AAY-עונה 2,פרק 49

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוווווווווו מאי ../images/Emo24.gif

וואי איזה חמודה את !! שמחה לשמוע שחשבת על הפיק כל היום, ועוד בים
אני כותבת את זה היום בפעם השלישית (או הרביעית?), שאני כותבת כרגע עוד שני פיקים על מקפליי כמובן ואני מקווה שעד סוף החופש אם לא לפני אני כבר אעלה לפורום את הפיק הבא. אם תרצו כמובן
רציני בכית ? איזה מאמיייייי
שמחה שנהנית, אהבת, והצלחת לדמיין ! איזה כיף לשמוע את כל המחמאות האלה, במיוחד על הכתיבה שלי DD: אני אוהבת את ההתלהבות שלך, היא מצחיקה אותי
אז תודה רבה מאיוש, ממש עשית לי את היום עם התגובה שלך !!

../images/Emo84.gifחח יששש !

עוד פיקים של שירה *הררי*
חחח רציני אני מהזה שמחה שיש לך עוד פםיקים, אני מתה לקרוא כבר
ואני שמחה שאת אוהבת לשמוע אתזה
אוהבת אותך

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif יאאווו את מתה על זה ../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif

יאו כבר אמרתי לך, עהעהאעה אני משתגעת מזה XD שוב מתח
"אני עדיין אוהב אותך אייז" הארי אמר. ואוו איזה חמוווד
ואי אבל אם הייתי במצב כזה, הייתי הבן אדם הכי מובך בעולם !!! אני נהיית אדומה כמו לא יודעת מה XD וואי איזה כיף לאייזי XD "כן הארי. אני עדיין אוהבת אותך" אמרה, ולפני שהספיקה להבין מה קורה שוב הרגישה את שפתיו שלו על שפתיה. יהוווווווווו @^@#$^$# חחח איזה חמודים הם
ואווו זה נשמע כ"כ רומנטי ומענג
"אייזי?" הביט בה בהפתעה. ואז נזכר בהכל. זה היה מעורפל, אבל הוא זכר. וואי כ"כ קיוויתי שהוא יזכור משהו !! חשתי שהוא לא יזכור ואז אייזי תהיה ממש מאוכזבת והכל יתפוצץ .. כבר אמרתי לך שאני פסימית? >.< "ניסיון אחרון" היא חייכה ונשקה לו. יאאאאאאאיייייייייייייייייי DDD: יאוו אני כ"כ שמחה !! עכשיו במצב של הארי זה יעשה אותו כ"כ מאושר !!!! "אתה הבאת לי את זוקי וסוזי! אני אוהב אותך!" דאגי נעמד וקפץ על הארי בחיבוק גדול. יאאא איזה חמוד הארי, שמים
שהוא עם מצב רוח טוב D: איזה כיף !!! ואני כ"כ שמחה שדאגי ככה מאושר למרות המחלה הקשה
חח בהתחלה כשהוא אמר שזה זז חשבתי שאייזי בפנים XDD "מחפש אותו?" אייזי ואלי נכנסו לחדר. אייזי מחזיקה את בלינק בזרועותיה. וואי איזה כיף לקבל כזאת הפתעה ! באמת שזה עושה את היום :] מאז אותו יום היה נדמה שהמצב משתפר. ישששששששש יאוו את לא מבינה כמה אני שמחה !! ממש נקשרתי לפיק המדהים שלך !!! "אנחנו צריכים לדבר. יש לי חדשות טובות, וחדשות רעות" סטיבן אמר, ארשת הבעה רצינית על פניו. לאאאא אבל לממה?!?#?$
האהאעהאאעהאעא יופי עכשיו צריך לחכות עד יום שלישי
------------------------------------------ לאאאאאאאאאאאא @^@$&@ אני לא מאמינה שזה נגמר עוד שישה פרקים !!!!! זה אומר שעוד שבוע וחצי זה נגמר !!$@#^$#& רוצים עונה שלישית! רוצים עונה שלישית! רוצים עונה שלישית! פליייייייייייייז?????? אני אומרת לך - תוציאי ספר !!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמתה על זה או מתה מזה?../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

אני מאוד אוהבת את המתח.. אולי זה בגלל שאני יודעת מה קורה אח"כ XDDDD תכלס איזה כיף לאייזי. הוצאתי אותו כזה מושלם חח
גאד אני כבר גרמתי לכולכן להיות פסימיות אחרי מה שעשיתי לדאגי אה ?! תירגעו בנות
חחחחחחח שאייזי תהיה בתוך הקופסה ?? אחלה דמיון יש לך
אני שמחה שהפיק גורם לך להיות שמחה חח וכמובן שנקשרת אליו, זאת מחמאה גדולה ! לאור הבקשות אני אשקול את האפשרות של עונה שלישית, אבל אני לא מבטיחה שום דבר! לא להתלהב ישר! חחחחח ואם לא, מבטיחה שיהיה פיק אחר שימלא את מקומו של AAY ספר? זה נראה לי קצת מוגזם XDD תודה ענקיייית

../images/Emo175.gifהעאהעאהעהעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאהעהאעהאהע

עהאהעאהעאהעאהעהאעהאעהאהעהאעהאעהאהעאהעהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל השבת חשבתי על הפיק שלך כי המחשב שלי לא עבד לי הוא כל שניה נכבה החרא!
כבר התחלתי לדמייין מה יקרה וזה!!!! איזה חמודייםם הארי ואייזי!!!!!! היו לי דמעות על העיניים,דמעות של שמחה כמובן!
ידעתי שהם יחזרו להיות ביחד הם כאלה חמודים ביחד!!!! דאגייייייייי!!!
הוא מתחיל להחלים!!!!!!!!!!!יאייייייאיאיאייי את לא מבינה איך הפחדת אותי חשבתי שתהרגי לי את דאגי!! למה את עושה לי את זה!? איך עכשיו אני אמורה לחכות?!?!? אני צריכה לדעת.. דאגי החלים נכון?!? בקיצור כל כך אהבתי את הפרקים!!!
והשיר הוסיף כל כך!!אני אוהבת שאת מוסיפה שירים :) אאעאהע אני בשוק שזה נגמר עוד 6 פרקים!! כל כך עצוב!!!
כל כך מחכה כבר לפרקים הבאים!

m o r 1 0 2

New member
ייאייי,המצב החל להשתפר../images/Emo48.gifDDD:../images/Emo168.gif

פרק49 וואו,השיר הזה פשוט מדהים
!@#$%^& אני כ"כ מתה עליו
ואני ממש שמחה שבחרת בוDDD: הוא גם כ"כ מתאים לאווירה של הארי ואייזי! "התגעגעתי אליך אייז"אוווו,איזה מתוק
אולי באמת זו ההשפעה של האלכוהול אבל לי ניראה שהוא מתכוון לזה.... אני כ"כ שמחה שהם חזרו
הוא באמת היה זאב בודד למשך פרקים רבים....
פרק50
אוו,התגעגעתי לדאגי
"אתה הבאת לי את זוקי וסוזי!סחטין על האריDDD:^^ מזמן לא שמענו על הזיקיות של דאגס
אוו,וגם לבלינקי התגעגעתי
... אוו,המפגש המחודש של דאגס ואייזי,איזה חמודים^^ "אוקי אני חייבת לצלם את זה"חחחחחח זה כמו ההורים האלה שחייבים לצלם את הילדים שלהם לפני הנשף סיום
חח זה הזכיר לי אתזה
יש לי חדשות טובות, וחדשות רעותלאאאא,שירה אל תעשי זאת שוב.... טוב חסר לך שזה יהיה משהו כזה רע
דעה סופית
השילוב של השיר עם הקטע המרגש היה מעולה,מציינתDD: התגעגעתי לקטעים הזוגיים האלו,והגיע תורם של הארי ואייזי,פיינלי
חחח היה חוסר של דניטוםXDD ואלי היה ממש מועט,אבל זה בסדר גמור ככה נותנים במה לדמיות שלא ראינו זמן רב..... עאעא,דאגי מתחיחל להבריא! כפרעליו
את צודקת,אהבה וצחוק הם התרופה,אכן כך
אוו,מעניין מהם החדשות הרעות
. שירה,נהניתי כ"כ
את משלבת כ"כ הרבה דברים,וזה מה שהופך את הפיק למעורב וקטלני

למעלה