AAY-עונה 2,פרק 9

mcfly6

New member
וואו!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שמחה שנהנית בארה"ב:)כיף לך
ממש התגעגעתי לסיפור הזהD: שוב..,את פשוט....מלכה!
את והכתיבה שלך מדהימים אותי כל פעם מחדש
הסיפור שלך מרגש, ומהמם וכל פרק יותר יפה מהשנייי.....
איזה חמוד דאגיי שהוא לקח אותה לדיסנילנדD: בקיצור,פשוט מדהייים3> מחכה לפרקים הבאים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיייי תודה ענקית,איזה מחמאות../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo60.gif ואיי זה ממש יפה!!!

איזה חמודים אלי ודאגי !!!:) איזה חמוד דני
את ממש מוכשרת :) מחכה להמשך...:) אני מקווה שנהנתת דרך אגב השיר ממש יפה והוא גם ממש התאים..

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifפיוווווווו../images/Emo178.gif

כבר נבהלתי שדאגי ואלי באנימון לנצח
ושהם לא חוזרים ><" ס'חמודים הםםםםם DDDDDDDD: גאש הלוואי עלי חבר כמוהו , לוש שכמותו
מסכן הארי
הלמודים , זה לימודים נכון
היא לא בוגדת בו או משו
שהבנים חושבים שמשו "מסריח" אבל דיביל שכמותו , אסור לו לשתות
סה"כ בחורה , בנות יבואו ובנות ילכו , למה צריך להרוס את עצמך ?
יצא לך ממש מדהים
ומלחיץ
אני מקווה שהכל יהיה פסדר בין השניים ( הוא יהיה נכון ?
) בהביי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחח לא צריך להגזים../images/Emo6.gif

אם הייתי משאירה שם את דאגי ואלי דיי לא היה לי איך להמשיך XD הארי באמת מסכן,אבל בינתיים אני לא יכולה לחשוף שום דבר,תצטרכי פשוט להמשיך לקרוא
וגם אני חושבת כמוך,אלכוהול לא פותר את הבעיות,ובטח לא שווה לשתות ככה על בחורה.. אבלללל, זה פיק,וזאת לא המציאות למזלנו DD: איך היה? וואי היה מהמםםםם! כ"כ נהנתי
תודה רבה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifספרייי חוויות D:

איפה היית , ומה עשית ?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו התגעגעתי!DDD:

אני שמחה שנהנית בארה"ב ומקנאה בך עוד יותר חחחח
בעיית התמכרות לשתייה מתאימה יותר לדני לדעתי חחח אבל זאת החלטה שלך.. אהבתי את הפרקים! מחכה להמשך
חג שמח

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע שהתגעגעת../images/Emo9.gif

יכול להיות שאת צודקת,כי לדני באמת מתאים להיות שיכור,הוא דביל כזה
אבל זה היופי בפיק,שאני יכולה להמציא מה שבא לי DD: חוץ מזה,גם על הארי תפקיד השיכור מתלבש לא רע.. הוא גבר גבר כזה,תמיד רואים אותו שותה בירה בסרטונים,אני לא חושבת שזה עד כדי כך רחוק מהמציאות.. תודה רבה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifנחשי מי התגעגע אלייך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אומג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(נשמעת כמו פאקצה בת 5
) כ"כ התגעגעתי,וממש ממש התבאסתי שלא דיברנו לפני שטסת
אבל לא חשוב,את כבר כאן,בפורום,מפרסת את הפיק שאני הכי אוהבת ונחשי מה?,מאוד התגעגעתי אליו
!@#$%^&*)( וגם אלייך,טוב אלייך יותר
,אני חייבת לדעת איך היה,מה היה,למה כמה ומתי!!!! פרטים במסן כמובןDDDDD: אני כ"כ שמחה שנהנית
טוב,בואי נחזור לקרקע ואני מתחילה להגיב,כי זה היה חסר לי!(סורי על החפירהXD)
פרק9
"טיסה 643 להית'רו לונדון קריאה אחרונה" איזהה קטע,יש בשיר אחד של באסטד את המילים התי'רו לונדון,מגניבDDD: חחח,איזה חמוד הוא!!! אוח,התגעגעתי לקטעםי שלו
בכלל התגעגעתי אליו!! אח,עשית פרק במיוחד לחזרה שלך,אר"הב הא? הקנאה אוכלת אותי מפנים!גררר... וואו,קטע חזק,יותר מדיי לכיוון של דרמטי,אהבה או לימודים
,זאת השאלה.... "לחייך הארי, ולחיי כמה שאתה מטומטם" מסכןן,כ"כ לא מתאים לו,הוצאת אותו אחר לגמריXD וזה מוגזם,רק לימודים?!,חחח מי שאני שתגיד אתזה,3 שבועות למתכונת בתקשורת ואפילו לא התחלתי,פחד מוות!!
פרק10
(מגניב,עשרה פרקים עברנוDD:) תמיד אמרו עליהם שהם הילדותיים בחבורה אוו,הייתי משתלבת נהדר יחד עם דאגי,אני ממש אוהבת דברים מגניבים כאלה,ובכלל אני לא חושבת שאי פעם אני לא יעשה את השטויות האלו ואחרים,אם את מבינה אותי,להשתולל ככהDD: את יודעת שאת גורמת לי לחשוב על דאגי אחרת,אולי בגלל זה אני אוהבת אותו יותרXDD את מתארת אותו כמדהים,פשוט מושלם! הקטע של השירים מעולה,תמשיכי
ותרשי לי לשבח אותך,בחירה מעולה,וגם הייתה שורה בשיר עם איזי easy,איזה מגניבDD: תביני לבדD:(חח,אין כ"כXD* אני מקבל את ההרגשה שהיא לא רוצה את זה יותר הארי מתחיל להבין שמשהו פה פישי פישי,חח,טוב גמאני חושבת ככה,לא סוגרה על עצמי,אבל אולי לימודים זה לא הדבר היחיד שבראש שלה,מקווה שהארי טעה וגמאני!
דעה סופית
איך לקרוא לזה?פילפלת את הפיק,מהשורש פלפל
הכנסת דמרטיות,מתח,מורדות שלא היינו מודעים אליהם כמו הארי,לא זכור לי שכתבת פעם שהוא היה שותה,אם כן תזכירי לי(או תוכיחי אם את זוכרת...) הוא ממש מעורר רחמים עכשיו... דאגי מדהים כמו תמיד,טוב באמת מי לא הייתה רוצה בעל מדהים כזה?!! יש גיוון בפרקים וזה טוב מאוד,כה אני אוהבתD: פעם הבאה תנסי להפתיע אותי במשהו חמור אף יותר
התיאום של השירים חשוב,ופעם הזאת ממש הצלחת וגם בפעם הקודמת עם אול אבאוט יו!! אני אישית אהבתי ושמתי לב שעוד כמה פה
נ.ב.לא קשור בכלל,אבל היה היום בחברים את הפרק "שוד לאור יום" שרוס מגלה שפיבי שדדה אותו
זה היה כ"כ טוב! והיא מוציאה קופסא קראפ פרום דה סטריט,גאש זה ענקי
התגעגעתי
דיבור דחוף ביותר בדחיפותXD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifOMG פאקצה שליייי../images/Emo6.gif

I missed you too :) כןכן, בשיר Sleeping With The Light On
אבל טכנית הם אומרים לונדון הית'רו, ולא הית'רו לונדון.. אבל למה להיתפס לקטנות? XDD זה שדה התעופה של לונדון יו נואו. האמת כתבתי את הפרקים האלה ממש מזמן,זוכרת? שכל פעם סיפרתי לך במסן באיזה פרק אני? לא ידעתי שזה יהיה בכזה תיאום לטיסה שלי לארה"ב! יצא מאגניב
ולא טוב שזה דרמטי? אני דווקא אוהבת
בינתיים עוד לא יצא לי לשנות את הבנים יותר מדי. דאגי נשאר מתוק וילדותי,דני דביל,וטום אמהי.. החלטתי בעונה הזאת ללכת יותר קיצוני, כדי שיהיה יותר מעניין ויותר דרמטי. אני חושבת שזה מוסיף המון כשהדמויות לא בדיוק מה שהן במציאות,ככה יותר כיף לקרוא DD: (אבל מצד שני,כמו שאמרתי ללקס,דמות השיכור לא ממש ההפך הגמור מהארי. הוא גבר גבר כזה שתמיד בסרטונים שותה בירות יחד עם דני. זה מתלבש עליו דיי טוב) כן כבר הגענו למסקנה שאת ודאגי מהפיק שלי ממש ממש מתאימים
תודה רבה :) אני מאוד אוהבת לקרוא את הפרקים עם שירים ברקע,במיוחד שכשהם מתאימים למה שקוראים חחח קול, יצא לך מדויק XDD אז זהו,שאף פעם לא כתבתי שהארי היה שותה. זאת אחת מההפתעות שמתוכננות לכן בהמשך העונה
את ההסבר להתמכרות שהייתה לו פעם תוכלי למצוא בפרק 11 שהעלתי לפני כמה דקות. יפה ששמת לב שלא כתבתי על זה בעבר, את היחידה, קבלי צל"ש
חחחחח כל היום חברים אה?! לא נורא, גם אני כזאת! חולה על ביפ כשהם שמים איזה מיליון פרקים ברצף! מלכים
חייבות לדבר במסן בדחיפוווווווות ! אוהבת,ותודה ענקית

למעלה