר. החבורה החליפה מבטים, היה ברור מה כל אחד מהם חושב, אבל הם לא הוציאו מילה עד סוף השיר. "מה אתם אומרים?" דני הביט בחבריו. "אני אומר שהם טובים" דאגי השיב. "טובים מאוד!" הארי הוסיף. "הם מנגנים טוב, שרים יפה, המנגינה טובה, אבל המילים.." טום עיקם את אפו. "מילים אפשר לשנות" דני קבע. "לא בטוח שהם יסכימו, זאת היצירה שלהם" טום השיב. "להקה שרק תוחתם תסכים בלי בעיות, כמו שאנחנו הסכמנו" הארי הצטרף לדיון. "אלי מה את חושבת?" דני פנה אליה. "אני חושבת שהם להקה טובה, הרבה יותר מכל אלה שראינו היום. הם לא מעולים ויש על מה לעבוד, אבל אני רואה פוטנציאל" היא הסבירה. "אני מסכים עם אלי" דאגי חייך אליה. "טום?" הארבעה הפנו אליו את מבטם, בסופו של דבר הוא תמיד הכריע. "אני אומר שנלך לדבר איתם" טום חייך וחשף גומה חמודה. "יש!" דני והארי נתנו כיף והחבורה קמה ממקומה. "צ'אד? אתה יכול לבוא רגע?" אלי נופפה אליו וקראה לו אליהם. הוא נראה נרגש וקרא לשאר חברי הלהקה להצטרף אליו. הם הגיעו ונעמדו מול אלי והבנים, נרגשים ומתוחים. "נעים מאוד, אני טום" טום הושיט יד ולחץ את ידיהם של חברי הלהקה. אחר כך גם הארי, דאגי, דני ואלי הציגו את עצמם וכך גם חברי להקת "ג'אנק". "אנחנו מחפשים להקה צעירה להחתים בחברת התקליטים שלנו ואלי הציעה לראות אתכם" טום פתח בדבריו. צ'אד הביט באלי בחיוך מלא תודה. "קודם כל, אתם בכלל מעוניינים בחוזה הקלטות?" הארי שאל. "כן!" השיבו כל הלהקה פה אחד. "יופי, אז ברוכים הבאים לסופר רקורדס!" טום הכריז. אגרופים הונפו באוויר. ----------------------------------- זהו! גאד! מקווה שתצליחו לעמוד בזה, ארבעה פרקים ברצף זה לא קל
תהנו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

פשוט אינלי מילים, זה פשוט מושלם
את כותבת ממש יפה :] והסיפור ממש מדהים
וזה פשוט מושלם ואין מילה אחרת לתאר את זה
ממש אהבתי את הפרקים האלה
אני מקווה שלא יהיו לך בעיות לעלות את הפרקים הבאים.
בהביי

rotem 177

New member
וואו!!

היי אני רותם.. אני קוראת את הסיפור שלך כבר מלא זמן אבל רק עכשיו אני פתחתי משתמש בתפוז אז אני יכולה להגיב..
הסיפור שלך מהמם!! ואני כל יום שלישי ושישי מחכה לפרקים הבאים!!! בקיצר יש לך סיפור מדהים!!!
ואני מחכה להמשך!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי DD:

אני תמיד שמחה כשקוראות סמויות סופסוף מגיבות
תודה רבה רותם!

rotem 177

New member
אין בעד מה!!../images/Emo9.gif

הסיפור שלך ממש טוב!! אפילו נתתי לכמה חברות שלי לקרוא אותו..

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif ואואואוא !@#$%^&*)*&^%$#

4 פרקים מ ו ש ל מ י ם :) יאו שירה פשוווט מדהים !! כל הקטע עם הלהקות והאודישנים
יאו צא'ד נשמע חתיך
חחחחח . הלהקה הרביעית שנכנסה הייתה דווקא להקת בנות, ששרות ורוקדות. "ציצים גדולים" אלי גלגלה את עיניה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דני הזה
פגשתי בחור בשם צ'אד לפני כמה ימים, הוא סיפר שהוא סולן ובסיסט בלהקה.." אלי התחילה לספר. "וואו עצרי! בסיסט?!" דאגי קרא. חחחחחחחחחחח
באסיסטים
"טום?" הארבעה הפנו אליו את מבטם, בסופו של דבר הוא תמיד הכריע. "אני אומר שנלך לדבר איתם" טום חייך וחשף גומה חמודה. הוא כזה מתוק
"קודם כל, אתם בכלל מעוניינים בחוזה הקלטות?" הארי שאל. "כן!" השיבו כל הלהקה פה אחד. "יופי, אז ברוכים הבאים לסופר רקורדס!" טום הכריז. אגרופים הונפו באוויר. יאוווווו איזה כיייף !@%&^)*) דמויות חדשות !#$%&
אני ממש אוהבת את הכתיבה שלך !! ואת התוכן עצמו ^ אבל מה עם עוד אקשן ?
התגעגעתי לבתי חולים 8-| *צחוק מרושע* חחחחח . אבל בכללי פרקים מעווולים ! מחכה לפרקים הבאים :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשניייינייי ../images/Emo24.gif

גאד אני חולה על התגובות שלך! את תמיד כזאת חמודה! חחח אני וחברה שלי הגענו למסקנה שתמיד באסיסטים הם הכי חתיכים בלהקות! זאת עובדה!
חחח כן בהחלט הגיע הזמן לקצת דמויות חדשות
לא שלא כיף עם מקפליי אהובינו, פשוט צריך עוד קצת אקשן :) שמחה שאת אוהבת, זאת כל המטרה! אממממ אל תדאגי, נשאר עוד מספיק זמן עד סוף הפיק ואני מבטיחה לך שיהיה קצת מכל דבר, את יודעת שבאקשן ומתח אני לא מאכזבת
תודה רבה DD:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif חח גמאני חושבת

שכמעט כל הבסיסטים בלהקות הם חתיכים D:

../images/Emo84.gifאיזה כייייייף ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

ואיי אני כ"כ שמחה שיש 4 פרקים
"מוחצים! מוחצים!" אלי צעקה בחיוך מתוך החיבוק. חחחחחח איזה חמודה
"כן לך תדע, אולי יצא לנו עוד סיפור אהבה" דני צחק. אלי ודאגי החליפו מבטים, מודים לאלוהים כל יום על שמקפליי החליטו לערוך אודישנים לחברה. אמג, איזה חמווווודים
"הפתעה!" קראו הארבעה יחד. איזה חמודים הם, הלוואי שלי היו עושים דבר כזה !
חמוווווודים . ^^ "אהה" דאגי מלמל והביט בכרטיס. "הוא נחמד? הצ'אד הזה?" הוא הרים את מבטו התכול אל אלי. חחחח קנאי
"היי היי אני נוהג!" טום ניסה להתגונן, לא ממש עזר לו. חחחחחחח כ"כ אופיינו לטום
"ציצים גדולים" אלי גלגלה את עיניה. "יופי!" דני קרא. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חרמן
"יופי, אז ברוכים הבאים לסופר רקורדס!" טום הכריז. אגרופים הונפו באוויר. חחח איזה חמודים
, האגרופים הונפו באוויר הרגו אותי, חח איך צחקתי בקטעים האלה D: . בקיצור, את כותבת מדהיייייים !!
וממש ממש ממש אהבתי את הפרקייייים
ודאגי ואלי כ"כ חמודים אמממג
מחכה לפרקים הבאים
, הוו וד"א מצטערת על החפירה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה ענקייייית! איזה כיף לשמוע! ../images/Emo24.gif

אני אוהבת חפירות אז אל תצטערי! חחח מבחינתי יכולת להמשיך

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo41.gifוואו!!!!!!!!!

פרקים מדהימים!!!!!! את כותבת מדהים!! בשבועיים האחרונים אני פשוט חיכיתי שתעלי אותם לפורום כי השארת אותי במתח! יש סיכוי שאת כותבת עונה שלישית? הפיק הזה ממש טוב בשביל שתפסיקי אותו בעונה השנייה...

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממממממממ עונה שלישית?

טוב, בעונה הקודמת אמרתי שאין סיכוי שאני אכתוב עונה שנייה, והנה אתן קוראות אותה עכשיו
אז אני לא אומרת שאין סיכוי שתהיה עונה שלישית, כי never say never.. אבל אני באמת לא חושבת שתהיה. אבל אם תרצו, אני עובדת עכשיו על שני פיקים חדשים וממש חמודים, ככה שלא תישארו בלי כלום
תודה על המחמאות! שמחה שהצלחתי להשאיר אותך במתח, זה מה שאני הכי אוהבת DD:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo41.gif

בטח שהצלחת להשאיר אותי במתח! אני ממש אוהבת את הפיק הזה!!
שני הפיקים האחרים גם קשורים למקפליי?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהעהא ../images/Emo99.gif

ידעעתתי ידעתתי שהם ילכו ללהקה של צ'אד XD חח דאגי הקנאי הזהה
"מה אם תחתימו עוד אומן בחברה? כמו שהחתמתם אותי? הוא יוכל להכניס עוד כסף שיאפשר לכם לעשות את האלבום לבד" חח איך חשבת על זה ?! לא הייתי חושבת על זה
יצירתית אחת
"הפתעה!" קראו הארבעה יחד כשהארי הסיר את כפות ידיו מעיניה של אלי. היא הביטה מולה ולא ראתה אף אחד מהבנים, רק זרי פרחים ענקיים, בכל הצבעים, ופוסטרים שלה המסתירים את פניהם. עהעהא איזה חמוודים
חח איזה מתנה מגנייבה D: גמאני הייתי רוצה מתנה כזאת
XD "בטח שנצליח, אנחנו סופר רקורדס!" דני קרא וחמישתם הרימו את אגרופיהם באוויר, כרגיל. חחחחחחחחחח XDD הם קורעים אותי כשהם עושים את הסופר רקורדס הזה, כשאני מדמיינת את זה, זה נראה כ"כ טיפששי XDD "מה זה הכרטיס הזה?" דאגי אחז בכרטיס שצ'אד נתן לאלי לפני כמה ימים כשביקש שתבוא לראות אותו מופיע. הנה, זה הקטע שידעתי שהלהקה שהם יחתימו תהיה הלהקה של צ'אד החתיך
XD אבל אני רואה אם זה גם בעיות משום מה ><" משהו עם ת'אד ואלי >< "הוא נחמד? הצ'אד הזה?" חחח XD איזה חמווד וקנאי
"מחר אנחנו עורכים את האודישנים, ומן הסתם אנחנו השופטים.. רצינו לדעת, אם בא לך להצטרף?" יאוו איזה חמוודים, דיי איזה כיף לה ]: גם חבר חתיך, גם בחברת להקה מדהימה
וגם זמרת מצליחה D: מה עוד צריך לבקש ? "אוהווווו" כולם נאנחו למשמע דבריו של טום. הבנים הביאו לו כאפות בגב. חחחח XD טום ילד הכאפות של מקפליי, חח הכי מתאים לו
"ציצים גדולים" אלי גלגלה את עיניה. "יופי!" דני קרא. דדננננננני
חחח חרמן קטן XD "בעלך?" צ'אד נראה מופתע, הוא בלע את רוקו. אין, ידעתי .. הוא נדלק עליה XD אוף הוא נשמע כ"כ חתיך
צ'אד ניגן בס כפי שהבטיח ושר בקול כל כך יפה, מחוספס ורך ביחד, מהפנט. *-*
העא כ"כ הייתי רוצה לשמוע אותו שר
אני מדמיינת מישהו ממש חתיך !! "יופי, אז ברוכים הבאים לסופר רקורדס!" טום הכריז. אגרופים הונפו באוויר. ממזזלל טוווווווווב DD: אני רואה בעיות רבות בהמשך עם צ'אד >< יש לי הרגשה שיקרה משהו בינו לבין אלי למרות שאני לר רוצה לחשוב שדגאי יפגע, או אלי תפגע בדאגי שזה נשמע מוזר >< חח סתם מחשבה
--------------------------------- אוף את כותבת כ"כ יפה ! פשוט אין לי מילים ! כיף לי לקרוא את הפיק שלך מאוווד !!! ארבעת הפרקים האלה כ"כ יפים ! את מפתיעה אותי כל פעם D: חח דיי חפרתי XD מחכה לפרקים הבאים בקוצר רוח !!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאעאע איזה תגובה יפה ../images/Emo9.gif

חחח את ממש גאון! זה היה דיי צפוי לא?
האמת, כששואלים אותי איך באים לי הרעיונות, אין לי תשובה.. זה בא לי תוך כדי שאני כותבת. אני לא אשכרה יושבת וחושבת מה יהיה בפיק חחח נראה לי זה הכל השפעה של הטלנובלות שראיתי כל ימי חיי
ברור שזה נראה טיפשי, כמעט כל דבר שמקפליי עושים הוא טיפשי XDD וצ'אד בהחלט אמור להיות חתיך
ממש שמחתי לשמוע, תודה ענקיייית

למעלה