AAY-עונה 2,פרק 29

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 29../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

הפעם רק שני פרקים
אני היחידה שיום שישי הגיע לה ממש מהר? שורות אחרונות: "נעים מאוד, אני טום" טום הושיט יד ולחץ את ידיהם של חברי הלהקה. אחר כך גם הארי, דאגי, דני ואלי הציגו את עצמם וכך גם חברי להקת "ג'אנק". "אנחנו מחפשים להקה צעירה להחתים בחברת התקליטים שלנו ואלי הציעה לראות אתכם" טום פתח בדבריו. צ'אד הביט באלי בחיוך מלא תודה. "קודם כל, אתם בכלל מעוניינים בחוזה הקלטות?" הארי שאל. "כן!" השיבו כל הלהקה פה אחד. "יופי, אז ברוכים הבאים לסופר רקורדס!" טום הכריז. אגרופים הונפו באוויר. פרק 29 צ'אד ושאר חברי להקתו היו מאושרים עד הגג. הם אהבו לנגן, לשיר, ליצור, להופיע בפני קהל ולהרגיש את החמימות הזאת שעוטפת אותם בכל פעם שמחיאות כפיים נשמעות. חלומם הגדול ביותר הוא להיות חתומים בחברת תקליטים, להוציא אלבומים, לצאת לסיבובי הופעות. בתעשייה הזאת צריך קשרים או ניסים כדי להגיע לכך, ובמקרה הזה, שניהם שיחקו לטובתם. מקפליי הזמינו את "ג'אנק" לסיבוב בירה על חשבונם, וחבורת הגברים הגדולה, אלי ביניהם, התיישבה סביב שולחנות רבים שחיברו יחד והרימו לחיים. החתמת הלהקה הייתה פיתרון טוב לשני הצדדים. מקפליי יוכלו להוציא את האלבום החמישי שלהם, כמעט שלוש שנים מאז רדיואקטיב המוצלח, בהפקה שלהם, עם הרעיונות שלהם, ואיך שהם רוצים. "ג'אנק" יזכו להוציא את האלבום הראשון שלהם, להגשים את חלומם. "אז ניפגש מחר לחתום על חוזה ולדון בפרטים?" טום לחץ את ידו של צ'אד וחייך אליו. "בטח! אנחנו נהיה שם בזמן!" צ'אד השיב בהתרגשות. "נהדר, אז ביי חבר'ה" טום נופף להם וכולם נפרדו מכולם. אלי והבנים התכוונו לצאת מהדלת כשצ'אד משך בידה של אלי אליו. "מה?" היא שאלה מעט מופתעת. "תודה רבה, בלעדיך כל זה לא היה קורה" הוא הודה לה, מעמקי לבו. "אין על מה" היא השיבה בחיוך מהסס. "את תהיי מחר נכון?" צ'אד שאל בתקווה. "אני לא יודעת" אלי מיהרה להגיד והשתחררה מאחיזתו, מצטרפת אל הבנים אל מחוץ למועדון. "את מלכה" דאגי פרש את זרועו סביב כתפייה של אלי ונשק לה בלחיה. היא חייכה אליו במתיקות. "אני יודעת" צחקה. הם נכנסו לרכב, אל המקומות הקבועים שלהם. טום נוהג, הארי לידו במושב הקדמי, ודני, דאגי ואלי דחוסים מאחורה. "הוא נחמד צ'אד הזה" דני פתח בשיחה כשהתחילו לנסוע בחזרה אל ביתם, בצד השני של לונדון. "כן נכון, מודה" דאגי חייך. אלי הביטה בו מופתעת. "מה?" הוא שאל בתמימות כשהבחין איך אלי מסתכלת עליו. "שפטתי בלי להכיר אותו, מסתבר שהוא ממש אחלה גבר" דאגי הסביר. "כן.." אלי מלמלה. "אני מסכים עם דאג, הם נראים חבר'ה טובים, אני שמח שאנחנו מחתימים אותם" הארי הצטרף לשיחה, ובזאת גם סיכם אותה. שאר הבנים הנהנו בהסכמה. אלי ישבה בשקט, כף ידה בזו של דאגי והיא מסתכלת מחוץ לחלון, על טיפות הגשם הקרות שנמצאות עליו. צ'אד לא ממש מצא חן בעיניה, העובדה שרצה להיות בקרבתה הלחיצה אותה, היא הזכירה לה נשכחות.. אלי מיד התעשתה. זה בטח רק הדמיון הפרוע שלה. צ'אד נחמד, כמו שאומרים הבנים. הכל בסדר, והיא שמחה בשבילם שמצאו את הלהקה שחיפשו ויוכלו להגשים את היעד הבא בקריירה שלהם. מה ששימח אותם, שימח גם אותה, במיוחד אם היה לה חלק נכבד בכך. ** למחרת ** "אני לא מאמין שזה קורה לנו" אמר ג'ייק, הגיטריסט הראשי. "כן, רק אתמול היינו להקה אלמונית שמנגנת במועדון מסריח" הסכים איתו אדם, המתופף. "והיום הולכים להחתים אותנו בחברת הקלטות!" סיכם קווין, הגיטריסט הנוסף בלהקה. "והכל הודות למי?" אמר צ'אד בחיוך מלא שיניים. "לך! צ'אד אתה מלך!" ג'ייק טפח על כתפו. "כן, ממש כישפת את אלי הזאת בקסמים שלך אה?" קרץ לו קווין. "מה אני יכול לעשות? אני לא שולט בסקס אפיל שלי" צחק צ'אד. "אבל תיזהר עם זה, היא נשואה לדאגי" הוסיף אדם, מהסס. "אני לא מאמין בנישואים, ואם אני רק ארצה מספיק, היא בשנייה תהיה שלי" צ'אד הניח יד על כתפו של אדם, מביט בעיניו הכחולות אל תוך עיניו של אדם, נראה בטוח בעצמו. הבנים ידעו שהוא צודק. צ'אד תמיד היה משיג כל בחורה שרצה, בעזרת ביטחון עצמי גבוה וקסם אישי. בשביל ג'ייק וקווין הוא היה כמו אל, המודל לחיקוי שלהם. אדם הסתייג ממנו כאשר התנהג כך, הוא שנא את צ'אד המתנשא. בדרך כלל היה חברו הטוב ביותר, זה שאוהב מוזיקה, כדורגל ולעשות חיים. אבל עכשיו למשל, כשהוא מתכנן על אישה נשואה, ועוד לזה שעומד להגשים את החלום שלהם, הוא רצה פשוט להחטיף לו אגרוף, כזה שיעורר אותו מהפנטזיה שהוא יכול הכל. אבל לא עשה כלום, כמו תמיד. ... "היי חבר'ה, מה קורה?" דני נעמד ובירך את הבנים לשלום כשנכנסו אל החדר בו ישבו מקפליי. דני, טום והארי על הספה, דאגי על הכורסה, משחקים באקס בוקס כמו תמיד. "מעולה" השיב לו צ'אד בחיוך רחב ולחץ את ידו בחוזקה. טום ניגש אל החבורה ובירך את כולם לשלום. הוא ודני סיכמו ביניהם שלפני שיחתמו על חוזה כדאי שידברו קודם, שיסבירו להם מה בדיוק הולך להיות, שהם הולכים לערוך כמה שינויים. "לאיזה שינויים אתה מתכוון בדיוק?" צ'אד התיישר בכיסאו שבחדר הישיבות של מקפליי. טום ודני לקחו לשם את הלהקה, לדון איתם בפרטים. הארי ודאגי נשארו לשחק, בכל מקרה דאגי אף פעם לא מדבר בישיבות כאלה, והארי נשאר לארח לו חברה. "שמע, בתור להקה צעירה ובוא נגיד, חסרת ניסיון, יש כמה דברים אצלכם שאתם חייבים להתאים לתעשייה על מנת שתצליחו" דני החל להסביר. "אתם מנגנים מעולה, המוזיקה טובה, אבל המילים.. צריכים לעבוד עליהן" טום הוסיף. חברי הלהקה החליפו ביניהם מבטים, בעיקר הסתכלו על צ'אד ואדם, אלה שכתבו את השירים. "בסדר, בטח, אין שום בעיה" צ'אד הסכים מיד. לאדם לא הייתה ברירה אלא להצטרף להסכמתו, כמו תמיד. "אנחנו לא רוצים לפגוע באומנות שלכם, ממש לא, גם אנחנו שנאנו כששינו לנו שירים, אבל היום אנחנו מבינים שאת רוב הדברים האנשים שמעלינו עשו בחוכמה" דני הרגיש צורך להדגיש את הנקודה, הוא הזדהה איתם. "כן עובדה, תראו את הלהקה שאנחנו היום" טום אמר בגאווה. "לא היינו מגיעים לחברה משל עצמנו אם לא היו אנשים מעצבנים אבל מבינים שהיו משנים לנו את המילים". "אתם צודקים" ג'ייק הנהן. "אנחנו נעשה מה שתגידו לנו, אתם המנוסים כאן". "כן, אנחנו מוכנים לשינויים וסומכים עליכם שתדעו לעשות אותם בטוב טעם" אדם הוסיף. "כאלה שיגרמו לנו להיות מוצלחים ומפורסמים" צ'אד חייך חיוך רחב ומלא שיניים לבנות, כמו איזה כוכב קולנוע. "מעולה" טום חייך בחזרה, חושף את גומתו היחידה. "אז בואו נחתום על חוזים אנשים!" דני פיזר לפניהם ניירות מהודקים ועטים. הלהקה לא היססה לרגע וחתמה בכל המקומות המסומנים. פרק 30 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 30../images/Emo63.gif

פרק 30 "נוו מה בסוף?" אלי שאלה את דאגי בציפייה כששב הביתה לקראת הערב. "החתמנו אותם!" הוא קרא בהתרגשות ושניהם החלו לקפוץ מחובקים ברחבי הסלון. "מזל טוב" אלי נישקה אותו. "תודה" הוא חייך. "אני רק מקווה שזה לא ייקח יותר מדי זמן עד שהם יתחילו להכניס לנו כסף" דאגי צחק. "אל תדאג יהיה בסדר" אלי הניחה יד על כתפו. "בינתיים תעבדו על המוזיקה שלכם". "הו בדיוק על זה רציתי לדבר איתך!" דאגי נזכר לפתע והחל להתלהב. "על מה?" אלי צחקה למראהו כמו ילד קטן ונרגש. "כתבתי עוד שיר, מוזר נוסח טרנסילבניה" דאגי החל לספר. "או או" אלי גלגלה את עיניה בחיוך. "חכי זה לא נגמר!" דאגי קרא. "בקיצור, יש לי רעיון ממש טוב לעשות לטרנסילבניה מעין קליפ המשך, זה יהיה מוזר ומגניב!" דאגי סיים והחל לקפוץ בהתלהבות. "אני יכולה לנחש מה הבנים אמרו לך על זה" אלי לא יכלה לעצור את צחוקה. "טוב.. הם אמרו שלא.." דאגי חייך בביישנות "אבל אני אשכנע אותם!" הוא הכריז. "אני בטוחה" אלי צחקה ונשקה לו בלחיו, אחר עלתה במדרגות אל חדרם. דאגי אחריה. "האכלת את החיות?" הוא שאל ופשט את חולצתו מעליו. "בטח" היא השיבה, מחפשת משהו בין הניירות הרבים שהיו פזורים על מיטתם. "מה את מחפשת?" דאגי התקרב אליה בסקרנות, חולצת הטי שירט שלו בידו. אלי לא השיבה, היא המשיכה לחפש עד שמצאה מה שרצתה. היא החזיקה בדף נייר צבעוני וחייכה. אחר היא הסתובבה אל דאגי. "סתם.. כרזה לסיבוב ההופעות שלי, לא משהו רציני" היא הראתה לדאגי את הנייר ועליו תמונתה של אלי עם רשימת הערים האנגליות בהן תבקר. "אהה" דאגי הנהן בחולמנות, לא מבין עדיין למה אלי מתכוונת. הוא הסתכל על הכרזה שמולו, ואז זה שקע. "מה?!" הוא צעק. "סיבוב הופעות?! אל אני לא מאמין!" דאגי קרא והניף את אלי בזרועותיו, מסובב אותה באוויר. "תאמין, כי עוד שבועיים אנחנו נוסעים!" היא השיבה בחיוך רחב. "אנחנו?" דאגי שאל בעיניים גדולות. "אתם באים איתי דביל! נראה לך שאני אסע בלי בעלי והחברים הכי טובים שלי שהם במקרה אלה שאני חתומה אצלם?" אלי צחקה ונשקה לדאגי. "וואי למה אני לא יודע על זה??" דאגי המשיך להתלהב. "גם לי זה בא בהפתעה. ריצ'ארד בא לכאן כשלא היית והראה לי את הכרזה. התחלתי לצרוח כמו מטורפת" אלי סיפרה. "אחרי שנרגעתי הוא הסביר שעוד חודש אני יוצאת למסע הופעות בכל אנגליה והמכירה נפתחת היום!" היא סיימה בהתרגשות וקפצה בחיבוק לזרועותיו של דאגי. "מזל טוב! איזה יופי!" דאגי חיבק אותה בחזרה, נדבק בהתלהבות גם הוא. "תודה" היא נשקה לו ארוכות וחייכה. "אז איך היה היום?" שינתה נושא. "היה טוב, הם ממש אחלה והסכימו לכל מה שאמרנו" דאגי אמר וקם אל הארון. הוא הוציא חולצת הארלי בצבע תכלת ולבש עליו. "שכחתי להגיד לך" הוא דחס את ראשו הבלונדיני בפתח החולצה. "מה?" אלי שאלה בעודה בוהה בכרזה, עדיין לא ממש מאמינה. "אנחנו יוצאים עם צ'אד וכל אלה למסעדה בערב, לחגוג, את באה נכון?" דאגי שאל והתיישב לידה. "אהה.." אלי הרהרה לרגע. היא לא רצתה לפגוש את צ'אד, לא ממש חיבבה אותו. "מה יש?" דאגי הבחין שהיא לא כל כך בעניין. "אני פשוט לא כל כך מחבבת את צ'אד" אלי הודתה. "לא תצטרכי לדבר איתו בכלל, נשב רחוק ממנו, אני מבטיח" דאגי עשה לה את הפרצוף הכי מתוק שלו, זה שהמס את אלי כל פעם מחדש. "בסדר" היא גלגלה את עיניה, לא יכולה לעמוד בפני מבטו. "יופי!" דאגי נשק לה. ... בערב הגיעו למסעדתו של ריצ'ארד להקת "ג'אנק", מקפליי, אלי, קייט וג'יו. ריצ'ארד הכניס אותם לאגף האח"מים, חדר סגור ושקט ובו שולחן ארוך במיוחד. הבנים רצו להרים לחיים לכבוד ההתחלה החדשה עם הלהקה החדשה, וגם לאפשר למנהל שלהם להכיר אותם, להגיד את דעתו. ריצ'ארד התיישב בראש השולחן, "ג'אנק" מצד אחד של השולחן, ומקפליי בצד השני. אלי ודאגי התיישבו בקצה המרוחק מצ'אד, כפי שדאגי הבטיח. "הכל בסדר אל?" דאגי לחש לה באוזנה. היא הנהנה בחיוך ודאגי נראה מרוצה, הוא חזר לשיחתו עם הארי, בה סיפר לו על הקליפ המוזר שהוא מתכנן. "דאג" הארי הניח יד על כתפו של דאגי. "זה הרעיון הכי דבילי ששמעתי בחיי! והיו לך הרבה כאלה" הוא התאפק שלא לפרוץ בצחוק. "גם כן אתה" דאגי שילב את זרועותיו והזעיף פניו. ... "היא נראית טוב לא?" צ'אד פנה לאדם שישב לידו בעודו מביט באלי. "כדאי שתדבר חלש, אתה לא רוצה להרוס את החוזה שלנו באותו יום שהוא נחתם לא?" אדם נראה מודאג. "אל תדאג, הכל בסדר" צ'אד השיב, רגוע משהו. "מתערב שאין לך אומץ להתחיל איתה היום" קווין קרץ לו. אם היה דבר שדרבן את צ'אד, שגרם לו לרצות להסתכן, היה התערבויות. "על כמה?" צ'אד לחץ את ידו של קווין וחייך בערמומיות. "אני הולכת לשנייה לשירותים" אלי אמרה לדאגי וקמה ממקומה. מצידו השני של השולחן צ'אד הבחין באלי מתרחקת. "זאת ההזדמנות שלי, כדאי שתכין את העשרים פאונד האלה" צ'אד זרק את המפית שלו על השולחן וקם אחרי אלי. דאגי לא הבחין במתרחש, הוא היה יותר מדי שקוע בניסיונותיו לשכנע את הארי לגבי הקליפ שלו. אלי הגיעה לשירותים ונעמדה מול המראה, סידרה מעט את השיער, ואז הורידה את מבטה אל שמלתה, מיישרת אותה. כשהרימה את מבטה בחזרה אל המראה ראתה שמישהו עומד מאחוריה, מישהו שבהחלט לא רצתה לראות. "מה אתה רוצה?" אלי הסתובבה בחדות. "למה את מסתדרת? את נראית נהדר" צ'אד חייך אליה את חיוכו המקסים. "אממ תודה" אלי מלמלה וניסתה לעקוף את צ'אד ולצאת משם. היא לא הרגישה נוח בקרבתו. "חכי רגע" הוא הסתובב ואחז בזרועה, כמו שעשה אז, במועדון. אלי הרגישה את הדם עולה לראשה, הוא הרגיז אותה. "מה?" שאלה בקוצר רוח. צ'אד המשיך לחייך בשרמנטיות, הוא התקרב אליה עוד צעד, מקרב את ידו אל פניה.. -------------------------------------- אני חושבת שכדאי לעצור כאן
וואי אני לא מאמינה שעברו כבר 30 פרקים! אבל שמתן לב ששני הפרקים האלה יצאו ארוכים מבדר"כ? Oם אניוואי, תהנו, עד יום שלישי

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifפרק 30 ואו,הזמן עובר מהר שנהנים../images/Emo70.gif

את מפתיעה אותי כל פעם מחדש
O: "אני לא מאמין בנישואים, ואם אני רק ארצה מספיק, היא בשנייה תהיה שלי" צ'אד הניח יד על כתפו של אדם הוא נשמע סנוב , אבל עם זה מאד כובש
"כתבתי עוד שיר, מוזר נוסח טרנסילבניה" דאגי החל לספר. "או או" אלי גלגלה את עיניה בחיוך. "חכי זה לא נגמר!" דאגי קרא. "בקיצור, יש לי רעיון ממש טוב לעשות לטרנסילבניה מעין קליפ המשך, זה יהיה מוזר ומגניב!" דאגי סיים והחל לקפוץ בהתלהבות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח , איזה מתוווק יאו
אני לא יודעת מה איתם אבל אני הייתי מקבלת את השיר לא משנה מה כתוב בו *גבות* חחחחחח :S "מה?!" הוא צעק. "סיבוב הופעות?! אל אני לא מאמין!" דאגי קרא והניף את אלי בזרועותיו, מסובב אותה באוויר. "תאמין, כי עוד שבועיים אנחנו נוסעים!" היא השיבה בחיוך רחב. יאוווו אלי ממש מצליחה כמו שזה נשמע
חח חמודה :) "לא תצטרכי לדבר איתו בכלל, נשב רחוק ממנו, אני מבטיח" דאגי עשה לה את הפרצוף הכי מתוק שלו, זה שהמס את אלי כל פעם מחדש. "בסדר" היא גלגלה את עיניה, לא יכולה לעמוד בפני מבטו. "יופי!" דאגי נשק לה.
זה מה שיש לי להגיד
"היא נראית טוב לא?" צ'אד פנה לאדם שישב לידו בעודו מביט באלי. הוא נשמע לי סנוב -_- "חכי רגע" הוא הסתובב ואחז בזרועה, כמו שעשה אז, במועדון. אלי הרגישה את הדם עולה לראשה, הוא הרגיז אותה. "מה?" שאלה בקוצר רוח. צ'אד המשיך לחייך בשרמנטיות, הוא התקרב אליה עוד צעד, מקרב את ידו אל פניה..
מסכנה
שדאגי ירוץ לשמה כל עוד נפשו בו
-------- שייירה
ממש אהבתייי את הפרקים האלה !! מאד אפילו , ! התחיל האקשן
מחכה לפרקים הבאים !!1 333 >

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמה?! למה לעצור לעזעזל?!../images/Emo69.gif

את יודעת , יכולת להמשיך
צ'אד המניאק . אני כ"כ מבינה את אלי בזה שהיא לא סובלת אותו
והם ממש סתומים שהם לא מקשיבים לדאגי , כי עובדה שטרנסילבניה היה מקום 1
אואה. דאגי נשמע יותר סקסי מהמציאות בפיק שלך ( וזה בלתי אפשר כן ? )
ואיזה כיף שעשית פרקים ארוכים *-* יצא לך ממש יפה
ממש ממש אהבתי
באיזה יום את מפרסמת את הפריקים הבאים ?
שני ?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבשביל המתח ../images/Emo3.gif

חחח צודקת, טרנסילבניה זה שיר מושלם
ולא פלא שהוא היה מקום 1! אבל קשה להקשיב לדאגי עם הרעיונות המוזרים האלה שלו, הוא כזה פריק XDDD שלישי! אני בשוק שאת לא יודעת
חחח סתם, ימי שלישי ושבת :) תודה רבה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifדאגי לא פריק ../images/Emo69.gif

ואני לאדעת כי את מיליון שנה (+-) לא שמת את הפיק

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבטח שכן!

עם כמה שאני מאוהבת בדאגי.. הפירוש של פריק זה מוזר, ודאגי מאוד מוזר!
צודקת, אבל זה לא היה באשמתי כי האינטרנט הדפוק לא עבד

../images/Emo84.gifצ'אד ../images/Emo46.gif

ארגג אני שונאת בנים כאלה !!!! למה להיות רע ?! כלב
קיצור, איזה חמווווודה אלי :) , איך היא מתרחקת ממנו וזהD: , והיא יוצאת לסיבוב הופעות סו]סוף, אחח הם כאלה חמודים בתור בעל ואישה
חחחחחחחח אוי אני הייתי רוצה לראות קליפ המשך לטרנסילבניה , ענננננק XDDD . קיצור, מחכה לפרקים הבאים, לרואת מה יקרה
!| הלוואי שדאגי יבוא להציל אותה
LOL את כותבת מדהיםםם ! ,השארת אותי במתח X:

../images/Emo175.gifאעאהעאהעא...

"כתבתי עוד שיר, מוזר נוסח טרנסילבניה" דאגי החל לספר. "או או" אלי גלגלה את עיניה בחיוך. "חכי זה לא נגמר!" דאגי קרא. "בקיצור, יש לי רעיון ממש טוב לעשות לטרנסילבניה מעין קליפ המשך, זה יהיה מוזר ומגניב!" דאגי סיים והחל לקפוץ בהתלהבות. חחחחחח אני מתארת לעצמי איך זה יראה :D "לא תצטרכי לדבר איתו בכלל, נשב רחוק ממנו, אני מבטיח" דאגי עשה לה את הפרצוף הכי מתוק שלו, זה שהמס את אלי כל פעם מחדש. "בסדר" היא גלגלה את עיניה, לא יכולה לעמוד בפני מבטו. "יופי!" דאגי נשק לה איזה חמודייי
הלוואי עליי :) "חכי רגע" הוא הסתובב ואחז בזרועה, כמו שעשה אז, במועדון. אלי הרגישה את הדם עולה לראשה, הוא הרגיז אותה. "מה?" שאלה בקוצר רוח. צ'אד המשיך לחייך בשרמנטיות, הוא התקרב אליה עוד צעד, מקרב את ידו אל פניה.. ואיי מסכנה אליי.. אני הייתי נותנת לו מכה בביצים.. חוצפן! אני מריחה צרות בדרך.. ----------------------------------------------------------------------- את כותבת מהממם כרגיל... ממש אהבתי את הפרקים האלה למרות שהמתח הורג אותי!! ואוו אנחנו כבר בפרק 30 איך הזמן טס כשנהנים
מחכה לפרקים הבאים :)

בלון|אווו מתחח!! ../images/Emo6.gif

חח אהבתי!
איזה ז-ב-ל הצ'אד החרא הזה!! אני שונאת אותו!למרות שהוא נשמע ממש חתיך..>< קיצר אהבתי ביותר את הפרקים ואני ממש מחקה להמשך..:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo10.gif אוף צ'אד הזה ..

התדמית שלו נהרסה לגמרי מבחינתי ><" בחור שהוא חתיך מאוד אבל יש לו אופי חרא מבחינתי מחוק ><" חח עזבי
אלי והבנים התכוונו לצאת מהדלת כשצ'אד משך בידה של אלי אליו. וואי זה נשמע רע >< כאילו הוא משך אותה או משהו ]: מהקטע הזה ידעתי שהוא מניאק כזה
"כן, רק אתמול היינו להקה אלמונית שמנגנת במועדון מסריח" חחחחח XD השורה הזאת נקרעתי
לא יודעת למה .. "מועדון מסריח" עזבי
"אני לא מאמין בנישואים, ואם אני רק ארצה מספיק, היא בשנייה תהיה שלי" וואי רציתי להרביץ לו כשהוא אמר את זה >< איזה שחצן
אדם הסתייג ממנו כאשר התנהג כך, הוא שנא את צ'אד המתנשא. אוף הוא נשמע ממש מבואס, תכלס, אין לו מה לעשות >< זה ממש מבאס ]: אבל הוא צודק D: "כן עובדה, תראו את הלהקה שאנחנו היום" טום אמר בגאווה. עהעהאהע להקה שאני מתה עלייהם
חח ס'יחמוווד
"כתבתי עוד שיר, מוזר נוסח טרנסילבניה" דאגי החל לספר. חחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD אני אוהבת את השיר המוזר הזה D: גם דאגי מוזר XD חח אני מקווה שהוא באמת יכתוב עוד איזה שיר מוזר לאלבום הבא
הוא שאל ופשט את חולצתו מעליו. עהעהאע
סקסססיי D: "סתם.. כרזה לסיבוב ההופעות שלי, לא משהו רציני" ייהההוווו D: מזללל טוווב D: חח איזה חמודה היא
"זה הרעיון הכי דבילי ששמעתי בחיי! והיו לך הרבה כאלה" חחחחחחחחחחחחחחח XD יאאו התפוצצתי מצחוק פה XD הוא קרע אותי
דמיינתי את זה כ"כ מצחיק
"חכי רגע" הוא הסתובב ואחז בזרועה, אוף, איזה מניאק ]: בהתחלה הוא היה ממש חמווד
צ'אד המשיך לחייך בשרמנטיות, הוא התקרב אליה עוד צעד, מקרב את ידו אל פניה.. עהעהא הלוואי שדאגי יכנס !!!!!! שיתן לו בוקס כמו שנתן לניק XDD אוף הוא נהיה ממש מניאק ]: --------------------------------- עהעהאאה פרקים ממש ממש יפפים !! כבר אמרתי לך שאני מתה על הכתיבה שלך ? DD: וגם לי הגיע מהר
אבל יותר טוב .. לא הייתי צריכה לחכות הרבה זמן
אני מחחחכה לפרקים הבאים מאודמאוד !!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifצודקת..

אם יש מישהו חתיך אבל עם חרא אופי, אז לא להיות איתו! זה לא שווה את זה
חחחח השיר מוזר, דאגי מוזר XDD אבל גם אני מקווה שהוא יכתוב עוד שיר כזה לאלבום הבא
איזה מאגניב זה יהיה אם הוא באמת יכתוב כזה שיר!@#$%^&*! יפה שאת זוכרת קטעים מהעונה הקודמת, אהבתי DD: פשוט חכי עוד יומיים לראות מה יקרה
תודה תודה תודה רבה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה עדיין לא ארוך מספיק חחח

עוד חודש וחצי זה נגמר
כבר חישבתי חחח מה? לא ראיתי את צ'אד כרודף שמלות מניאקי שכזה, הייתי בטוחה שנוכחו תיצור בעיות אבל לא באופן הזה. ושוב סופר דאג לעזרה?
חחח ולמה האדם הזה לא מגיב לכלום? הגיע הזמן שהוא יעמוד על שלו לפני שיהיה מאוחר מדי. נקווה שהכל יסתדר
ועכשיו לחכות עד יום שלישי? אוף.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifפשששש יפה ../images/Emo6.gif

אומייגאד עוד חודש וחצי!
אבל אני כבר מבשלת לכן עוד שני פיקים ממש יפים, תסמכי עלי :) זאת ההנאה שלי, להפתיע אתכן, לכתוב דברים שלא תצפו להם
סופר דאג? האמ פשוט חכי ליום שלישי.. בקשר לאדם.. אני רק אגיד שלא טוב לשמור דברים בבטן. בסופו של דבר הכל מתפוצץ ויוצא החוצה
אכן, עד יום שלישי, תודה ענקית

../images/Emo2.gif

OMG
מושלם!!!! באלי עוד!!! אני בעד שכל יום תשימי פרק
סתםם... ממש אבל ממשאהבתי... מחכה להמשך

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

פרק29
מקפליי הזמינו את "ג'אנק" לסיבוב בירה על חשבונם חח,תני לי לנחש?קורונה?האומנםXDDD XDכפרעלייך
כשצ'אד משך בידה של אלי אליו. כמו בסרטיםXDD פה ממש יכולתי לדמיין,אלי המדהימה וצ'אד המושלם אחריה תופס לה ביד ומודה בפנים סמוקותDD: ודני, דאגי ואלי דחוסים מאחורה. XDDDDDD מזאת המכונית הזאת?!
הםם סרינים טום והקמצנות שלוXDDD חח כאילו שהוא קנה אתזה בשבילם? לאחרים אין אוטו תגידי? הסכים איתו אדם, המתופף.אוו,נשמע חתיךXDDD חח,תני תיאור של כולם,זה יהיה טובD: או שלא,אולי זה יגרום לי לנטוש את דאגXDD "אני לא מאמין בנישואים, ואם אני רק ארצה מספיק, היא בשנייה תהיה שלי בואנה,הייתה לי תחושה בהוא רוצה אותהXD הוא מלוכלכך,אווו,מזכיר לי מישהו *האמהאמניק* צ'אד חייך חיוך רחב ומלא שיניים לבנות, כמו איזה כוכב קולנועטוב,מסתבר שהוא שוויצר לא קטןXD טום חייך בחזרה, חושף את גומתו היחידה. DDDDDD: כפרעליו,בדיוק ניזכרתי היום בגומה^^
פרק30
(סחטיין,פרק 30!!!!!!!
) כתבתי עוד שיר, מוזר נוסח טרנסילבניה" דאגי החל לספר XDDDDD יאלה,אין כמוהו
מתוק אמיתי
אתם באים איתי דביל!XDDDDDDD וואי,איזו התקדמות,סיבוב הופעות
סחטיייין!!!!!@#$%^& הוא הוציא חולצת הארלי בצבע תכלת חחח,רואה?עושה פרסום סמוי להרלי,הם משלמים לך הא?XDDD תכלת
הצבע האוהב עליי ועוד על דאגי,בכללXDD איך אפשר לעמוד בפני הפרצוף של דאג ולהגיד לא?
"זה הרעיון הכי דבילי ששמעתי בחיי! והיו לך הרבה כאלה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מסכן
כדאי שתכין את העשרים פאונד האלה" טובבב,אז אני לא מתה על האופי החרא שלו מקרב את ידו אל פניה מזה??!! שלא יפגע בה או משהו? אויי,אני כבר רואה מה יקרה,אלי תגיד לדאגי,דאגי לאחרים והם אולי יפטרו אותם
חחח סתם הזיה ...
דעה סופית
אכן הפרקים יצאו ארוכיםDD: ככה אני אוהבת!!
זכיתי להכיר ת'אופי של צ'אד ות'אמת לא אהבתיXD אדם נראה מתוק ביישן כזה,יאלה שירגיע את הצ'אד הזה....
גו אדם גו אדם גו אדם...D: חחח,כ"כ כיף לקרוא על השטויות של דאג,התגעגעתי לזה
הוא אפעם לא משתנה
ואני בשוק שזה נגמר עוד חודש וחצי?דווקא בחופש יהיה לי זמן לקרוא מתי שבאלי

למעלה