AAY-עונה 2,פרק 43

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 43../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אוקיי אני יודעת שאתן מתות לדעת מה קרה לדאגלס שלנו
אז אני לא אמתח אתכן יותר, תהנו :) שורות אחרונות: דאגי הרגיש לפתע תשישות, עייפות בלתי מוסברת. הוא הרגיש שהוא מאבד את שיווי המשקל שלו, שאם לא יאחז במשהו הוא ייפול על האדמה. הוא כופף את ברכיו וכמעט נפל. אלי הספיקה לתפוס אותו. "דאגי מה קורה?" היא שאלה בדאגה והביטה בפניו שהפכו חיוורות. "אני.. אני לא מרגיש כל כך טוב.." הוא אמר בקול חלש. אלי הניחה יד על מצחו. "אתה מזיע" היא אמרה חרדה. "אני אביא לך כוס מים" אלי רצה אל המטבח כששמעה קול נפילה. היא הסתובבה בחדות וראתה את דאגי מוטל על הרצפה, מחוסר הכרה. פרק 43 כשדאגי פקח את עיניו הוא שכב במיטתו. "איך הגעתי לכאן? אלי לא יכולה לסחוב אותי" דאגי חשב לעצמו מבולבל. הוא הביט סביב וראה את הארי וטום. זה כבר מסביר הכל. "דאג אתה ער!" טום רץ לחבק אותו. "הוא תמיד כזה דואג, אפשר לחשוב מה קרה?" דאגי חשב, צוחק לעצמו. "אתה ער!" אלי נכנסה גם היא לחדר, דני ועוד אדם שאינו מכיר נכנסו אחריה. היא רצה אל מיטתו של דאגי וחיבקה ונישקה אותו. הוא החזיר לה חיבוק והביט בה מבולבל. "מי אתה?" שאל והביט על האיש שנכנס יחד עם אלי ודני לחדר השינה שלו. "אני דוקטור סטיבן, באתי לבדוק אותך" הוא חייך. "מה יש לו?" הרופא שאל כשהתיישב על המיטה של דאגי והביט בו. "הוא פתאום הרגיש חולשה והתחיל להזיע, התלונן שהוא לא מרגיש טוב. הוא בקושי עמד על הרגליים" אלי אמרה ולא הסירה את מבטה החרד מדאגי. "בסדר גמור, אני אקח לו בדיקות דם עכשיו" אמר הרופא והוציא מחט מתיקו. "לא אלי, אני מפחד" דאגי אחז בכף ידה של אלי בחוזקה. "יהיה בסדר דאגי, זאת רק דקירה קטנה" אלי חיזקה את אחיזתה בידו של דאגי וחייכה אליו בעידוד. הוא עצם את עיניו והרופא כבר סיים. "אני אקח את זה לבדיקה והתוצאות ישלחו אליכם. בינתיים אני מציע שתנוח קצת" הרופא אמר בחיוך והתרומם ממקומו. "אני אלווה אותך" טום הציע ויצא יחד עם הרופא מהחדר. "אתה בסדר גבר?" הארי החליף את מקומו של הרופא על המיטה. "כן, לא יודע מה קרה לי.." דאגי העביר יד בשיערו. הוא היה עדיין מטושטש, אך בכל זאת קם מהמיטה. לא להרבה זמן כי מיד נהדף אחורה בידי אלי, דני והארי. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" קראו שלושתם יחד. "הולך לחרבן?" דאגי היתמם. אלי לא יכלה לעצור את הצחוק הקטן, ומיד עטתה על פניה ארשת הבעה רצינית שוב. "אתה לא קם מהמיטה הזאת!" היא פקדה. "אבל אל.." דאגי ניסה למחות, ללא סיכוי. דני נשכב מצד אחד שלו והארי מהצד השני, כל אחד אחז בידו האחרת והם כבלו אותו למיטה. "חבר'ה אני יודע שאתם חושקים בי, אבל עכשיו? מול אשתי?" דאגי גיחך וקיבל כאפות בראש משני הצדדים. "אנחנו שומרים עליך" דני גלגל את עיניו. "אוווו" דאגי הביט בשניהם בפרצוף ילדותי ומתוק להפליא- התכונות הכי בולטות שבו. "אתה יכול להפסיק להיות דביל לשנייה?! אני יודע שזה קשה!" הארי הביט בו במבט מאיים. "היי!" דאגי מחה אבל הארי המשיך. "אתה התעלפת מסיבה לא ברורה והרופא הורה לך לנוח אז כל עוד זה תלוי בנו, אתה תנוח!" דאגי הביט בהארי, מעט מופתע מתגובתו הקיצונית. אחר העביר את מבטו לדני ואז לאלי. אף אחד מהם לא נראה מתנגד. "אז אתם פשוט הולכים לכלוא אותי כאן?!" דאגי קרא, מיוסר. "כן" הנהנו השלושה יחד. "אוף, זה מבאס" הוא שילב את זרועותיו והזעיף פנים. "אפשר שאשתי תשמור עלי?" ביקש. דני והארי הביטו באלי, מבקשים אישור. הם, אחרי הכל, רק מבצעים פקודות. "בטח שאפשר" היא חייכה ובבת אחת דני והארי שחררו את דאגי וקמו מהמיטה. "יופי, כי היה נראה לי קצת מטריד לשכב שלושתנו במיטה אחת" הארי העלה הבעת גועל על פניו. "בפעם אחרת אולי רק אני ואתה דאג, מה אתה אומר?" דני קרץ לדאגי. "בטח גבר, מתי שתרצה" דאגי צחק וקיבל מרפק לצלעות מאלי. "אחח, לא! אני מתעלף! תעזרו לי!" הוא קרא, היחידי שצוחק מהבדיחה השטותית של עצמו. "זה לא מצחיק דאג" הארי ודני הביטו בו במבט מזהיר ויצאו מהחדר. "למה כולם כל כך רציניים פתאום?" דאגי הביט באלי. היא נשכבה לצדו והשעינה את ראשה על חזהו. "כי כולנו דואגים לך. תסכים איתי שזה לא נורמלי שבן אדם בריא, קופצני, וצעיר כמוך יתעלף פתאום" אלי הסבירה. דאגי הרהר לשנייה בדבריה. רק עכשיו הוא באמת קלט. כל העניין לא נראה לו יותר מדי חשוב, אז מה אם הוא התעלף? בסרטים אנשים מתעלפים כל הזמן. אבל אז הבין שהוא באמת בריא, קופצני וצעיר. אם כך, מה קרה לו? דאגי כרך את זרועו סביב אלי ונאנח עמוקות. "מה?" היא הביטה בו בעיניה הגדולות והירוקות. "סתם.. פשוט.." דאגי היסס מעט. "את צודקת. אני באמת מתחיל לדאוג עכשיו" פחד נשמע בקולו. אלי מעולם לא ראתה אותו ככה. "אין מה לפחד" היא חייכה אליו בעידוד. "זה בטח בגלל קופצנות יתר" היא צחקה ונשקה לו קלות. דאגי חייך אליה. "את תמיד מצליחה לגרום לי להרגיש יותר טוב את יודעת?" אלי הנהנה והתכרבלה שוב בזרועותיו. שם הרגישה בטוחה. ... דני נכנס הביתה, גורר את רגליו על הרצפה. תחושת מועקה גדולה שררה בו. "קייט?" הוא קרא בקול מעט צרוד. היא בדיוק מה שהיה צריך עכשיו. שתחבק אותו ותגיד שיהיה בסדר. שתנשק את הנמשים המעטרים את פניו. שום קול לא נשמע. דני נאנח בעצב ונפל על הספה. הוא היה מותש. דני הדליק את הטלוויזיה, בדיוק נגמר המשחק של בולטון. "מזל רע". הוא העביר לערוץ ספורט אחר, מנצ'סטר מפסידה. "לא יכול להיות שזה קורה לי!" הוא חשב בכעס וכיבה את הטלוויזיה באחת. מטיח את השלט על הרצפה. "יופי, עכשיו הוא שבור". לפתע נשמעו קולות מוזרים. דני כיווץ את גבותיו, מתאמץ להקשיב. הקולות המשיכו. הוא נעמד והחל ללכת לכיוון הקולות שמשכו אותו במעלה המדרגות. הוא ראה אור באמבטיה המשותפת שלו ושל קייט. הקולות בקעו משם. "הו לא, רק לא זה" דני חשב בייאוש. הוא התפלל שקייט לא שם, עושה מה שהוא חושב שהיא עושה. בלי לחשוב פעמיים דני פתח את הדלת במהירות. "קייט! מה קורה כאן?!" קרא. פרק 44 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 44../images/Emo63.gif

פרק 44 "דן הבהלת אותי" קייט הביטה בדני בהפתעה. "מה קרה?" "את.. את לא..?" דני החל לגמגם. הוא הביט סביבו מבולבל. קייט לא רכנה מעל האסלה והקיאה את נשמתה, היא רק עמדה במרכז החדר, מגב בידה ודלי מלא מים וסבון היה מונח על הרצפה. "אני לא מה? אני רק מנקה את הבית" קייט לא הבינה מה דני רוצה ממנה. "הו.. כן, אני רואה. חשבתי.." דני העביר יד בתלתליו. תמיד היה עושה זאת כשהרגיש מובך. הוא לקח צעד אחד אחורה ולא שם לב שהרצפה חלקה. תוך שנייה מצא את עצמו מוטל עליה בחוזקה. "דני!" קייט שמטה את המגב על הרצפה והתיישבה לידו. "אתה בסדר??" היא הרימה את ראשו בכפות ידיה והניחה אותו על ברכיה. "אחח.. כן, אני בסדר" דני התרומם והתיישב לצדה של קייט. "מה יש לך? מה חשבת שעשיתי?" קייט שאלה מבולבלת. "אממ.. לא, לא חשוב" דני הסמיק. הוא הרגיש לא נעים על שפקפק בקייט. "הוו, אני מבינה. חשבת שהקאתי נכון?" היא הביטה אל תוך עיניו במבט חודר, יודעת שככה בוודאות תוציא ממנו את האמת. דני הנהן בשתיקה והשפיל את מבטו. ללא מילים קייט כרכה את זרועותיה סביבו וחיבקה אותו בדממה. דני היה מופתע במשך שניות ספורות אך מיד חיבק אותה בחזרה. "על מה זה היה? את לא כועסת או משהו?" דני שאל כשהתנתקו. "לא. אני שמחה שאתה דואג לי" קייט חייכה בפשטות. דני הביט בה, מוקסם. "את מדהימה את יודעת את זה?" הוא העביר קבוצת שיער בלונדינית שהשתחררה מצמתה אל מאחורי אוזנה. "אממ למה שלא תספר לי על זה קצת?" היא התקרבה אליו. "יש לי הרבה מה לספר" דני חייך ורכן לנשק אותה. קייט העבירה את ידיה בתלתליו. "דן" היא התרחקה ממנו. "השיער שלך רטוב ו.." היא הריחה את כפות ידיה. "מריח כמו סבון" קייט החלה לצחוק. דני הזעיף את פניו והביט בה צוחקת. הוא טבל את ידו בדלי המים והשפריץ מעט ממנו על פניה של קייט שמיד חדלה מצחוקה והביטה בדני בכעס. " דניאל אלן דיוויד!" קייט פערה את פיה ונעמדה על רגליה. דני מיד קפץ לעמידה גם הוא. "קייטלין רוז" הוא חייך בערמומיות ומיד החל לרוץ אל מחוץ לחדר. "כדאי שתתחיל לרוץ בולטון בוי כי אני אתפוס אותך!" קייט קראה ומיד תפסה בדלי המים ורצה אחריו. ** לאחר שלושה ימים ** "אני לא רוצה" דאגי ישב שלוב ידיים על הרצפה. "אין לא רוצה, יש לא יכול" אלי השיבה. "טוב, אז אני לא יכול" דאגי המשיך בעקשנותו. "דאג!" אלי קראה והתיישבה מולו על הרצפה. "אנחנו חייבים ללכת". "תלכי את! אני לא יכול!" דאגי צעק. "אלה הבדיקות שלך! אתה צריך לקבל אותן!" אלי החזירה מתקפה. דאגי עצם את עיניו, הוא ידע שהיא צודקת. היא תמיד צודקת. "אני.." דאגי פקח שוב את עיניו. "ומה אם.." הוא לא הצליח לסיים את משפטו. "דאג, אני מבטיחה שכל מה שיגידו הוא שאתה צריך להפסיק לשתות קולה כי זה משגע אותך יותר מדי" אלי חייכה אליו בעידוד. הוא צחק מעט. "בסדר" דאגי נעמד ועזר לאלי לקום יחד איתו. "אבל בואי נלך מהר, לפני שאני מתחרט" הוא יצא מהחדר וירד בקפיצות במדרגות. "רואה?? על זה אני מדברת! אתה תמיד קופץ במדרגות" אלי צחקה וירדה אחריו, הולכת. "אל, יש משהו שאת צריכה להבין. המדרגות פה בשביל לקפוץ עליהן. אני לא מבין איך זה שאף אחד עוד לא לוקח על זה כסף! המדרגות הן כמו מתקן בלונה פארק!" דאגי קרא בהתלהבות. "מי כמונו יודע מה זה לונה פארק" אלי קרצה לו ופתחה את דלת הבית. הוא יצא אחריה ונכנס למכונית. ... "אני לא רוצה" דאגי הכריז כשהחנו את הרכב. "דאגי הרגע דיברנו על זה!" אלי התחננה בפניו. "אבל.. אני.. זה.." הוא הביט בה, מנסה למצוא תירוצים, יודע שבחיים לא יצליח. "ובנוסף היא עוד עושה לי את הפרצוף החמוד שלה אוחח" דאגי חשב ברוגז. "בסדר בסדר, בואי" הוא טרק את הדלת אחריו. "תודה לאל" אלי חייכה ויצאה אחרי דאגי. שניהם נכנסו לקופת החולים. הבוקר התקשרו כדי ליידע אותם שבדיקותיו של דאגי הגיעו ושיבואו לאסוף אותן. "שלום" אלי חייכה אל פקידת הקבלה. "באנו לאסוף את הבדיקות של דאגלס לי פוינטר". "רק רגע בבקשה" הפקידה פנתה אל מסך המחשב שלה. "אל, את לא חייבת לחשוף את השם האמצעי שלי, גם ככה הוא מביך" דאגי דיבר מבין שיניו, בקושי מזיז את פיו. "אל תהיה מגוחך" אלי נשקה ללחיו. "הרופא נמצא חדר שני מימין כדי לתת לכן אותן ולהסביר" הפקידה לא הזיזה את מבטה מהמסך. דאגי ואלי משכו בכתפיהם וניגשו לחדר הרופא. "אתה דאגלס לי פוינטר?" שאל רופא ממושקף שנשען על כסא גדול ונוח. "עוד אחד" דאגי מלמל לעצמו. "סליחה?" הרופא התקרב. "הוא אמר נעים מאוד" אלי חייכה ומשכה את דאגי להתיישב בכיסא לצדה. "ואת?" הרופא פנה לאלי. "אליסון, אשתו" היא לחצה את ידו של הרופא. "אם ככה, הנה הבדיקות שלך מר פוינטר" הרופא הגיש לדאגי קובץ מסמכים רחב. דאגי בהה בו, לא מבין מילה מהכתוב. תמיד ידע שרפואה היא לא התחום שלו. הוא הביט באלי מבולבל, זועק לעזרה. היא הבינה את מצוקתו. "דוקטור, נשמח אם תסביר לנו בדיוק מה זה אומר" אלי פנתה אל הרופא. הרופא עטה ארשת הבעה רצינית על פניו. הוא התקרב בכיסאו אל השולחן והניח עליו את מרפקיו. "מר פוינטר,אני מצטער להיות איש הבשורות הרעות.. אבל לצערי, אין לי ברירה" הרופא נאנח. לבו של דאגי פעם במהירות האור, מה לעזאזל כתוב בבדיקות האלו ?! ------------------------------------------ וואייייי אני שוב עושה לכן את זה
אוקי אוקי, מצטערת, אבל אני מבטיחה שביום שישי תדעו הכל ! אתן לא מבינות כמה אני מחכה ליום שישי, ברצינות, אלה הולכים להיות הפרקים הכי יפים שיש אז תכינו את עצמכן נפשית
טוב אני רק מותחת אתכן עוד יותר לא? אז אני אפסיק עכשיו חח תהנו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמה לעזעזל כתוב בבדיקות האלה?!../images/Emo69.gif

אני עם דאגי
~מנסה לחשוב חיובי, מנסה לחשוב חיובי~ אולי דאגי בהריון? XD "חבר'ה אני יודע שאתם חושקים בי, אבל עכשיו? מול אשתי?" דאגי גיחך וקיבל כאפות בראש משני הצדדים. XDDDDDDDD ברור שהם חושקים בו! D: הרי דני ודאגי ודאגי והארי, מה יותר מושלם מהזיווגים האלה?!
"בפעם אחרת אולי רק אני ואתה דאג, מה אתה אומר?" דני קרץ לדאגי. "בטח גבר, מתי שתרצה" דאגי צחק וקיבל מרפק לצלעות מאלי. רק לדמיין את זה.... *-*
דיייייי, רוצחת, מה עשית לדאגי
את לא קולטת שדאגי זה פשוט שלמות - חסרת לב ורגשות - שאסור לפגוע בה?!
אבל חוצמזה, פרקים מדהימים D: ^^

dougie10

New member
יייאאא.. את שוב עושה לנו את זה!!

מה זה המתח הזה!!! זה לא אנושי!!! מתי תגמרי פרק לא במתח?..חח.. למרות שאני אוהבת מתח! XD בקיצור- 2 פרקים מושלמים!!

MiDdLe Girl

New member
OMFG......./images/Emo2.gif

קראתי כל פרק של הפיק (גם עונה ראשונה) והוא פשוט מדהים!!! אני מחכה לימי שלישי ושישי בקביעות....XD למה להשאיר במתח?!?!?! אני שונאת מתח.....
יש לי תחושה שדאגי בהיריון.....הוא ישאיר ת'תינוק?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחח לא נראה לי שזה זה ../images/Emo6.gif

תודה ענקית, ממש שימחת אותי ! DD:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo29.gif אעאעאעה OMG!!!!!

לפי איך שזה נשמע אני מתחילה לחשוב שאולי[מקווה שלא...] דאגי חולה בסרטן או משו כזה..
למה את משאירה אותי במתח??
------------- אני לא מאמינה שיש רק עוד 13 פרקים..!!
כבר אמרו לך את זה מלא פעמים אבל אני אגיד שוב כי זה נכון: את כותבת מדהים[!!] והפיק ממכר!!!
מחכה ליום שישי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אוף, אני לא מאמינה @#%@$^

אני לא עומדת בלחץ !!!! "לא אלי, אני מפחד" דאגי אחז בכף ידה של אלי בחוזקה. עהעהא איזה חמוווד DD: חחח פחדן אחד
"הולך לחרבן?" דאגי היתמם. חחחחחח XD צחקתי פה בקול גדול
קרע אותי XD דני נשכב מצד אחד שלו והארי מהצד השני עהעהא סקקססיי #%$#^% בא ללי להיוות באמצצע !!!!
חח "בפעם אחרת אולי רק אני ואתה דאג, מה אתה אומר?" דני קרץ לדאגי. חחחח XD ס'חמווד D: אבל הארי יותר מתאים לדאגי
הוא לקח צעד אחד אחורה ולא שם לב שהרצפה חלקה. תוך שנייה מצא את עצמו מוטל עליה בחוזקה. וואי זה כואב >< וליפול על התחת זה ממש כואב XD דמיינתי את זה וזה נראה כ"כ מצחיק חחחחחחחחח "כדאי שתתחיל לרוץ בולטון בוי כי אני אתפוס אותך!" חחח כ"כ מתאים לו הכינוי הזה בולטון בוי D: "מר פוינטר,אני מצטער להיות איש הבשורות הרעות.. אבל לצערי, אין לי ברירה" לאאאאאאאא @#%#$^$& אומגד, את לא יכולה להשאיר אותי ככה במתח !!!! רממז ? ? קקטטןןן !!?!@? עהעהאה פליייייייייז !!!!! הוא יצא מזה ? ממה שזה לא יהיה? העעהאה מה יהיה סופו של דאגגיייי?
------------------------------------------- וואי פרקים מצחיקים + מלחיצים !!! אני נהנת מכתיבתך המדהימה :] ושוב, אני אתפחלץ מרוב לחץ !!! יום שישי זה עוד מללא זמןן !@!@$#@

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה DD:

גאדדד כשאני חושבת על זה, גם אני לא הייתי מתנגדת להיות שם באמצע
חחח נכון, לדאגי והארי יש קשר מיוחד XDD לאלאלא, אין רמזים
אני יודעת שזה קשה אבל תנסו להתאפק קצת רק עד ליום שישי, מבטיחה שזה כ"כ יהיה שווה את הציפייה כי הפרקים ביום שישי באמת ממש טובים !! תודהתודהתודה תמיד שמחה מהתגובות שלך

McLife135

New member
../images/Emo55.gifO________________________O

אמגגגג מה כבר יש לדאגי?? אוףף עוד פעם מתחח
ואוי אני ממש מחכה ליום שישי D: "בפעם אחרת אולי רק אני ואתה דאג, מה אתה אומר?" דני קרץ לדאגי חחחחחחחחחחח איזה מאמי
"אל, את לא חייבת לחשוף את השם האמצעי שלי, גם ככה הוא מביך" דאגי דיבר מבין שיניו, בקושי מזיז את פיו. חחח מה מביך בלי? אם הייתי יכולה הייתי משנה את השם שלי ל-לי
"אתה דאגלס לי פוינטר?" שאל רופא ממושקף שנשען על כסא גדול ונוח. "עוד אחד" דאגי מלמל לעצמו. חחחחחחחחחחחחחחחח איך צחקתי בקטע הזה
קיצר פרקים יפים
[ לייק אולוויז XD ]

m o r 1 0 2

New member
מתח,מתח,מתח../images/Emo11.gif../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

פרק43
הוא תמיד כזה דואג, אפשר לחשוב מה קרה?" XDDD,יאייי
ירידה על טומי מזה שניםXDDDD באמת תהיתי לאן נעלמו הירידות עליו!??!? מזל שדאג בסדרDD: אני דוקטור סטיבן, באתי לבדוק אותך חחח דמות חדשהXD סתם לא מעניין בטח
חבר'ה אני יודע שאתם חושקים בי, אבל עכשיו? מול אשתי?" XDDDDDD פשוט קטע ענק
חח,מי לא חושק בו?!? "זה בטח בגלל קופצנות יתר" XDDDD איזה חמודה היאD: מנצ'סטר מפסידה
למה ניראלך שהם הפסידו?!? חח,זה לא נחשב מה שקרה בגמר ליגת האלופות אבל בכל משחק הם ממנצחים
פרק44
הו.. כן, אני רואה. חשבתי.." אווו,כבר פעם שנייה שזה קורה, הוא כזה חמוד ודואג...גם היא כזאת מבינה ומתחשבתD: דניאל אלן דיווידוואו!! אהבתי,איזה שם יש לו,אני מתה על השם דייויד
,טוב בגלל השיר של באסטד הוז דייויד,מתה עליו
אחחחח,דאגי כזה ילדותי,שזה הורג אותיXDDD לא ידעתי שזה עד כדי כך,יוו מעניין מה יהיה הבדיקות...
דיעה סופית
כפרעלייי,קראתי בזמן!! פעם ראשונה מאז שנים
אהבתי ת'ירידה על טומפסי,האמת התגעגעתי לזה ואני שמחה שנזכרת בזהXD הקטע של דני וקייט היה ממש ממש חמוד^^ את יודעת מזה הזכיר לי? שבעונה 1 היה מלחמת קמח בין אלי לדאגי,זה היה מזה חמוד והם היו כאלה מתוקים
וחסר לך שהבדיקות לא יהיו טובות!(חשבתי הוא יהיה בהריון
) חחח,סתםXDDD כאילו,מה כבר יכול להיות לדאג שלנו המתוק והקופצני והילדותי?
וחוצמזה הוא אמר בשורות רעות,אז זה כבר מדאיג... טובבב,אני מאוד מחכה לשישי!!! ומקווה שלא יהיה משהו רע... אמרת פרקים יפים?אתזה אני יחליט,תכלס כל פרק הוא יפה ומותח ומגניב^^
מגיע ליצל'ש רייט?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבזמן! הללויה../images/Emo70.gif

גם אני תהיתי לאן הן נעלמו
מוזר.. צודקת, הוא לא בדיוק מעניין, רק הרופא XDD היי היי גם אני אוהדת של מנצ'סטר !
ההפסד מול ברצלונה היה מעידה חד פעמית ואני מעדיפה לשכוח מכל העניין
אבל כתבתי את זה רק כי דני אוהד מנצ'סטר, ואני בטוחה שכשהם מפסידים הוא מתבאס
כןכן אני זוכרת את השיחה הארוכה שלנו במסן על באסטד
Who's David הוא אחד השירים !@#$%^&*! באמת הייתי בשוק שהגבת עוד באותו יום XDD אוקיי אני לא זוכרת מלחמת קמח
מתי זה היה בדיוק? חחחח מוזר שאני לא זוכרת משהו שאני כתבתי Oם חחחחחחחחח כולן חושבות שדאגי בהריון! מה נסגר בנות?! התהפכו סדרי עולם ולא הודיעו לי ?!
מגיעים לך מיליון צל"שים על התגובה בזמן, ונקווה שלא תאחרי גם ביום שישי :) תודה ענקית !! אוהבת

m o r 1 0 2

New member
נמ...נמ..גמאני לא זוכרתXD../images/Emo168.gif

כאילו בעונה הראשונה מן הסתם, ניראלי אולי שאלי ודאגי רק התחילו להכיר או שאחרי שהם הפכו להיות חבריםDDDD: כל הכבוד לך שאת מוכנה לשלוח מהעניין, רק רציתי לומר שרונלאדו עוזב את הקבוצה
דבר שמאוד ביאס אותי......לטובת ריאל,את קולטת!?? תודה על הצלשים!@#$%^&*)
חח,גמאני מקווה שאני לא יאחר,םשוט יש לי בגרות יום שני,אז נראה כבר

../images/Emo69.gif../images/Emo11.gifשיר

יש לי לב חלש את לא יכולה לעשות לי את זה!!! אני רוצה לדעת מה קורה לדאגי ועכשיו!!! "חבר'ה אני יודע שאתם חושקים בי, אבל עכשיו? מול אשתי?" דאגי גיחך וקיבל כאפות בראש משני הצדדים. אני כזה קוראת את זה ומתחילה לצחוק ואימא שלי לא מבינה מה קורה לי... ואז הסברתי לה והיא גם התחילה לצחוקXDDDDDDDDDD טוב את לא מבינה כמה אני מחכה לפרקים הבאים (אם זה יעזור לך... אז יותר ממה שחיכיתי מאתמול להיום..)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהאמת שקוראים לי שירה../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח שמחה לשמוע שהצחקתי גם אותך וגם את אמא שלך
פשוט חכי ליום שישי, ותודה רבה DD:

למעלה