כעבור שנים../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif
XDDDDDD כמה זמן לא קראתי
בושות!!!חח אני לא מאמינהXDDD
פרק25
חחחח,כ"כ מהר שחכתי מה קרה כברXDDD
"אין מספיק כסף בשביל לאפשר לנו לעשות זאת" הוא סיכם בצעראוחח,איך ביאסתXD כבר חיכיתי למשהו שהם יעשו בעצמם! אוו,אלי הפציצה!!תמיד ידעתי שהיא תביא תועלת ללהקהXD
מוחצים! מוחצים!" אלי צעקה בחיוך מתוך החיבוק חחחחח,ס'חמודים,כרפעליהם!@#$%^&*
מודים לאלוהים כל יום על שמקפליי החליטו לערוך אודישנים לחברהחחח,בזכות זו נוצר הזוג הכי יפה ומתוק שקיים! תכלס,אבל זה יכול לקחת מלא זמן,טוב לפחות זה שווה ת'ציפייה
פרק26
הם צילמו קליפ לסינגל החדש של אלי מתוך אלבומה הראשוןאיחולייDD:מזלטוב
סופסוף שומעים על אלי בתעשיית המוסיקהXD חחח,את לא מבינה כמה באלי לראות אותו
טוב,גם פה הוצאת את טום אישה,חבל על הבגדים
עלק
מזל טוב על הקליפ!" דאגי הזיז את זר הפרחים סחטיין דוגי! התגעגעתי לקטעים הרומנטיים בניהם,אני דורשת שתחזירי אתזה
מה זה הכרטיס הזה?" אווווו,פיינלי הגענו למשהו מותח.....XDD
פרק27
מגניב! הולכים להיות צחוקים" דני קרא.XDDDDDDDDDD "ועבודה" טום הזכירכן,המפקד
חחח
השאר שתו קורונה, XDDD את מפרסמת את הבירה, פירסום סמוי,טוב כך גם מקפליייDD: הרלי
מסכן הארי
חח,נשבעת לך,עוד בזמן שדאגי ראה את הכרטיס של צא'ד חשבתי על צ'אד ולהקתו בתור להקה שתהיה בחברה סופר רקודס...רואה איך ידעתי?!
פרק28
אווו,כ"כ אהבתי את ההגדרות שלך לצ'אד ולהקתוDDDD: מסכן,חשב אלי פנויה
חחחח,חמוד! תכירי לי אותוXDD תמיד רציתי אחד בסיסט
(דאג)
"יופי, אז ברוכים הבאים לסופר רקורדס!" טום הכריז. אגרופים הונפו באוויר יאיייי,מגניב!!! אחלה רעיוןDDD: הפעם קיצרתי,פחד שלא יהיה מקוםDD: ואני רוצה להשקיע בתגובות של הפרקים שלא קראתי עוד יש לי עוד 4
איזה כיףDDD:
דעה סופית
סופסוף המסיקה מקבלת מקום מרכזי,אלי והסינגל מקפליי והאודישנים,סחטיין עליהם!! מחכה לראות מה יהיה עם הלהקה של צא'ד... אחח,הפרקים כ"כ מתוקים,באמת מזכיר לי סדרות כמו שלקס אמרה... חחח,אני מכורה גם לגוסיפ וגם 90210
אני מאוד אוהבת אתזה,את כל הבעיות בזוגיות,מכירים מתאהבים נפדים הכל קורה כ"כ מהר שאת לא מספיקה למצמץXD
מאוד התגעגעתי!