AAY-עונה 2,פרק 47

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 47../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

וואו
איזה תגובות מדהימות היו לכן לפרקים הקודמים! ידעתי שיהיו כמה בנות שיבכו, אבל לא תיארתי לעצמי שכמעט כולן
אתן בכלל לא מבינות כמה שימחתן וריגשתן אותי, ואפילו שלא הגבתי לכל התגובות- קראתי אותן אחת אחת וכ"כ נהניתי !! אז באמת תודה ענקית בנות
ניגש לפרקים, כי ראיתי שאתן כבר במתח XDD שורות אחרונות: "אל תאבד את שמחת החיים והילדותיות שלך. זה יעזור לך לעבור הכל, את זה אני יכולה להבטיח" אלי חייכה. "תמיד אמרו לי להיפטר ממנה" דאגי צחק. "הרבה זמן לא שמעתי אותך צוחק" אלי השעינה את ראשה על חזהו והניחה לו ללטף את שיערה. "אל, מתי תביני שאני עבד לרגליך? ביקשת ממני לחזור לילדותיות, שאגב התגעגעתי אליה נורא!" דאגי התחיל וגרם לאלי לצחוק. "אז אני עושה זאת. אני בוטח בך, אני אעבור הכל רק איתך" דאגי נשק לראשה. הם נרדמו יחד. פרק 47 למחרת הרופא הגיע לדבר איתי. הוא סיפר לי שלא קיים שיפור במצבי, אבל זה עוד מאוד מוקדם לדעת. בינתיים, הוא אמר שאני צריך להמשיך בטיפולים הכימותרפיים. רציתי לצעוק, למשוך בשערות, לבעוט ברופא הזה. רציתי לבכות. אבל לא עשיתי כלום. נזכרתי באלי, במה שהיא אמרה לי אתמול. אז חייכתי. "הכל בסדר?" הרופא הביט בי מופתע. הוא לא ציפה לכזאת תגובה ממני. "מעולה" השבתי חיוך רחב יותר. "אני מוכן לעשות הכל, רק תעשו אותי בריא. בשביל אל, בשביל הלהקה". "אני שמח לשמוע אותך מדבר ככה. יהיה בסדר" הרופא טפח על שכמי ועזב את החדר. אלי צדקה, באמת הרגשתי טוב יותר. ... עכשיו, ארבעה חודשים מאוחר יותר, אני שוכב במיטה שלי. בחדר של בית החולים. עיתון הבוקר בידיי, אני מותש משינה ריקה מחלומות. "דאגי פוינטר נלחם בסרטן" הייתה הכותרת בעמוד הראשון. חייכתי. אני נלחם, נלחם כמו אריה, ובקרב הזה אני גם אנצח. לא היה לי כוח לקרוא את הכתבה, הם לא יכולים לחדש לי שום דבר. דפיקה בדלת. התיישרתי בזריזות, תמיד שמחתי לקבל אורחים. הדלת נפתחה ולא ראיתי אף אחד. יד מנומשת הושטה קדימה. אני אזהה את היד הזו בכל מקום. התחלתי לצחוק. לפתע היד נעלמה, ואז חזרה שוב, מחזיקה את פטרישיה. פטרישיה- הבס הורודה שלי! "פטרישיה!" קראתי, וקפצתי מהמיטה. חוטף אותה מהיד של דני ואוחז אותה בזרועותיי. עברו חודשים מאז שניגנתי. הייתי עייף מדי. הטיפולים מתישים, לא יכולתי לזוז מהמיטה, אפילו שכל כך רציתי, אז הבנים באו יחד עם אלי וערכו לי הופעות על בסיס קבוע. פעם אחת אפילו צוות הרופאים הצטרף אליהם לשיר את טרנסילבניה. דווקא את השיר הטיפשי ההוא הם היו חייבים לנגן? דני צעד אל תוך החדר, החיוך הענק שלו נסוך על פניו. הבטתי בדני, לא היה צורך במילים. שלחתי לו מבט אסיר תודה, הוא הנהן. ללא מחשבה הנחתי את הבס עלי, כיוונתי אותה בערך חצי שעה. בכל זאת, עברו ארבעה חודשים. ואז אני חושב שמשהו כמו שלוש שעות לא עזבתי אותה, ניגנתי עד ששרפו לי האצבעות. דני נשאר לידי, הוא שתק והביט בי, מתרגש כמו ילד קטן שקיבל מה שרצה לחג המולד. חיוכי היה עצום, וסירב לרדת. "טוב דאג, נגמרו שעות האימונים" דני חיכך את כפות ידיו זו בזו ונעמד, מתמתח אחרי ישיבה ממושכת. "למה?" מחיתי. "עכשיו מגיע הדבר האמיתי" דני קרץ. הייתי לגמרי מבולבל. "על מה לעזאזל אתה מדבר?" נעמדתי. "בוא" הוא משך בידי אל מחוץ לחדר. וכשאני לבוש בכותונת בית החולים, נעלי בית לרגליי, וכובע הגרב האהוב שלי לראשי כדי להסתיר את הקרחת, הגעתי יחד עם דני אל מחלקת הילדים. "מה אנחנו עושים כאן?" הבטתי בדני, ניסיתי לנחש. לא עלה במוחי שום רעיון. לפתע שמעתי קולות תופים. סובבתי את ראשי בחדות, את המקצב הזה אני אכיר גם בסוף העולם. "הארי!" ראיתי אותו מול עמדת התופים. טום שני מטרים לידו עם הגיטרה עליו. מולו מיקרופון אחד, ולצדדיו עוד שניים. רגע, עוד שניים? מה..? "דן?" שאלתי את דני, עכשיו אני כבר לגמרי אבוד. "הבאתי לך את פטרישיה כדי לראות אם אתה עדיין זוכר, ולא אכזבת אותי. עכשיו בוא נשמח קצת ילדים וננגן" דני הניח יד על כתפי. "אבל.. דני.. אני.." התחלתי לגמגם. "לנגן? עכשיו? אני לא יודע אם אני יכול". "קדימה דאג, אתה יכול לעשות את זה. כבר התחזקת, ויש פה המון ילדים במצבך אם לא יותר גרוע, שמתים לשמוע אותך" דני חייך. לא יכולתי לסרב. "יאווווו!" לא הצלחתי לעצור את התרגשותי וקפצתי על דני בחיבוק. הוא הדף אותי ממנו. "עוד לא הגענו לשלב הזה ביחסים mate" דני גיחך ושנינו ניגשנו אל עמדותינו בחיוך. דיברתי קצת עם הארי וטום בזמן שעשרות בנים ובנות בפיג'מות התאספו וישבו מולנו. לבי היה בשמיים, הייתי כל כך נרגש. כמו לפני ההופעה הראשונה שלנו, בסיבוב ההופעות עם באסטד. התחלנו לנגן Five Colors In Here Hair. בהתחלה הייתי מעט מפוחד, שמא אני אשכח את האקורדים, את הפריטות. אבל את השיר הזה אי אפשר לשכוח ומהר מאוד מצאתי את עצמי שר בהתלהבות, קופץ ומשתולל כאילו אני לפחות בוומבלי. כל הילדים הקטנים הסתכלו עלי בהערצה, הייתי המודל לחיקוי שלהם. בחור חולה כמוהם, עם שמחת חיים, מנגן בטירוף. זאת הייתה ההופעה הטובה ביותר שהייתה לי. לנו. ... הילדים ניגשו אחר כך, ביקשו להתחבק, להצטלם. סיפרו קצת על הסרטן שלהם, על עצמם. הייתי נרגש עד דמעות, הרגשתי כאילו כל אחד מהם הוא אחי הקטן. בזווית עיני ראיתי דמות מוכרת. "היי" התקרבתי אליה. היא לא יכלה לעצור את הדמעות ונפלה עלי בחיבוק. "אתה פשוט מדהים" אלי לחשה לאוזני. חיבקתי אותה בחום. "תודה" הסמקתי. "היית כאן כל הזמן?" אלי הנהנה. הבטתי אל תוך עיניה, הן לקחו אותי למקומות אחרים. טובים יותר. "איך קפצת שם, מלא אדרנלין! לא ידעתי שאתה יכול" היא חייכה אלי את חיוכה המקסים. נמסתי. לפתע התחיל להיות לי חם. אלי נראתה לי פתאום כמו שתיים, החדר הסתובב. ממה שקרה הלאה, אני כבר לא זוכר. פרק 48 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 48../images/Emo63.gif

פרק 48 התעוררתי ליום חדש. האור שבקע מבין הווילונות סנוור אותי, אז מצמצתי בעיני כמה שניות עד שהתרגלתי. הבטתי סביב, הייתי לבד בחדר. קיוויתי שיהיה איתי מישהו. אלי, אחד מהבנים, אפילו רופא. שנאתי להיות לבד בחדר ההוא. וכמו לפי בקשתי, הדלת נפתחה. "דאגי!" אלי קראה בשמחה ורצה לחבק אותי. לא הספקתי לחבק אותה חזרה כשהיא מיד רצה מהחדר וחזרה אחרי שתי שניות, רופא אחריה. "בוקר טוב דאגי" חייך אלי סטיבן, הרופא שטיפל בי. השבתי חיוך יבש. "מה קרה?" שאלתי בבלבול. "אני רק זוכר שניגנו ו.. זהו בערך" משכתי בכתפיי. "כנראה זאת הייתה מנת אדרנלין גדולה מדי בשבילך, התאמצת יותר מדי אז התעלפת" הרופא הסביר ואחז בידי, בודק את הדופק שלי. "נראה בסדר" הוא הנהן. אלי עשתה לי פרצופים מצחיקים מאחוריו. התחלתי לצחוק בהיסטריה. סטיבן הביט בי בחומרה. "הכל בסדר?" שאל. לא יכולתי לעצור את הצחוק. סטיבן הסתובב אל אלי, והיא מיד עטתה על פניה ארשת פנים רצינית. הוא החזיר את מבטו המבולבל אלי. "בכל מקרה, אני תכף אחזור לעשות לך עוד כמה בדיקות. אני לא ממליץ שתתפרע כך עד שנגיד שזה בסדר" סטיבן אמר ויצא מהחדר. בשנייה שהוא יצא נעמדתי ונישקתי את אלי בטירוף. התנשקנו כך איזה חמש דקות. "על מה זה?" היא צחקה. "שאת גורמת לי לחייך, תודה" נשקתי לאפה. "אני פשוט שמחה לראות שאתה בסדר. כבר לגמרי הלחצת אותי!" אלי נתנה לי מכה קטנה, אבל דיי כואבת בראש. "אחח" שפשפתי אותו. "תגידי, מה קרה עם הבנים אחר כך? בטח הם ממש נלחצו לא?" "כן וואי אתה לא מבין!" אלי התיישבה על המיטה ונראתה מהורהרת. התיישבתי לידה. "הם נכנסו ממש ללחץ, התחילו להגיד שהכל באשמתם. הארי עוד שנייה התעלף גם הוא אז שלחנו אותו הביתה. טום ודני נשארו עד הבוקר, שלושתנו ישנו כאן עד שאמרתי להם שילכו להתקלח. בכל זאת, אחרי הופעה" אלי חילצה חיוך שגרם לי לגחך מעט. "תקראי להם לבוא, שיראו שאני בסדר" ביקשתי. "בטח, אני אצא להתקשר עכשיו" אלי נשקה לי ועזבה את החדר. נפלתי על המיטה, בחיוך. ** יום קודם ** "הארי אתה חיוור" טום הביט בהארי בדאגה. אחרי שדאגי התעלף הארי החל להרגיש רע בעצמו, הוא לא רצה שיקרה משהו לדאגי, ובטח שלא באשמתם. מעולם לא חשב שיוכל לדאוג ככה למישהו. זה רק הוכיח כמה הוא אוהב את המוזר הקטן הזה. "לא.. אני בסדר" הארי מלמל ונשען על כתפו של טום כדי לא ליפול. "הארי אתה עוד רגע מתעלף! תחזור הביתה, אנחנו נישאר כאן" טום ציווה בטון אימהי ועזר להארי להתיישר. הארי הביט בו, יודע שהוא צודק, אבל מצד שני- הוא לא יכול לעזוב את דאגי. "אני לא יכול להשאיר אותו לבד" הארי אמר. "הוא לא לבד! הוא איתנו! כל דבר שיקרה נתקשר אליך! עכשיו לך או שאני לוקח אותך בכוח!" טום פקד והצביע לכיוון הדלת. הארי חייך חיוך קטן. "אם הוא רק ממצמץ" הארי הזהיר "אתם מתקשרים אלי" אמר ויצא מבית החולים. הוא נכנס לרכב שלו, והרגשת דיכאון נוראית פקדה אותו. היה לו כל כך קשה במשך ארבעת החודשים האחרונים. לראות את חברו הטוב ביותר הולך ונחלש, מצטמק עוד יותר ממה שהוא כבר, מקריח. ואין שום דבר שהוא יכול לעשות כדי לעזור לו! הדבר שפחד ממנו יותר מכל, הוא לאבד אותו. מה יעשה בלעדיו? הוא לא יכול. הארי התחיל לנסוע, לא יודע לאן, לא חושב. הוא פשוט לחץ על הגז, סובב את ההגה, ראשו במקומות אחרים, המכונית מובילה אותו כאוטומט. הרכב נעצר מול הפאב שהיה בזמנו החביב על הארי. שם, בתקופת ההתמכרות, היה נוהג לשתות עד לאובדן ההכרה, עד שלא זכר אפילו את עצמו. הארי יצא מהרכב, מעורפל, הרגליים לקחו אותו, הוא אפילו לא שם לב. מחשבותיו נתונות לדאגי. הוא התיישב על הבר, בכיסא שהיה אז מקומו הקבוע. הוא הזמין משקה, את החזק ביותר. "היי אתה מוכר לי" אמר הברמן, מאמץ את עיניו כמנסה להיזכר. "כן כן, אני ממקפליי" הארי גלגל את עיניו. "הארי! גבר! שנים לא היית פה!" חייך הברמן לפתע, נזכר בלקוח מספר אחת שלו מלפני כמה שנים. הארי הרים גבה. האיש הזה היה נראה לו זר לחלוטין. כנראה שבאמת היה מחוק כשנהג להגיע לכאן. הוא קיבל את המשקה שלו, וגמר אותו כהרף עין, מחשבותיו עדיין על דאגי. דיכאון, תסכול, פחד. הוא כל כך רצה לבכות, רצה שמישהו יהיה שם, יגיד לו שהכל יהיה בסדר. אבל הוא יודע שאם משהו יקרה לדאגי, שום דבר כבר לא יהיה בסדר, שום דבר לא יהיה אותו הדבר. הוא הזמין עוד משקה. לא חושב בכלל מה הוא עושה, לא מודע לעובדה שלאט לאט ההתמכרות הישנה חוזרת, הוא עלול ליפול שוב. הכוס התרוקנה והארי ביקש עוד אחת. וכך הוא המשיך, עוד כוס, ועוד אחת, עוד שלוק, ועוד שוט. לאט לאט הכל התחיל להסתחרר לו. דאגי כבר היה הרחק ממחשבותיו, הוא היה עכשיו במקום שמח, מאושר. מקום שבו הכל טוב, שבו אין מחלות, אין סרטן. יש חברים, מוזיקה טובה, בירות, ואיזה מישהי שתחבק אותו, שתגיד לו שהכל יהיה בסדר. "עוד—" הארי עצר לגהק. "כוס" הוא אמר, חיוך אווילי מרוח על פניו. הברמן מעולם לא סירב ללקוח והגיש להארי את כוס. הארי שלח את ידו להרים אותה, אבל היא נעלמה. הוא מצמץ בעיניו, בטוח שזה האלכוהול עולה לו לראש. הכוס עדיין לא הייתה שם. הוא העביר את ידו במקום בו הייתה לפני רגע. לא היה שם כלום. הוא הביט סביב מבולבל, וכל מה שהצליח לראות היה דמויות מטושטשות. "מחפש את זה?" הוא שמע קול דיי מוכר. הדמות אחזה בכוס הבירה מול פרצופו. הארי שלח יד לאחוז בכוס, אבל היא שוב חמקה מבין אצבעותיו. "די!" הוא צעק בתסכול. הדמות התקרבה אליו, והארי החל לראות אותה יותר ויותר ברור. את שיערה הבלונדיני הקצר, עיניה התכולות נצצו. "אייזי?" הארי שאל בבלבול והתקרב אליה מעט. "הארי מה אתה עושה כאן?" היא נאנחה ואחזה בידו. רעד עבר בשניהם. המגע היה מוכר, אך גם זר ונעים. "אני.. זה דאגי.. הוא.." הארי רצה לדבר, אבל לא יכל. סוף סוף יש שם מישהי שתחבק אותו ותגיד לו שהכל יהיה בסדר, סוף סוף הוא יכול להתפרק. הוא החל לבכות, הדמעות זולגות על לחייו. "די הארי, יהיה בסדר" אייזי מיד ניגשה לחבק אותו. הוא הרגיש את חומה, מריח את ריחה המוכר, מסתחרר מתחושתה האהובה, זאת שהתגעגע אליה כל כך. הוא בכה בין זרועותיה ואז התנתק מהחיבוק. עתה פניו היו קרובים לשלה, שפתיהם במרחק שני סנטימטרים בלבד, מבטיהם החודרים כמו סכינים אחד בעיניו של השנייה. "התגעגעתי אליך" הוא לחש, משתוקק אליה. "הארי אתה שיכור ומדבר שטויות" אייזי השיבה, אך עדיין לא מתרחקת ממנו, לא מסירה את עיניה מעיניו התכולות שלו. "אני אוהב לדבר שטויות.. וגם לעשות אותן" הארי לא יכל לעצור את עצמו. הוא נישק אותה. ----------------------------------- מקווה שאהבתן ותהנו
אהה ושמתי לב שממש התלהבתן מהקטע של השירים אז ביום שישי מחכה לכן פרק עם שיר DD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהוווווו D=

אוף, אבל כבר חשבתי לחשוב שהארי מאוהב בדאגי ומשו יתפתח בין השנייים. XD טוב אבל גם אייזי זה בסדר D: אבל היא בטח כבר מצאה גבר אחר והיא כבר לא תרצה אותו, רעה >< דאגי כ"כ חמוד
זה קשה לדמיין אותו יותק מצומק ( טוב לאחרונה זה קל כי הוא שמן אבל בכל זאת ) וקירח :\ השיער המדהים שלו, אסור שדברים כאלה יקרו, אפעם :\ הוו, איזה לוש אמא טומי ! XD כשאני חושבת על זה הוא יהיה יותר טוב בתור אמא מאשר בתור אבא... XD פרקים ממש מדהיימים D: הלוואי שהארי ואייזי יחזרו
הגיע הזמן, לא?
ממש אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחח לא נראה לי ../images/Emo6.gif

עם כמה שהארי ודאגי חמודים ביחד, זה מוזר מדי לדמיין אותם ביחד XDDDD גאד את זוכרת איך דאגי היה נראה בתקופת וונדרלנד?
הוא היה כ"כ רזה !! ועכשיו הוא השמין.. אבל עדיין חתיך
והשיער שלו, אוווו כזה מושלם !!
חחחחחחחחחח תכלס טום האימהי הזה, הוא כ"כ דואג
תודה רבה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלמה, דאגי והארי משלימים זה את זה D:

הארי גברי, דאגי נשי. הארי חכם, דאגי טיפש. הארי ספורטיבי, דאגי עצלן...XD מבינה לאן אני חותרת ?
למרות שדני יותר מתאים לדאגי

../images/Emo175.gifאני לא יודעת אם לשמוח או לבכות!

בשנייה שהוא יצא נעמדתי ונישקתי את אלי בטירוף. התנשקנו כך איזה חמש דקות. העאהעא איזה חמודים!!! טום ציווה בטון אימהי ועזר להארי להתיישר. כל כך מתאים לטום להיות אמא
חחח חמודי! הרכב נעצר מול הפאב שהיה בזמנו החביב על הארי. ידעתי שהוא ילך להשתכר!! אופפ מסכן!! "אני אוהב לדבר שטויות.. וגם לעשות אותן" הארי לא יכל לעצור את עצמו. הוא נישק אותה.|סגש| איזה חמוד הוא!! רק שהיא לא תבאס אותו הוא צריך אותה במיוחד עכשיו! ----------------------------------------------------------------------------------- הפרקים היו מרגשים כל כך!! אני ממש מחכה ליום שישי!! אני ממש ממש נהנת לקרוא את הפיק שלך!!

polly88

New member
../images/Emo181.gifאהאהאה!!!

פרק מדהים!!!אהבתי כל כך!!!! אבל למה הארי חזר לשתייה???למה???

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה חמודים....../images/Emo23.gif

חוץ מכל הקטע שדאגי גוסס וזה הפרקים היו ממש מושלמים....איזה חמודים הארי ואיזי!!!
ממש קשה לי לדמיין את דאגי קירח.....
אני ממש מקווה שהוא שורד....=\

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gif דאגי..../images/Emo7.gif

כשקראתי שדאגי התעלף הלב שלי התחיל לדפוק ממש חזק....ממש הלחצת אותי!! את אוהבת להפחיד אותנו, הא? את כותבת מדהים והפרקים מדהימים
אני לא יכולה כבר לחכות ליום שישי!

eMcFLY

New member
../images/Emo103.gifפשוט מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אומנם מלא זמן לא הגבתי בפורום ולא יצא לי להכינס הרבה אבל בקביעות הייתי נכנסת בימי שלישי ושישי רק בשביל לראות אם העלת את הפרקים, לא מפסיקה לקרוא את הפיק שלך ולא פיספסתי שום פרק! ואחרי הרבה זמן אני חושבת שהגיע הזמן לעשות תגובה חופרת
47 הדלת נפתחה ולא ראיתי אף אחד. יד מנומשת הושטה קדימה. אני אזהה את היד הזו בכל מקום. התחלתי לצחוק. לפתע היד נעלמה, ואז חזרה שוב, מחזיקה את פטרישיה. פטרישיה- הבס הורודה שלי! איך אפשר שלא לזהות יד מנומשת? XD ללא מחשבה הנחתי את הבס עלי, כיוונתי אותה בערך חצי שעה. בכל זאת, עברו ארבעה חודשים. ואז אני חושב שמשהו כמו שלוש שעות לא עזבתי אותה, ניגנתי עד ששרפו לי האצבעות. דני נשאר לידי, הוא שתק והביט בי, מתרגש כמו ילד קטן שקיבל מה שרצה לחג המולד. חיוכי היה עצום, וסירב לרדת. הכתיבה שלך פשוט מושלמת! אני ממש יכולה לדמיין את זה. את דאגי עם הגיטרה ועם חיוך מדהים
"בוא" הוא משך בידי אל מחוץ לחדר. וכשאני לבוש בכותונת בית החולים, נעלי בית לרגליי, וכובע הגרב האהוב שלי לראשי כדי להסתיר את הקרחת, הגעתי יחד עם דני אל מחלקת הילדים הדבר היחיד שקשה לי לדמיין זה את דאגי קירח =\ זה פשוט לא מסתדר לי
הייתי מעתיקה את כל החלק הבא לתגובה אבל אני חושבת שזה מיותר.... זה היה קטע כל כך מרגש! לדמיין אותם מופיעים בפני ילדים חולים- כמו דאגי. זה היה כיף לקרוא שלמרות המחלה וכל הטיפולים שלו הוא נשאר אותו מלא אדרנלין בהופעה ומלא בשמחת חיים ועוד יותר שהילדים רואים אותו בתור מודל לחיקוי
לפתע התחיל להיות לי חם. אלי נראתה לי פתאום כמו שתיים, החדר הסתובב. ממה שקרה הלאה, אני כבר לא זוכר. חבל שככה נגמר הפרק הזה אחרי כל זה =\ 48 אלי עשתה לי פרצופים מצחיקים מאחוריו. התחלתי לצחוק בהיסטריה. סטיבן הביט בי בחומרה.
הם כל כך חמודים ! גם שאחד מהם חולה עם עדיין מצליחים לשמור על הילדותיות שלהם :] הארי אתה חיוור" טום הביט בהארי בדאגה. אחרי שדאגי התעלף הארי החל להרגיש רע בעצמו, הוא לא רצה שיקרה משהו לדאגי, ובטח שלא באשמתם. מעולם לא חשב שיוכל לדאוג ככה למישהו. זה רק הוכיח כמה הוא אוהב את המוזר הקטן הזה.חחח המוזר הקטן XD היה לו כל כך קשה במשך ארבעת החודשים האחרונים. לראות את חברו הטוב ביותר הולך ונחלש, מצטמק עוד יותר ממה שהוא כבר, מקריח. ואין שום דבר שהוא יכול לעשות כדי לעזור לו! הדבר שפחד ממנו יותר מכל, הוא לאבד אותו. מה יעשה בלעדיו? הוא לא יכול. החברות ביניהם כל כך חזקה, כאילו הם המתייחסים אחד לשני כמו אל אח.
והארי כל כך חמוד, איך שהוא דואג לו.... אני ממש מקווה שהכל יהיה איתו בסדר והוא ישרוד את זה! הרכב נעצר מול הפאב שהיה בזמנו החביב על הארי. שם, בתקופת ההתמכרות, היה נוהג לשתות עד לאובדן ההכרה, עד שלא זכר אפילו את עצמו. הוא לי יכול לחזור לזה עוד הפעם! מספיק כולם דואגים לדאגי עכשיו
"מחפש את זה?" הוא שמע קול דיי מוכר. הדמות אחזה בכוס הבירה מול פרצופו. האמת שברגע שקראתי את זה לא היה לי מושג מי זה יכול להיות "הארי אתה שיכור ומדבר שטויות" אייזי השיבה, אך עדיין לא מתרחקת ממנו, לא מסירה את עיניה מעיניו התכולות שלו. "אני אוהב לדבר שטויות.. וגם לעשות אותן" הארי לא יכל לעצור את עצמו. הוא נישק אותה. אני כל כך מקווה שזה לא יהיה סתם משהו ושהם יחזרו! הם היו כל כך חמודים והוא צריך עכשיו ממישהו שיהיה איתו. שני הפרקים האלה באמת היו מדהימים! והכתיבה שלך מושלמת! אני קוראת ואני ממש מצליחה לדמיין את זה ולא יכולה להפסיק ! את כל הזמן מושכת את זה לכל מיני כיוונים שבחיים לא הייתי חושבת על זה בכלל. אחרי שדאגי ואלי התחתנו לחשוב שהוא יהיה חולה בסרטן
כולם היו מאושרים והארי ואייזי נפרדו
. אני חושבת שחפרתי מספיק ואני ממש מחכה כבר לפרקים של יום שישי...! והשיר ברקע מוסיף הרבה לקריאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיזה כיף לשמוע ../images/Emo9.gif

אני שמחה שהצלחתי לכתוב מספיק מוחשי כדי שתוכלי ממש לדמיין את זה, זאת המטרה DD: חחחחחחחחח דאגי באמת מוזר קטן
הארי ודאגי אכן חברים ממש טובים. גם בדיוידי האחרון מוומבלי, טום אמר שיש ביניהם קשר מיוחד :) חמודייייייים
אני שמחה שהגבת אחרי הרבה זמן, וגם שהצלחת לדמיין לפי הכתיבה ! חח אני משתדלת להפתיע וכיף לדעת שהולך לי טוב
תודה ענקית ממש נהניתי לקרוא את התגובה שלך !

-___-

אוקיי... אני עדין בשוק אז יש סיכוי שיקח לי לפחות שעה לכתוב את ההודעה הזאת... אמממ.. אהבתי ביותר!!!!!!!!!!!!!!! מחכה ליום שישי... שזה כבר החופש הגדול

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

מצד אחד יש משהו שמח, מצד שני - עצוב .. הוא סיפר לי שלא קיים שיפור במצבי אוף, זה לא נשמע טוב
זה מרגיש כאילו זה רק הולך להסתבך >.< יד מנומשת הושטה קדימה. חח כשקראתי את זה, אז כזה ישר אמרתי - דניייייייייייייי
חח איזה חמווד ^.^ פטרישיה- הבס הורודה שלי! וואי אני מתה על פטרישיה D: היא ממש יפה !!!! בכלל, הטעם שלו בגיטרות אחלה ^_______^ "עוד לא הגענו לשלב הזה ביחסים mate" חח, ממש כיף שאת מוסיפה את המשפטים הקטנים האלה ששוברים את העצב והמתח, זה נותן הרגשה טובה
איזה כיף זה לראות אותם ככה, זיחד, עוזרים אחד לשני, דואגים, החברים הכי טובים בעולם !! יותר קרובים אפילו מאמא, אבא או אח\ות, הם ממש כ-ל הזמן ביחד
אלי נראתה לי פתאום כמו שתיים, החדר הסתובב. ממה שקרה הלאה, אני כבר לא זוכר. אוף, כמו שאמרתי, נשמע כאילו זה הולך להתדרדר
בשנייה שהוא יצא נעמדתי ונישקתי את אלי בטירוף. התנשקנו כך איזה חמש דקות. עהאהע איזה סקסיי D: חח נשמע מפתה במיוחד *-*
^____^ טום ציווה בטון אימהי ועזר להארי להתיישר. כמה טוב שיש להם את טום D: הוא ממלא את תפקיד האמא מצוין ! כ"כ מתאים לו ^___^ הרכב נעצר מול הפאב שהיה בזמנו החביב על הארי. אוף, איך שכתבת את זה, ידעתי שהוא ישתכר - שוב
"אייזי?" הארי שאל בבלבול והתקרב אליה מעט. ואוווו, אייזי :O כמה זמן עבר מאז שהם נפרדו >.< הרבה .. וואו זה מבלבל כ"כ לראות אותה במצב שלו .. "אני אוהב לדבר שטויות.. וגם לעשות אותן" הארי לא יכל לעצור את עצמו. הוא נישק אותה. וואווו המשפט הזה יצא לו כ"כ רומנטי !!! ס'חמוווד D: וואי אני מקווה שהיא לא תבאס אותו, לפחות לא עכשיו \: ---------------------------------------------- הפרקים האלה והפרקים של יום שבת [וברור שגם כל השאר ^__^] פשוט פרקים מדהימים, את כותבת נפלא !! אני ממש נהנת לקרוא את הפיק שלך .. עכשיו אני מצפה ליום שישי בגלל שניי דברים: 1. הפיק שלך כמוובן !!!! 2. חוופפפפשש #@%@#$^$#@^$%&

Just Shira XD

New member
|התיק|אני חושבת ששמח ועצוב זה אחלה שילוב ../images/Emo6.gif

למי עוד יש יד כזאת מנומשת וחמודה אם לא לדני ? XDDDDDD את צודקת, הטעם של דאגי בבחירת גיטרות הוא בהחלט מהמם !!
אני אוהבת להוסיף את המשפטים האלה שאת מדברת עליהם, אחרי הכל, לא כיף לקרוא דברים עצובים כל הזמן :) חח נכון, המשפט של הארי יצא סופר רומנטי, איך חשבתי על זה ??
אני ממש יכולה לדמיין את הארי אומר את זה.. סקסייי
וווואעואוהאוהווהוה מחר יום אחרוןןןןןןן !!! גם אני ממש מחכה למחר
תודה ענקייית

../images/Emo84.gifשירה, זה כזה מוווושלם../images/Emo99.gif

איזה חמודים דאגי ואלי, אני מאוהבת בהם
יופי, עכשיו דאגי גם לא יכול להופיע ?
מסכן שלי
אהעהאעא האאארי !! :(((( אני מקווה שהוא ואייזי יחזרו ^^ ואיזה חמודים דני טום והארי, כרפעליהם
פרקים מושלמים ואת כותבת מדהיייים
מחכה ליום שישי, אני אוהבת פרקים עם שירים |גבות1|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אופסי../images/Emo12.gif שכחתי להגיב! חחח

Anyhow, אהבתי. מרגש. כייפי. שמחה שאת מחזירה את פינת השיר/ים בשישי חחח. סורי, אין לי כוח ואני צריכה כבר ללכת ללמוד למועד ב' בחשמל

m o r 1 0 2

New member
עכשיו זה הארי והטרגדיה../images/Emo10.gif../images/Emo72.gif../images/Emo168.gif

פרק47
עכשיו, ארבעה חודשים מאוחר יותר, אני שוכב במיטה שלי דאגסי שלי מסכן
מתה על הנקודת מבט
הם לא יכולים לחדש לי שום דברXDDDD האומנם!? מצחיקולה שכמותך
יד מנומשת הושטה קדימהXDDDDDDDDDDD חחחחחחח,ממש ניקרעתי עכשיו,כפרעל דני
בסיבוב ההופעות עם באסטדיאא,הזכרת את באסטדD: טנקיו
ס'מתוק הואDD: ממה שקרה הלאה, אני כבר לא זוכרזה מפחיד אותי! שירה,את שומעת?!? לא משחקים בדאגי...
48
האור שבקע מבין הווילונות סנוור אותי, אז מצמצתי בעיני כמה שניות עד שהתרגלתי. וואו,הוא חי,תודה לאלXD אותה התחושה שאני קמה כל בוקר,זה כזה מעצבן!! הארי עוד שנייה התעלף גם הוא אז שלחנו אותו הביתה וואוו,עד כדי כך? איזה מדהימים,מזדהים איתו,לא סתם אבל הם כ"כ דואגים! טום ציווה בטון אימהי ועזר להארי להתיישרXDDD ייאי,טום אמא? האומנם?
לאאאאאאא,רק שהארי לא יחזור לשתות!זה מה שחסר
חיוך אווילי מרוח על פניו.לקחת את האווילי מטווילט?XDD סתם,אני זוכרת שפעם ראשונה הכרתי אתזה מדמדומים.... וואו,צורה נמשכת לצרה ועוד צרה והארי בתחתית,יו אני לא מאמינה
אוקי,עד איזי,אני בשוק! אכן שטויות שמובילות לטעויות שגורמות לפרידות.....
דיעה סופית
אחחח,שירה אני לא יודעת מה להגיד,באמת,את מקשה עלייי... מצד אחד יש את דאגי שמצבו משתפר נכון? חסר לך שלא! ומצד שני את האריי,שעוד פעם חוזר על העבר הנוראי שלו, עושה את הטעות הנוראית הזאת פעם שנייה
אולי איזי היא האור בקצה המנהרה,אני מאוד מקווה שתציל אותו מזה ותצליח לרפא אותו ושלא יהיה בודד יותר בפיק הזה.... לחיי דאגי
לפחות הספקתי היום 4 פרקים,מחר אני אסייםD: פשוט יש לאחים שלי בר מצווה ויש מלא ארגוניםXDDD שירו'ששש!@#$%^&*
נהניתי כ"כ מהפרקים האלו! באמת,מרוב התלהבות לא היה לי מה לכתובXD

למעלה