AAY-עונה 2, פרק 53

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2, פרק 53../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

כמו שאמרתי, שני הפרקים לפני האחרונים מפורסמים היום
וואו יום ראשון פרקים אחרונים ! מוזר.. שורות אחרונות: "אבל.. ג'יו.. אנחנו מדברים על דאגי. איך הוא יכול להביא ילדים כשהוא עוד ילד בעצמו?" טום שאל במלוא הרצינות. הוא לא יכל אפילו לדמיין את זה. "אז זהו, שהוא כבר לא. דאגי התבגר טום, ואחרי שהיה כל כך קרוב למוות, הוא מבין שצריך לחיות את החיים, ולתת חיים גם לאנשים חדשים" ג'יו התקרבה מעט לטום והניחה לו לפרוש את זרועו סביב כתפייה. "יש משהו במה שאת אומרת.." טום הרהר בדבריה. "אבל עדיין קשה לי לדמיין את דאגי הורה". "אני חושבת שכדאי שתתחיל להתרגל לרעיון, כי לפי דעתי לא ייקח זמן רב עד שנשמע חדשות משמחות מדאגי ואלי" ג'יו הרימה אליו את מבטה וחייכה. פרק 53 חזרתי הביתה מאושר. מחר יש להילארי יום הולדת שנתיים, ומחרתיים אני אזכה לשמור עליה. כל הבילויים האלו איתה גרמו לי לחשוב לפעמים מה היה קורה אם לי ולאלי היו ילדים משלנו. כאלה שהיו נראים כמונו ומתנהגים כמונו. כאלה שיכולתי ללמד אותם מה שאני רוצה, לשחק איתם מתי שבא לי, ולשמור עליהם כל הזמן! זה היה יכול להיות נהדר.. ובעצם, למה לא? אני עוד מעט בן עשרים וארבע, נשוי לאישה שאני אוהב. המוות אורב בכל פינה, אני לא יכול לדעת מתי הסרטן יתקוף אותי שוב, אני יכול ללכת מבלי להספיק לעשות את כל הדברים שרציתי. עוד לא הייתי בקוטב למשל! עוד לא הטסתי מטוס. עוד לא התנשקתי עם שריל קול, מה שבטח גם לא יקרה כי אלי תרצח אותי. והכי חשוב, עוד לא הבאתי דאגי קטן לעולם.. ... צעדתי פנימה אל תוך הבית וראיתי את תמונות הטלוויזיה מרצדות לנגד עיני. הווליום היה נמוך ואף אחד לא ישב על הספה וצפה בטלוויזיה. הבטתי סביב, כשראיתי את אלי שוכבת על הספה. עיניה עצומות, קווצת שיער נפלה על פניה. היא ישנה כמו מלאך. חייכתי לעצמי באושר וניגשתי אליה. היא כל כך יפה, עדינה. הייתי שמח אם לילד שיהיה לנו יהיה את היופי שלה ואת המוח שלי. לא, רגע. את היופי שלי ואת המוח שלה. לא! את היופי שלה ואת המוח שלה. כן, שיהיה לי ילד בדיוק כמוה. מושלמת. "דאג?" אלי פקחה עין אחת, מנומנמת, והביטה בי. חייכתי וליטפתי את לחיה ללא קול. "על מה אתה חושב?" היא שאלה. "עלי. עליך. על דור ההמשך" השבתי. "דור ההמשך?" אלי הרימה גבה. היא לא הבינה על מה לעזאזל אני מדבר. "כן, דור ההמשך שלנו. את רוצה שיהיה אחד כזה מתישהו לא?" היתממתי. אלי מיד התיישרה במקומה, כאילו לא ישנה שינה עמוקה עד לפני רגע. היא הסתכלה בי במבט חודר, עיניה הירוקות נקבו בתוך עיני שלי. "דאגי, אתה שיכור?" היא הביטה בי בדאגה. "אני צלול יותר מאי פעם" צחקתי. ידעתי שהיא לא תאמין לי, שהיא לא תבין. אבל יש לה את הזכות המלאה, אני לא בדיוק הטיפוס האבהי. "אז אני צריכה שתסביר לי, כי כרגע אני ממש מבולבלת" אלי נשענה אחורה על הספה. התיישבתי לידה. "המחלה ביגרה אותי המון. היא פקחה את עיני, גרמה לי להבין דברים שלא הבנתי קודם. החיים קצרים אלי, צריך לנצל אותם. צריך להספיק כמה שאפשר" פתחתי בנאום שלי. מעולם לא תכננתי את הנאומים הללו, ותמיד הם היו נגמרים בשטויות שהיו נפלטות לי מהפה, כרגיל. התפללתי שזה לא מה שיקרה עכשיו. אני חייב להוכיח לאלי שאני מסוגל להיות אבא. ואפילו אבא טוב. "הגעתי למסקנה שהדבר שאני הכי רוצה להספיק בחיים הוא.. ילד. ממך אל. בזמן האחרון אני כל כך נהנה להיות עם הילארי, וזה העלה בי המון מחשבות על איך זה אם יהיה לנו ילד משלנו." אלי הביטה בי בתדהמה בעודי מדבר אך לא נתתי לזה להפריע לי והמשכתי בהתלהבות. "זה יהיה נהדר! כבר דמיינתי הכל! יהיה לו חדר ממש צמוד לשלנו, נצבע אותו בורוד אם זו תהיה דאגלסית, או בכחול אם זה יהיה דאגלס. שנינו נטפל בו, באופן שווה. הוא יבוא איתנו לכל הסיבובי הופעות, גם שלי וגם שלך. נגדל אותו להיות כוכב רוק, אבל בלי סמים ואלכוהול, ברור" חייכתי. יכולתי להבחין בחיוך מתפתח בקצה זווית שפתיה של אלי. אם אני לא טועה, היה אפילו ניצוץ קטן בעיניה. "אלי" תפסתי בידה בחוזקה. "אני לא רוצה לפספס את החוויה הזאת, של להיות אבא. ואני יודע שאני מסוגל לזה, ואני רוצה את זה בכל לבי". דמעה זלגה על לחיה של אלי, אבל אני לא חושב שזאת הייתה דמעת עצב, משום שהיה חייכה, את החיוך הגדול ביותר שראיתי מימי. ללא מילה היא נפלה עלי בחיבוק. חיבקתי אותה בחזרה. "אני רוצה להיות אבא, ושאת תהיי האמא. אני רוצה ממך ילד אלי" הבטתי בה בעיניים נוצצות. "או ילדה" אלי צחקה ועוד דמעה זלגה מעיניה. חייכתי והתחלתי לצחוק גם אני. "אני אוהב אותך" נישקתי את שפתיה. אחר עלינו למעלה, לא מבזבזים זמן. ... עברה חצי שנה מאז. המצב לא השתנה הרבה. נראה שקייט כבר הבריאה לגמרי. היא אוכלת סדיר ובכמויות הנכונות, ואינה מקיאה כלל. דני שומר עליה ומטפל בה בהמון אהבה. הם לא נפרדים לרגע, כך זה היה מאז שהכירו. אהבת אמת. כולנו תוהים מתי הם כבר יתחתנו. אבל דני שלנו לוקח את הזמן. הארי ואייזי גם הם חזק בזוגיות, משלימים כל דקה שהיו בנפרד. הם נשבעו זה לזו שלעולם לא ייפרדו שוב, כי הבינו שלחוד הם פשוט לא יכולים. כולנו גלגלנו עיניים, מטילים ספק, אך נראה שהם מחזיקים מעמד וכל שנותר לנו לעשות הוא להחזיק להם אצבעות שיעמדו במילתם. גם הארי נקי, הוא לא שותה יותר. אפילו לא ביציאות עם הבנים. טום וג'יו ממשיכים ליהנות מהילארי שכבר גדלה והפכה בת שנתיים. היא הולכת ומדברת, וזכתה לכינוי "ליטל טוג'י" שזה שילוב של טום וג'יובנה. דאגי שלי הוא ה"גאון" שחשב על השם. ואני והגאון, מה כבר נותר להגיד? נשואים באושר, כמו זוג זקנים, אבל מרגישים הכי ילדים בעולם. איך אפשר שלא עם דאגי? הוא עדיין מעלה חיוך על שפתיי כל בוקר, עדיין גורם לי להיות האישה הכי שמחה בעולם. יש רק דבר אחד שגורם לשמחה שלנו להיות לא ממש שלמה, וזה ילד. ילד שיהיה שלנו. ילד שאנחנו מנסים להביא לאוויר העולם כבר חצי שנה, אבל לא מצליחים. ... "אל את באה? אנחנו נאחר את התור!" דאגי צעק לאלי מהקומה התחתונה. "אני כבר באה!" היא השיבה צעקה וסגרה את היומן שלה, הכניסה אותו אל המגירה הראשונה בשידה שליד המיטה ורצה במורד המדרגות, שמלתה הקיצית מתנופפת. "מה עשית שם?" דאגי כרך את זרועו סביב כתפייה של אלי. "כתבתי קצת" היא חייכה ושניהם עזבו את הבית, נכנסים לרכב בדרכם לרופא. הפעם לרופא לא היה שום קשר למחלתו של דאגי. הם נסעו לאסוף את תוצאות הבדיקות שעשו לא מזמן, כדי לגלות אם משהו לא תקין אצלם שמונע הבאת ילד לעולם. "אחריך מאדם" דאגי פתח את הדלת והושיט לה פרק 54 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 54../images/Emo63.gif

פרק 54 שניהם החלו ללכת, דאגי תפס בידה של אלי ואחז בה בחוזקה בעודם הולכים. הוא הרגיש אותה רועדת, אולי מהתרגשות, אולי ממתח ופחד. מה שבטוח, זה תקף גם אותו. כל כך רצה עכשיו ילד, עוד דאגי קטן, שיוכל ללמד ללכת, לדבר, לנגן.. ילד שיהיה שלו ושל אלי. פרי אהבתם. אם הבדיקות יצאו חיוביות, ויתברר שהם לא יוכלו להביא ילד לעולם, זה ישבור את אלי. וגם אותו. היא לא תעמוד בזה, זה כל מה שהיא רוצה, וכשנישא לה הבטיח לעשות אותה מאושרת כל ימי חייה. איך יוכל לראות אותה בוכה וסובלת כשהוא יודע שאין דבר שיוכל לעשות כדי לשמחה? "יהיה בסדר" דאגי הביט באלי בחיוך. היא הפנתה אליו את מבטה הלחוץ וחילצה חיוך קלוש. "אני יודעת" השיבה. ביטחון לא היה בקולה, רק חשש. הם צעדו יחד אל החדר. הרופא חיכה בכיסאו ומולו מעטפה חומה. צמרמורת עברה בגבם של אלי ודאגי. המעטפה החומה. היא זאת שהביאה להם את הבשורה הנוראה ביותר שקיבלו בחייהם, ולאחר מכן גם את הטובה ביותר. כל כך קיוו שהפעם תבשר טובות. "אליסון, דאגי, שבו בבקשה" הרופא בירך אותם לשלום, ושניהם התיישבו בכיסאות, כאילו מתואמים. "תגיד את זה מהר, כמו פלסטר" דאגי ביקש כשהוא עוצם את עיניו בחוזקה, לא רוצה לשמוע את הבשורה. הרופא הסתכל על דאגי מבולבל. "אל תתייחס אליו" אלי גלגלה את עיניה. "אנחנו פשוט מתוחים לשמוע מה היו התוצאות". "אני מבין" הרופא חייך בחום. "אז ככה.. יש בשורות טובות ובשורות רעות". "תמיד זה ככה" דאגי נאנח והידק את אחיזתו סביב ידה של אלי. היא שאבה ממנו כוחות והוא ממנה. "אני אתחיל בבשורות הרעות" הרופא הכריז, לא נותן להם הזדמנות למחות. ... ממה שהרופא אמר בדיוק אני לא כל כך זוכר. הוא דיבר על זה שיש בעיה בפריון, משהו עם הרחם ותאי הזרע.. בקיצור כל מיני דברים מגעילים שכאלה. מהשנייה שהוא אמר ש"רוב הסיכויים הם שלא תוכלו להביא ילד לעולם" פשוט כביתי. לא הקשבתי לעוד מילה ממה שהרופא אמר. השפלתי את מבטי וכעסתי. כעסתי על הגוף הטיפש הזה שלי, שאת האושר הכי גדול הוא מונע ממני. הסתכלתי על אלי, בהיתי בדמעות השקטות שזלגו על לחייה בעודה מאזינה בדממה להסברים של הרופא. המשכתי לאחוז בידה בחוזקה, לא רציתי לעזוב. הייתי כל כך עצוב ומאוכזב. בשבילי, בשביל אלי, ובשביל הילד שיכל להיות לנו. כל התקוות והציפיות שלי הושלכו לפח בגלל משפט אחד. "רוב הסיכויים הם שלא תוכלו להביא ילד לעולם". המשפט הזה לא הפסיק להדהד לי בראש. לא רציתי להאמין. לפתע חיוך עלה על שפתיי, משהו שיכול לשפר את הרגשתי ואת זו של אלי. "רגע, לא אמרת שיש גם חדשות טובות?" קטעתי את הרופא באמצע עוד הסבר מגעיל על איברינו הפנימיים. "הו כן" הרופא נזכר. אלי התיישרה בכיסאה, עיניה נדלקו שוב. היה נראה כאילו יש עוד תקווה, הניצוץ שב לעיניה והיא הייתה מתוחה עוד יותר מקודם לשמוע את דבריו של הרופא. "הסיכויים שלכם להבאת ילד הם 90% לא ו-10% כן. כך שאני מציע שתמשיכו לנסות, זה לא לגמרי אבוד. אם לא, תוכלו תמיד לשקול אימוץ" הרופא חייך חיוך קלוש, מנסה כמיטב יכולתו לעודד אותנו. לא הצליח לו בכלל. "תודה" פלטתי, משכתי את אלי לעמוד ושנינו עזבנו את החדר בדממה. השקט נמשך גם כשהלכנו לאוטו, כשנסענו, כשחזרנו הביתה. "אני עולה להתקלח" אלי אמרה בשקט. מבטה היה ברצפה, והיא גררה את רגליה במעלה המדרגות. כבר הרבה זמן שלא ראיתי אותה כה עצובה. כל שמחת החיים האופיינית לה נעלמה בן רגע. הרגשתי שאני דועך, נעלם. לראות את אלי עצובה זה הדבר היחידי שאני באמת לא יכול לסבול, והתכוונתי לעשות הכל כדי לשמח אותה. צנחתי בכבדות על הספה בסלון. הנחתי את היד מאחורי העורף ובהיתי בתקרה, המחשבות מתרוצצות. הדלקתי את הטלוויזיה בפיזור נפש, אולי משהו שיסיח את דעתי. זפזפתי בערוצים, חיפשתי משהו שמח, צבעוני, שיעודד אותי. עצרתי כשהגעתי לערוץ של סרטים מצוירים. שידרו את "מלך האריות". הנחתי את השלט על השולחן. זהו, יש לי את זה! אני יודע מה ישמח את אלי, וגם אותי! ... דאגי נכנס לחדר המשותף בצעדים קטנים ושקטים. הוא מצא את אלי יושבת על המיטה עטופה במגבת ורודה, שיערה החום והארוך רטוב על כתפייה. עיניה היו עצומות. "אל?" דאגי התקרב אליה. היא פקחה את עיניה. דאגי הבחין שהן אדומות מדמעות. "די נו, אני לא יכול לראות אותך ככה" הוא מיד חיבק אותה בחוזקה. אלי בכתה לכתפו חרש. "אני לא יכולה לעצור את זה דאגי" היא הניחה את ראשה על כתפו ועצמה את עיניה. "כל כך קיוויתי.." "גם אני" דאגי החזיק את פניה בכפות ידיו וניגב את דמעותיה באגודליו. "אבל נעבור את זה, כמו שעברנו כל דבר עד עכשיו" הוא חייך במתיקות. הפעם אלי לא יכלה להשיב לו חיוך, למרות שרצתה. "קדימה אל, תתעודדי" דאגי נשק לה. "יש לי את הפתרון המושלם". "הפתרון המושלם?" אלי הביטה בו בבלבול. "טוב, הוא לא בדיוק מושלם. זה לא מה שתכננו, אבל הוא לא פחות טוב" דאגי הניח יד על יריכה של אלי. היא הביטה בו בציפייה, רוצה להבין על מה לעזאזל הוא מדבר. "כמו שהרופא אמר, יכול להיות שלא יהיה לנו ילד משלנו.." דאגי פתח ואלי השפילה מבטה. הוא הרים את ראשה באצבעותיו. "אבל אולי.. נאמץ?" "נאמץ?" אלי חזרה אחריו, רעד בקולה. "אני יודע שרצינו ילד שיהיה שלנו, דאגי קטן או אלי קטנה, אבל אם זה לא אפשרי, למה לא לעזור לילד שהוריו היו מספיק טיפשים כדי לנטוש אותו?" עיניו התכולות של דאגי נצצו. אלי הביטה בהן כמהופנטת. "אתה רציני? אתה באמת רוצה לאמץ?" אלי התקשתה להאמין. כמובן שעברה בראשה המחשבה שאם הבדיקות יצאו חיוביות היא תשקול אימוץ, אבל בהחלט לא ציפתה שההצעה תגיע מדאגי. הוא מפתיע אותה כל יום מחדש. "בטח! אני אפילו יודע את מי!" דאגי התלהב. עתה הוא אחז את ידה של אלי קרוב אליו, בחוזקה. היא סימנה לו בעיניה להמשיך ולדבר. "זוכרת את צ'לסי? הילדה שפגשנו בדיסנילנד בירח הדבש שלנו? אני יודע שהיא כבר יחסית גדולה, אבל.. באמת שהתאהבתי בילדה הזאת. מה את אומרת?" אחיזתו של דאגי סביב ידה של אלי התהדקה. הוא הביט בה בציפייה, נרעד. "זה בדיוק מה שחשבתי" דמעה זלגה על לחיה הסמוקה של אלי. "אני מבין שזה מאושר?" דאגי צחק צחוק קטן וניגב את הדמעה. אלי הנהנה בשקט. "אתה עושה אותי מאושרת" היא חיבקה אותו. -------------------------------------------------- שני הפרקים האחרונים (55-56) יפורסמו בפורום ביום ראשון הקרוב DD: תהנו

../images/Emo84.gifאומייייייייגאאאאאדדדד ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היא כל כך יפה, עדינה. הייתי שמח אם לילד שיהיה לנו יהיה את היופי שלה ואת המוח שלי. לא, רגע. את היופי שלי ואת המוח שלה. לא! את היופי שלה ואת המוח שלה. כן, שיהיה לי ילד בדיוק כמוה. מושלמת. חחחחחחחחחחחחח הרגת ! D: "דאגי, אתה שיכור?" היא הביטה בי בדאגה. חחחחחחחחחחחח
שוב הרגת ! אני חייב להוכיח לאלי שאני מסוגל להיות אבא. ואפילו אבא טוב. אהעאהאעה איזה מאמי, אני מאוהבת בו
"אני רוצה להיות אבא, ושאת תהיי האמא. אני רוצה ממך ילד אלי" הבטתי בה בעיניים נוצצות. "או ילדה" אלי צחקה ועוד דמעה זלגה מעיניה. חייכתי והתחלתי לצחוק גם אני. "אני אוהב אותך" נישקתי את שפתיה. אחר עלינו למעלה, לא מבזבזים זמן. אומייגאד, איזה פיסקה מושלמת, את לא מבינה איך ריגשת אותי !
. מדהים . וזכתה לכינוי "ליטל טוג'י" שזה שילוב של טום וג'יובנה. דאגי שלי הוא ה"גאון" שחשב על השם. חחחחחחח ענק שירה ! , גאון
יש רק דבר אחד שגורם לשמחה שלנו להיות לא ממש שלמה, וזה ילד. ילד שיהיה שלנו. ילד שאנחנו מנסים להביא לאוויר העולם כבר חצי שנה, אבל לא מצליחים. אייי כזה עצוב
. "יהיה בסדר" דאגי הביט באלי בחיוך. היא הפנתה אליו את מבטה הלחוץ וחילצה חיוך קלוש. איזה חמווד , כפרעליו
- - - - מפה בכיתי מלא
, כאילו כל החלק שהוא מספר להם, ודאגי מדבר וזה .
- - - - כל שמחת החיים האופיינית לה נעלמה בן רגע. הרגשתי שאני דועך, נעלם. לראות את אלי עצובה זה הדבר היחידי שאני באמת לא יכול לסבול, והתכוונתי לעשות הכל כדי לשמח אותה. מסכנה אלי
, אהעאה איזה חמודייים, דאגי כזה נוווש
"זוכרת את צ'לסי? הילדה שפגשנו בדיסנילנד בירח הדבש שלנו? אני יודע שהיא כבר יחסית גדולה, אבל.. באמת שהתאהבתי בילדה הזאת. מה את אומרת?" אהעאהעאהאעהאעאהעאהאהעא ידעתי
פשוט ידעתיייייייי
מההתחלה כשהם הכירו את צ'לסי זה היה כ"כ ברור לי
כפרות על דאגי הזה
איי שירה עשית לי תחופשD:
אין מיליםם, אין לי פשוט מילים
מדהים, מושלם,מצחיק, מרגש, עצוב, משמח, מפתיע, אין אני מאווווווהבת
שירה זה כזה מושלם , את לא מבינה איך אני מאושרת.. ובדיוק בקטע שמודיעים להם שהם לא יכולים להביא ילדים שמעתי את "mayday parade- three for five years" וזה היה כזה מושלם
בכיתי מלא
אכן , אכן . אומייגאד כ"כ מוזר לדמיין את דאגי ככה 0____0 , אבל זה מושלם
, חחח בפיק זה כ"כ מתאים לו . ואיזה חמודים כולם, קייטי ודני כ"כ חמודים ביחד רק לדמיין אותם מעלה לי את החיוך :), והארי ואייזי איזה כיף שהכל הסתדר להם ! :] את כותבת מדהים, הכתיבה שלך מפתיעה אותי כל פעם מחדש, ואת יודעת לתאר ולכתוב מדהים .
והבחירה לאמץ את צ'לסי, כ"כ באה טוב עכשיו ! אני בשוק שיש רק עוד 2פרקים
, את לא מבינה איך זה מעציב אותי
איך אני אשרוד בלי AAU ?
טובלא נורא הפיקים האחרים שלך יפצו. או שתעשי עונה 3
*גבות1* רציני, כולן רוצות ! את חייבת :( . בקיצור הכל היה מווווווווווווווווווווווווווושלם
ואת כותבת מדהים
. מחכה לפרקים הבאים
*__________*

../images/Emo175.gif אומייגאד שירה!!!

היא כל כך יפה, עדינה. הייתי שמח אם לילד שיהיה לנו יהיה את היופי שלה ואת המוח שלי. לא, רגע. את היופי שלי ואת המוח שלה. לא! את היופי שלה ואת המוח שלה. כן, שיהיה לי ילד בדיוק כמוה. מושלמת. חחחחחחחחחח ואיי שירה הרגת אותי!!! D: "אני רוצה להיות אבא, ושאת תהיי האמא. אני רוצה ממך ילד אלי" הבטתי בה בעיניים נוצצות. "או ילדה" אלי צחקה ועוד דמעה זלגה מעיניה. חייכתי והתחלתי לצחוק גם אני. "אני אוהב אותך" נישקתי את שפתיה. אחר עלינו למעלה, לא מבזבזים זמן. ואיי זה מושלם! את לא מבינה איך זה ריגש אותי!! יש רק דבר אחד שגורם לשמחה שלנו להיות לא ממש שלמה, וזה ילד. ילד שיהיה שלנו. ילד שאנחנו מנסים להביא לאוויר העולם כבר חצי שנה, אבל לא מצליחים. זה כזה עצוב, מסכנים
"זוכרת את צ'לסי? הילדה שפגשנו בדיסנילנד בירח הדבש שלנו? אני יודע שהיא כבר יחסית גדולה, אבל.. באמת שהתאהבתי בילדה הזאת. מה את אומרת?" ואיייי שירה אני ידעתי!!!! ישר איך שהם נפגשו איתה אין אני ידעתי!!
איזה חמודים דאגי ואלי!!
----------------------------------- ואיי שירה אין לי מילים את כותבת פשוט מדהים
אני מאוהבת בפיק שלך!!
בדיוק בקטע שהוא אומר להם שהם לא יכולים להביא ילדים התחלתי לבכות את לא מבינהבכלל היו לי צמרמורות כאלה! זה מזה מוזר לי לדמיין ככה את דאגי אבל אין אין הוא מושלם!
איזה חמודים דני וקייט והארי ואייזי אני רק מדמיינת אותם ביחד והם כל כך חמודים!!
אין שירה את פשוט כותבת מדהים ואת יודעת איך לנסח והכל זה פשוט מושלם
איזה חמודים דאגי ואלי שהם מאמצים את צ'לסי!
אני לא מאמינה שנשארו עוד 2 פרקים וזהו!!כל כך עצוב!!
איך אני ישרוד בלי הפיק שלך?!? טוב את תעשי עונה 3 נכון?! פלייז תעשי אני לא ישרוד בלי זה! זהו את כותבת פשוטט מווושלללםםם
אני כל כך מחכה כבר לפרקים הבאים!!*_____________*

‏/tapuzforum/images/emo175.gifואיי באמת שלא ראיתי כי לא

ריעננתי את הדף! למה שאני יעתיק ממך?! חחחח

../images/Emo84.gifחח טמבלית זה בצחוקD: ואם לא ריעננת את

הדף אז איך שירשרת לתגובה שלי ?
חחחרק סתיוD: . איך היה בים ? גבות2 :)

|גגזוז| איך הגבתי לשלך?! ../images/Emo122.gif

באמת שבטעות ולא העתקתי ממך :) היה כיף.. :) לאביו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהפעם גם צחקת וגם בכית../images/Emo8.gif

שמחה שגרמתי לך לשני הרגשות האלו, מצד שני, לגרום לך לבכות זה לא כזה קשה
מממ לא מכירה את השיר.. אבל מבטיחה לשמוע DD: זה באמת מוזר לדמיין את דאגי ככה, לפחות במציאות. אבל את צודקת, זה מתאים לדמות שיצרתי לו בפיק
תודהתודהתודהתודה תודהההההה על כל המחמאות על הכתיבה! תמיד כיף לשמוע את זה, תודה רבה
אוהבתאותך

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif #%$#&^*!#%

אוקיי, עצרתי בקטע שדאגי אמר לאלי שהם יאמצו ילד\ה .. אז הניחוש שלי הוא שהם יאמצו את הילדה שהם פגשו בסופרלנד בארה"ב. אני מקווה שאני צודקת כי הם ממש אהבו אותה D: ~ממשיכה~ יישש צדקתי D: איזה חמוד הדאגי הזה XD עוד לא התנשקתי עם שריל קול, מה שבטח גם לא יקרה כי אלי תרצח אותי. חחחחח,
אין על הבנאדם הזה ! הוא פשוט חמווווד #$%^$&$ הגעתי למסקנה שהדבר שאני הכי רוצה להספיק בחיים הוא.. ילד. ממך אל. בחיים לא הייתי חושבת שזה יבוא מדאגי, בדרך כלל זה בא מהנשיםXD רואים לפי הנאום שהוא ממש התבגר מאז המחלה. היא שינתה אותו. "או ילדה" אלי צחקה ועוד דמעה זלגה מעיניה. וואי שמחתי שהיא אמרה את זה כי מפה הבנתי שהיא גם רוצה [חח איך לא @!$] אבל היה לי את החשש שהיא תבאס את דאגי ותגיד לו שזה מוקדם מדיי :] אני ממש שמחה !@# אהבתי את הקטע שעשית כשאלי כתבה ביומנה, בכלל, אני אוהבת את הקטעים שעשית "עברה כבר חצי שנה ו..." ממש יפים! מהשנייה שהוא אמר ש"רוב הסיכויים הם שלא תוכלו להביא ילד לעולם" פשוט כביתי. וואו זה פשוט נורא, לדעתי זה אחד הדברים הנוראיים שיכולים לקרות לבנאדם! לא להביא ילדים, ילד מהדם שלך לדעתי זה דבר נורא וזה קטע ממש עצוב ! למרות שאפשר אימוץ.. בכל זאת
"אבל נעבור את זה, כמו שעברנו כל דבר עד עכשיו" הוא חייך במתיקות. חח מוזר שעכשיו דאגי הוא זה שמעודד את אלי ואומר לה דברים אופטימיים ולא אלי אותו :] חמוד מצידו
"זוכרת את צ'לסי? הילדה שפגשנו בדיסנילנד בירח הדבש שלנו? אני יודע שהיא כבר יחסית גדולה, אבל.. באמת שהתאהבתי בילדה הזאת. מה את אומרת?" יאיייי, אני שמחה בשבילם על זה! אחרי הכל, צריך להמשיך הלאה ואם הם יתייסרו על זה שהם לא יכולים להביא ילדים, לא יצא מזה כלום .. ------------------------------ אוף, אני פשוט לא מאמינה שזה פרקים לפני החארונים
זה כ"כ עצוב! את כותבת נפלא!! שיהיה לך ברור שאת מעלה לפורום את כל הפיקים שאת כותבת !! פשוט כיף לקרוא את הפיק הזה ואני בטוחה שאת האחרים גם כן. אוף, פרקים אחרונים יום ראשון, זה אומר עוד יומיים O: אוף, אני אתגעגע
פרקים מדהימים כרגיל

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifזה היה דיי ברור ../images/Emo6.gif

כולן ידעו שהם יאמצו את צ'לסי, עוד כשרק כתבתי עליה בהתחלה XDD כן, דאגי התבגר (אבל לא הרבה
) בעקבות המחלה. הוא הבין שהחיים קצרים והחשק לילדים הגיע לו פתאום
את צודקת, זה ממש קשה לדעת שלא יהיו לך ילדים משלך.. אבל הם צריכים להיות חזקים ולהפיק את הטוב ביותר מהמצב הקיים, כלומר, לאמץ DD: ברור שאני אעלה את כל הפיקים ! עם התגובות המושלמות שלכן זה הכי כיף בעולםםםםם !@#$%^&*! מקווה שתהנו גם מהפיקים הבאים ולא תתאכזבו
תודה רבה

polly88

New member
../images/Emo181.gif אהאהאה!!!!

דיי את כזאת רעה!!! עוד שני פרקים וזהו....
והפרקים פשוט מדהימים!!!

m o r 1 0 2

New member
ייאי שנייה,זה מדהים!!../images/Emo47.gif../images/Emo48.gif../images/Emo168.gif

פרק53
חזרתי הביתה מאושר. מחר יש להילארי יום הולדת שנתיים אוו,איזה כיף שהמשכת עם הפוב של דאגDDD: עוד לא התנשקתי עם שריל קולXDDD לא ניראלי יקרה בגלל אלי
עוד לא הבאתי דאגי קטן לעולם..אעאעא,אוחח,מי לא הייתה מתה לילד מהסקסי הזה?!
וואו,כבר בן 24? אמא'לה,ביגרת אותםXDD לא! את היופי שלה ואת המוח שלהXDDDDDDDDD דייי,אין עליו,טוב בעצם אין עלייך,את הורגת אותי עם הקטעים האלו
נצבע אותו בורוד אם זו תהיה דאגלסית,ענק!!! אני מחכה לראות דאגליסיתDDDDD: אוו,איזה מותק
יוו,גרמת לי להתלהב ולהתרגש ממש כמו ילדה קטנה עבורם
דאגי שלי הוא ה"גאון" שחשב על השםחחחח,כפרעליו
פשוט אבא מושלם
וסגרה את היומן שלה,חח,ידעתי שהיא כותבת ביומן,אני עוד זוכרת מהפרקים הראשונים או בכלל מהעונה הראשונה שהיא כתבה ביומן שלה כל מיני חוויות ודברים כאלהDD: אווו,זה ממש עצוב שהם לא יכולים להביא ילד
פרק54
יש בשורות טובות ובשורות רעות אעאעא,נמאס לי מהמשפט הזה!!!!! איזה מסכנים,יוו אני ממש מרחמת עליהם
מסכנה אלי,זה כ"כ מכה קשה עבורם...ובכלל על כל ההורים שלא יכולים להביא ילדים ונחשי מה זה מזכיר לי...(מוניקה וצ'נדלר בנסיונות להביא ילד,בסוף אריקה הולידה להם תאומיםXD נותן לך השראה?
) אממ?מה? חחח דאגי והרעיונות שלו
מלך האריות?נשמע טוב
"זה בדיוק מה שחשבתי"אומג!! בדיוק חשבתי עלזה גם! ניזכרתי בצ'לסי המתוקה הזאת,יוו כרפעליה
האמת שממש התגעגעתי אליה
דיעה סופית
קודם כל,וואו
דאגי מתחיל להתבגר במהירות שיא בפרקים האחרונים ואני כ"כ אוהבת את השינוי הזה
זה טוב שעשית אתזה ככה,אחרי המחלה ומה שהיא גרמה לו,ושינתה לו את הנקודת מבט לחלוטין...
אלי כזאת נשמה,לא ניראלי זכור לי ראיתי אותה עצובה ככה מאז מותה של אימה... אני ממש שמחה שאלי חזרה לכתוב,מזמן לא כתבת עלזה,אחח זה כזה כיף לכתוב יומן
ועוד היא בת 20+... מעניין אם אני אמשיך אםזה....
שירושקה,את מפתיעה אותי כל פעם מחדש,הפעם לרעה בגלל שהם לא יכלו להביא ילד לעולם אבל לטובה בשאר,עם דאגי ואלי,והאימוץ ובעצם הכול
והכתיבה שלך כ"כ מדהימה,באמת את מדהימה
עעאעאעאעא,אני כ"כ מחכה לפרים האחרוניםDDD: ואני ממש שמחה שהגבתי שעתיים אחרי הפירסום,תודי שמגיע לי צ"לש כפולD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואו מורצ'וק, באמת כל הכבוד!../images/Emo9.gif

וואי בהתחלה לא הבנתי מה זה פוב ! רק אח"כ קלטתי שזה POV
כן אהבתי את זה :) 24 ! באמת ביגרתי אותם ! בשלוש שנים ! טוב, כבר מההתחלה הפיק התרחש בעתיד
חחחחח תודה תודה, נחמד לדעת שיש לי חוש הומור, ושאני מצליחה להתאים אותו לסגנון שטויות של דאגי XDDD זה היה הפרק הראשון של העונה ה-2 שהתחיל ככה- כשאלי כותבת ביומן שלה. אוקיי אוקיי אני מודה ! קיבלתי השראה לחלק הזה ממוניקה וצ'נדלר
אבל הרעיון עצמו היה שלי כבר ממזמן, רק קצת גנבתי מחברים חחחח בטוח לא הבנתן למה מלך האריות ! זה בגלל שכשאלי ודאגי היו בבית היתומים וראו את צ'לסי, כל הילדים ראו את הסרט מלך האריות.. סתם קישרתי את זה עכשיו, כי זה מגניב
יאייייי שמחה לשמוע שאת אוהבת את השינוי בדאגי !! דאגתי שלא תאהבו את העובדה שאני כ"כ מבגרת אותו XD אלי לא הייתה כל כך עצובה מאז המחלה של דאגי אני חושבת..
את כותבת יומן? איזה יופי ! שתדעי לך שזה ממש משפר את הכתיבה !
איזה כיף שאני מפתיעה ! תמיד כשאני כותבת את הפרקים, אני חושבת מה עוד אני יכולה להמציא כדי להפתיע אתכן
וזה קשה כי נראה שכבר עשיתי הכל ! חחח תודה ענקיייית אהובתי, ובהחלט מגיע לך צל"ש כפול !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ידעתי שהיא עוד תשוב בפרקי הסיום!

שהתפקיד שלה לא הסתיים איפשהו שם בתחילת העונה, הרי היא לא סתם הופיעה..
ואם הם לא אימצו אותה אז, אז הם יאמצו אותה עכשיו חח משהו אחד ששמתי לב אליו הוא שפתאום עברת לתאר את הסיפור מנקודת מבט של דאגי, מדוע? חח אחרי זה שוב חזרת לספר את מנקודת מבא של טוב לפי ספרות זה "סופר יודע-הכל" חחח. מצטערת, אם הייתי יכולה להרחיב ספרות הייתי עושה את זה ככל הנראה "אני אוהב אותך" נישקתי את שפתיה. אחר עלינו למעלה, לא מבזבזים זמן. חחחחחחח ממש אהבתי את זה, זה שאף פעם לא תיארת לפרטי פרטים את הרגעים האינטימיים במיוחד של הדמויות תמיד השאיר את הפיק תמים וחמוד ממש עצוב בכל אופן העובדה שהם לא יוכלו להביא ילדים לעולם, כאילו לא מספיק כל מה שהם עברו עד עכשיו? שירה יצאת אכזרית חחח אניווי, חפירה מפורטת יותר בפרקי הסיום כמו שהבטחתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח גאון שלי ../images/Emo6.gif

אבל זה היה דיי ברור, למרות שניסיתי לא לחשוף הרבה פרטים לגבי הסוף.. אתן חכמות מדי ועליתן על זה לבד XDD לגבי הנקודת מבט. אם שמת לב, התחלתי עם הקטע הזה כשדאגי גילה שהוא חולה בסרטן. זה היה נראה לי מתאים לתאר את המצב ההוא מנקודת המבט של דאגי כדי להבין יותר טוב את הרגשות והתחושות שלו. אני חושבת שזה הפך את כל הסיטואציה ליותר מרגשת ומוחשית. החלטתי להמשיך עם הקטע של נקודות המבט כי זה נחמד לפעמים, במיוחד בקטעים שמתארים רגעים חשובים בחיי הדמויות. חחח ספרות זה בהחלט מקצוע מעניין להרחיב
מממ לא תיארתי, ואני גם לא אתאר את החלקים האלה
בעיקר בגלל שאני לא יודעת לעשות את זה, אבל גם כי אני חושבת שיש חלקים בהם צריך להשאיר מקום לדמיון ולמסתורין חחחחח את צודקת, הם עברו הרבה דברים קשים, וזה דיי אכזרי מה שעשיתי XD אבל מצד שני, הרגעים העצובים והקשים הם אלה שמפתחים את הקשר של בני הזוג והופכים אותם לחזקים יותר יחד. כל מה שדאגי ואלי עברו מוכיח שהם יכולים לעבור הכל ועוד הרבה יותר
בלי קשר, האכזריות היא מה שמוסיף לעניין שבפיק
מחכה לחפירה שלך בפרקי הסיום

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif:(

אני קראתי את זה כבר בצהריים, ונגמרה לי הסוללה, ולא יכולתי להגיב
מסכנים דאגי ואלי
אבל לפחות הם יאמצו צ'לסיי D: יאיי הארי ואייזי ישארו ביחד לנצח !! D: צריך רק להחל להם את זה במציאות
הם כ"כ חמודים ביחדדדד D: טוג'י ?XDDD זה נשמע דיי מצחיק הניק הזה.XD טוב דני לא ממש חשוב, אבל יאיי לקייט ^^ זה כבר הפך אצלי לנורמאל שאני בוכה מהפיק שלך, אבל הפעם בכיתי גם בגלל שזה עוד מעט נגמר
למה לא תעשי עונה שלישית?
כולם רוצים שתעשי עונה שלישית
אז למה שלא תקשיבי לנוו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

אני באמת מאחלת להארי ואייזי שישארו ביחד לנצח! הם כאלה יפים ומושלמים ביחד
חחחחחחחחחחח טוג'י באמת כינוי מצחיק, קצת מפגר
אבל חמודי כזה. וואי את ממש שונאת את דני הא ? XDD אווווו כיף לשמוע שבכית, גם מהפיק עצמו וגם כי את עצובה שנגמר. זאת מחמאה גדולה ! ותהיי בטוחה שגם אני עצובה
ממ עונה שלישית? אתמול עלה לי רעיון לעונה השלישית.. וכתבתי 5 שורות מהפרק הראשון שלה.. אבל באמת שאני לא מבטיחה כלום !! אניוואי, נחמד לשמוע שאת רוצה אחת כזאת
תודה רבה

למעלה