AAY-עונה 2,פרק 41

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 41../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

לא הספקתי לענות על כל התגובות שלכן (האמ מור
), אני מבטיחה שמחר אני אשלים הכל :) בכל מקרה- תודה ענקית !! שורות אחרונות: "אני מסכים עם דאגי ובטוח שכל הגברים הנשואים פה לא ישמחו במיוחד לראות את נשותיהם (לקס-בשבילך
) עם גבר אחר" דני הרגיש שהוא חייב להוסיף משהו ולא להשאיר את דאגי לבד במערכה. עוד עיתונאי דעתני נעמד. "ומה לגבי מה שנכתב על כך שהשלושה האחרים הצטרפו ועזרו לדאגי? ושצ'אד איבד את ההכרה?" פרק 41 "בקשר לשאלתך הראשונה, לא אני, לא דני ולא הארי הכנו את צ'אד. אנחנו בכלל היינו במסעדה של המנהל שלנו, לחגוג את סיום סיבוב ההופעות" טום השיב, ברגיעה מעלת השתאות. "צ'אד כאמור, אינו איבד את הכרתו בשום זמן שידוע לנו. הוא קיבל אגרוף שגרם לו לדימום קל וזהו זה" הוא הניף את ידו בתנועת ביטול. "האם אתם חוששים שהפרשה הזאת תפגע במכירות האלבום שלכם העתיד לצאת בשבועיים הקרובים?" הייתה זאת עיתונאית ששאלה הפעם. הארבעה החליפו מבטים, היא ממש קראה את מחשבותיהם. ריצ'ארד הביט מהצד, נושך את שפתו התחתונה במתח. "החשש קיים, כן. אך אנחנו מתחזקים מהידיעה שיש לנו קהל מעריצים כה גדול וכה תומך ואוהב, שמכיר אותנו טוב ויודע מי אנחנו באמת. הם יודעים שמעולם לא היינו נוהגים בכזאת אלימות ושהפרשה היא שקרית לחלוטין. אנחנו בטוחים באלבום שעתיד לצאת לחנויות ומקווים שהוא יזכה להצלחה כמו אלבומינו הקודמים, בלי קשר לבאז שמסביב אלא רק בגלל המוזיקה הטובה והאיכות" הארי השיב בחיוך חושף שיניים. הוא עודד את הבנים וגרם גם להם לחייך, בביטחון שהוקרן החוצה. העיתונאים בהחלט היו מרוצים מהתשובות לעניין של הבנים. "ומה באמת בקשר לאלבום? מהם הפרטים שאתם יכולים למסור לגביו?" שאל עוד עיתונאי, משנה לגמרי את כיוון השיחה ועל כך רווח לבנים מאוד. הם הרבה יותר העדיפו לדבר בציבור על המוזיקה שלהם ולא על חייהם הפרטיים. "האלבום עתיד לצאת כבר בשבוע הבא" טום הכריז בחיוך וגרם שוב ללחשושים בקהל, עוד פלאשים וחיוכים. "את השם אנחנו לא יכולים למסור אבל סינגל ראשון ואיתו גם קליפ ישוחררו בקרוב" הוא נעמד, מראה על סיום מסיבת העיתונאים. "תודה לכולכם שבאתם, אנחנו מעריכים את זה ומקווים שקיבלתם את התשובות שרציתם" דאגי התקרב למיקרופון ואמר מילים אחרונות. "ושבעתיד לא תאמינו לכל שטות בעיתונות" דני שוב הוסיף. הבנים גלגלו את עיניהם וצחקו. הם נופפו לשלום וירדו מהבמה, הפלאשים ממשיכים אחריהם. אלי עמדה לצדו של ריצ'ארד כל הזמן, היא הביטה בבנים, כל כך גאה. היא שמחה ששמרו על קור רוח, ידעו לבחור בדיוק את המילים הנכונות, להסביר את עצמם בצורה בוגרת ולא ילדותית ומטופשת כמו תמיד. ... במשך שבוע הבנים התראיינו בתוכניות טלוויזיה, ברדיו ובעיתונים. היה חשוב להם לטהר את שמם בעיקר בגלל האלבום שיצא בקרוב. הבקרוב הזה הגיע מהר משחשבו. "מתרגשים?" ג'יו התיישבה על ברכיו של טום. כל החבורה הייתה בביתם של טום וג'יו, בית ההתנחלויות. "כל כך!" קראו ארבעתם ביחד. היה ניכר עליהם הפחד, ההתרגשות, השמחה. הכל יחדיו. זה האלבום הראשון שאת כולו עשו בעצמם, כולל ההפקה. "אני לא יכול יותר, אני הולך לראות מה קורה" דאגי נעמד. "לראות מה קורה איפה?" קייט הביטה בו במבט תמוה. "בקניון! ואני רוצה לראות שם תור של בנות שמחכות לקנות את הדיסק!" הוא נראה נחוש בעצמו. "ומה עם בנים?" הארי שאל. "אויש באמת, אתה יודע שרוב המעריצות שלנו הן בנות" דאגי דיבר כמובן מאליו. כולם ידעו שהוא צודק. "ואני גאה בזה!" דני קרא והרים את ידו. הוא מיד חטף מכה בראש מקייט. "אבל את היחידה שמעניינת אותי" דני חייך את חיוכו המקסים, שיכול להפיל כל אחת לרגליו אם רק ירצה. "כן ממש" קייט גלגלה את עיניה בחיוך והניחה לדני ללטף את שיערה ולנשק את לחיה. היא אהבה כשהוא מתחנף. "יאללה מי בא איתי?" דאגי קרא בנחישות. השאר הביטו בו מצחקקים. "צריך תחפושות" הארי נעמד. "ידעתי שלא תנטוש אותי" דאגי חייך ונתן כיף להארי. ... בבית של טום וג'יו יש הרבה תחפושות, ג'יו הרי שחקנית. דאגי והארי עלו לעליית הגג ובחרו פאות מטופשות, משקפי שמש ומעילים גדולים. "מזהים אותי?" דאגי שאל ועשה סיבוב, בסיומו פוזה של דוגמנית. אלי לא יכלה לעצור את הצחוק. "בכלל לא" דני גיחך. "גם זה טוב. בוא האר" דאגי טפח על כתפו של הארי והתקרב לדלת. "אני לא מאמין שאני עושה את זה" הארי גלגל את עיניו. "הוא גרר אותי לטיפשות". שניהם יצאו מהדלת. "אתם חושבים שיזהו אותם?" ג'יו שאלה. "אני לא חושב, אני בטוח" טום צחק. ... "איפה החנות?" הארי הביט סביב. הוא לא ראה את דאגי לידו. "דאגי? דאג?" הוא קרא לו. לפתע הרגיש יד שמכסה את פיו בחוזקה. הארי ניסה להשתחרר, הוא הדף את האדם שמאחוריו, משתחרר מאחיזתו דיי במהירות. הארי היה חזק, בהחלט לא הבחור לתקוף. כשהצליח להשתחרר, הוא הסתובב והביט באדם שמולו. "אתה?!" הארי קרא בהפתעה. פרק 42 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 42../images/Emo63.gif

פרק 42 "דאגי מה אתה חושב שאתה עושה?!" הארי קרא ונתן לדאגי אגרוף חזק בכתף. "אחחחח" דאגי מחה בכאב והניח את ידו על כתפו הכואבת. "רק ניסיתי להשקיט אותך! אנחנו לא יכולים לקרוא אחד לשני בשמות האמיתיים שלנו! יזהו אותנו!" דאגי קרא והביט בהארי, בשיא הרצינות. הארי גלגל את עיניו והתחיל לצחוק. "דאג, אנחנו לא ג'יימס בונד, רק הולכים לראות איך הדיסקים נמכרים. אני בכלל לא מבין את התחפושות הטיפשיות האלה!" "אבל ככה זה יותר מגניב, בוא נמצא שמות חסויים!" דאגי התלהב. הוא נראה כמו ילד קטן שקופץ מעלה ומטה. "גאד" הארי לא לקח את דבריו של דאגי ברצינות. הוא היה רגיל לילדותיות המצחיקה הזאת שבו, ורק הסתובב והחל ללכת לכיוון התקהלות אנשים. דאגי מיד רץ אחריו. "מה הולך שם?" הארי הביט בדאגי מבולבל. זה רק משך בכתפיו, לא היה לו מושג. הם המשיכו להתקרב אל עבר ההתקהלות הגדולה שמאוחר יותר התגלתה כעשרות בנות צורחות עם שלטים בידיים. "מה כתוב על השלט?" דאגי אימץ את עיניו. "מקפליי!" הארי קרא בחיוך. שניהם אימצו את אוזניהם כדי לשמוע את קריאות הבנות. "ומה הן צועקות?" דאגי המשיך. "מקפליי!" הארי השיב, שוב בהתלהבות. הם הביטו אחד בשני והחלו לרוץ לשם. משהיו קרובים מספיק הביטו לתוך החנות ולא יכלו להאמין למראה עיניהם. שלושה מוכרים בקופות. לידם ערימות על ערימות של הדיסק החדש של מקפליי. בנות, ובנים, עמדו בתור וקנו אותו בהתלהבות. רק אותו! "תצבוט אותי כי נראה לי שאני חולם" דאגי הביט במתרחש כמהופנט. "תאמין דאגי תאמין" הארי חייך וצבט את דאגי, בחוזקה כרגיל. "דאגי?" ילדה אחת שמעה את דבריהם והסתובבה. הארי ודאגי החליפו ביניהם מבטים. הילדה המשיכה לבהות. מעריצה אמיתית תמיד תזהה אותם, גם עם כל התחפושות בעולם. היא כנראה הייתה אחת כזאת. "דאגי והאריייייי!" היא קראה בהתרגשות. מיד כל הבנות הפנו את מבטן. השניים לא חשבו פעמיים והחלו לרוץ אל עבר היציאה מהקניון. הבנות הצורחות פתחו במרדף אחריהם, חלקן נטשו את התור לדיסק. "אמרתי לך שצריך שמות כיסוי!" דאגי קרא תוך כדי ריצה. "לא חשוב עכשיו!" הארי השיב בזריזות ומשך את דאגי לרוץ יותר מהר. המאבטחים בקניון קלטו את המהומה ועצרו את המעריצות. הארי ודאגי הצליחו להתחמק בזריזות לרכב של הארי. הוא לחץ על הגז ושניהם נסעו משם, מתנשמים ומתנשפים. "תקשיב לי בפעם הבאה" דאגי שילב את זרועותיו. "מבטיח" הארי צחק. "דאג, אתה מאמין למה שהלך שם??" הוא שינה נושא והביט בדאגי בהתלהבות. "תחשוב שזאת רק חנות אחת בלונדון! יש עוד מיליון! חכה עד שדני וטום ישמעו את זה!" דאגי הסיר מראשו את הפאה המגרדת. היא הציקה לו כל כך. ... הבנים החנו את הרכב ורצו לתוך ביתם של טום וג'יו, אפילו לא דופקים בדלת. "נוו? זיהו אתכם?" דני צחק למראם. "כן.." הארי השפיל מבטו. "אבל זה לא העניין!" קרא מיד בהתרגשות. "אתם לא תאמינו! תור ענקי של מעריצים שמגיע עד מחוץ לחנות! כולם רק בשביל לקנות את הדיסק שלנו!" דאגי התיישב על הכורסה הקבועה שלו. "אתה בטוח? את הדיסק שלנו?" דני התיישר בכיסאו. "הם החזיקו שלטים שכתוב עליהם מקפליי וצעקו מקפליי! אני דיי בטוח שזה הדיסק שלנו!" הארי המשיך בהתלהבות חסרת מעצורים. הארבעה החליפו מבטים ומיד קפצו אחד לתוך זרועותיו של השני בחיבוק גדול. הבנות לא יכלו לעצור את הצחוק. אפילו הילארי הקטנה חייכה וחשפה שיני חלב חמודות. ... הסינגל הראשון מתוך האלבום יצא יומיים לאחר מכן. לבקשתן של אלי, קייט וג'יו, שהבנים יחזירו מעט מהילדותיות שהייתה בהם פעם, הם עשו קליפ מצחיק שבאמת כיף לצפות בו. ריצ'ארד דיווח על מכירות מדהימות לאלבום, הביקורות היו נהדרות ובעיקר אמרו שמקפליי הם לא סתם עוד להקת בנים, אלא מוכשרים מאוד בכתיבה, נגינה ואפילו הפקה, ושזה בהחלט ניכר באלבומם החמישי. לא עבר זמן רב עד שהסינגל המצליח הגיע למקום הראשון במצעד הבריטי ועד שסינגל שני יצא. גם הוא לא פחות מצליח מקודמו, אם לא יותר, ומגיע למקום הראשון בקלות. ... "מה דעתך שנלך לחגוג הערב?" דאגי הניף את אלי באוויר, מאושר. הרגע טום התקשר להודיע שגם הסינגל השני במקום הראשון. "כולם?" אלי שאלה תוך כדי צחוק. "לא, רק אני ואת הפעם" הוא הוריד אותה אל הקרקע. "מזמן לא היינו שנינו לבד" דאגי ליטף את לחיה. "נכון" אלי חייכה. "מסעדה?" "ואז סרט?" דאגי עשה את הפרצוף החמוד שלו, זה שמגדיל את עיניו התכולות ועושה את זה בלתי אפשרי בשביל אלי לסרב. "בסדר" היא גלגלה את עיניה ודאגי נשק לה במתיקות. שעתיים מאוחר יותר הם כבר היו מוכנים לצאת למסעדה. "דאג אתה בא?" אלי צעקה לדאגי שעדיין התארגן למעלה. "אני בא" הוא ירד באיטיות לא אופיינית לו במדרגות. בדרך כלל היה רץ עד למטה, מדלג על כמה מדרגות ביחד. "הכל בסדר?" אלי התקרבה אליו מעט מודאגת. "כן.. אני פשוט קצת עייף, זה הכל" דאגי חילץ חיוך. זה ממש לא סיפק את אלי, היא הכירה אותו יותר מדי טוב. דאגי הרגיש לפתע תשישות, עייפות בלתי מוסברת. הוא הרגיש שהוא מאבד את שיווי המשקל שלו, שאם לא יאחז במשהו הוא ייפול על האדמה. הוא כופף את ברכיו וכמעט נפל. אלי הספיקה לתפוס אותו. "דאגי מה קורה?" היא שאלה בדאגה והביטה בפניו שהפכו חיוורות. "אני.. אני לא מרגיש כל כך טוב.." הוא אמר בקול חלש. אלי הניחה יד על מצחו. "אתה מזיע" היא אמרה חרדה. "אני אביא לך כוס מים" אלי רצה אל המטבח כששמעה קול נפילה. היא הסתובבה בחדות וראתה את דאגי מוטל על הרצפה, מחוסר הכרה. ------------------------------------------------ ממ נשאיר אתכן במתח עד ליום שלישי
תהנו וסופ"ש נעים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמה?!? ../images/Emo2.gif

הרעילו את דאגי או משהו?! מה עשו לדאגי?! דאגייייי
הוא יהיה בסדר נכון? איזה מין פיק זה יהיה אם תהרגי את דאגי? אז את לא תהרגי אותו נכון?
הארי
הוא כזה חמוד
רק לדמיין אותו לעשות ת'חיוך שלו
דני החנפן הזה XP היה ממש יפה, ממש אהבתי D: רק תגידי , שאלה קטנה - עוד כמה פרקים יש ?
< אני לא רוצה שזה יסתיים, אבל בכל זאת, לידע עצמי
>

polly88

New member
../images/Emo181.gif

אני רק התחלתי לקרא את הסיפור שלך (מפרק 40 העונה השניה) וזה מדהים!!!!ואני מאוד אשמח אם תשלחי לי למייל את כל הפרקים או שיש לך אתזה בבלוג או משו כזה? [email protected] תודה מראש 3>

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifלא יכולה להגיד כלום../images/Emo11.gif

פשוט חכי ליום שלישי :) יש 57 פרקים לעונה השנייה של הפיק ככה שנשארו עוד 15 פרקים סה"כ
שמחה שאהבת ותודה רבה

|גזו| מה קרה לדאגי ?!?!

הכל בסדר איתו?! הוא חי נכון?!?!?! "מזהים אותי?" דאגי שאל ועשה סיבוב, בסיומו פוזה של דוגמנית. אלי לא יכלה לעצור את הצחוק. "בכלל לא" דני גיחך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מדמיינת אותו חחחחחח ס'דפוק!! חחח
"הם החזיקו שלטים שכתוב עליהם מקפליי וצעקו מקפליי! אני דיי בטוח שזה הדיסק שלנו!" הארי המשיך בהתלהבות חסרת מעצורים חח איזה חמוד איך הוא מתלהב! :) "אבל ככה זה יותר מגניב, בוא נמצא שמות חסויים!" דאגי התלהב. הוא נראה כמו ילד קטן שקופץ מעלה ומטה. חחחחחח איזה ילד קטן הוא!! חחחח אני חולה עליו!!!!!1
"אני אביא לך כוס מים" אלי רצה אל המטבח כששמעה קול נפילה. היא הסתובבה בחדות וראתה את דאגי מוטל על הרצפה, מחוסר הכרה. מה קרה לדאגי?!? הוא יהיה בסדר נכון?! את לא תהרגי אותו?!? טוב ברור שלא!!! ------------------------------------------------------------------------------- הפרקים היו ממש מצחיקים!! היה ממש יפה, אהבתי מאוד!!
אני רוצה כבר לדעת מה עשו לדאגי מסכן שלי!! מחכה כל כך ליום שלישי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifפשוט חכי ליום שלישי../images/Emo3.gif

חחחחחחחח זה באמת מצחיק לדמיין את דאגי ככה, כמה אופייני לו הא?
גם אני הייתי מתלהבת אם הייתי במקומם !! תודה רבה ושמחה לשמוע שאהבת
לגבי דאגי, רק ימים יגידו חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif|גולגולת\ חח תודה על ההקדשה!../images/Emo9.gif

You bitch! חחח אני לא מאמינה על מה שעשית כרגע! ועוד להשאיר אותנו בחוסר ידיעה על ליום שלישי? איך נחזיק מעמד?
אני מקוהו שאת יודעת מה את עושה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifנהנהנהנה ../images/Emo6.gif

אחח איך אני אוהבת למתוח אתכן XDD תסמכי עלי שאני יודעת טוב מאוד מה אני עושה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהאה ../images/Emo7.gif דאגלס ..

אוף אסור שיקרה לו משהו !!!!!!! העיתונאים בהחלט היו מרוצים מהתשובות לעניין של הבנים. וואי גמאני ממש מרוצה XD התשובות היו לעניין, ממש טובות :] כמו בוגרים לשם שינוי
"צריך תחפושות" הארי נעמד. "ידעתי שלא תנטוש אותי" דאגי חייך ונתן כיף להארי. חחחחחחח XD יאאוו זה כזה מגניב :] איזה כיף למעריצים שראו אותם! זה כ"כ הזוי לראות את הלהקה שאתה אוהב מחופשים
וסתם כי רצו לראות איך המכירות של הדיסקים הולכות:] "אבל ככה זה יותר מגניב, בוא נמצא שמות חסויים!" דאגי התלהב. חחח
זה ממש כיף להיות אלמוניים לכמה דקות XD ועוד מקפלי.. שכל מקום מכירים אותם
דאגי והאריייייי!" היא קראה בהתרגשות. מיד כל הבנות הפנו את מבטן. חחח מסכנים XD איזה קטע מצחיק זה, בטח היא צעקה כמו מטורפת
השניים לא חשבו פעמיים והחלו לרוץ אל עבר היציאה מהקניון. הבנות הצורחות פתחו במרדף אחריהם, חלקן נטשו את התור לדיסק. חחחח וואי אני מדמיינת את זה כ"כ מצחיק
מרדף באמצע הקניון XD ממש אהבתי את הקטע הזה ! סינגל המצליח הגיע למקום הראשון במצעד הבריטי ועד שסינגל שני יצא. גם הוא לא פחות מצליח מקודמו, אם לא יותר, ומגיע למקום הראשון בקלות. איך לא ?! D:
ראתה את דאגי מוטל על הרצפה, מחוסר הכרה. עהעהא מסכן
הוא בטח התגלגל במדרגות וזה גרם לפציעה יותר קשה !
אוף שלא יקרה לו משהו רע ! בבקשה שזה יהיה רק ירידה בלחץ דם או משהו >.< --------------------------------------- ואווו הפרקים האלה כ"כ טובים ! הכתיבה נהדרת, מדהימה, כ"כ כיף לקרוא את זה !!!!! [בדר"כ אני מתייאשת מלקרוא דברים אבל אי אפשר להפסיק !!!] אני כ"כ מחכה ליום שלישי DDDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo13.gif

חחח באמת לשם שינוי הם התנהגו כמו בוגרים, יצא ממש נחמד
את צודקת ! אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי הולכת לי בלונדון ופתאום מזהה אותם ככה מחופשים XDDDD ממש שמחתי לשמוע שאהבת את כל הקטע הזה! גם אני מצאתי אותו מצחיק ביותר
תכלס איך לא ?! אחח אני פשוט אוהבת כל שיר שלהם
חח לאלא הוא לא התגלגל במדרגות, זה קרה אחרי שהוא ירד מהן.. אבל בשביל לדעת מה באמת קרה פשוט תצטרכי לחכות עד יום שלישי DD: תודה רבה ושמחתי לשמוע שנהנית

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אין.. פשוט אין על הפיק שלך!!! OMG את לא מבינה איזה יפה זה... אני ממש מחכה אבל ממשמחכה למחר...

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo48.gifלחיי מקפליי והדיסק../images/Emo48.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

XDDשירו'ש,ראיתי את התגובהDD: מתהעל התגובות שלך
אני שמחה שאת שמחה שקראתי הכול,גמאניDD:
פרק41
החשש קיים, כן.הם ממש כנים ואמיתיים,באמת כל הכבוד להם
הארי חילץ אותם מהמצבDDD: "האלבום עתיד לצאת כבר בשבוע הבא" יאייי,סופסוף משהו טוב שחיכינו לו כ"כ הרבה זמן!@#$% הוא מיד חטף מכה בראש מקייטידעתי שמישהו יעיר הערה כזאת
ידעתי שלא תנטוש אותי" דאגי חייך ונתן כיף להארי אוווו,אחה רעיון,אני חייבת לציין,מעניין למה דאג יתחפש
אני לא בטוחה,אבל ניראלי היה פעם קטע כזה שהם היו ברחוב ומלא מעריצים קפצו עליהם והתנפלוXD אני לא חושב, אני בטוח" טום צחקXDDDDDDD אתה?!" הארי קרא בהפתעהוואו,הפתעהXD בטח זה יהיה מישהו שיופיע ל3 שניות ויהרוס ת'עלילה
כמו שאני מכירה אותךXDD
פרק42
"דאגי מה אתה חושב שאתה עושה?!" פחחחחחחחחח,טוב הייתה לי תחושה שזה הארי כי הארי אפ'חד לא יודע שזה הםXDD לפחות.. הוא נראה כמו ילד קטן שקופץ מעלה ומטה יוו,את הורגת אותי עם התיאורים על דאגי
תצבוט אותי כי נראה לי שאני חולם" חחח,איזו התרגשות
הבנות הצורחות פתחו במרדף אחריהםXDDDDDDDD זה היה כ"כ ברור,חחח ענק! פעם שניה כבר אם אני לא טועה
הכורסה הקבועה שלו.XDDDDDDD מזמן לא הזכרת אותי,אני זוכרת את הריבים שלו עם טום עליה
היה קורע.... עאאאע,היל,איזה מתוקה,הרבה זמן לא כתבת אותהXD הוא כופף את ברכיו וכמעט נפל. אלי הספיקה לתפוס אותו לאאאאאאאאאא,רק לא לדאגי שלי
וואו,איזה מסכן,מעניין מזה...אולי עייפות או מחלה שמתפשטת?!? אמא'לה,זה מפחיד אותי!!!! את מפחידה אותי!
דעה סופית
שירו'ש,איזה פרקים משעשעים....אהבתי
לייק אליוזD: הם יצאו מדהימים במסיבת עיתונאים,מאוד אהבתי אתזה
הרעיון של דאגי היה מעולה,הקטע הזה ממש שעשע אותי במיוחד שזיהו אותם
(עוד חשבתי שיש דמות חדשה,הרסת ליXD) אגב,מזמן הם לא חגגו משהו,טוב רק שהם התחימו ת'להקה אבל זה לא נחשבXDD מסכנצי'ק דאגי,אני יבוא לטפל בו,בעצם יש לו את אליXD מקווה שזה לא משהו רע...... חסר לך
XD אעאעא,מחר!! חסר לי שאני לא קוראתXD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי הספקת ../images/Emo9.gif

כן ראית מה זה? כולם ממש התבגרו וענו תשובות לעניין, אפילו הארי היה זה שהפעם הפציץ בתשובות ולא טומי כמו בדרך כלל
הערה דורשת ולמי מתאים יותר להעיר אותה מדני ?? חחחח הפעם טעית נהנהנהנה
זה רק דאגלס אהובנו
אחח הכורסה מעלה בי זכרונות מהעונה הראשונה, כשטום ודאגי היו רבים עליה כמו שאמרת XDD האממ אני לא יכולה לגלות, חכי למחר
שמחה שאהבת את הפרקים ! באמת יצאו חלקים טובים עם מסיבת העיתונאים, הארי ודאגי המפגרים וכמובן הסוף המותח עם דאג DD: חחחח תכלס הרבה זמן עבר מאז החגיגה האחרונה, אני אוהבת לקחת אותם למסעדות אה? בלי לשכוח את השמפניה כמובן
כולנו היינו שמחות לטפל בדאגי
אבל אני חושבת שאלי המתוקה מספיקה לו :) באמת חסר לך שאת לא קוראת מחר!
את יודעת שאני אוהבת אותך ! תודה ענקייית

m o r 1 0 2

New member
ברור שאני יודעת../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

וגמאני אותך
באמת חסר לי!! שירו'ש,תגיבי למשחק שלי בבקשהDD: ואני לא נוטרת טינה,את גם יכולה לאחר למשחק שלי בשבוע
וכמובן ה-
השמפניה,איך יכולתי לשכוחXD

למעלה