All About You-עונה שנייה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-עונה שנייה../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

גאד כמה זמן עבר! כל כך התגעגעתי@#$%^&*! זה נראה לי כמו שנים מאז שסיימתי את העונה הראשונה חחח אבל מאז הספקתי כמעט לסיים את העונה השנייה, וכמו שהבטחתי, טאם טאם טאם! היום שני פרקים ראשונים
אז בואו נסכם בקצרה מה היה לנו בעונה הראשונה ל-All About You.. מקפליי עורכים אודישנים לחברת התקליטים שלהם "סופר רקורדס" ומקבלים את אליסון (אלי). אלי חברה של ניק אך הוא בוגד בה והיא מוצאת נחמה בזרועותיו של דאגי שמתאהב בה מהרגע הראשון. הנשיקה הראשונה שלהם מתקיימת בלונה פארק ומאז הכל היסטוריה. ניק- האקס של אלי, אשלי- האקסית של דאגי, וג'יימי- האקסית של הארי, מתכננים נקמה בדאגי ואלי. ניק מנסה לאנוס את אלי, דאגי רואה אותם וחושב שאלי בוגדת בו. הם רבים ומשלימים, ובדיוק אז חוזרת מאמריקה קייט, חברתה הטובה ביותר של אלי. היא ודני מתאהבים מיד ומתחילים לצאת. הארי מכיר את אייזי ומתחיל לצאת איתה. שריפה שמתבררת כמעשם של ניק ואשלי שנכלאים מאוחר יותר, פוקדת את ביתה של אלי והיא נכנסת לקומה. כשאלי מתעוררת היא לא זוכרת כלום מהחודשים האחרונים, גם לא את דאגי. היא נזכרת בהכל ליד הלונה פארק, מקום נשיקתם הראשונה של.. נוו אתן יודעות מי
ג'יובנה, חברתו של טום מגלה שהיא בהריון. אלי ודאגי עוברים לגור יחד. מקפליי יוצאת לסיבוב הופעות ואלי היא מופע החימום שלהם. קייט עוזבת לאמריקה כדי לעזור למשפחתה וחוזרת בדיוק להופעה האחרונה בסיבוב ההופעות, שם היא ודני חולקים רגע מרגש. ניק רוצה להתאבד ואלי נוסעת לראות אותו בכלא. הוא מנסה להתקרב אליה שוב אך דאגי מונע זאת. האלבום הראשון של אלי יוצא לחנויות בדיוק ביום שבו ג'יובנה יולדת את בתם הבכורה שלה ושל טום- הילארי. טום וג'יו מתחתנים. ביום הולדת השנה להילארי דאגי מציע לאלי להינשא לו והם מחליטים להתחתן בקיץ בלונה פארק. וואו זה היה המון! חשבתי שכבר כתבתי הכל, אבל מסתבר שלא. למרות הבלוק כתיבה הכ"כ מרגיז שהיה לי בהתחלה, הכתיבה התחילה ממש לזרום אחר כך ועוד כמה פרקים אני מסיימת את הפיק
אז חפרתי כבר יותר מדי, הנה השורות האחרונות ואני מצרפת בקובץ את העונה הראשונה למי שלא קראה ורוצה, או למי שבא להיזכר. בערב מסיבת יום ההולדת, שהוא גם יום השנה השני של אלי ודאגי יחד, דאגי לקח את אלי לפארק שבו שטו יחד באגם לפני יותר משנה. הוא שכר שוב את אותה הסירה ואחרי שיט קצר הוא ירד על ברך אחת, והפעם, הוא הציע נישואין. בכל זאת הם יחד כבר שנתיים ולמרות שדאגי מעולם לא חשב שזה יקרה בשלב כל כך מוקדם בחייו,הוא יודע שאלי היא האישה בשבילו, האישה שאותה הוא אוהב ויאהב תמיד, ואיתה הוא רוצה לבלות את שארית חייו. כמובן שאלי הסכימה, וחתונתם מתוכננת לקיץ הקרוב, בפארק גדול ויפה מול הלונה פארק. יאללה פרק ראשון בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifAAY- עונה שנייה- פרק 1../images/Emo63.gif

פרק 1 "רק עוד יומיים. עוד יומיים נשארו לחיי הרווקות שלי. בעוד יומיים אני אהיה אישה נשואה, בגיל 23, לאדם שאני הכי אוהבת בעולם. מעולם לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר, אבל ככה זה כשאת מוצאת את הנפש התאומה שלך, את האביר על הסוס הלבן.. אוי אני נשמעת כל כך קיטשית! טוב, זאת לא בדיוק אני כותבת כאן, זאת האישה שבתוכי שתמיד חלמה להתחתן עם גבר חלומותיה והרגע הזה באמת הגיע. אני פשוט לא יכולה להאמין! אני חייבת לזוז עכשיו יומני היקר, יש לי עוד כמה ענייני חתונה לסדר. סביר להניח שבפעם הבאה שאכתוב לך כבר אהיה גברת אליסון פוינטר." אלי סגרה את יומנה וירדה אל הקומה הראשונה של ביתה המשותף עם דאגי. לפני כמה חודשים דאגי הציע לה להינשא לו, בדרך שנראתה לאלי כרומנטית ביותר שיכולה להיות, ואת האמת, היא לא ציפתה לזה מדאגי. אבל זה אחד הדברים שהיא הכי אוהבת בו, שהוא מפתיע אותה כל יום מחדש. ... "לא לא ולא! אני לא רוצה שום צלמים וכתבים בחתונה!" ג'יו נכנסה לחדר, צועקת לטלפון שבידה. "מה זאת אומרת?! אתה אחראי על המאבטחים אז פשוט תגיד לאנשים שלך שלא יתנו לאף אחד שאין לו הזמנה להיכנס! תודה רבה!" ג'יו ניתקה את הטלפון בעצבנות. "הכל בסדר?" אלי שאלה אותה. "אל תשאלי איזה כאב ראש יש לי מכל הסידורי חתונה האלה" ג'יו פלטה אנחה וצנחה על הספה בעייפות. "את זאת שביקשה לארגן את הכל" אלי צחקה והתיישבה לידה. "אני יודעת, ואני לא מצטערת על זה לרגע! אני רוצה לדאוג שלך ולדאגי תהיה את החתונה הכי מושלמת שיכולה להיות! פשוט יש כל כך הרבה אנשים מרגיזים בעסקי החתונות" ג'יו נאנחה. "תודה ג'י, אני ממש מעריכה את זה" אלי צחקה וחיבקה אותה. "בשמחה" ג'יו חייכה והשיבה לה חיבוק. "עכשיו בואי, צריך לבחור סידורי פרחים" היא נעמדה בזריזות. "את מבטיחה לי שאת לא קצת נסחפת? אני ודאגי לא רוצים שזאת תהיה חתונה ענקית כזאת, רק משהו צנוע.." אלי מלמלה. "כן ברור, אני יודעת, אבל את לא רוצה פרחים בחתונה שלך?" ג'יו שאלה מופתעת. "יש משהו במה שאת אומרת" אלי חייכה והתקדמה אל הדלת "אני ממש אוהבת חבצלות" היא הוסיפה. "באיזה צבע?" ג'יו שאלה בהתלהבות. "ג'י" אלי נגעה בכתפה "תבטיחי לי שלא תהפכי את זה למשהו ששנינו לא רוצים" אלי אמרה לה במבט רציני ומעט דואג. "אני רק רוצה את הטוב ביותר בשביל שניכם" ג'יו חיבקה אותה ויצאה מהדלת. אלי נאנחה בחיוך ויצאה אחריה. ... דאגי הלך באחד מרחובות לונדון. ג'יו שלחה אותו להיפגש עם הקייטרינג ולקבוע איזה אוכל יהיה בחתונה. הוא שמח שנתנו לו לדאוג לאוכל. הוא לא רוצה הפתעות שיקפצו לו בצלחת. בזמן שהלך טום התקשר אליו והטיף לו מוסר בקשר לחתונה, משום שהוא כבר נשוי. טום אהב את דאגי ואלי מאוד ורצה שיהיו הכי מאושרים שיש ביחד, ודאג שיעשו את הדברים נכון. הוא רק רצה להבהיר לדאגי מה הוא עושה. "אני יודע טום.. אתה צודק.. כן אני יודע שחתונה זו אחריות גדולה.. אתה מנסה לגרום לי לבטל את החתונה?!" דאגי קרא כשנמאס לו מהטפות המוסר של טום. "א.. אתה.. אתה הולך לבטל את החתונה?" טום גמגם מפוחד. דאגי הכה את עצמו במצח, מתוסכל. "ואני חשבתי שהוא חכם.." חשב לעצמו. "לאאאאאא!" דאגי צעק. "גם אם תאיים על לזרוק את הכורסה שלי אני לא אבטל את החתונה!" "אז אני מבין שהכורסה לא חשובה לך יותר?" דאגי לא יכל לראות את חיוכו הערמומי של טום מעברו השני של הקו. "אלי יותר חשובה" דאגי השיב, חד משמעית. "ברור" טום הסכים איתו. "רגע, אז.. אתה לא זורק את הכורסה נכון?" דאגי שאל אחרי שנייה של שתיקה. הכורסה הזאת הייתה הסיבה שבא לבית של טום! טוב, אולי מלבד טום עצמו. "אממ.. תן לי לחשוב על זה" טום גיחך. "שלא תעז!" דאגי צעק על טום בטלפון וכשלא שם לב הוא נתקל באבן ונפל על הרצפה. הפלאפון נשמט מידו והתגלגל על המדרכה. "כל פעם זה קורה" דאגי מלמל לעצמו. "דאגי? דאגי?" טום שאל מעברו השני של הקו ולא הבין למה דאגי לא עונה לו. דאגי נאנח ואחז שוב בפלאפון. "מצטער נפלתי" דאגי הסביר. "תודה על הכל טום, ואם אני אשמע שהכורסה כבר לא שם, חבל על כל בובות 'מלחמת הכוכבים' שלך" הוא אמר וניתק את השיחה במעט עצבנות. לאחר מכן הוא קם, ניער את בגדיו והמשיך ללכת. עוד כמה צעדים והוא הגיע אל הכתובת שג'יו נתנה לו. היה שם שלט גדול ועליו כתוב 'ג'ונס שירותי קייטרינג והסעדה'. "מה הסיכויים?" דאגי צחק לעצמו ונכנס. העובדים במקום מיד הבחינו בו והחלו להתלחשש ביניהם. דאגי הרגיש מעט מובך. "דאגי פוינטר, אנחנו כל כך שמחים שאתה כאן" ניגש אליו אדם בחליפה ולחץ את ידו. הוא היה המנהל, או הבעלים כנראה. "בוא, אני אראה לך מה יש לנו להציע ואתה תבחר מה שאתה רוצה" האיש חייך אל דאגי בנחמדות והוביל אותו אל שולחן ארוך ועליו מאכלים שונים. עיניו של דאגי נפקחו לרווחה וחיוך עלה על פניו. "מזל שבאתי רעב" הוא חשב לעצמו והחל לטעום מכל מה שהיה שם. בסופו של דבר, כשכבר היה מפוצץ מכל מה שטעם, דאגי החליט למה הוא רוצה לתת סיבוב שני ואת מה הוא מעדיף להשאיר רחוק מהקיבה שלו. הוא התקשר לאלי ואמר לה מה בחר. "זה בסדר מבחינתך?" דאגי שאל את אלי אחרי שסיים להקריא לה את רשימת המאכלים. "דאגי ייבשת אותי! כמה אוכל בחרת?" אלי צחקה מעברו השני של הקו. "הכל פה טעים! את לא רוצה שלאורחים יהיה מבחר?" דאגי שאל. "כאילו שאכפת לך מהאורחים, אתה פשוט שמן" אלי גיחכה, מגלגלת את עיניה. "אחח את מכירה אותי כל כך טוב" דאגי חייך. "דאגי?" אלי אמרה לפתע במעט רצינות. "כן אל?" הוא השיב. "יש משהו שאני רוצה להגיד לך" היא המשיכה. "ומה זה יפתי?" דאגי התחנף. למרות שידע שעל אלי זה לא תמיד עובד. "אממ.. כלום.. רק ש.. אני אוהבת אותך" אלי אמרה במתיקות. "גם אני אוהב אותך" דאגי השיב וחיוך על פניו. הוא נהנה להגיד זאת כל פעם מחדש. פרק 2 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifAAY- עונה שנייה- פרק 2../images/Emo100.gif

פרק 2 השעה הייתה 10 בבוקר. יום לפני החתונה. אלי לא הצליחה להירדם כל הלילה. היא הוציאה מהמגירה שליד המיטה את המחברת שלה, רוצה לפרוק את רגשותיה אל תוך הנייר. היא הביטה בדאגי הישן לידה והמילים זרמו ממנה. בחג המולד האחרון טום קנה לה מחברת עבה עם כריכה שעיצב במיוחד בשבילה ועליה כתוב 'Aly's Songs'. במחברת הזאת אלי כתבה את כל המילים לשירים שלה, את הלחנים והתווים לפסנתר, ומדי פעם הייתה מעבירה את המחברת לטום או דני כדי שיוסיפו שם את האקורדים. Your blue eyes stare at me, Searching for my soul. Contain what we've gone through together, But it's hard to know it all. I can't stop looking at you sleeping, While remembering the past two years. Is it true or am I dreaming? It's hard to know through all this tears. אלי ניגבה דמעת אושר אחת שזלגה על לחיה בעודה כותבת את השיר. היא עדיין לא האמינה שמחר היא תתחתן עם דאגי ותתחיל איתו חיים חדשים, אחרי יותר משנתיים שהם יחד. שנתיים של עליות ומורדות, רגעים שמחים ועצובים. "אל, את בוכה?" דאגי שהתעורר הניח את כף ידו על יריכה של אלי ושאל מנומנם. "לא מה פתאום?" אלי צחקה והניחה במהירות את המחברת בחזרה במגירה. היא התקרבה לדאגי והוא הניח את זרועותיו סביבה וחיבק אותה. "נצלי את היום הזה. זה היום האחרון שבו את יכולה לשכב עם גברים אחרים מבלי שאני אתבע אותך" דאגי נישק את לחיה. "אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" אלי התיישרה והרימה את הטלפון שהיה מונח לידה. "היי היי צחקתי!" דאגי משך אותה אחורה בחזרה אליו. "אני יודעת" אלי צחקה ונישקה אותו קלות. "אתה היחיד שאני רוצה להיות איתו" היא אמרה. דאגי חייך. "מה כתבת שם?" הוא שאל. "סתם.. שיר" אלי השיבה. "אפשר לראות?" דאגי התיישר במקומו ונראה סקרן. "עדיין לא" אלי חייכה בערמומיות. ... "קייט תצאי כבר מהמקלחת!" דני דפק באגרופיו על הדלת. "אני מתארגנת דני! תרד לשירותים שלמטה!" קייט צעקה. "אני לא יכול! שכחת שהם מקולקלים??" דני צעק בחזרה. "קייטי עכשיו! אני ממש חייב להשתין!" "לא אשמתי שאתה ודאגי החלטתם לבדוק אם תחתונים צפים באסלה! תסתדר!" היא השיבה, מעמידה את דני במקומו. דני הסמיק. "אממ.. קייטי.. בבקשה?" הוא ניסה את שיטת החנופה. "אוף בסדר" קייט פתחה את הדלת וערכת האיפור שלה בידיה. "תודה רבה באמת" דני הניח את ידיו על מותניו. "לאן את הולכת בכלל?" הוא שאל. "יש לי היום ראיון עבודה שחכת?" קייט גלגלה את עיניה. "הו נכון" דני הרהר. "טוב בהצלחה מותק" הוא נשק לה קלות ונכנס בזריזות לשירותים. בעוד כשעה יש לקייט ראיון עבודה לתפקיד של כתבת במגזין נחשב מאוד באנגליה. היא אהבה לכתוב ואף למדה תקשורת באוניברסיטה, לכן תהיה מאוד שמחה אם תתקבל לעבודה כעיתונאית. הראיון נערך בקצה השני של לונדון. היא קיוותה שלא יהיו פקקים ושהראיון ילך מהר כדי שתוכל להגיע הביתה מוקדם בשביל להתארגן למסיבת הרווקות שהבנות תכננו לאלי. ... "מה את עושה ערה בעשר וחצי בבוקר?" הארי שרק התעורר שכב במיטה ושאל את אייזי מנומנם כשראה אותה מתרוצצת ברחבי חדר השינה המשותף שלהם. "ראית את נעלי העקב השחורות שלי?" אייזי שאלה בלחץ. "אלה ששם?" הארי הצביע אל קצה החדר. "הו כן!" אייזי רצה אל הנעליים ונעלה אותן על רגליה. "תודה" היא התקרבה להארי ונישקה אותו קלות על השפתיים. הוא משך אותה לנשיקה ארוכה יותר, הפיל אותה על המיטה לידו וחיבק אותה. "אולי תישארי כאן איתי? הלימודים יחכו" הארי ליטף את שערה של אייזי. "הייתי כל כך שמחה לעשות את זה" אייזי נאנחה "אבל אני באמת חייבת ללכת" היא התרוממה. "אני אוהבת אותך" אייזי נשקה להארי ויצאה מהחדר בזריזות. "גם אני אוהב.."הארי התחיל לומר אבל אייזי כבר סגרה את הדלת "אותך" הוא השלים את המשפט אבל אייזי לא הספיקה לשמוע אותו. הארי עצם את עיניו ונאנח עמוקות. מחשבות התרוצצו בראשו. לפני כחודשיים אייזי התחילה ללמוד משפטים באוניברסיטת לונדון ומאז כמעט ואין לה זמן בשבילו. מהבוקר עד הצהריים היא נמצאת בלימודים, לאחר מכן היא חייבת להכין שיעורים או להתכונן לבחינות, ועד שסוף סוף יש לה זמן פנוי היא עייפה מדי. מה שעודד אותו היה שמחר יהיה להם את כל הלילה יחד, בחתונתם של אלי ודאגי. הטלפון קטע את מחשבותיו. הארי קם ממיטתו כשהוא לובש רק בוקסר כחול. "הלו" הוא ענה לטלפון מנומנם. "היא מה?!!?!?!" הערה חשובה: אנא סלחו לי על השיר המעאפן הזה. משוררת אני לא
וואי אני כל כך מקווה שאהבתן וכמובן מחכה לקרוא את התגובות@#$%^&*! תהנו

ניתי XD

New member
לא קראתי את העונה הראשונה.....

אבל זה סיפור יפה!!!! "לא אשמתי שאתה ודאגי החלטתם לבדוק אם תחתונים צפים באסלה! תסתדר!" היא השיבה, מעמידה את דני במקומו." חחחחח XD אהבתי... 3> "הלו" הוא ענה לטלפון מנומנם. "היא מה?!!?!?!" מתי יש המשך?!?!??!

mcfly6

New member
מדהיים../images/Emo99.gif

וואו את כותבת ממש יפה....... אני מתרגשת בשביל אלי ודאגי למרות שזה רק סיפור....[= הסיפור שלך מדהיים!!! אהבתי מאוד:)

אוףףףףףףףףףףףף

ידעתי שעדיף שאני לא יקרא ויחכה לסוף שאז אני לא יהיה במטחח !! אוףףףף איתך
פרקים יפיםם !

../images/Emo60.gif ואיי ממש התגעגעתי :)

את ממש מוכשרתת!! איזה חמודים דאגיי ואליי!! מחכה לפרקים הבאים

eMcFLY

New member
../images/Emo103.gifיוו כל כך התגעגעתי לפיק הזה !!! ../images/Emo22.gif

איזה כיף שיש עונה שנייה
שני הפרקים האלה פשוט מדהימים
"אז אני מבין שהכורסה לא חשובה לך יותר?" דאגי לא יכל לראות את חיוכו הערמומי של טום מעברו השני של הקו. "אלי יותר חשובה" דאגי השיב, חד משמעית. "ברור" טום הסכים איתו. "רגע, אז.. אתה לא זורק את הכורסה נכון?" דאגי שאל אחרי שנייה של שתיקה. הכורסה הזאת הייתה הסיבה שבא לבית של טום! טוב, אולי מלבד טום עצמו זה כל כך הצחיק אותי, ובכלל כל השיחה בין שניהם ושדאגי נפלל
דאגי דאגי
"יש משהו שאני רוצה להגיד לך" היא המשיכה. "ומה זה יפתי?" דאגי התחנף. למרות שידע שעל אלי זה לא תמיד עובד. "אממ.. כלום.. רק ש.. אני אוהבת אותך" אלי אמרה במתיקות. "גם אני אוהב אותך" דאגי השיב וחיוך על פניו. הוא נהנה להגיד זאת כל פעם מחדש. איזה חמודים
"נצלי את היום הזה. זה היום האחרון שבו את יכולה לשכב עם גברים אחרים מבלי שאני אתבע אותך" דאגי נישק את לחיה. "אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" אלי התיישרה והרימה את הטלפון שהיה מונח לידה. "היי היי צחקתי!" דאגי משך אותה אחורה בחזרה אליו. ושוב, איזה חמודים
"אני לא יכול! שכחת שהם מקולקלים??" דני צעק בחזרה. "קייטי עכשיו! אני ממש חייב להשתין!" "לא אשמתי שאתה ודאגי החלטתם לבדוק אם תחתונים צפים באסלה! תסתדר!" היא השיבה, מעמידה את דני במקומו. חחחחחחחחחחח איזה מפגרים שניהם , מי מנסה דברים כאלה? XDD
הסוף היה ממש מלחיץ! ואני מחכה כבר לפרקים הבאים
[מתי את תפרסמי??] את כותבת מדהים !

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע../images/Emo9.gif

דאגי הוא אדם מצחיק נקודה
כל דבר שאני אכתוב עליו יהיה מצחיק בדרך כלשהי XDD אכן כן, אלי ודאגי כאלה חמוווווודים
וואי התגעגעתי להגיד את זה חחחח אני אגיד לך מי מנסה דברים כאלה- דני ודאגי
אני לא אתפלא אם הם גם עשו את זה במציאות
שמחה שזה היה מלחיץ,זאת המטרה
הוו שחכתי להגיד שהפעם זה לא יהיה שלישי ושבת אלא, שלישי ושישי אז שני הפרקים הבאים ביום שישי :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמדהיםםםםם../images/Emo70.gif איך התגעגעתייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

"אני לא יכול! שכחת שהם מקולקלים??" דני צעק בחזרה. "קייטי עכשיו! אני ממש חייב להשתין!" "לא אשמתי שאתה ודאגי החלטתם לבדוק אם תחתונים צפים באסלה! תסתדר!" היא השיבה, מעמידה את דני במקומו. XDDDDDD כ"כ טובב
"נצלי את היום הזה. זה היום האחרון שבו את יכולה לשכב עם גברים אחרים מבלי שאני אתבע אותך" דאגי נישק את לחיה. "אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" אלי התיישרה והרימה את הטלפון שהיה מונח לידה. "היי היי צחקתי!" דאגי משך אותה אחורה בחזרה אליו. "אני יודעת" אלי צחקה ונישקה אותו קלות. "אתה היחיד שאני רוצה להיות איתו" היא אמרה. XDDDDDD איזה חמודיםםם
הטלפון קטע את מחשבותיו. הארי קם ממיטתו כשהוא לובש רק בוקסר כחול. "הלו" הוא ענה לטלפון מנומנם. "היא מה?!!?!?!" ~מלחיץ~ כ"כ אהבתי את הפתיחה של העונה השנייה, אני כבר מכורההה
את כ"כ מוכשרת והשיר דווקא ממש יפההההה
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה :)

יאיי היה מלחיץ
איזה כיף לשמוע, תודה רבה, והשיר?! יפה?! את בטוחה?! חחחחח טוב משתגידי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo124.gifחזרנו ובגדול../images/Emo23.gif../images/Emo202.gif../images/Emo168.gif

קולולולולולוללולו
@#$%^&*) איזה כיף לקרוא שובבבבב!כ"כ התגעגעתי
הופה!והנה חוזרות עם הקריאה התגובות המושקעות שליDDDDD:^^ טוב אחרי כל ההקדמה שלי,קדימה אני מתחילה
עונה שנייה
^^^^^
פרק 1|יין
(גאש,מוזר לכתוב שוב פרק 1 XDD) XDD איזה חמודה אליסון
,אשכרה קיטשית
וואי,אכן עבר המון זמן אם היא בת 23,גם דאגי נכון?הם באותו גיל בכלל?XD והרעיון של היומן מממש ממש חמודDD: מתה על קטעים כאלה
(מציעה לך להמשיך עםזה
) את זאת שביקשה לארגן את הכל" אלי צחקה והתיישבה לידה XDDDלא תאמיני מזה מזכיר לי
החתונה של פיבי ומוניקה שאמרגנת אותהXDDD יוו,איזה פרק קורע,מוניקה כזאת קרציהXD הוא לא רוצה הפתעות שיקפצו לו בצלחת XDDDDDDD אכן תפקיד חשוב! בעצם התפקיד הכי חשוב
אחח,כרפעליו,התגעגעתי אליו
אחח,שלא תחשבי שאני לא הולכת להזיל ריר פה בכל פרק! פחחח,טום הורג אותי מחדש
אל תחשבי ששחכתי את הירדיות,איזה כיף,אני אתחיל לספור שובD: מצטער נפלתי" דאגי הסביר כמה מתאים לדאגי! ייאיי,הכורסה שלנוו(מזכיר לי את הכורסה של צנד'לר שמוניקה מתה להעיף אותה,פה טום מת להעיף אותהXDDD) 'מלחמת הכוכבים' שלך" XDDDD טום הזכיר לי את אריק פורמן
,קטעים ממש טובים הכנסת
אתה פשוט שמן" אלי גיחכה, מגלגלת את עיניה גאד,איזה חמודים הם
אמרתי במשך כך העונה הראשונה שאני מתה עליהם נכון?
במיוחד עם ההצהרות אהבה שלהם!
פרק 2
יאאא,תגידי את כתבת אתזה?זה ממש מדהים
איזה מתוקה היא
אני לא יודעת לכתוב ככה
עצוב
אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" XDDDDקורע
הספיק לנו עם ניק הנחש הזה! קייט!!,גם היא חמוד,אוו תקשורת,עיתונאית,גנבה לי את התחוםXD והקטע של דני ודאגי גם הצחיק אותי!! התגעגעתי לשטויות שלהם. וואו,כבר החתונה,איזה מהר החיים עוברים,כן גם בסיפוריםD: אוח,אמרתי לך כבר שאני ממש אוהבת שכל קטע מוקדש לזוד אחר,הכי טובD: והמתח,כמובן המתח שאני אוהבת!! מקווה שיש לי זמן לקרוא מחר
דעה סופית
בדיוק כמו שאהבתיDDD: הקטע עם הזוגות,השטויות של דני ודאגי,ההצרות אהבה של דאגי ואלי המתיקות של אלי,טום והדאגות האימהיות שלו
כתיבה הכי זורמת שיש ומתוקה שיש
פשוט מתה על הפיק שלך
ואני מצטערת על האיחור האופנתי,פשוט יש לי מבחן אחרון בתקשורת יום ראשון,ואני חייבת לחרוש(כמו תמידXD) אבל אני יודעת שאת סולחת לי!@#$%^&*)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifידעתי שלא תאכזבי אותי../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

כ"כ התגעגעתי לתגובות המושקעות שלך DDDD: יאיי מתחילה לקרוא! חחח אכן מוזר, חזרנו להתחלה. כן יצא לגמרי קיטש, אבל לפחות היא מודעת לזה
אממ אלי ודאגי בערך באותו גיל, כאילו, אני חושבת שהוא גדול ממנה בכמה חודשים או משהו XD שמחה שאהבת את היומן, גם אני אהבתי את זה :) יוווו ידעתי שתיזכרי בחתונה של פיבי!! כשקראתי את הפרק שוב גם אני חשבתי על זה
חחחח תתפלאי לשמוע אבל לכורסה אין שום קשר לחברים,זה סתם רעיון חמוד שעלה לי בזמנו.. טוב,מודה,הקטע עם מלחמת הכוכבים אולי קצת מושפע מאריק פורמן,אבל בעיקר מהחולצה של טומי! ממ..כן.. אני כתבתי |מסמיקה בטירוף|
זה ממש גרוע לפי דעתי חחח אבל תודה בכך מקרה ואת כותבת מדהים,העברת לי צמרמורת
גאדד אני כ"כ שמחה שאהבת,והתגעגעתי לתגובות החופרות והמושלמות שלך XDD תודה ענקייייייית על כל המחמאות@#$%^&*! תחרשי מאמי,כמו תמיד
ברור שסולחת,לאב יוו

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כ"כ התגעגעתי לפיק שלך
[אלה היו דמעות של שמחה
] אייזה כיףD: אהבתי איך שהתחלת את העונהD: כשאלי כותבת ביומן שלה לקראת החתונה
"את זאת שביקשה לארגן את הכל" אלי צחקה והתיישבה לידה. "אני יודעת, ואני לא מצטערת על זה לרגע! אני רוצה לדאוג שלך ולדאגי תהיה את החתונה הכי מושלמת שיכולה להיות! פשוט יש כל כך הרבה אנשים מרגיזים בעסקי החתונות" ג'יו נאנחה. איזה חמוודה ג'יווD: גם יש לה לטפל בהילארי וגם היא מתעסקת עם כל הבאלגן של החתונה
"מזל שבאתי רעב" הוא חשב לעצמו והחל לטעום מכל מה שהיה שם. חחח איזה חמוווד
כ"כ התגעגעתי לקטעים האלה שהוא יוצא טיפש והכי חמוד שישD: גם כשאת יורדת על טוממי חחD: אממ.. כלום.. רק ש.. אני אוהבת אותך" אלי אמרה במתיקות. "גם אני אוהב אותך" דאגי השיב וחיוך על פניו. הוא נהנה להגיד זאת כל פעם מחדש. עהעהא יש ליי דה ז'ה וו מהעונה שעברהD: איזה חמוודים
"נצלי את היום הזה. זה היום האחרון שבו את יכולה לשכב עם גברים אחרים מבלי שאני אתבע אותך" דאגי נישק את לחיה. "אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" אלי התיישרה והרימה את הטלפון שהיה מונח לידה. חחחחח ס'חמוודD: יאוו כמה פעמים כתבתי שהוא חמווד חחD: זה כ"כ נכון
"לא אשמתי שאתה ודאגי החלטתם לבדוק אם תחתונים צפים באסלה! תסתדר!" היא השיבה, מעמידה את דני במקומו. חחחחחחחחח מפגריםםXDD רגע, קייט ודני גרים ביחד? לפני כחודשיים אייזי התחילה ללמוד משפטים באוניברסיטת לונדון ומאז כמעט ואין לה זמן בשבילו. הוו הארי
מסכנצ'יק
חח אם היה לי חבר כמו הארי
לא הייתי ככה כמוהה><" משוגעת חח
"הלו" הוא ענה לטלפון מנומנם. "היא מה?!!?!?!" הלחצת אותי ><" חח אני מנסה לחשוב על מה זה ולא הצליח לי><" ------------- עהעהאהע איזה כייף שיש עונה שנייהD: הייתי ממש בדיכאון בגלל שזה נגמר, הייתי חופרת לחברות שלי על הפיר שלך
כ"כ אהבתי את הפרקים הראשוניםD: אני אמשיך ואגיד לך שאת כותבת ממש טוב! וכיף לקרוא ככה שוב
כשנכנסתי לקומונה שחכתי [סוריסוריסורי
] שאת מעלה את הפרקים הראשונים של העונה השנייה היום><" , אז נכנסתי ואני מגלגלת את העכבר למטה וזה, פתאום אני רואה: "All About You - עונה שנייה" הייתי בשוק כ"כ שמחתתי וישר קראתי למרות שאין לי כ"כ זמןD: חיכיתי לזה ולא היה אכפת לי
וואוו דאגי מתחתןןD: עדיין מוזר לי
חח לא מתאים לו כזה : "הבעל דאגי" XDD חח סורי על החפירה
הייתי חייבת סיפתח לעונה השנייהD:
וכמובן שאני כ"כ מחכה לפרקים הבאים שזה יום שבת נכון?
לא השתנה?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כבר הלחצת אותי, חשבתי את עצובה שהפיק חזר XDD וואי גם אני אהבתי את ההתחלה, נכון הקטע עם היומן מאגניב??
ג'יו סופרוומן
גם אני התגעגעתי לכתוב את זה,רק לקרוא על שניהם מצחיק אותיDD: דאגי אכן חמוד,אין על זה ויכוח
דיייי חפרת לחברות שלך?? חחחחח אני אוהבת אותך
תודה רבה,מחמאות על הכתיבה זה הכי כיף לשמוע שחכתי להגיד שזה כבר לא יהיה שלישי ושבת אלא, שלישי ושישי אז שני הפרקים הבאים ביום שישי :) חפירות תמיד יתקבלו בברכה, תודה ענקית

../images/Emo65.gifאעאעאעא כל כך התגעגתי!! ../images/Emo6.gif

יוואאאוווו זה כזה מהמםםם!! כל כך חיכיתי לעונה שניה!! את כותבת מדהים! :] ממש ממש אהבתי

../images/Emo15.gif ואוווווווו @#$$%!!~../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

ואו כל כך התגעגעתי אין לך מושג כמה , כבר שכחתי איך מגיבים לפיק [
] ההתחלה נשמעת כל כך טווווווווווב
היה שם שלט גדול ועליו כתוב 'ג'ונס שירותי קייטרינג והסעדה'. "מה הסיכויים?" דאגי צחק לעצמו ונכנס. אמא'לה את לא מבינננה !! חשבתי שמתוך המטבח דני הולך לצאת עם שפם צרפתי כזה חחחחחחחחחחחחחחחחח
"דאגי ייבשת אותי! כמה אוכל בחרת?" אלי צחקה מעברו השני של הקו. "הכל פה טעים! את לא רוצה שלאורחים יהיה מבחר?" דאגי שאל. "כאילו שאכפת לך מהאורחים, אתה פשוט שמן" אלי גיחכה, מגלגלת את עיניה. חחחחחחחחחח איזה חמודים
"לא אשמתי שאתה ודאגי החלטתם לבדוק אם תחתונים צפים באסלה! תסתדר!" היא השיבה, מעמידה את דני במקומו. חחחחחחחחחחחחח כל כך נקרעתי בקטע הזה
"נצלי את היום הזה. זה היום האחרון שבו את יכולה לשכב עם גברים אחרים מבלי שאני אתבע אותך" דאגי נישק את לחיה. "אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" אלי התיישרה והרימה את הטלפון שהיה מונח לידה. מייייייי בדיוק היה שוכב עם גברים אחרים שיש את דאגי דאמ !!!!! , חחחח >< את כותבת מממש ממש טוווווווב
אני כ"כ מחכה לפרקים הבאים !!! D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם הקטע של דני והשפם הצרפתי XDD לא חשבתי על זה בכלל
שמחה שאהבת, תודה רבה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאעאהעאה ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אוקיי לפני שאני מתחילה תגובות לפרקים הראשונים... יאייייייייייייייייייייייייייייי
יאווווו , כ"כ התגעגעתי לפיק שלךךךךך
אני שמחה שסוף סוף יש עונה שנייה
יאיייי
אוקיי ועכשיו לתגובה על הפיק חיחיחי
התחלה מדהימההה
כמעט ששחכתי כמה מדהים את כותבת
אלי ודאגי כ"כ חמודייים
וגם טום וג'וי
'"נצלי את היום הזה. זה היום האחרון שבו את יכולה לשכב עם גברים אחרים מבלי שאני אתבע אותך" דאגי נישק את לחיה. "אז למה לא אמרת קודם?? אני מתקשרת לדני!" אלי התיישרה והרימה את הטלפון שהיה מונח לידה.' XDDDDDDDDDDDD אהבתיי . התחלה כ"כ יפההה
פיק כ"כ מושלם
התגעגעתייי
האמ ועוד משו אחרון ... באיזה ימים את תפרסמי את הפיק
יאללה בהביי

למעלה