AAY-עונה 2,פרק 31

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 31../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

וואו עבר לאט הפעם !! שורות אחרונות: "מה אתה רוצה?" אלי הסתובבה בחדות. "למה את מסתדרת? את נראית נהדר" צ'אד חייך אליה את חיוכו המקסים. "אממ תודה" אלי מלמלה וניסתה לעקוף את צ'אד ולצאת משם. היא לא הרגישה נוח בקרבתו. "חכי רגע" הוא הסתובב ואחז בזרועה, כמו שעשה אז, במועדון. אלי הרגישה את הדם עולה לראשה, הוא הרגיז אותה. "מה?" שאלה בקוצר רוח. צ'אד המשיך לחייך בשרמנטיות, הוא התקרב אליה עוד צעד, מקרב את ידו אל פניה.. פרק 31 "מה אתה חושב שאתה עושה?!" אלי הדפה את ידו של צ'אד מעליה לפני שהספיקה לגעת בה. צ'אד הבין שלא היה צריך להיות כל כך בוטה ומיד פנה להתגונן. "מה את צועקת? היה לך ריס על הלחי" צ'אד שיחק את עצמו מופתע. הוא העביר את כף ידו בזריזות על לחיה של אלי. "זהו, העפתי אותו" הוא אמר. "הו.." אלי האדימה. היא הרגישה כל כך טיפשית, ישר קפצה למסקנות חפוזות. "אני מצטערת, חשבתי ש.." היא החלה להגיד. "שאני מתחיל איתך?" צ'אד השלים את משפטה. "תירגעי, אני לא מתעסק עם נשים נשואות" אמר ויצא מהשירותים. אלי נשארה שם מעט המומה, מובכת. כנראה שפטה אותו לא נכון, או שמאז ניק היא פשוט נהייתה פרנואידית. כך או כך שמחה שצ'אד התברר כאדם שונה ממי שחשבה שהוא והיא חייכה לעצמה בהקלה. רק אז יכלה לחזור לשולחן, נינוחה יותר. "הו אלי, אני צריך לדבר איתך על משהו, את יכולה לבוא רגע?" ריצ'ארד קם מכיסאו בשנייה שראה את אלי חוזרת. "כן בטח" היא השיבה בבלבול ושניהם הלכו הצידה. "מה יש ריץ'?" אלי שאלה. "בקשר לסיבוב הופעות" ריצ'ארד פתח. "מה קרה? אל תלחיץ אותי" היא נבהלה. סיבוב ההופעות הזה כל כך חשוב לה, אסור שיקרה משהו שיבטל אותו. "שום דבר, תירגעי, הכל בסדר" ריצ'ארד חייך, מרגיע אותה. אלי נשמה לרווחה. "זה רק ש.. אין לך מופע חימום" הוא אמר. "נכון.. אתה צודק" אלי קלטה לפתע. "אז חשבתי.." ריצ'ארד החל לומר אך סיים את משפטו על ידי מבט בשולחן. אלי הביטה לשם גם היא. שתי להקות ישבו סביב השולחן הזה, והוא בטח לא מתכוון שמקפליי יהיו להקת החימום שלה. "ג'אנק?" אלי שאלה מעט בהיסוס. "מה את אומרת? הם יהיו נפלאים!" ריצ'ארד קרא בהתלהבות. אלי הביטה בהם עוד רגע קצר. "למה לא?" חשבה לעצמה. "כן, זה יהיה טוב, ככה יכירו אותם ויהיה יותר קל לקדם אותם" אלי השיבה בחיוך. "הו נהדר! קיוויתי שתגידי כן! החלטה נבונה אל" ריצ'ארד התרגש וחיבק את אלי. "תודה" היא צחקה ושניהם חזרו לשולחן. "האמ האמ" ריצ'ארד כחכח בגרונו כדי למשוך תשומת לב. כל המבטים הופנו אליו. "לאלי יש הודעה חשובה" אמר ריצ'ארד והביט באלי. כל הראשים סובבו מיד אליה. "עכשיו?" היא שאלה את ריצ'ארד. הוא הנהן, מעודד אותה לדבר. "טוב, אני וריצ'ארד דיברנו, ורצינו להודיע לכם.." היא הסתכלה על להקת "ג'אנק", "שאתם מוזמנים להיות להקת החימום בסיבוב הופעות שלי בעוד שבועיים!" קראה בחיוך. צעקות וקריאות שמחה יצאו מפיותיהם של חברי הלהקה. הם לא יכלו להיות מאושרים יותר. היום הוחתמו בחברת תקליטים, בעוד חודש סיבוב הופעות, החלום שלהם הופך למציאות! ** למחרת ** "אתה מוכן?" קייט ירדה במדרגות וראתה את דני יושב ליד שולחן האוכל בטרנינג וחולצת טי שירט לבנה, מחסל קערית קורנפלקס, מהסוג הצבעוני- האהוב עליו. "ממ?" דני סובב את מבטו אל קייט ומלמל בפה מלא. "תסיים כבר" קייט צחקה ונשקה לו בלחיו. "רצית להסיע אותי לפסיכולוג ההוא שכחת?" דני בלע את כמות הקורנפלקס הגדולה שתחב לפיו. "אה נכון, אני כבר בא" הוא שם את הקערה על השיש ורץ למעלה להתלבש. זה אמור להיות המפגש השני של קייט אצל הפסיכולוג. בפעם הראשונה דני ממש גרר אותה לשם. היא הרגישה כל כך מטופשת, מובכת.. משוגעת יותר נכון. אבל היא הבינה שהיא חייבת את זה, הוא יעזור לה להחלים ולא לחזור לבולימיה שוב. היא נכנסה אל חדרו של הפסיכולוג. הוא הציג את עצמו וקייט חייכה בביישנות. היא התיישבה על כורסה נוחה מולו והחלה לספר לו הכל. מההתחלה, בלי להשמיט שום פרט. "זה דווקא נחמד" היא זוכרת שחשבה לעצמה. נחמד שיש מישהו שיושב מולה ופשוט מקשיב, מהנהן בראשו להסכמה אך מלבד זאת לא מוציא מילה מפיו, נותן לה את הבמה, לפרוק את רגשותיה, את תסכוליה. זה באמת עזר, ויותר לא הרגישה מטופשת, מובכת או משוגעת ללכת אליו. דני לא היה צריך לגרור אותה, היא הפעם גוררת אותו. וזה היה נחמד. "אני מוכן" דני ירד בחיוך, מפזר בחלל ריח בושם נעים שקייט אהבה כל כך. היא השיבה חיוך ושניהם יצאו מהבית ונכנסו למכונית. "אז את כבר לא מפחדת ללכת לשם אני מבין?" דני שאל כשהחלו לנסוע. "לא, ממש לא" קייט חייכה. "אני גאה בך" דני הוריד יד אחת מההגה והניח אותה על יריכה של קייט. הוא סובב אליה את מבטו לשנייה קצרה, לא רוצה להסירו לגמרי מהכביש. בשנייה הזאת קייט יכלה לראות בעיניו את העידוד, את האהבה, את התמיכה. היא התקרבה אליו ונשקה לו בלחיו, ללא מילה, מודה לו על שהוא לצדה אפילו ברגעים הקשים. דני חייך, זה נראה לו מובן מאליו לעזור לזאת שהוא אוהב, הוא לא היה צריך לחשוב על כך פעמיים. דני הוריד את קייט בפתח הקליניקה. הפעם היא לא ביקשה שיחכה לה בחוץ עד שתסיים. קייט נכנסה פנימה ובירכה לשלום את הפסיכולוג הנחמד. הוא השיב חיוך לבבי. "אז בפעם הקודמת שמעתי איך הגעת לבולימיה. זה קשור לחברותיך, לחבר שלך, לסביבה. לחץ חברתי. אני רוצה לשמוע הפעם, מדוע את מרגישה שאת חייבת להיות כפופה ללחץ החברתי הזה? מה גורם לך לרצות להיות כמו כולם?" הוא שאל ושילב רגל אחת על השנייה, מחכה לתשובתה של קייט בציפייה, אך עדיין נראה נינוח, מאפשר לה לקחת את כל הזמן שבעולם כדי להגיע לתשובה. קייט שקעה במחשבות, נברה במוחה ובזיכרונותיה, מנסה להבין, למה בעצם? לפתע זה הכה בה. פרק 32 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 32../images/Emo63.gif

פרק 32 "אני מניחה שזה התחיל מהמשפחה" קייט פתחה בדבריה. "מה במשפחה?" הפסיכולוג עודד אותה להמשיך. "אחי הגדול. תמיד קיבלתי את התחושה שהוא יותר מוצלח ממני, שהוא אהוב יותר. משפחתי נמצאת באמריקה, גם אני הייתי אמורה להיות שם. אבל בחרתי לחזור, להיות עם האדם שאני אוהבת, עם החברים שלי, במקום שאליו אני מרגישה שייכת.. אבל הוא מצא עבודה נהדרת, שמרוויחים בה דיי הרבה, ונשאר שם, לעזור להורים. אפילו אם פה הוא מרגיש שייך יותר, הוא בכל זאת יהיה הבן הנפלא שיעזור לכולם ויקבל משרות נחשקות" קייט סיפרה. היא הרגישה צביטה בלב, כאב לה לחשוב על כך. אך מעולם בעצם לא חשבה על הדברים בצורה הזאת. בחירתה לחזור לאנגליה נראתה לה טבעית, וגם בחירתו של אחיה צ'ייס להישאר ולעזור הייתה נראית לה כמובן מאליו. הוא תמיד היא עושה מה שטוב בשביל הסביבה, והיא מה שטוב בשבילה. "לכן במחלה ניסית להפוך את היוצרות" אמר הפסיכולוג, ממש קורא את מחשבותיה של קייט. "הרגשת שהסביבה תאהב אותך יותר אם תהיי רזה, לכן הקאת כדי לרצות אותם, כמו שאחיך עושה דברים כדי לרצות את הסביבה" הוא סיכם. "נכון.. נכון אתה צודק" קייט הרימה אליו את מבטה. עכשיו הכל נראה לה ברור. "אני מציע שתמצאי את האיזון בין שני הדברים קייט" הפסיכולוג החליף בין רגליו, עתה רגל שמאל הייתה על ימין. "תנסי למצוא מקום בו תוכלי גם לרצות את עצמך, וגם את האנשים סביבך שאוהבים אותך" הוא אמר בחיוך. "כמו מה?" שאלה. "דבר ראשון, אל תעשי דברים שיזיקו לך. ברגע שרע לך, רע גם לאוהביך" הוא הסביר, דברים כל כך נכונים. "תודה, תודה רבה!" קייט נעמדה בחיוך. היא הביטה בשעונה וראתה שזמנם עבר. "עזרת לי מאוד!" היא לחצה את ידו בחוזקה, מודה לו מקרב לבה. "לעונג לי" הוא חייך. "אבל את זאת שעזרת לעצמך, אני רק הקשבתי". "כן כן, לא משנה מה עשית, עשית אותו מעולה!" היא חייכה חיוך רחב ויצאה מהחדר. עתה הרגישה נהדר, משוחררת. בריאה. ... "אל?" דני משך בידה של אלי הצידה. "מה יש?" היא שאלה והלכה אחריו. "שום דבר, רק רציתי להגיד לך שקייט עכשיו במפגש השני עם הפסיכולוג" דני אמר. "הו באמת?" חיוך עלה על פניה של אלי. "יופי, אני כל כך שמחה!" היא חיבקה את דני. "גם אני, והפעם לא הייתי צריך לגרור אותה לשם, היא הלכה מרצונה" דני סיפר מאושר. "זה אומר שהיא בדרך הנכונה" אלי חייכה אליו וטפחה על כתפו, מעודדת אותו. "אלי! דני! בואו כבר!" הארי קרא להם לשוב. "בסדר" אלי השיבה והיא ודני החלו להתקדם חזרה. "תודה שאת עוזרת לי בזה" דני הניח יד סביב כתפייה של אלי בעודם הולכים, ונשק לראשה. היא הרימה אליו מבט. "בכיף" חייכה. "תודה שהועלתם בטובכם לחזור" טום שילב את זרועותיו. דני ואלי התיישבו סביב השולחן הארוך. "אין בעד מה" דני גיחך. "אז מה? מה סגרנו בסוף?" "יהיו בהופעה שלושה עשר שירים. שניים עשר מקוריים מהדיסק של אלי, ועוד קאבר אחד" השיב ריצ'ארד. "איזה קאבר?" שאל דאגי. "טוב אלי, זה תלוי בך. מה את רוצה לעשות?" ריצ'ארד שאל. כל המבטים הופנו לאלי. היא חשבה מעט, אך היה לה ברור כשמש מה היא הולכת לענות. "אם תסכימו, אני אשמח לעשות קאבר ל-All About You" אלי ביקשה בחיוך מהסס. היא העבירה את מבטה על פני הבנים. "בטח!" קראו ארבעתם יחד, כאילו מתואמים. הם לא היו זקוקים אפילו לחשיבה קצרה על בקשתה של אלי. להפך, אם היא לא הייתה מציעה זאת, בטוח אחד מהם היה מעלה את הרעיון. "באמת?" היא שאלה, רק כדי להיות בטוחה. "אל את יודעת שאין לך אפילו מה לשאול" דאגי הניח את כף ידו על שלה. "כן דאג צודק, השיר שלך" דני קרץ לה. "הו תודה רבה! אני מבטיחה לבצע אותו הכי טוב שאני יכולה!" אלי התרגשה. "אנחנו בטוחים שכן" טום חייך וחשף את גומתו היחידה. "אז עכשיו כשיש לנו את רשימת השירים, כל שנותר לעשות זה חזרות" ריצ'ארד סיכם ונעמד. "אלי, יש לך חודש, בהצלחה". ... במשך חודש שלם אלי חיה ונשמה את הפסנתר, התווים, האקורדים.. היא בילתה כל יום, כל היום בסטודיו בו התאמנה, עם עצמה, עם הבנים כשהיו ביחד או לחוד, עם זמרי הרקע שלה. אלי עבדה קשה מאוד במשך כל החודש הזה כדי לוודא שסיבוב ההופעות הראשון שלה יצא הכי טוב שיכול להיות- מושלם! זה היה חשוב לה כל כך. בתום החודש, אלי, קייט והבנים, יחד עם בלינק והלטאות, נדחסו כולם לאוטובוס האדום של מקפליי. קייט ואלי ישנו שם יחד עם הבנים וג'יו והילארי יתקדמו אחריהם ברכב וילונו במלונות. העיר הראשונה אליה הגיעו היא ליברפול. החבורה הגדולה נכנסה לאולם. על הבמה האורות הצבעוניים הבהבו. אלפי הכיסאות היו ריקים, מחכים לקהל הרחב שיגיע בערב וימלא אותם. אלי הביטה סביבה והתקשתה להאמין. זה כל מה שאי פעם חלמה עליו, סיבוב הופעות משלה. לא בתור צופה, ולא בתור מופע חימום. הערב, היא המופע המרכזי. "היי חבר'ה! הגענו!" הדלת נפתחה בחוזקה ושברה את השקט. כולם הסתובבו אחורה, לראות מי זה שעומד וקורא להם. "צ'אד אחי, מה נשמע?" הארי התקרב אליו וחיבק אותו. מאחורי צ'אד הגיעה גם שאר הלהקה שלו וכולם בירכו לשלום אחד את השני. בשנייה שסיימו, התחילה העבודה הקשה. אלי עלתה על הבמה ולא ירדה ממנה במשך שלוש שעות רצופות. מיקומים, חזרות, בדיקת תאורה והרצת המופע הכללית יחד עם "ג'אנק". בסופו של דבר היא הייתה מותשת, אך יחד עם זאת מלאת כוחות ואנרגיה לעלות על אותה במה בערב ולכבוש את הקהל. ------------------------------- תהנו
** נעדרת- מור פרי! כל המוצא נא למסור לשירה ויזוכה בפרס כספי
**

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח היא סה"כ לא הגיבה פעמיים

לאחרונה אני נכנסת לפורום רק בשביל הפיק שלך..
כל הדמויות נמצאות במצב אופטימי וטוב אני מחכה שיקרה משהו שיערער את זה.. חחח
סורי אני חייבת להיות ביצ'ית לפעמים. באמת עבר לאט השבוע.. למרות שבפעם הראשונה רציתי שיעבור מהר כי מחר מבחן בחשמל ואני מתה לעבור אותו כבר
אם זה בכישלון או בהצלחה ><" Anywho, מחכה עכשיו לשישי חח בתקווה שהוא באמת יעבור יותר מהר

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifומתחילה להשלים את זה היום חח ../images/Emo9.gif

יאייייי איזה כיף לי לשמוע את זה DD: צודקת, ואת האמת- גם אני מחכה לזה כבר ! וזה כיף להיות ביצ'ית לפעמים חיחיח
וואי שיהיה לך מלאאאאאאן בהצלחה @#$%^&*! לי יש מתמטיקה בקרוב ואני רק רוצה שזה יהיה מאחורי! מחזיקה לך אצבעות
תודה רבה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

2 פרקים קלילים, יפים, כייפים D: "הו.." אלי האדימה. היא הרגישה כל כך טיפשית, ישר קפצה למסקנות חפוזות. אוף, זה כ"כ מעצבן שהיא חושבת ככה, הוא נותן לה להרגיש ממש רע, איזה מניאק
"תירגעי, אני לא מתעסק עם נשים נשואות" עהעהאהעהא
מעצבן ><" "ג'אנק", "שאתם מוזמנים להיות להקת החימום בסיבוב הופעות שלי בעוד שבועיים!" הוו מגנייב D: וואי רק החתימו אותם וכבר סיבוב הופעות D: חח איזה חמוודים המקפליי האלה, וריצ'ארד D: ואלי כמובן
בשנייה הזאת קייט יכלה לראות בעיניו את העידוד, את האהבה, את התמיכה. *-* הוווווו איזה חמוווד
הוא כזה חתיך .. XD אוף בא לי חבר כזה אוהב, מתחשב, תומך, מעודד, חתיך, רומנטי ...... XD חח תכלס, מי לא >< "אם תסכימו, אני אשמח לעשות קאבר ל-All About You" חיחיחיחיחי ידעתתי D: הכי מתאים
זה מחזיר אותי לקטע שאלי ודאגי עדיין לא היו ביחד D: כשהוא נרדם אצלה בסלון ולפני זה הם ניגן ושר לה את AAY
בסופו של דבר היא הייתה מותשת, אך יחד עם זאת מלאת כוחות ואנרגיה לעלות על אותה במה בערב ולכבוש את הקהל. וואאוו D: זה כ"כ מרגש D: מזלל טוווווווווווב
------------------------------------ עהעא את כותבת נפלא, מדהים, מרגש, כייפי, מרתק, כ"כ יפפה !!!! כיף לי לקרוא את הפיק שלך .. פשוט כיף ^^" והאמת שלי זה עבר מהר D: ויאאאיייי D: עהעהא שיגיע כבר יום שישי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה DD:

אכן כן, צ'אד בהחלט יצא מנייאק ומעצבן בכל הקטע הזה
מסכימה איתך שהם חמודים אבל הם גם חושבים עסקית. אם הם יצאו לסיבוב הופעות עכשיו יכירו אותם מלא אנשים ויהיה יותר קל לפרסם את הלהקה בהמשך. חכמה אני ! חח כווווווולנו רוצות כזה חבר !! ולי יש
חחחח סתם אני לא רוצה לצאת כזאת מנייאקית, אבל.. אוף גיא כזה חמוד ! XDD וואוווווווו @#$%^&*! אני לא מאמינה שזכרת את זה! החלק הזה היה בעונה הראשונה ממש ממש בפרקים הראשונים! כל הכבוד לך!
עשית לי את היום DDDDDDDDDDDDD: תודהתודהתודה רבה

../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אעאעאע מושלם!!! אם אני הייתי אלי הייתי נותנת לצ'אד בשניה שהוא היה נוגע בי ביטה ישר ל%##@#$ אבל מי אני שתגיד לה מה לעשות
מחכה להמשך

../images/Emo175.gif עאהעא ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"תירגעי, אני לא מתעסק עם נשים נשואות" כן כן..שקרן!!
בשנייה הזאת קייט יכלה לראות בעיניו את העידוד, את האהבה, את התמיכה. אווייי איזה חמודד הוא!!!
הם כאלה חמודים ביחדד..איזה כיףף לה..>< "אם תסכימו, אני אשמח לעשות קאבר ל-All About You" תיארתי לעצמי... אני חושבת על זה, זה יכול להיות ממש יפהה
-------------------------------------------------------------------------------- הפרקים היו ממש קלילים וכיפיים לקריאה.. את כותבת מדהים!!!! מחכה לפרקים הבאים..

m o r 1 0 2

New member
אני פה../images/Emo70.gifאני פה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

31
"מה את צועקת? היה לך ריס על הלחי אוווווXDDDD חתיכת תחמן,סטייל ניק!! "תירגעי, אני לא מתעסק עם נשים נשואות" פחחחח,משחק מלוכלך הבן אדם! או שמאז ניק היא פשוט נהייתה פרנואידית חחח,מה אמרתי? זה באמת קצת מפחיד היה לי מספיק עם הסיפור הזה..היא באמת קצת מסכנה על מה שהיא עברה
אווו,ג'אנק מופע חימום,נשמע טובXDD חח מן הסתם לא מקפליי
"רצית להסיע אותי לפסיכולוג ההוא שכחת?" קייטייי,התגעגעתי אליה,בזמן האחרון הפרקים הם רק על אליXDD חח,מתגעגעת לדמויות אחרות,טוב לא יכולה להתלונן,הם גם עסקו הרבה בצ'אד ולהקתוDDD: דני הוריד יד אחת מההגה והניח אותה על יריכה של קייט וואו,חשבתי הוא יסטה מהכיבש או משהו,ותהיה תאונהXD אני רגילה לזה כ"כ,בכל פיק יש אתזה,נמאס מזה,מזל שלא שמת אתזה.. וואי,מעניין מזה...אנלי קצה של ניחוש..:0
פרק32
לכן הקאת כדי לרצות אותם אוקי,ידעתי שלא הייתי מנחשת בחיים! צ'ייס,אני זוכרת אותו,שהיא באה לבקר שאבא שלה היה חולה והיא עזרה להם... או,בחיים לא צריך להרגיש ככה בגלל אחים..זה עצוב.. עניין הפסיכולוג היה טוב וקצרXD אני אשמח לעשות קאבר ל-All About You יוו,איזו מתוקהDD: חח,זה ממש צעד מגניב עבורה... חח,את רואה מה את גורמת לי? אני מתה לראות את זה מציאותיXD הקטע האחרון היה ממש מדהים
אני ממש מסוגלת לדמיין אתזה,הכול כולל ההופעה שמתרחשת לבוא... מחרררר!@#$%^&*
דיעה סופית
שירו'ש שלי,מדהימה,מה יש כבר להגיד?!? שני פרקים מדהימים,קלילים כמו שאני הכי אוהבת! אני אוהבת ת'קטעים שאני חושבת משהו אחד ובסוף זה משהו אחר, את הכי טובה בזה... אני מאוד מחכה לקטע של ההופעה,את מתארת אתזה הכי יפה, גם בהופעה הקודמת של מק עם אל והשיר הראשון שלה לפני כולם
נעדרת- מור פרי! כל המוצא נא למסור לשירה ויזוכה בפרס כספי את יודעת שאני חולה עליך?!
את לא מבינה כמה ניקרעתי מהמשפט הזהXDDDDD צודקת,אכן נעדרתי לכמה ימים
אבל ניראלך שאני אפסיד פרקים,בסוף אני קוראת הכול כולל הכול, מתחלה עד הסוף ומגיבה בהשקעת יתר,והכול למענך
רגע,זאת אומרת שאני מקבלת את הפרס כספי, כי אפ'חד לא מצא אותי
(אני צריכה ת'כסף לרומא,ליגת האלופותXD)
המשך יבוא,גס וואט מחר!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאת פה את פה../images/Emo70.gif DD:

חחחחחחחחחחח סופסוף !! וואו סחטיין עליך, 8 פרקים ביומיים- אני גאה בך
**בקשר לתגובה הקודמת ** גם לאחרים יש אוטו, אבל כמו שכל הזמן מתנחלים אצל טום.. ככה גם מתנחלים לו על האוטו
וכן.. עלית עלי.. אני מפרסמת סמויה של קורונה והארלי XDDDDDD העסיקו אותי בשביל שאני אכתוב עליהם בפיק שלי ! חחחח סתם לא באמת, פשוט אלה דברים שממש מאפיינים אותם
**עכשיו, בקשר לתגובה הנוכחית ** כןכן, התגלה פרצופו האמיתי של צ'אד. באמת מזכיר את ניק לא?
נכון, הפרקים האחרונים באמת עסקו רוב הזמן בהם, כי אחרי הכל הם הזוג המרכזי. אבל בגלל זה אני משתדלת מדי פעם להכניס במינונים נכונים גם את דנקייט, הארייזי וטום&ג'יו
אוחחח אני יודעת! בכל פיק פתאום יש למישהו תאונת רכב ואז כל הפיק הם בבית חולים.. לא מתאים לי
אני אוהבת לעשות דברים אחרת כמו שכבר בטח הבנת DD: וואי איזה כיף לשמוע שאני טובה בזה- בלכתוב דברים לא צפויים ! כי באמת שזאת המטרה. אני רוצה שתחשבו משהו אחד ואז יתברר ההפך, ככה הפיק הופך ליותר מעניין ואתן תסתקרנו להמשיך ולקרוא הלאה, כי אף פעם אתן לא באמת יכולות לדעת מה יקרה
חחחחחחחחחחחחחח אני רגילה שאת נעדרת, אבל לא לכ"כ הרבה זמן
מזל שחזרת DDDD: את לא תקבלי כסף חמודה, מה נראה לך אני?
מקסימום קורונה!
אווו ואם כבר, קלטי מה דני מחזיק ביד
תודה ענקייייית, אוהבת

למעלה