AAY-עונה 2,פרק 49

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 49../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

ווואואהוהוהוהוהוהוווואווהו נגמרו הלימודים !@#$%^&*! איזה אושר DDDDDD: --------- אוקיי, נרגעתי, ועכשיו- לפרקים
אה רגע, כמעט שכחתי.. זוכרות שאמרתי שיש 57 פרקים? אז זהו שלא.. יש 56
--------- וכמו שהבטחתי, היום יש פרק עם שיר. אז אני מבקשת מכולן להפעיל את השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=-TPeR8Aq6BQ ולשמוע אותו עד סוף הפרק. תהנו ! שורות אחרונות: "די הארי, יהיה בסדר" אייזי מיד ניגשה לחבק אותו. הוא הרגיש את חומה, מריח את ריחה המוכר, מסתחרר מתחושתה האהובה, זאת שהתגעגע אליה כל כך. הוא בכה בין זרועותיה ואז התנתק מהחיבוק. עתה פניו היו קרובים לשלה, שפתיהם במרחק שני סנטימטרים בלבד, מבטיהם החודרים כמו סכינים אחד בעיניו של השנייה. "התגעגעתי אליך" הוא לחש, משתוקק אליה. "הארי אתה שיכור ומדבר שטויות" אייזי השיבה, אך עדיין לא מתרחקת ממנו, לא מסירה את עיניה מעיניו התכולות שלו. "אני אוהב לדבר שטויות.. וגם לעשות אותן" הארי לא יכל לעצור את עצמו. הוא נישק אותה פרק 49
הם התנשקו בלהט דקות ארוכות שנראו כמו נצח. אייזי ידעה שהארי שיכור, שהוא לא מודע למעשיו, שבטח מחר לא יזכור שום דבר. אבל דבר לא הפריע לה. היא התגעגעה אליו, אל מבטו, מגעו, שפתיו. כל כך שמחה להרגיש שוב את כל אותם דברים. "הארי.." אייזי ניתקה ממנו, בקושי. "לא, אל תגידי כלום" הארי נישק אותה שוב. הוא לא רצה לאבד אותה פעם נוספת, לא רצה לאבד את האור היחידי באפלה, במצב המחורבן הזה שהוא נמצא בו. היא בדיוק מה שהיה צריך, יותר מאלכוהול, יותר מהכל. "לא" אייזי הדפה אותו מעליה. "אתה שיכור, אתה לא יודע מה אתה עושה. בוא, אני אחזיר אותך הביתה" אייזי נעמדה ואחזה בידו של הארי. הוא נעמד אחריה ונפל. היא מיד עזרה לו לעמוד בחזרה ושניהם יצאו מהפאב. היא הכניסה אותו בעדינות אל מכוניתו, בעוד שהוא חצי מעולף, לא יודע היכן הוא ולאן הוא הולך. אייזי נכנסה אל מושב הנהג והחלה לנסוע אל ביתה הישן, המקום המוכר. מדי פעם היא העיפה מבטים בהארי שישן כמו תינוק. היא חייכה לעצמה. "הארי, תתעורר" אייזי ניערה אותו כשחנתה מול הבית. הוא פקח את עיניו ונתן לה לעזור לו ללכת. הם נכנסו פנימה ואייזי סגרה את הדלת אחריה. לשנייה הייתה המומה מהבלגן ששרר בביתה הישן, אך מיד התעשתה ועזרה להארי להגיע אל חדר השינה. הוא נפל על המיטה. "טוב, אני אלך עכשיו. לילה טוב הארי" אייזי חייכה, מובכת, ופנתה לצאת מהחדר. "חכי" הארי קרא והתיישר במקומו. סחרחורת חדה תקפה אותו אך הוא היה חייב להתעשת. אייזי הסתובבה, מחכה שידבר. "תישארי, בבקשה. אני צריך אותך" הארי התחנן, עיניו התכולות נשואות אליה. מעולם לא יכלה לסרב להן. "רק עד שתירדם" נכנעה והתיישבה לידו. הארי השעין את ראשו על כתפה. "התגעגעתי אליך אייז" הוא אמר ברכות והיא חייכה, מלטפת את ראשו. "גם אני" השיבה, יודעת שהוא בכל מקרה לא יזכור דבר בבוקר. "אני עדיין אוהב אותך אייז" הארי אמר. אייזי קפאה לרגע. היה נעים לשמוע זאת, אך היא ידעה שזה האלכוהול מדבר מתוכו. "לא אתה לא" היא גיחכה. "כן אני כן!" הארי התיישר במהירות והסתכל אל תוך עיניה. "את עדיין אוהבת אותי?" שאל, מבטו רציני מתמיד. "אני.. אה.." אייזי החלה לגמגם. היא לא ידעה איך לענות על השאלה הזאת. "אייזי, כן או לא?" הארי אחז בידה. "כן הארי. אני עדיין אוהבת אותך" אמרה, ולפני שהספיקה להבין מה קורה שוב הרגישה את שפתיו שלו על שפתיה. היא התמכרה לתחושה, נתנה לו לסחוף אותה אחריה. כבר לא היה לה אכפת שהוא שיכור, שהם נפרדו. כל מה שהיא יודעת הוא שהפרידה הזאת באמת גרמה להבין כמה היא אוהבת אותו, תמיד אהבה ותמיד תאהב. ... בוקר. הארי ישן עם הפנים לקיר. הוא פקח את עיניו, מטושטש מליל האתמול. הארי התרומם אך מיד הרגיש כאב חד בראשו ונפל חזרה אחורה על המיטה. הוא הרגיש שיער מתחת לגבו, אז התרומם שוב והביט לשמאלו. "אייזי?" הביט בה בהפתעה. ואז נזכר בהכל. זה היה מעורפל, אבל הוא זכר. אייזי החזירה אותו הביתה כשהיה שיכור, הוא אמר שלא הפסיק לאהוב אותה והיא.. היא הסכימה! חיוך עלה על פניו של הארי והוא נשכב לצד אייזי, כורך את זרועו סביבה. היא נעה במקומה והתעוררה, מביטה בהארי, חיוך קטן בקצה שפתיה, אלה שהארי השתוקק אליהן כל כך. "אני שמח שאת כאן" הארי לחש וליטף את שיערה. "אתה זוכר מה קרה אתמול?" אייזי שאלה בבלבול. הארי הנהן. "אה.. אם ככה.. אממ.." אייזי התרוממה, מחזיקה את השמיכה צמוד אליה. "חכי, לאן את הולכת?" הארי קרא אחריה. "הארי אנחנו לא ביחד יותר. זה היה משהו חד פעמי, לא?" אייזי הביטה בו בהיסוס. "כן, אני יודע.. אבל, קיוויתי שזה לא יהיה חד פעמי" הארי השפיל מבטו. "למה אתה מתכוון?" אייזי שאלה והתקרבה אליו מעט. "אני מתגעגע אליך, אף פעם לא הפסקתי לאהוב אותך. אני צריך אותך איתי אייז, תישארי" הארי חיבק אותה, מצמיד אותה אליו. היא נמסה בין זרועותיו החזקות, לא רצתה ללכת. "מה אתה בעצם אומר?" אייזי רצתה להיות בטוחה בדבריו ובמעשיה. "אני רוצה אותך שוב איתי. מה דעתך על עוד ניסיון?" הארי חייך את חיוכו השובה, זה שיכל להפיל ברשתו כל בחורה, אבל היחידה שרצה הייתה אייזי. והיא לא יכלה לסרב. "ניסיון אחרון" היא חייכה ונשקה לו. "זה כל מה שאני צריך" קרץ לה. פרק 50 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 50../images/Emo63.gif

פרק 50 דאגי שכב במיטתו בבית החולים כשהדלת נפתחה והארי נכנס פנימה. הוא החזיק ארגז קרטון ענקי. "הארי?" דאגי שאל בבלבול. "מה קורה גבר?" הארי חייך והניח את הארגז על הרצפה, מתיישב לצדו של דאגי. "אני בסדר גמור, אבל מה איתך? שמעתי שלא הרגשת טוב" דאגי הביט בו מודאג. "עזוב אותי, אתה היחידי שחשוב" הארי טפח על כתפו של דאגי בחיוך. דאגי משך בכתפיו. "מה יש לך בארגז?" הוא שאל. "למה שלא תבדוק בעצמך?" הארי קרץ לו ודאגי קם מהמיטה כהרף עין והתיישב על הרצפה ליד הארגז. "זה זז!" דאגי צעק מבוהל והתרחק מעט אחורה. "תפתח כבר" הארי גלגל את עיניו. דאגי התקרב אל הארגז בחשש, מהוסס הוא פתח אותו. "א.. אני.. אני לא מאמין" עיניו של דאגי נפקחו לרווחה. לא היה מאושר ממנו. "אתה הבאת לי את זוקי וסוזי! אני אוהב אותך!" דאגי נעמד וקפץ על הארי בחיבוק גדול. "ידעתי שתשמח" הארי צחק והשיב לו חיבוק. "יותר מדי זמן הם היו בלעדיך. אפילו שטיפלנו בהם יפה, הם צריכים את אבא שלהם". "בטח שהם צריכים!" דאגי קרא וניגש אל הארגז, מוציא מתוכו את שתי הלטאות ומניח כל אחת מהן על כתף אחרת. "אין לך מושג כמה מגוחך אתה נראה עכשיו" הארי לא יכל לעצור את צחוקו. דאגי חייך נבוך, אך יחד עם זאת מאושר. "אבל חסר מישהו לא?" דאגי הביט שוב לתוך הארגז. מה עם בלינק? "מחפש אותו?" אייזי ואלי נכנסו לחדר. אייזי מחזיקה את בלינק בזרועותיה. "אייזי!" דאגי קרא ורץ לחבק אותה. עבר הרבה זמן מאז שהתראו, והוא התגעגע אליה. "דאג אני כל כך שמחה לראות אותך שוב!" אייזי השיבה לו חיבוק מלא רגש. הוא היה כמו אחיה הקטן, ולהתרחק ממנו היה קשה, במיוחד כשלא יכלה ללוות אותו בעת מחלתו. "גם אני שמח לראות אותך!" דאגי נישק את לחיה בהתרגשות. "אבל מה את עושה כאן??" "מה זאת אומרת, באתי לבקר אותך" היא השיבה חיוך. "כן.. אבל.." דאגי הביט בה מבולבל ואז העביר את מבטו להארי, ואז שוב לאייזי. "הו" הארי התעשת. "יש משהו שאתם צריכים לדעת" הוא התקרב לאייזי וחיבק את מותנה. "לא נכון!" דאגי ואלי צעקו יחד בפליאה. אייזי והארי השיבו חיוכים. "ידעתי שתחזרו בסוף!" אלי קראה וחיבקה את שניהם. "עשיתם לי את היום שניכם! באמת! תודה!" דאגי היה נרגש, הוא חיבק אותם. "לא צריך להגזים" אייזי צחקה. "אני חושב שהחיות שלך הן אלה ששימחו את היום" הארי אמר. דאגי, ששתי הלטאות עדיין על כתפיו, התכופף אל בלינק והרים אותו בזרועותיו, מלטף את פרוותו הלבנה. "אוקי אני חייבת לצלם את זה" אלי צחקה והוציאה מצלמה מתיקה, מצלמת את המחזה הבלתי נשכח. בחור רזה, עם כובע גרב לראשו וכותונת בית חולים, חיוך עצום על פניו ועיניו התכולות נוצצות מאושר בעוד שתי לטאות על כתפיו וכלב לבן בין זרועותיו. ... מאז אותו יום היה נדמה שהמצב משתפר. השילוב של ההופעה שהכניסה בדאגי המון אדרנלין והתרגשות מחודשת, השמחה לראות את בעלי החיים האהובים שלו, והחברים והמשפחה שלא עזבו לרגע היה נהדר. לא סתם אומרים שאהבה היא התרופה הכי טובה. דאגי הרגיש חזק יותר, נחוש יותר. הוא עבר את הטיפולים עם חיוך על הפנים, יודע בלבו ובמוחו שיצא מזה, שהכל יהיה אפילו יותר מבסדר בסופו של דבר. הוא יחזור לעצמו. כולם הרגישו בשינוי שחל בדאגי. החל מדאגי עצמו, החברים, המשפחה ואפילו הרופאים. זה היה שינוי לטובה, שינוי שיכול לחולל ניסים. הבדיקות הראו תוצאות טובות יותר, מה שעודד את דאגי להמשיך להילחם. הוא ידע שהפעם אסור לו לוותר. עברו כמעט חודשיים, ודאגי ישב עכשיו בגינת בית החולים, השמש החמימה מלטפת את פניו. שיערו החל לצמוח שוב, אבל את הכובע הוא לא הוריד עד שהשיער יאריך עוד יותר. הוא ישב לבדו, נהנה מהשקט, ממזג אוויר נדיר שכזה באנגליה. לפתע שמע צעדים מהירים מאחוריו. הוא סובב את מבטו וראה את סטיבן, הרופא שמטפל בו, מתקדם לכיוונו. "הכל בסדר?" דאגי שאל, מיד בהלה בקולו. "אנחנו צריכים לדבר. יש לי חדשות טובות, וחדשות רעות" סטיבן אמר, ארשת הבעה רצינית על פניו. ----------------------------------- וואו עברו כבר 50 פרקים ! עוד 6 זה נגמר
מחכה לתגובות שלכן, תהנו וסופ"ש נעים

polly88

New member
../images/Emo181.gifוואוו!!

מחכה מחכה מחכה!!! אהה את עושה עונה שלישית קפיש? וכשזאת נגמרת את יכולה לשים את הראשונה כי לא קראתי אותו!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממממממ

אני לא חושבת שתהיה עונה שלישית.. אבל זה מה שאמרתי גם לגבי העונה ה-2
אני לא מבטיחה שומדבר, אבל תהיי בטוחה שאני לא אשאיר אתכן לבד חח כשאני אסיים עם העונה השנייה אני אעלה גם את ה-1 וגם את ה-2

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הו גאד אני מקווה שתפתיעי לטובה והמצב לא ילך ויחמיר, אחרי הכל יש עוד 6 פרקים.. (בוהוווו לאאאאא$@^&* גורל אכזר!! חחחח I'm kidding
) ואיך פתאום זה נהיה 56? חחח שירה את הופכת את זה לקשה יותר מרגע לרגע חמוד ביותר שהארי ואייזי שבו זה לזרועות זו, לא ציפיתי לזה (כבר הפכתי להיות כ"כ פסימית שאני לא מאמינה שדברים טובים יכולים לקרות, לוא דווקא בהקשר לפיק חחח) יהיה לי ממש עצוב כשזה יגמר.. מקווה שתדעי איך למלא את החסר

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגאד עוד 6 פרקים ../images/Emo7.gif

בטעות התבלבלתי במספרים וכתבתי 57 במקום 56, מצטערת
אני שמחה כשאתן לא מצפות לדברים ואז אני מפתיעה אתכן, זאת המומחיות שלי DD: וואי זאת אני שהפכתי אותך לכזאת פסימית ??
תתעודדי, גם בלי קשר לפיק
אני עובדת על עוד פיק שאני מקווה שימלא את החסר בהצלחה, ואולי.. רק אולי.. לאור הבקשות.. אני אנסה לראות אם יש אפשרות לעונה 3..
אבל אל תתפסו אותי במילה, אני לא מבטיחה ! תודה ענקית לקס

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הארי ואייזי חזרו DD: יאיייייי :] הם הכי חמודים ביחד ~ כמובן אחרי ג'יו וטומי
~ חחח. אני מקווה שהחדשות הרעות לא יהיו כאלה רעות
ושהחדשות הטובות זה שהוא יכול לצאת משם
מועחעחעחע D: פרקים ממש יפים, ממש אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמסכימה איתך, אבל..../images/Emo11.gif

מה עם דאגי ואלי? Oם פשוט חכי ליום שלישי, ותודה רבה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהם לא חשובים *סנוב*

דאגי מהיום יצא מהלקסיקון שלי
חח סתם כפרעליו 3>

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אעאעא איזה כיף שהארי ואייזי חזרו סוף סוף!!
פרקים מושלמים -כמו תמיד- ומה הרופא רוצה להגיד לדאגי?? שהוא יכול ללכת הביתה??
אבל הוא עדין צריך לבוא לטיפולים??
מכחה ליום שלישי

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo23.gif

וואו!! אני ממש שמחה שאייזי והארי חזרו!! הם ממש חמודים ביחד. הפרקים היו ממש טובים והשיר הוסיף המון.. אני לא מאמינה שנשארו רק עוד 6 פרקים...זה אומר שעוד שבוע וחצי הפיק נגמר..
אין סיכוי שיש לך עוד כמה פרקים..?אני ממש עצובה שהפיק עומד להיגמר...

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה חמודים איזי והארי......
ואיזה חמוד דאגי וכל הגן חיות שלו.....
אני לא מאמינה שזה נגמר עוד 6 פרקים.....את תעלי ת'פיקים האחרים? אם כן, מי הדמות הראשית בהם? ----------------------------------- דרך אגב, אני לא ממש מבינה למה כולן כל כך מתלהבות מהארי או מהחיוך שלו....אני דיי שונאת אותו......הוא כזה מכוער כזה....
---------------------------------- יש למישי במקרה את הפיק שהיה פה פעם "רדוף רוחות" או משו כזה? יצא לי לקרוא כמה פרקים אבל אז הפסקתן להעלות את זה ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח את זה [כאילו בקובץ אחד, לא פרק - פרק...]? סורי על החפירה ותודה מראש.....

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי !! "דאגי וכל הגן חיות שלו"
זה בדיוק ככה ! אכן, אני כותבת עוד שני פיקים, עוד לא החלטתי איזה מהם להעלות קודם.. ואני לא יכולה לגלות שום דבר, תצטרכו פשוט לחכות בסבלנות
מה ?! את שונאת את הארי?! את שפויה?! עיוורת?! מכוער?!?!?!?!?! את לא רצינית
וואי אני אשלח אותך לרופא עיניים
בקשר לרדוף רוחות, דברי עם רייבן (אלמוג)
ותודה רבה

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifזה לא בדיוק שנאה....

אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נראה, יש לו משו מעוות בפרצוף.....כזה לא פרופורציונאלי....
...מבחינת אופי הוא סבבה.....
לדאגי באמת יש גן חיות.....לא שיש לי בעיה עם זה....
אני לא סובלת מתח.....אני חולת ספוילרים....המתח הורג אותי!!!!!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif

יש מצב את מעללה את כל הפיק שלך כאילו עד הפרק הזה ? אני פשוט הפסדתי מללא פרקים( לא קראתי בערך חודש או יותר OO" ) ואין לי כוח להתחיל לחפש ולעבור דפים .. אז את יכולה לעלות , בבבבקשה ? :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo26.gif

עוד שבוע וחצי אני מסיימת להעלות את העונה ה-2, ואז אני אעלה את בקובץ את שתי העונות שפירסמתי עד עכשיו. מקווה שתוכלי לחכות עד אז

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהא אוקי..אין לי ממש ברירה, אבל אני יחכהXD

אבל אל תשכחי לעלות את כל הפיק P:

../images/Emo84.gifהאעאהאעהאעאהאעה ../images/Emo99.gif

שירה, עשית לי ת'שבת
את לא מבינה, כל היום שהייתי בים חשבתי על הפיק ! אין דברים כאלה ! D: ואני עושה כזה לחברה שלי ואיי אני מת ה לקרוא כבר את אול אבואט יוא@#$%#$^! והיא כולה כזה: " הא? |: " חחחחחחח
קיצר אהעאאהה הפרקים האלה כ"כ יפים !!
איזה חמודים אייזי והאיר כפרעליהם, אני כ"כ שמחה שהם חזרו
אהעאה דאגילשססס , מצבו משתפר |גבות4|
אחחחח, אני שמחה :) אבך אני בשוק שהפיק נגמר בעוד 6 פרקים, אמג זה כזה עצוב
, אני אתגעגע
, אבל את תרשמי פיק חדש, נכון ?! תגידי לי שכן
בקיצור, את כותבבבת מושלם ואת לא מבינה איך בכיתי ובקטע של הארי ואייזי אמג, זה היה כזה כיף לדמיין את זה , זה היה פשוט *מושלם*
כאילו זה היה דמעות מגניבות כאלה, של מין אושר ושמחה ואני מהזהההה אוהבת לבכות בקטעים האלה, אאהעאה איזה חמודים
! בקיצטר השיר ממש ממש הוסי, בחירה מעולה [
] , את כותבת מושלם, והפרקים היו מדהימים . מחכה לבאים
ומצטערת על התלהבות היתר

למעלה