AAY-עונה 2,פרק 45

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי לזה לא ציפיתי! חחח ../images/Emo7.gif

לא חשבתי שזה עד כדי גרוע! שירה You're crazy, woman! חחחח למה לעשות דבר כזה? אני מפחדת שתחליטי פתאום ללכת על הצד הפסימי של הפיק ואני אראה לפניי את הגרוע מכל, לא רוצה לחשוב על זה. אניווי ממש אהבתי את הכתיבה זה כאילו את משתפרת ככל שאת ממשיכה לכתוב, וכמובן שהשיר הוסיף בהרבה. איזו גרסה מרגשת ומקסימה. מאיזה סרט/מחזה זה לקוח? מעולם לא שמעתי עליו ><" הכל היה כתוב מעולה ואיך שבחרת להמחיש את הכל הרגיש מציאותי. ומגניב שבחרת לכתוב את הכל מהזווית ראייה של דאגי ולהשמיע לנו את המחשבות, התחושות וההרגשות שלו. אני לא יכולה לחכות עכשיו לעתיד שעומד להיות לכולם, זה משפיע על כל הדמויות פה. תמשיכי להוסיף שירים שנראים לך מתאימים לפרקים כמו הנ"ל, זה תמיד נחמד. ~רק הצעה
והכי חשוב, תמשיכי להפתיע אותנו
גם אם זה לכיוון הרע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתמיד אוהבת את התגובות שלך../images/Emo23.gif

חחחחח אני יודעת שאני משוגעת, את לא מחדשת לי שומדבר
כן אולי זה בא קצת בהפתעה, אבל באמת שניסיתי להכין אתכן ! אפילו בדקתי לפני זה באינטרנט מה התסמינים ללוקמיה וניסיתי לשלב אותם בפרקים הקודמים.. יכול להיות שקצת נסחפתי אבל אני אוהבת את איך שזה יצא דווקא
אוחח כ"כ בא לי לענות לך על מה שאמרת על הצד הפסימי וכל זה, אבל אני לא יכולה כי זה יכול להרוס! ארגגג וואו תודה רבה, איזה כיף לשמוע שאני משתפרת DD: הגירסה המדהימה הזאת של Let It Be היא מהסרט Across The Univers שמשולבים בו שירים שונים של הביטלס בביצועים חדשים, חלקם טובים כמו זה וחלקם ממש אבל לשירים ! שמחה שאהבת את החלק של Dougie's POV כמו שאני אוהבת לקרוא לזה XDD זה יצא יותר מרגש ואמיתי ככה. אני גם ממש אוהבת את השירים ברקע, ומבטיחה שעוד יהיו כאלה, אבל לא בכל פרק כי לא תמיד זה מתאים. רק בקטעים מרגשים/עצובים/משמחים במיוחד. אני מקווה להמשיך ולהפתיע אתכן ושכמובן תאהבו את זה ! תודה ענקית

mcfly6

New member
לא!!!זה לא קורה......./images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;

דאגי חולה בסרטן?
זה כזה עצוב......
דאגי הבדיקות אומרות שאתה חולה בסרטן הדם,לוקמיה. ברגע הזה צנח לי הלב לרצפה......פשוט התחלתי לבכות....
רק מלראות אותה בוכה התחלתי גם אני לבכות.התחבקנו,הרבה זמן. מסכנייים
סיכום זה הפרקים הכי עצובים בעולם......
אם עד עכשיו בכיתי מהתרגשות עכשיו התחלתי לבכות מעצב....לא יכולתי להירגע....
מדהים,מדהים,מדהים
נ.ב יש לי בקשה קטנה...פליז אל תהרגי לי את דאגי כי אם זה יקרה אני יבכה במשך שבוע. תודה וסליחה על החפירה.

אומיגדד

אני לא רציתי לקרוא את העונה הזאת עד שהיא תיגמר .. (שאני לא יהיה במטח) אבלל את כותבת מדהים .. יוו אני בכיתי .. 3> מקווה שהעונה תסתים מהר ואני יוכל כבר לקרוא את הכל !!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo7.gifדאגי והטרגדיה../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

פרק45|
הייתי כמשותקאומג!!!סרטן הדם? מאיפו הבאת אתזה?!?!?תגידי לי
"די, יהיה בסדר. אל תבכי" הוא מרגיע אותה,כמה אבסורדי.... אוחח,איזה מכה הפלת עכשיו עלינו ועליהם.... כאילו משומקום,אבל די ידעתי שיהיה משהו אחר הנפילה הפתאומיל של דאג... אני חולה בסרטן הדם. לויקמיה". וואו,אפעם לא דמיינתי שדאגי יגיד כזה דבר,זה כבד ומאוד
מאוד אהבתי את הקטע של המחשבות הרצות בראשו של דאג, זה היה מדהים
ועצוב ומרגש.... לא את לא רצינית,מתחיל לנשור השיער...
אחח קורע לב...
פרק46
אחח,איזה חמודים האחרים,כ"כ דואגים לוDDD: עכשיו היו אלה רק אלי ודאגי, ועגלה גדולה במיוחד אווו,עושה חשק לקפוץ לבקר
יש סטייק, המרק של ג'יו,המרק של ג'וי?את בטוחה? אני בטוחה שטום הכין אותוXDDD "חזיר" היא גיחכהXDDD אבל חזיר סקסי
אוחח,אני מתגעגעת לדאגי הקופנצי והילדותי! הקטעים פה באמת מדהימים,וואו
אלי ודאג הם הזוג הכי מדהים שיש,הם ביד באש ובמים,בטוב וברע
זה מה שעושה אותם כ"כ מיוחדיםDDDDDDDDDDDD:
דעה סופית
קודם כל,הייתי פעורת פה איך שקראתי על הבשורה,אבל זו הרי את,שירה
את תמיד עושה אתזה,מפילה עלינו פצצות בקנה מידה ענקי ומצפה שנתמודד עם זה,אך זה קשה מדי,למרות שיש דמעות,מתרגשים עצובים באמת שזה היה אחד הדברים הכי קשים שעברנו לכל אורך הפיק שלך ואני כ"כ מקווה שבאמת נעבור אתזה בשלום!!מבינה ? שלא ייגמר באסון או משהו דומה לזה....
אהבתי את הנקודת מבט של דאגי בפרק הראשון,זה היה בהחלט צעד נכון לעשות אתזה...(הזכיר לי באופן מסוים חלק מהפיק של נוגה על דני והמוות,זה היה כ"כ אפל וטוב ונכון..) הרבה זמן לא ראיתי אתזה...ואני שמחה שהוספת אתזה
השיר היה כ"כ מתאים,והקטעים של דאגי ואלי היו מחזקים ומרגשים וכ"כ מתאימים וכתובים בצורה מדהימה
אהבתי אותם ברמות עלXDD (סופר רמות
)באמת,אני חייבת להודות מהקטע שאלי ודאג דיברו כל שורה הייתה כ"כ מדהימה ובאותה מידה עצובה,אופטימית מרגשת ונוגעת ל
.... היה פשוט
מ-ד-ה-י-ם
! מילה נוספת מיותרת

למעלה