AAY-עונה 2,פרק 39

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 39../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

מי קולטת שעוד שבועיים מסיימים ללמוד ?! אעאעאע אני כ"כ שמחה DD: ** רק הערה קטנה. הפרק בנוי בצורה קצת אחרת הפעם, אז תנסו לעקוב
** שורות אחרונות: חודשיים עברו להם ככה, והאלבום היה כמעט מוכן. ההתרגשות לקראת שחרורו ריחפה באוויר, חלומם של הבנים היה רק צעד אחד לפני הגשמתו. בדיוק אז, משהו היה חייב להרוס הכל. פרק 39 "טום?" השעה הייתה שבע וחצי בבוקר. ג'יו וטום התעוררו מבכייה של הילארי. ג'יו נכנסה הביתה, סוגרת אחריה את הדלת. "אה?" טום ישב על הספה, עם הקפה שלו, מתעמק בחדשות הבוקר. "תראה" ג'יו זרקה עליו את העיתון שבדיוק הכניסה הביתה. "אבל למה לזרוק?" טום הניח את כוס הקפה על השולחן והביט בעיתון. חשכו עיניו. הוא הרים את מבטו אל ג'יו. ... הארי ירד במדרגות, סחרחורת של בוקר תקפה אותו. הוא שפשף את עיניו בעייפות ופיהק. אחר התקדם אל הדלת, ומתוך הרגל ישר לקח את העיתון שהיה מונח על סף דלתו. מיד סגר את הדלת אחריו, הקור האנגלי העביר צמרמורת בגבו החשוף. הארי העיף מבט חטוף בשער העיתון. "אוי לא.." הוא מלמל לעצמו כשראה את הכתוב. ... "אל בואי! את חייבת לראות משהו!" דאגי ישב על הרצפה, בלינק קופץ בין רגליו. "ממ?" אלי ירדה במדרגות, ממלמלת תוך כדי צחצוח שיניים. "תראי מה לימדתי את בלינק לעשות!" דאגי קרא ונעמד בקפיצה על רגליו. הוא פתח את דלת הבית. "קדימה בלינק" דאגי דחף קלות את הכלב הלבן וזה רץ אל שטיח הכניסה, הרים בפיו את העיתון המגולגל והניחו בדיוק לפני רגליו של דאגי. "חמוד שלי!" אלי קראה והתקדמה לעבר בלינק ודאגי. דאגי היה בטוח שהיא מתכוונת אליו ופרש את זרועותיו, אלי לעומתו התכופפה וחיבקה את בלינק. "היי!" דאגי הזעיף פניו. "דאג" טון קולה של אלי השתנה לפתע. דאגי הכיר הקול הזה, הוא לא מבשר טובות. "מה קרה?" שאל בחשש. ללא מילה אלי התרוממה, העיתון בידה, מברשת השיניים תקועה בפיה. היא הניפה את העיתון מול פניו של דאגי. לסתו נשמטה למטה. ... "אהההההההההההההההההה!" קייט צרחה בחדר השינה שלה ושל דני, עומדת בדיוק לידו, מעירה אותו תוך שניות. "אה?! מה?! מה קרה?!" דני התעורר מבולבל, הביט סביבו ומיד נפל מהמיטה. קייט הרשתה לעצמה להירגע שנייה ולצחוק על דני, היא לא יכלה לעצור את זה, המחזה היה פשוט יותר מדי מצחיק. "השתגעת?! מה את צועקת ככה בבוקר?!" דני הביט בקייט מבולבל ממקומו על הרצפה. הוא העביר יד בשיערו המתולתל המבולגן משנתו. אחר נעמד בעזרת ידיו והתיישב על המיטה, מביט בקייט האוחזת עיתון. הבעתה חזרה להיות רצינית, מבועתת. "תראה!" היא קראה ודחפה את העיתון אל פניו. "ככה אני בטח לא אראה" דני לקח את העיתון מידיה של קייט והרחיקו מעט מפניו, שהחווירו בן רגע. 'מקפליי או מק-איי?!' דני קרא את הכותרת הבולטת בשער העיתון, מתחתיה תמונה של הארבעה. "מה זה אומר?" הוא הרים את מבטו מבולבל אל קייט. "תקרא!" היא ציוותה והתיישבה לצדו על המיטה, משעינה את סנטרה על כתפו המנומשת, מסתכלת דרכה אל העיתון. "הבסיסט דאגי פוינטר של להקת הפופ- רוק הנודעת, 'מקפליי', המתיימר להיות התמים, השקט והילדותי בחבורה, אינו בדיוק מי שהוא מציג את עצמו. בסיבוב ההופעות הראשון של אשתו, הזמרת העולה אליסון ריאן, שנערך לפני כחודשיים, דאגי הכה בחוזקה את סולן ובסיסט להקת החימום של אלי, 'ג'אנק', עד לאובדן הכרה". דני סיים לקרוא את כותרת המשנה. הוא וקייט החליפו ביניהם מבטים המומים. ... "אובדן הכרה?! עד כמה שאני יודע צ'אד לא איבד את ההכרה!" טום קרא מרוגז והשליך את העיתון על הרצפה. "אל תזרוק את זה" ג'יו הרימה את העיתון מהמקום שאליו הוטל. "אני לא רוצה להמשיך לקרוא את הזבל הזה!" טום הצביע על העיתון, הוריד שבצווארו מאיים להתפרץ החוצה. "בסדר, אני אקרא" ג'יו אמרה בקולה המרגיע והמשיכה להקריא מהכתבה. "מקורות מספרים כי בדיוק בסיום ההופעה שחתמה את סיבוב ההופעות אלי וצ'אד דיברו והחליפו חוויות מהמופע. דאגי נתקף התקף זעם וקנאה והתפרץ על צ'אד במכות". ... "צ'אד הוטל על הרצפה ואפו דימם. שאר חברי להקת מקפליי, דני ג'ונס( גיטרה וקולות), טום פלטצ'ר (גיטרה וקולות) והארי ג'אד (תופים), לא נשארו חייבים וניגשו לעזור לחבר להקתם להכות את זה שהכעיס אותו, הקורבן, צ'אד". הארי הקריא לעצמו חלק מהכתבה בקול רם ולא יכל לעצור את הגיחוך הקולני. "לעזור לו?! לקורבן?! מי לעזאזל כתב את הזבל הזה?!" הארי קימט את העיתון והעיף אותו אל רצפת החדר. ... "צ'אד ספג מכות מארבעת חבריי מקפליי עד לאיבוד ההכרה ונשאר שוכב בחדר ההלבשה ללא עזרה מאף אחד, כך דווח למערכת העיתון. הלהקה, מז'אנר הפופ- רוק, אלילי נערות ונערים מרחבי המדינה והעולם, צעירים (המבוגר מביניהם, טום פלטצ'ר בן 25 אשר נשוי ואב לבת), מרשים לעצמם להתפרע ולהציג לנוער של היום כי אלימות היא מעשה מותר וניתן לחמוק ממנו ללא עונש. איזה דוגמה הם מהווים לנוער של ימינו?" אלי סיימה לקרוא את השורות האחרונות בכתבה, דאגי כבר התייאש אחרי ששמע כי צ'אד איבד את ההכרה במכות שכביכול קיבל. רק אגרוף מסכן, וגם הוא הגיע לו. ... "מה זה לעזאזל?! למה לא כתוב את שם הכותב??" דני הפך את העיתון על כל צדדיו, מנסה למצוא את שם הכתב שהדפיס את השטויות האלה לכל אנגליה. הנה- סטיב הוקינס. "מי זה סטיב הוקינס?" דני שאל את קייט, שכן היא אמורה להכיר אותו משום שזהו העיתון שבו עבדה עד לפניי חודשיים. "סטיב זה החנפן של המשרד! אני לא סובלת אותו!" קייט שילבה זרועותיה ולפתע הוכתה בהלם. "אוי לא" היא נשארה פעורת פה. פרק 40 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 40../images/Emo63.gif

פרק 40 "קייטי הכל בסדר? על מה את חושבת?" דני הניח יד על כתפה. "פאק! זה הכל באשמתי!" היא נעמדה והחלה להתהלך בחדר כמטורפת. "באשמתך? על מה את מדברת?" דני הביט בה מבולבל. "היחיד שסיפרתי לו מהמשרד על ההצעה של אדון ברודי הוא סטיב, אותו סטיב שעשה את הכתבה. אם לא הייתי פותחת את הפה הגדול שלי למלשן ההוא, שום דבר מזה לא היה קורה!" קייט צעקה בהיסטריה. "אני נשבעת שלא רציתי את זה! באמת!" "קייטי אני יודע, אני מאמין לך" דני נעמד ואחז בידיה. "תירגעי" הוא נשק לה ולאט לאט היא נרגעה. "מה נעשה?" קייט שאלה אחרי שלקחה נשימה עמוקה. לפני חודשיים היא התפטרה בדיוק בגלל שרצו שתעשה כתבה כזאת, והיא לא הסכימה. צלצול בדלת קטע את מחשבותיהם של דני וקייט. שניהם רצו למטה, ולמען האמת, ממש לא התפלאו לראות את מי שעמד מולם על סף הדלת. "תיכנסו, תרגישו בבית" דני פתח את הדלת לרווחה והזמין בטון מעט ציני. החבורה הגדולה נכנסה פנימה. הארי, ג'יובנה, טום עם הילארי בזרועותיו, אלי ודאגי. הבעות כעוסות על פניהם. הם התיישבו על הספות בסלון. "אני מבינה שקראתם את העיתון" קייט פתחה, היא השפילה מבטה. "אני רק רוצה לדעת מה לעזאזל הולך כאן!" טום אמר ברוגז. "אני אגיד לכם מה הולך כאן. איזה דביל הבין שהוא יכול להרוויח הרבה מהסיפור הזה שבטח מחולל מהומה, ובינתיים אנחנו נאבד הרבה מעריצים, נצטרך לתת הרבה הסברים, וזה בטח לא יתרום לאלבום החדש שלנו שאמור לצאת עוד שבועיים!" דני צעק, נותן לכל הכעס להתפרץ ממנו. הוא נעמד והחל להסתובב בחדר, מרגיע את עצמו וחושב תוך כדי. "המעריצים נאמנים, הם מכירים אותנו. לא יאמינו לכל שטות שכתובה בעיתון" הארי אמר, דיי בטוח בעצמו. "זאת לא שטות כמו כל הרכילויות המטופשות שנכתבות במגזינים. הפעם זאת כתבה של ממש בעיתון הנמכר במדינה, כולם קוראים אותו! זה הרבה יותר מזה!" דני ירה לעברו. "דן, אין מה לריב בינינו עכשיו. צריך להירגע רגע ולחשוב מה עושים" דאגי נעמד לצדו של דני והניח יד על כתפו. דני גלגל את עיניו, יודע שדאגי צודק, ושניהם התיישבו בחזרה על הספות. "אני בכלל לא מבין מה כולכם מתעצבנים, ראיתם מה היה כתוב עלי?? הוציאו אותי לפחות חבר מאפיה!" דאגי קרא ברגע שהתיישב חזרה על הספה. המשפט העלה חיוך קטן על פניהם של כולם ומעט גיחוכים. באמת מה שנכתב על דאגי היה אבסורד לגמרי. הוא? קנאי? מכה סתם ככה? עד לאובדן הכרה?? זה בהחלט לא דאגי. "הו, כבר גרמתי לכם לחייך" דאגי נראה מרוצה מעצמו. "תירגעו חבר'ה, קחו את הדברים באיזי, הכל יהיה בסדר" דאגי הניח יד על יריכה של אלי והיא חייכה אליו, גאה בו. "אני מסכימה עם דאגי. זה לא כזה נורא, עשו יותר מדי הגזמות בכתבה הזאת. אני בטוחה שהאנשים החשובים באמת יבינו שהכל שטויות". החבורה הנהנה בהסכמה, עדיין מהרהרים לעצמם במצב. טלפון קטע את מחשבותיהם. דני רץ להרים. "הלו? הו, היי ריצ'ארד" דני הסתובב אל הבנים והצביע על הטלפון. "או או" דאגי מלמל. כולם הבינו שריצ'ארד בטח ראה את העיתון, והוא לא מתקשר כדי לבשר טובות. "ריץ'.. תקשיב.. אבל.. אני.." דני ניסה להשחיל מילה בין הצעקות של ריצ'ארד, ללא הועיל. הוא רתח. "בסדר אנחנו באים" דני נאנח לבסוף כנכנע וניתק את השיחה. "מה קרה?" הארי שאל בחשש. "הוא רוצה אותנו במשרד, עכשיו" דני הכריז. ארבעת הבנים החליפו מבטים. כולם היו עדיין בפיג'מות שלהם. תוך שנייה קמו ורצו אל עבר הדלת, אל בתיהם כדי להתלבש. דני רץ במעלה המדרגות. הם יודעים שכשריצ'ארד דורש שמשהו ייעשה במהירות, כדאי להקשיב לו, כי הדבר שהכי מכעיס אותו הוא שלא עומדים בזמנים. הבנות הסתכלו אחת על השנייה ולא יכלו לעצור את הצחוק. "הפחדנים האלה" קייט גלגלה את עיניה בחיוך. "פחדנים פחדנים, אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר" אלי חזרה אל הרצינות. "אם הפרשה הזאת תפגע במכירות האלבום זה יהרוס אותם" ג'יו נאנחה וערסלה את הילארי בזרועותיה. "אני יודעת.." קייט השפילה מבטה. בלי סיבה, היא הרגישה אשמה. ... "מה לעזאזל דאגי?!" ריצ'ארד צעק והטיח את ידו על השולחן. הוא הביט בדאגי המפוחד בכעס. "זה הכל שקר!" דאגי קרא, מתגונן. "לא מעניין אותי! בין אם זה שקר או לא, הציבור לא יודע! הם מאמינים למה שכתוב בעיתונים!" ריצ'ארד המשיך לצעוק, עתה מעביר את מבטו על כל פני הארבעה, מבהיר את נקודתו. הם ישבו מפוחדים, לא מעזים להוציא מילה מפיהם. יודעים שהוא צודק. "אז מה נעשה?" טום שאל בחשש. "מה נעשה?" ריצ'ארד הסתובב אליו. "אני אגיד לך מה נעשה! נארגן מסיבת עיתונאים, נתראיין ונסביר לכולם את האמת!" הוא קרא. "אתה לא חושב ש..?" דני התחיל לשאול אך לא סיים. הוא יודע שכולם מבינים למה הוא מתכוון. "אני לא יודע דן.." ריצ'ארד נשען אחורה על כיסאו ועצם את עיניו. הוא הניח עליהן את ידיו, מיואש. "אני מקווה שזה לא יפגע במכירות האלבום". "די חבר'ה, אתם מוציאים דברים יותר מדי מפרופורציות! יש לנו מעריצים נאמנים שמכירים אותנו ויודעים שבחיים לא נעשה כזה דבר! למי הם יאמינו, לנו או לאיזה עלוב חיים לא מוכר?! תזכרו שכל פרסום הוא פרסום חיובי!" הארי נעמד וקרא בחיוך, מעודד את החבורה. הם הביטו בו, משתאים. הדברים שהארי אמר החלו לחלחל בהם, וחיוך לאט לאט הופיע על פניהם. "כן, כן אתה צודק!" דאגי קרא, חיוכו מתרחב. הוא מאמין לו, הארי תמיד צודק. בכל ההתערבויות שעשו- הארי ניצח. כל שאלה שהייתה לו- הארי ידע את התשובה. אם הארי אומר, דאגי מאמין. "אז.. עדיין מוציאים את האלבום בתאריך המתוכנן?" טום שאל. כל המבטים הופנו לריצ'ארד. "אני מניח שכן" ריצ'ארד חייך אליהם. "בתנאי, שעכשיו אנחנו עושים מסיבת עיתונאים". "בטח!" קראו הארבעה יחד ונעמדו, מוכנים לצאת ולחשוף בפני כולם את האמת. ... "האם זה נכון שדאגי הכה את צ'אד בריידי?" נעמד אחד העיתונאים. "נכון בחלקית" דאגי השיב, מבויש. הקהל התרעם ורחש נשמע. "תנו לי לסיים" דאגי הכריז והרים את ידו, מסמן להם לשתוק. הם שתקו. "צ'אד בריידי," דאגי פתח, נימה מזלזלת ונגעלת בדבריו. "נישק את אשתי, בכוח!" הוא הדגיש. שוב רחש נשמע בקהל העיתונאים, המום. הפלאשים ריצדו לנגד עיניו התכולות של דאגי. הוא התעשת והמשיך. "אני לא הטיפוס הקנאי, אבל כשגבר אחר מנשק את אשתך לנגד עיניך, זה האינסטינקט הגברי להחטיף לו אגרוף לפנים. ולא שאני מעודד אלימות, חלילה! אף אחד מאיתנו לא!" דאגי קרא והצביע על חבריו הישובים לצידו ותומכים בו. "זה משהו שעשיתי על מנת להגן על אלי" הוא הישיר מבטו את הקהל, בטוח בדבריו. חיוך קטן על שפתיו כשנזכר באלי. היא מצדה, שהסתכלה עליו מהצד, הפריחה לו נשיקה אף שלא ראה אותה. "אני מסכים עם דאגי ובטוח שכל הגברים הנשואים פה לא ישמחו במיוחד לראות את אשתם עם גבר אחר" דני הרגיש שהוא חייב להוסיף משהו ולא להשאיר את דאגי לבד במערכה. עוד עיתונאי דעתני נעמד. "ומה לגבי מה שנכתב על כך שהשלושה האחרים הצטרפו ועזרו לדאגי? ושצ'אד איבד את ההכרה?" -------------------------------------------- אומייאגד עברו כבר 40 פרקים !
עוד 17 וזה נגמר.. תהנו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחרא,מטומטם,מפגר,הומו.

בעצם לא הומו - כי הומו זה דבר חמוד וצ'אד זה בידיוק ההפך
יצא לך פרקים מדהימיים D: כפרעל ריצ'ארד !!
מותק שכמותו
ודני ודאגי כאלה חמודיייים, אני מתה עליהםםם D: אנשים מטומטמים מה הם מאמינים לדיסלקט הזה?!
ממש אהבתיייי D: אבל ממש
לא יכולה לחכות למהשך
חיחיחי

../images/Emo84.gifמהמממממם*_______*

מתה על הכתיבה שלך, זה כ"כ מדהים3> מחכה לפרקים הבאים !! :)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח רק את מסוגלת להמציא דברים

כאלה ממשהו שכבר היה קבלי ח"ח התגובה של דאג במסיבת עיתונאים הייתה טיפה אישית מדי כאילו הוא מדבר עם חברים שלו או משהו אבל בלהט הרגע יוצאים הרבה דברים שאולי רצית שישמעו אחרת. ועוד תיקון טעות שאני חייבת על ה'אשתם' ממ לא נראה שקיימת מילה כזאת ^^" היית פשוט אומרת האישה שלהם או משהו
"כל פרסום הוא פרסום חיובי" חח מה שנקרא באזז=
ודאג בולע כל שטות שהארי מאכיל אותו כאילו הוא האליל שלו הוא משהו XD אבל חוצמזה הכל מעולה כרגיל, הפתיחה של הפרק שכל אחד רואה את העיתון בדרך שונה הזכיר לי משהו אבל אני לא מצליחה להיזכר..
מחכה לשישי
רק עוד 17? בוהו זה רק עוד חודש

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוקיי אני קצת מבולבלת../images/Emo122.gif

אהבת את מה שהמצאתי? או לא?
לא הבנתי חחח כן את צודקת, יכול להיות שזה היה קצת אישי. אבל הוא היה להוט להסביר את עמדתו, לספר את האמת. גם לטובתו, וגם לטובת שאר הלהקה
חחחחחחחח ידעתי שאין כזאת מילה !! שעות התלבטתי על זה XDD תודה על ההערה
לפעמים בראיונות, אם איך שדאגי מדבר על הארי (למשל בדיוידי של וונדרלנד, וגם בחדש מוומבלי) באמת משתמע מהדברים של דאגי שהוא דיי מעריץ את הארי
אני אשמח לשמוע מה זה הזכיר לך כשתיזכרי DD: ותודה רבה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח אהבתי ברור שאהבתי אני עד כדי

כך מסבירה את עצמי גרוע?
אני כמעט בטוחה שראיתי משהו דומה בסרט/סדרה אני רק לא מצליחה לשים את האצבע על מה זה היה.. ><"

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מניאק ../images/Emo69.gif

וואי החלק שתיארת בהתחלה איך כל אחד קרא והגיב לעיתון, היה ממש יפה !! 'מקפליי או מק-איי?!' לא כ"כ הבנתי את הכותרת
מה זאת אומרת מק-איי ? דאגי הכה בחוזקה את סולן ובסיסט להקת החימום של אלי, 'ג'אנק', עד לאובדן הכרה #$%*^% איזה מניאק הסטיב הזה !!! ומי שסיפר לו את זה .. בטח צ'אד
הכי לא דאגי ! "המעריצים נאמנים, הם מכירים אותנו. לא יאמינו לכל שטות שכתובה בעיתון"
איך אפשר לקרוא כזה דבר ולחשוב שזה באמת קרה ? >< עוד מקפללללללי$%#$^ הוא? קנאי? מכה סתם ככה? עד לאובדן הכרה?? זה בהחלט לא דאגי. הוא גם לא נראה אחד כזה והוא גם ממש לא כזה
דאגי פחדן XD ---------------------------- ייאאוו זה כזה יפפה !!@#@%%$& אומגד, אני לא אמינה שזה נגמר עוד 17 פרקים ): זה עובר כ"כ מהר !! רעיוון ממש יפה :] אהבתי את צורת הכתיבה מאוד
בהחלט נהנתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה ../images/Emo9.gif

מה אומרים אחרי שמקבלים מכה? איייי
חח מקווה שהבנת
תודה על המחמאות

../images/Emo175.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מהמם! :)

דאגי הכה בחוזקה את סולן ובסיסט להקת החימום של אלי, 'ג'אנק', עד לאובדן הכרה חח בדוק רק דאגי.. אופ איזה מעצבן הצ'אד הזה >< אם הארי אומר, דאגי מאמין. חחחחחחחחח וואי לא יודעת למה זה הצחיק אותי
חח כאילו דאגי מפחד מהארי טוב זה לא כאילו זה באמת! ^^ "הפחדנים האלה" קייט גלגלה את עיניה בחיוך חחח פחדנים
------------------------------------------- ואיי הפרקים היו ממש יפים!! אני לא מאמינה שעוד 17 פרקים זה נגמר כל כך עצוב!! אהבתי את צורת הכתיבה! את בהחלט מוכשרת!!! מחכה לפרקים הבאים

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif ../images/Emo46.gif

אוווקי עכשיו אני לא חושבת שצא'ד סקסי !
הוא סנווב ומגעיל !!! . נמנ אהבתי תפתיחה שאת מראה איך כל אחד מגיב על הכתבה , כמו בסדרות טלויזיה שמחלקים את המסך לארבע ומראים איך כולם אומרים : " ממה ?!!?! " חחחח . 3> בהתחלה חשבתי שצא'ד ביקש לפרסם את הכתבה או משו והוא שילם להם כסף . (איזה דימיון מפותח ) חחחחח
------ עוד 17 פרקים
ואז את מעלה תפיק השני שלך נכון !?!?
שיירה הפרקים ממש יפים !! 3333> מחכה ליום שישי 3>

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמסכימה איתך../images/Emo3.gif

חחחחחחח זה באמת קצת מזכיר את הקטע עם הריבועים XDDD אם יש לך כזה דמיון, חשבת על פיק משל עצמך?
אני ממליצה בחום- זה סופר כיף !! האמ האמת שפתאום אני שונאת את הפיק שכמעט גמור.. ואז זה שרק התחלתי (7 פרקים) אני דווקא ממש אוהבת, אז נראה לי שיקח עוד קצת זמן
תודה רבה

m o r 1 0 2

New member
פרקים מעולים../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

עאעא,אני בקצב בפורום,יאיי מיDDD: חח,איזה כיף,אני כ"כ מחכה לחופש הגדול
פרק39
הדגש|"אוי לא.." הוא מלמל לעצמו כשראה את הכתוב אם אני חושבת שזה מה שזה,את ילדה מתה
חחחח,למה את עושה אתזה? היי!" דאגי הזעיף פניו.XDDDDD חמודים
"אובדן הכרה?! עד כמה שאני יודע צ'אד לא איבד את ההכרהבואנה,אוף לא רציתי זה יקרה אבל קצת צפיתי שזה יקרה!! נו,באמת,רכילות מסריחה ושקרית! מי לעזאזל כתב את הזבל הזה?!" וואו,אני ממש בשוק,טוב בעצם לא,ככה זו העיתונות תעשה הכול למען רייטינג,חח אני לומדת אתזה במשך שנה,אני לא צריכה להיות מופתעתXD סטיב הוקינסאומג!סטיב,אוח,הייתי צריכה לדעת! את מזכירה דמות לשתי שניות וכבר היא הופכת ת'עלילה....
פרק 40
(סחטיין,40 פרקים!!!!) טוב,אני עם דני,מקווה לפחות שהמצב ימשיך להיות טוב ושהאלבום יצליח להם ושמעריצים לא יתנתקו או משו... הוציאו אותי לפחות חבר מאפיה!"XDDDD מתוק,לפחות הוא מוציא ת'טוב מהרע...הם יודעים שזה לא היה ככה,הכי טוב... בסדר אנחנו באים" דני נאנח לבסוף כנכנע וניתק את השיחהאוו שחכתי ממנו לגמרי
מקווה שהכול יסתדר... הארי ידע את התשובה. אם הארי אומר, דאגי מאמין. וואו,לא ידעתי שכזה הוא הארי,מין גאון כזהXD אחלה מסיבת עיתונאים ארגנתDDD: זה משהו שעשיתי על מנת להגן על אליאח,אין כמו דאג
|פטישדעה סופית
תרשי לי לומר לך,אחלה פרקים! מלאים בהכול,אקשן,דרמה,רכילות,רגש,התלהבות,באסה באמת,ערבבת פה הכול וככה אני אוהבתDD: הפרק הראשון היה פשוט מדהים
אני מכירה אתזה מאיזה סדרה\סרט אני חייבת לזכור מאיפו רק... תגידי את המצאת אתזה? או שלקחת מסדרה כלשהי? היה בגוסיפ משהו דומה אם אני לא טועה עם העיתון עם סרינה.... אבל אני זוכרת משהו אחר,אולי מבוורלי הילס 90210,כה ניראלי משם
פעם ראשונה שאת בונה את הפרק ככה,ואני ממש אהבתי אתזה
באמת,הכול,הקטעים,הקדשת לכל זוג קטע,באמת היה ממש מגניב
קבלי צל"ש+ח"חDDDDDDDDDD: את תמיד מצליחה להפתיע אותי ואני מתה עלזה
את תפסיקי לעשות אתזה,זה מה שטוב בפיקים שלך^^
שיחקת אותה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמורצ'וק את פשוט מלכה ../images/Emo47.gif

6 פרקים ביום אחד ?! כל הכבוד- אני גאה בך
מה זאת אומרת למה אני עושה את זה?? בשביל האקשן והכיף של כולנו
חחחחחחחחח ממש גרמת לי לצחוק עכשיו, בעיקר כי את צודקת XDDD סטיב פה רק שתי שניות וכבר הוא גורם לטוויסט בעלילה, אבל את יכולה להירגע כי הוא לא ימשיך איתנו
מסכימה איתך, אין על דאגי
אווו איזה כיף לשמוע !! הפרקים האלה באמת היו גדושים בהכל DD: ברצינות עכשיו, אין לי מושג מאיפה אתן חושבות שזה מוכר לכן
לא ראיתי את זה בגוסיפ גירל, וגם לא בבוורלי הילס 90210.. ככה שאני דיי בטוחה שלא הושפעתי משום דבר, אלא זה פשוט רעיון שלי
בכל מקרה, שמחה שאהבת אותו ! תודה ענקית יפתי, לאב יווווו

אעאעאעאע

אחרי איזה מיליון שנה שלא הגבתי-הנה אני חזרתי!! אז ככה.. אין לי הרבה זמן אז אני פשוט יתחיל בזה שזה היה מושלם!!! קראתי מהפרקים של לפני שבועיים (פחות או יותר..) עד לפרקים האלו וממש מתתי מסקרנות... אני מתה לקרוא כבר את הפרקים הבאים

למעלה