All About You-פרק 11

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 11../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

וואי ימי שלישי מגיעים מהר! וטוב שכך
וכמו כל פעם,אני ממש מודה לכן על התגובות המדהימות
זה כלכך משמח
אגב,כנראה ביום שבת אני לא אוכל להעלות את הפרקים
אבל אני ממש ממש ממש ממש אשתדל! לא מבטיחה כלום.. תסלחו לי (?)
שורות אחרונות: אלי עצרה מונית ופתחה את הדלת. "את הולכת הביתה?" דני שאל אותה. "כן,לאן עוד יש לי ללכת?" אלי חייכה. "אלינו!" הארי קרא. "לא,תודה" היא צחקה "אני באמת צריכה להגיע הביתה". "אוקיי,אבל מחר את באה!" טום ציווה. "אין בעיה" אלי חייכה ונכנסה למונית.הבנים התחילו ללכת לכיוון המכונית של דני שאיתה הגיעו ודאגי הסתובב אחורה להביט באלי,היא הפריחה לו נשיקה והוא חייך והמשיך ללכת. פרק 11: **בבית של טום** "תזכירו לי שוב למה אני נותן לכם להתנחל פה?" טום שאל תוך כדי שהוא זורק את מפתחות הבית על השולחן. "כי אנחנו חמודים ואתה אוהב אותנו" דני עשה פרצוף חמוד. "מי אמר לך את זה?" טום גיחך ודני העיף עליו את הנעל שהרגע הוריד. "איכסססס דני! אתה יודע שאני שונא כפות רגליים!" טום נגעל. "זה לא כף רגל, זאת נעל!" דני צעק והתיישב על הספה. "שנגעה בכף רגל שלך!" טום השיב לו והתיישב לידו. הארי ניגש למקרר והוציא לכולם בירות ושלושתם ישבו צוחקים בסלון. "דאג מה קורה?" טום שאל את דאגי שישב על הכורסה שלו ונראה מהורהר. "מה? כלום.." דאגי קם ונכנס למטבח. "מה יש לו?" דני שאל אבל לא באמת ציפה לתשובה כי ידע שגם השאר לא ממש יודעים. "נישקתי אותה!" דאגי קפץ מהמטבח וצעק בהתרגשות. "גדול!" "כל הכבוד" "אווו מזמזת אותה?" הארי, טום ודני התנפלו עליו. "אני יודע" "תודה" דאגי ענה לחבריו והעיף להארי אגרוף בכתף. "על מה זה היה??" הארי שאל בהפתעה. "לא מזמזתי אותה דביל! נישקתי אותה" דאגי אמר וחייך חיוך דבילי. "נישקתי אותה.." שלושתם חיקו אותו והתיישבו בחזרה על הספות. "זה לא קצת מהיר מדי?" דני שאל בדאגה. "שתוק כבר, איזה הורס שמחות אתה!" טום תקע בו מרפק. "מה? אני פשוט לא רוצה שזה יגמר רע כמו עם אשלי.." דני אמר בקול חלש. "תודה על הדאגה דן, אבל אני יודע מה אני עושה. אלי מאוד שונה מאשלי, ואני באמת מרגיש שזה רציני הפעם" דאגי חייך. "אם אתה אומר, אתה יודע" דני חייך אליו ובילגן את שיערו כאילו היה אחיו הגדול. ובמובנים מסוימים הוא באמת היה. ביפ ביפ ביפ ביפ –צלצול הודעה חזק נשמע בחדר. "אה זה שלי" הארי אמר והוציא את הפלאפון מהכיס. הוא קרא את ההודעה וחייך. "טוב חבר'ה אני חייב ללכת" הארי אמר והתקדם לכיוון הדלת. "רגע, מי זה היה ולאן אתה הולך?" דני חקר אותו. "אני אספר לכם אחר כך, אני רץ, ביי" אמר הארי במהירות והלך. "מה יש לו זה?" טום שאל והשניים האחרים עשו פרצופים של לא יודעים. ההודעה שקיבל החדירה בהארי המון אנרגיות והוא היה מאושר מתמיד. הוא כבר חשב שאיבד את ההזדמנות שלו עם ג'יימי אבל מסתבר שלא.. "אני חייבת לראות אותך, מתגעגעת" משפט קטן כזה גרם להארי כבר להיות בחצי הדרך למקום עבודתה של ג'יימי, מקווה שהפעם היא תסכים להיות איתו. ג'יימי עבדה עבור צלם אופנה ידוע והיא והארי יצאו מספר פעמים עד שג'יימי החליטה להפסיק, מבלי לתת להארי שום סיבה מוצדקת. הארי נכנס לבניין המשרדים הגדול שבו ג'יימי עבדה וחיפש בשלט שהיה בכניסה באיזה קומה נמצא משרדו של הצלם עבורו ג'יימי עבדה. כשמצא את מה שחיפש הוא נכנס בזריזות למעלית. המעלית נפתחה וג'יימי שעמדה בפתח המעלית קטעה את מחשבותיו של הארי על מה להגיד ואיך להתנהג. הארי יצא מהמעלית. "הארי! הגעת!" ג'יימי קפצה עליו בחיבוק. הארי לא האמין שזה קורה לו. "תשמע, אני חייבת לדבר איתך, אני חושבת שהייתי פזיזה מדי בפעם הקודמת, ואולי כדאי שניתן לזה עוד הזדמנות.." ג'יימי התחילה לדבר תוך כדי שהיא והארי הולכים במסדרון. ליבו פעם בחוזקה. "אני כל כך מתחרטת שנפרדתי ממך ועוד בלי שום הסברים" ג'יימי הסתובבה אליו ועכשיו הם עמדו שניהם פנים אל פנים. הארי הסתכל ישר לתוך עיני הדבש שלה. "תאמין לי שיש לי הסבר הגיוני, אבל אני מתגעגעת אליך ו.." ג'יימי לא הספיקה לסיים את המשפט והארי הרגיש שהוא לא יכול לעצור את עצמו יותר ונישק אותה. "הארי..וואו" ג'יימי גמגמה. "מצטער, לא יכולתי להחזיק את זה יותר" הארי הסמיק, ועכשיו התחיל לחשוב שאולי לא היה צריך להיות כל כך ישיר. "זה בסדר" ג'יימי חייכה אליו "בעצם, אפילו יותר מבסדר" ג'יימי נישקה אותו שוב. "תשמעי, אני לא רוצה לדעת למה הפסקת את זה בפעם הקודמת, אני רק רוצה שנחזור לצאת ונראה כבר מה יהיה, כי אני מאוד נהנה להיות איתך" הארי אמר לה. "בסדר, אני מסכימה" ג'יימי חייכה אליו. "תודה" הארי השיב לה חיוך והם התחבקו. "רוצה לצאת לאכול ארוחת ערב?" ג'יימי הציעה. "אני אף פעם לא אסרב לאוכל" הארי קרץ לה והם נכנסו בחזרה למעלית. למחרת בבוקר,דאגי קם שמח במיוחד. "בוקר טוב חולצה" דאגי אמר כשלבש את חולצתו "בוקר טוב גיטרה" הוא בירך כשעבר ליד הבס האהובה עליו, "ובוקר טוב אוכל!" הוא קרא בשמחה כשפתח את המקרר. הטלפון צלצל ודאגי היה כל כך שמח שהוא לא התרגז על שמישהו מעצבן מהצד השני מפריע לו לאכול את ארוחת הבוקר שלו. "בוקר טוב טלפון" דאגי אמר כשענה לטלפון. "בוקר טוב גם לך" אלי צחקה מצידו השני של הקו. "אלי!" דאגי קרא "בשבילך זה בוקר טוב יפה שלי" "בוקר נהדר" היא השיבה "אולי תבוא? בא לי לראות אותך" "בשמחה" ענה דאגי "תני לי כמה דקות ואני מיד מגיע" הוא אמר בקול מצחיק. "יופי,אני מחכה לך, בה ביי" אלי השיבה. "ביי אל" ענה דאגי ורץ למעלה להתגנדר, שוכח לגמרי מארוחת הבוקר המפוארת שתכנן עליה. כשאלי פתחה את דלת ביתה דאגי עמד מולה עם חיוך גדול על הפנים. "מה אתה מחייך?" אלי צחקה. "אני שמח לראות אותך" הוא התקרב והחזיק במותניה. "גם אני שמחה לראות אותך" אלי חייכה אליו והם התנשקו. הם יצאו לרחוב והלכו מחובקים. "וואי תראה איזה סנאי חמוד" אלי הצביעה על סנאי שעבר לידם ונעצר להסתכל עליהם בעיניו הגדולות. "כן..איזה מותק.." דאגי גמגם והסתתר מאחורי אלי. "אל תגיד לי שגם מסנאים אתה פוחד!" אלי הסתובבה אליו והניחה את ידיה על מותניה. "נוו אלי, אל תזוזי יותר מדי, שלא יקפוץ עלינו" דאגי התכופף והתחבא מהסנאי. "בוא הנה פחדן שלי" אלי חייכה אליו ונישקה אותו "נרגעת?" "לא ממש..אולי עוד נשיקה תעזור" הוא קרץ ונישק אותה שוב ואח"כ הם המשיכו ללכת מחזיקים ידיים. לפתע דאגי נעצר כשעברה על ידם נערה מוכרת. "ג'יימי?" דאגי שאל את הנערה. "דאגי! היי" ג'יימי התקרבה אליהם. "מה את עושה פה?" שאל דאגי. "סתם, קצת כושר" ג'יימי חייכה "מה אתה עושה כאן?" "מטייל קצת עם החברה שלי" דאגי הניח את ידו על כתפיה של אלי. "חברה? פשש יפה. איך קוראים לך?" ג'יימי פנתה לאלי. "אליסון, נעים מאוד" היא לחצה את ידה של ג'יימי "מאיפה אתם מכירים אם מותר לי לשאול?" אלי נראתה סקרנית. "היא יצאה עם הארי לא מזמן" דאגי השיב לה. "יוצאת" ג'יימי תיקנה אותו "חזרנו אתמול" היא חייכה חיוך רחב. "באמת?? המנייאק לא סיפר לי.." דאגי מלמל "טוב, אז מזל טוב אני מניח" הוא טפח על כתפה של ג'יימי. "תודה רבה" ג'יימי השיבה "טוב אני חייבת ללכת, נדבר כבר, ביי" היא נופפה להם והתרחקה משם בהליכה מהירה. "אז אני החברה שלך?" אלי הפנתה את מבטה לדאגי. פרק 12 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 12../images/Emo63.gif

פרק 12: "מה..לא?" הוא הסמיק. "לא יודעת, אתה תגיד לי" אלי הניחה את זרועותיה סביב צווארו של דאגי. "הו, כבר הבהלת אותי" דאגי נראה כאילו הוקל לו "ממזרה" הוא חייך והם התנשקו. "אז.." אלי התחילה להגיד כשהמשיכו ללכת "אני חושבת שג'יימי הזאת הייתה הסיבה שבגללה הארי היה מבואס לפני כמה ימים, כשפגשתי אותו באוקספורד". "כן, היא זרקה אותו בלי שום סיבה" דאגי נראה מהורהר "אני בכלל לא מבין איך הוא היה מושפל מספיק כדי לקחת אותה בחזרה.. נוו מילא" הוא משך בכתפיו. "משהו בה לא מוצא חן בעיני, גם לא העובדה שהיא משחקת ככה בהארי" אלי אמרה. "אל תדאגי להארי, הוא מלך הנשים, הוא כבר יסתדר בעצמו" דאגי חייך אליה "מה שמזכיר לי.." הוא אמר והוציא את הפלאפון שלו. הוא חייג במהירות וחיכה "הארי? חכה חכה שאני אתפוס אותך!" דאגי דיבר לנייד. "מה זאת אומרת למה? לא סיפרת לי שחזרת לג'יימי! אנחנו חברים הכי טובים או לא?" דאגי הניח את ידו על מותנו ואלי צחקה. הוא נראה כמו אמא שמטיפה מוסר לבן שלה. "בסדר בסדר, מה שתגיד, התנצלות-לא תספיק לך הפעם!" דאגי עשה פרצוף וניתק את השיחה. "למה אתה כל כך רע אליו?" אלי חיבקה את מותנו וצחקה. "אני לא יכול להחזיר לו פיזית, כי את יודעת, בכל זאת אני דיי קטן.. אבל בלשגע אותו-אני מלך!" דאגי אמר בגאווה והרים את ידיו באוויר. אלי צחקה ונשקה לו בלחי. "זה כל מה שאני מקבל?" דאגי עשה פרצוף נעלב ונישק אותה. **אחרי בערך חודש** "ברוכה הבאה לאחוזה!" דאגי הכריז כשפתח את דלת ביתו והוא סוחב את אלי על ידיו. "אולי תוריד אותי כבר?" אלי צחקה ודאגי הוריד אותה. "כרצונך" הוא קד קידה טיפשית. פתאום בום גדול נשמע ואלי ודאגי קפצו. "מה זה היה?" אלי נלחצה ונצמדה לדאגי. "אל תפחדי, אני אגן עליך" דאגי חיבק את אלי. "פתאום אתה לא מפחד?" אלי צחקה. "אני שומר את הפחדנות שלי בפנים בשבילך" דאגי קרץ לה והם החלו לעלות במדרגות, נזהרים בצעדיהם. עוד בום נשמע. "זה בא מהחדר שלי!" דאגי לחש לאלי "תישארי כאן, זה מסוכן" הוא ציווה עליה והתקדם לחדרו על קצות האצבעות. אלי עמדה מהצד וחייכה "איזה חמוד הוא" חשבה לעצמה. דאגי פתח את הדלת בזהירות.. "מה אתם עושים כאן?!?!" דאגי צעק כשראה את דני, טום והארי קופצים על המיטה וצוחקים. "או או" דני אמר וירד מהמיטה. "איך נכנסתם?!" דאגי נראה עצבני ואלי נכנסה לחדר. כשראתה את טום והארי קופצים על המיטה היא לא יכלה לעצור את עצמה והתחילה לצחוק. "אלי!" דאגי הסתובב אליה. "סליחה.. פשוט.. תראה אותם" אלי חייכה לדאגי בתמימות ושבה לצחוק. טום והארי ירדו גם הם מחויכים "אנחנו יודעים איפה אתה מחביא את המפתח" טום אמר לדאגי כמובן מאליו. "אוחח באמת, כבר חשבנו שיש פה איזה גנב" דאגי שילב את זרועותיו והתיישב על המיטה. "מה שמזכיר לי למה באנו לפה בכלל, לגנוב אוכל!" דני הכריז ושלושתם רצו למטה למטבח. "בחיי שאתם מוזרים" אלי התיישבה על ברכיו של דאגי והזיזה קבוצת שיער שנפלה על עיניו. הוא אחז במותניה ונישק אותה קלות "כבר אמרתי לך פעם שאת מדהימה?" דאגי לחש לה. "אולי, אבל שכחתי" אלי חייכה ונישקה אותו. "הלו! לא להתלהב!" הארי אמר כשנכנס לחדר. דאגי תקע בו מבט "אני מנשק את חברה שלי, וזה מה שאתה אמור לעשות עם שלך במקום לפרוץ לבית שלי!" "אה בקשר לזה.." הארי הסמיק. "מה יש לך להגיד להגנתך אדון הארי מארק כריסטופר ג'אד הנכבד??" דאגי הניח את ידיו על מותניו. "טוב יאללה יאללה תתנשקו, אני יורד למטה" הארי קרץ לאלי ויצא מהחדר בזריזות. "תשובות חכמות יש לו" דאגי פנה שוב לאלי. "משהו" היא השיבה בחיוך והם התנשקו שוב. אחרי כמה דקות הם ירדו למטה. דני נמנם על הספה, טום היה עסוק בלכתוב משהו והארי דיבר בטלפון. דאגי ואלי החליפו מבטים. הם התקרבו אל דני בשקט. "דניייייייייי!" דאגי צעק לו באוזן ואלי קפצה עליו. "מה מה?! מה קרה?!" דני התעורר בלחץ "אוחח שניכם! אני אהרוג אותכם!" הוא התחיל לרוץ אחרי אלי ודאגי כששלושתם צוחקים. "די הפסקת אש!" אלי קראה מתנשמת והתיישבה ליד טום. גם דני ודאגי החליטו שרצו מספיק והתיישבו על הספה. "טומי מה אתה כותב?" אלי הסתקרנה. "סתם, שיר.." טום נראה מהורהר. "הו, סליחה שהפרעתי" היא אמרה. "זה בסדר" טום חייך אליה "האמת היא שאני מנסה לכתוב שיר בשבילך אבל דיי נתקעתי פה" הוא הקיש עם העיפרון על מחברת השירים שלו. "באמת?" אלי נראתה נרגשת "אני יכולה לעזור לך אם אתה רוצה.." היא הציעה בהיסוס. "כן! זה יהיה נפלא!" טום קרא בשמחה. "הנה, זה מה שכתבתי עד עכשיו" הוא הראה לה את המחברת ואלי קראה בשקט. חיוך עלה על פניה. "טום! זה מדהים!" היא הפנתה אליו את מבטה. "תודה" הוא השיב בחיוך מבויש שחשף את הגומה החמודה שלו. "אממ..מה דעתך על זה?" אלי התחילה לכתוב במחברת. טום הסתכל על מה שכתבה והבין שיש להם פה עסק עם מישהי מוכשרת בטירוף והשיר הזה הולך להיות להיט! הוא חייך לעצמו והמשיך להקשיב בעניין להצעותיה של אלי. "הארי עם מי אתה מדבר שם?" דני פנה להארי שהיה עסוק בטלפון שלו. "ששש!" הארי השקיט את דני "מה אמרת? סליחה, פשוט מפריעים לי פה" הארי קם ממקומו ויצא לגינה. דני הפנה את מבטו לדאגי. "הוא מדבר עם ג'יימי" דאגי אמר. "כן.. היא לא מוצאת חן בעיני" דני אמר במבט חשדני. "גם אלי אמרה לי את זה פעם.." אמר דאגי. "אמאל'ה!" דני קפץ פתאום. "מה קרה?? מה קרה??" דאגי נלחץ. "משהו רועד לי בכיס!" דני צעק בהיסטריה. "הפלאפון דביל!" דאגי הביא לו מכה בראש. "אההה" דני עשה פרצוף דבילי והוציא את הסלולרי מהכיס "הלו? ריצ'ארד! מה קורה גבר?" דני חייך. "ריצ'ארד!" דאגי וטום קראו בשמחה. אלי נראתה מבולבלת. "ריצ'ארד זה המנהל שלנו" טום הסביר לה "הוא היה בחופשה ולא דיברנו איתו מלא זמן". "אהה" אלי השיבה. "אתה רציני?! גדול! וואו בטח שנבוא! אל תדאג,נביא אותה, שתכירו. ביי אחי" דני ניתק את השיחה. "חבר'ה!" דני נעמד "תתחילו לארוז כי אנחנו יוצאים לחופשה!" הוא הכריז. "יאיי חופשה!" דאגי התחיל לקפוץ ולמחוא כפיים. "אתה רציני? לאן נוסעים?" טום שאל בשמחה. "נכון שריץ' נסע לחופשה?" דני שאל שאלה רטורית. "נוו אז?" טום השיב בציפייה. "מסתבר שהוא נסע לדרום לבלות בבית הנופש שלו ליד הים, זוכר שהוא סיפר לנו עליו פעם?" דני המשיך. "דנייי! תגיע לעיקר!" טום היה מתוח. "בסדר בסדר, בקיצור, הוא מזמין את ארבעתנו לבית הנופש שלו! והוא רוצה שנביא גם אלי כדי שיכיר אותה!" דני קרא בשמחה. "יששששששש!" דאגי קפץ וחיבק את אלי. "וואי איזה כיף!" אלי חייכה "מתי נוסעים?" היא שאלה. "עוד שלושה ימים!" דני הכריז "אני הולך להגיד להארי" הוא אמר ויצא לגינה. "סוף סוף נוכל להיות רק שנינו לבד עם קצת שקט.. ליד הים" דאגי אחז במותניה של אלי וחייך. "אל תהיו בטוחים שיהיה לכם שקט!" דני ששמע אותם צעק מהגינה. "איזה שמיעה יש לו" אלי צחקה. "כן ,ואם הוא ימשיך להתערב בשיחות של אנשים אני אדאג שאפילו את עצמו הוא לא ישמע מדבר!" דאגי כיווץ את גבותיו ונראה כאילו הוא מתכנן מזימה. "שמענו עליך" אלי גיחכה ונישקה אותו בלחיו. "טוב כבר מאוחר,אני צריכה ללכת" היא אמרה והתקדמה לעבר הדלת. "ביי אל" דאגי נופף לה "נתראה מחר". "ביי דאגי, ביי טומי" היא הפריחה להם נשיקה "תמסרו ד"ש לשניים האחרים" אלי חייכה ויצאה מהבית. מקווה שאהבתן DD: אני ממש ממש אשתדל להעלות את הפרקים ביום שבת אבל לא בטוח שאני אוכל.. אבל תיכנסו לבדוק בכל זאת
תהנו ותגיבו

Mstav

New member
וואוווווו הפרקים שלך פשוטטטט מדהימים!!../images/Emo99.gif

הייי אני קוראת את הפרקים שלך כול הזמן את לא מבינה איך אני מחכה לשלישי ושבת XDD
וגם חברה שלי שלא רשומה בפורום אני שולחת לה את הפרקים והיא אומרת שהם מ-ד-ה-י-מ-ם!! אני נוראאאא אוהבת את הסיפור בין דאגי ואלי הם כאלההה...
מתוקייים! פשוט פרפקט!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואי תודה רבה../images/Emo70.gif

איזה כיף לשמוע שאת מחכה שאני אפרסם את הפרקים,זה נותן לי מוטיבציה להמשיך
יאיי גם מישהי שלא בפורום קוראת את הפיק שלי? מאגניב! DD: תודה ענקייית

seturni

New member
*-*

הסיפור ממשממשממש יפה :) אבל דאגי ואלי יותר מידי קוצי מוצי XDDDDDDD ויש יותר מידי נשיקות O: כאילו XD הם נפגשו-נשיקה הם אמרו שלום-נשיקה הם הלכו לשירותים-נשיקה XD ואני לא חושבת שזה נחוץ D: חוץ מזה הכתיבה שלך מושית D: הלוואי עלי T-T והפרקים ממש יפים D: אלי המושית XD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif תנקס ../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחח XDD יכול להיות שאת צודקת וקצת הגזמתי עם זה,אבל בכל זאת הם בתחילת הקשר וככה מתנהגים זוגות צעירים
מצד שני,זה גם לא כלכך בהגזמה כמו שאמרת,הם לא כל שניה מתנשקים
בכל מקרה,אני אקח לתשומת לבי
ותודה רבה על הכל

../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif מדהיםם ../images/Emo70.gif

וואו ממש אהבתתי ! וואי כמה הם מתנשקים :] גם אני רוצצצצה
"תאמין לי שיש לי הסבר הגיוני, אבל אני מתגעגעת אליך ו.." ג'יימי לא הספיקה לסיים את המשפט והארי הרגיש שהוא לא יכול לעצור את עצמו יותר ונישק אותה. ווואיי איזה חמוד
בוקר טוב חולצה" דאגי אמר כשלבש את חולצתו "בוקר טוב גיטרה" הוא בירך כשעבר ליד הבס האהובה עליו, "ובוקר טוב אוכל!" הוא קרא בשמחה כשפתח את המקרר. חח איזה דפוקק וחמודד
האעהא יאוו הוא כ"כ סקססייי
"אל תפחדי, אני אגן עליך" דאגי חיבק את אלי. חח איזה מתוקי
חח לא מפחדד הא ? דאגי פתח את הדלת בזהירות.. "מה אתם עושים כאן?!?!" דאגי צעק כשראה את דני, טום והארי קופצים על המיטה וצוחקים. חהחהחהחה איזה מפגריםם
הם הפסיקו להתנחל אצל טום ?
חח "הוא מדבר עם ג'יימי" דאגי אמר. מי זאת הג'יימי הזאת כל הזמןן :O לסיכום : את כותבת ממש מעולה
זה ממש מצחיק אותי .. כל פעם שיש קטע עם דאגי ואלי אני מחייכת! הם כ"כ חמודים ביחדד ! אוקיי חפרתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוקיי כנראה הגזמתי../images/Emo6.gif

3 בנות אמרו שהם מתנשקים הרבה אז כנראה באמת נסחפתי XDDDD מי אמר שהם הפסיקו? אבל מדי פעם צריך לגוון קצת לא?
את לא עוקבת! ג'יימי היא החברה של הארי עכשיו חחחחח DD: יאייי תודה רבה

../images/Emo85.gif חח אני יודעת שהיא חברה של הארי D:

פשוט לא כתוב עלייה כלום .. מאיפה היא באה ועוד כל מיני

McFly My Life

New member
עוד פרק../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ייאיייי חיכיתיי
אהבתי את הפרקים היה מעניין... אני מקווה שתוכלי לפרסם שלא נחכה עד יום שלישי
אעאעאע דאגי ואלי כ"כ חמודים ביחד..
כמה הם מתנשקים ביום?!נשיקה פה ונשיקה שם..
"בוקר טוב טלפון" דאגי אמר כשענה לטלפון. "בוקר טוב גם לך" אלי צחקה מצידו השני של הקו. מפגר8D חחח וואי קטע טוב
"כן..איזה מותק.." דאגי גמגם והסתתר מאחורי אלי. פחדןן..
טום והארי ירדו גם הם מחויכים "אנחנו יודעים איפה אתה מחביא את המפתח" טום אמר לדאגי כמובן מאליו. וואי איזה מפגרים
ושמנים!!XDDDDDD "דניייייייייי!" דאגי צעק לו באוזן ואלי קפצה עליו. חחחח וואו זה הרג אותי.. רק מלחשוב עליהם ואיך שהם נראו כמה שצחקתי חחחח
"אמאל'ה!" דני קפץ פתאום. "מה קרה?? מה קרה??" דאגי נלחץ. "משהו רועד לי בכיס!" דני צעק בהיסטריה. "הפלאפון דביל!" דאגי הביא לו מכה בראש. חחחחח הייתי חיבת להעתיק את הכל זה פשוט הרג אותי גאד איזה דביל!!! שני פרקים מושלמים!! וואי איזה קרועים כמה צחקתי פה אם צחקתי הרבה הרבה זה אומר שהם טובים חחחחח
XDDDDDD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif תודההה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

גם אני מקווה שאני אוכל לפרסם ביום שבת,אבל אני לא בטוחה שאני אספיק
יאווו גם את?? XDDDD טוב אני ארגיע עם הקטע של הנשיקות.. שמחה שכל הקטעים האלה הצחיקו אותך-בעיקרון זאת המטרה שלי,לכתוב דברים מצחיקים וכיפים!
חחחחחחחחח הם באמת דבילים,מפגרים,שמנים,פחדנים וכל זה
אבל גם הכי מדהימים בעולםםםם
איזה כיף לשמוע מחמאות,תודה רבה

McFly My Life

New member
חחח8D אין בעד מה, בכיף../images/Emo9.gif

לא נסחפת...כאילו אולי טיפ-טיפה... הם באמת הכי מדהימים בעולם
איזה כיף לתת מחמאות חחח

ואואואואו XD

הפרקים ממש ממש ממש יפים XD לדעתי אין יותר מידי נשיקות . זאתאומרת כן , אבל ככה זה זוג צעיר . :) זה יעבור להם מתישהו חחחח 3 >

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif בדיוק../images/Emo70.gif

סופסוף מישהי שמבינה אותי
ככה זה זוג צעיר וזה באמת יעבור.. סתם אבל גם לשאר הבנות תודה ענקית שאתן כנות וביקורתיות-זה מעולה!
תודה רבהההה

dougie10

New member
פשוט מושלם ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif!!!!

אהבתי כל מילה ומילה!!.... תמשיכי ככה!!! אוף...שיגיע יום שבת כבר!!!

Maddie

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo118.gif

אני אוהבת את הפיק
"אמאל'ה!" דני קפץ פתאום. "מה קרה?? מה קרה??" דאגי נלחץ. "משהו רועד לי בכיס!" דני צעק בהיסטריה. "הפלאפון דביל!" דאגי הביא לו מכה בראש. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם לי זה קורה XDDDDD

למעלה