All About You-פרק 13

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 13../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אז בסוף כן הספקתי,יאיי
אבל מסתבר שיום שבת הבא אני לא אוכל להעלות אז אני אצ'פר אתכן היום בעוד פרק אקסטרה,יענו 3 פרקים במקום 2
תודה תודה תודה על כל התגובות! אתן פשוט מדהימותתת!
הפרקים הקודמים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=123393220 פרק 13: היא לא הספיקה להתרחק הרבה כשנתקלה בג'יימי. "היי ג'יימי מה נשמע?" אלי פנתה אליה. "אלי, מאיפה את באה?" ג'יימי השיבה. "בדיוק יצאתי מהבית של דאגי, את בדרך לפגוש את הארי?" שאלה אלי. "אממ כן.. אבל יש לי קצת זמן לדבר איתך, אם את רוצה" ג'יימי חייכה. "אני שמחה כי בדיוק התכוונתי לשאול מאיפה התיק המהמם הזה?" אלי העבירה את ידה על התיק של ג'יימי. "באמת? הו תודה, בדיוק אתמול קניתי אותו יחד עם הארי. הוא דווקא לא ממש אהב אותו" ג'יימי צחקה. "מה את מופתעת?" אלי שאלה. "בנים.." שתיהן נאנחו יחד ואז צחקו. "טוב אני זזה הביתה, מתחיל להיות לי קר, נדבר כבר ביי" אלי אמרה. "אוקי דברי איתי" ג'יימי נופפה לה וכל אחת הלכה לדרכה. "כנראה שפטתי אותה לא נכון.. היא דווקא דיי נחמדה" אלי חשבה לעצמה. בחודש האחרון אלי חקרה את הארי ושאר הבנים בנוגע לג'יימי. היא נחתה פתאום משום מקום וישר נהייתה חברה של הארי, ואלי, כמו כל בת סקרנית הייתה חייבת להשלים את הפינות החסרות לה בסיפור. הארי הסביר לה שלפני כמה חודשים, כשלדאגי הייתה חברה בשם אשלי, הוא הכיר דרכה את ג'יימי. ** לפני כמה ימים כשהארי דיבר עם אלי ** "אשלי?" אלי נזכרה שראתה את השם הזה ברשימת ההודעות הנכנסות של דאגי ביום ההוא כשהתבלבלו בפלאפונים. היא הניחה שאשלי היא הסיבה לחשדנות המוגזמת של דאגי באותו יום אך לא רצתה לשאול את הארי בנוגע לזה וגם לא את דאגי עצמו. היא לא טיפוס קנאי וזה לא רלוונטי עכשיו. "ואם זה כן, דאגי כבר יספר לי עצמו" אלי חשבה. "בקיצור, אני וג'יימי נפגשנו, נדלקתי עליה והזמנתי אותה לצאת. אחרי כמה זמן נהיינו זוג ומאוד נהנתי בחברתה. אחרי משהו כמו חודשיים ביחד, ביום שבו נפגשנו באוקספורד, היא אמרה שהיא רוצה להיפרד ולא נתנה לי צ'אנס שני או לפחות סיבה". הארי המשיך וסיפר. "ואתה לא רוצה לדעת עכשיו למה היא חתכה את זה בפעם הקודמת?" אלי שאלה. "לא ממש.. זאת אומרת, חלק בי רוצה לדעת, אבל חלק אחר אומר לי שזה לא משנה והעיקר שאנחנו ביחד עכשיו" הארי הסביר. "איך שאתה רוצה" אלי חייכה אליו. לא היה אכפת לה מה הארי חושב, היא תכננה לגלות מה הסיפור של ג'יימי. היא לא תיתן לה לפגוע בהארי שוב. שאר הבנים סיפרו לאלי שג'יימי עובדת אצל צלם אופנה והיא עברה ללונדון מעיר הולדתה במיוחד בשביל העבודה הזאת. גם הם לא ממש חיבבו אותה. "במיוחד דאגי" דני סיפר לאלי. "למה?" אלי לא הבינה. "היא חברה של האקסית שלו, אשלי, והוא לא רוצה שם זכר ממנה" דני אמר כשהוא דוחף לפיו חטיף שוקולד גדול. "מי זאת אשלי הזאת שכולם מדברים עליה? איפה היא?" מרגע לרגע אלי נהייתה מבולבלת יותר ויותר. "בעיקרון היא עזבה לאן שהוא אחרי שהיא ודאגי גמרו. אני לא ממש יודע את הסיפור כי דאגי לא כל כך חלק את זה איתנו, אני רק יכול להגיד שהיא הייתה פשוט בלתי נסבלת!" דני סיפר תוך כדי נגיסות גדולות בחטיף. "אויש דני כל השוקולד נופל לך מהפה" אלי צחקה. "מצטער" דני ניגב את פניו. "שמעי, אני חושב שאת פשוט צריכה לשאול את דאגי על זה" הוא אמר. "על אשלי? מה פתאום! לא משנה לי מה היה לדאגי בעבר. ואם הוא ירצה הוא יספר לי בעצמו" אלי השיבה. היא ניסתה להראות ביטחון בפני דני, אך בתוכה היא חששה. חששה שמא בגלל שג'יימי חזרה, גם אשלי תשוב ודאגי יראה אותה וכל הרגשות יציפו אותו. עד עכשיו אלי לא מאמינה שמבין כל הבנות, מישהו כל כך טוב, מתוק, מתחשב ונפלא כמו דאגי אוהב דווקא אותה ורוצה להיות דווקא איתה. מעולם לא היה לה ביטחון גבוה עם בנים אל אף יופייה הרב. היא הייתה ביישנית ולא יכלה להיפתח אליהם. ** בחזרה לסיפור ** בעוד אלי הולכת בדרכה לביתה, ידיה היו בכיסיה כשהיא מנסה לחמם אותם מהקור הנורא ששרר בחוץ. כמה שהיא כבר רוצה לנסוע עם הבנים לדרום, לספוג קצת חום, שמש, ים.. אלי הלכה מהורהרת ולא הבחינה במי שהגיעה מולה ונתקל בה. "אווץ' " אלי קראה כשנתקלו אחד בשני והיא נפלה על המדרכה. הוא הושיט לה יד כדי לעזור לה לקום. אלי הרימה את מבטה להסתכל עליו. "ניק?!" אלי נעמדה בזריזות. "אליסון בבקשה, אל תלכי" ניק אמר בפרצוף מתחנן ואחז בידה. "תעזוב אותי" אלי השתחררה מאחיזתו. "אני לא רוצה לשמוע אותך" היא התחילה ללכת. "אלי חכי!" ניק צעק אחריה "רק תני לי להסביר". אלי התחילה ללכת מהר. למזלה היא כבר הייתה קרובה לביתה ולא רצתה לשמוע את דבריו של ניק. הוא פגע בה, ואל אף שאין לי אפילו טיפת רגש אליו, היא לא תיתן לאף אחד לשקר לה ולבגוד בה. "אליסון! בבקשה!" ניק צעק. אלי התחילה לרוץ. היא שמעה את צעדיו מתקרבים כשהוא רץ אחריה. ביתה היה קרוב, ממש מעבר לפינה. היא כבר ראתה את מדרגות הכניסה ורצה לשם במהירות. "אלי, זאת לא הייתה אשמתי! אני אוהב.." אלי לא הספיקה לשמוע את סוף המשפט של ניק משום שכבר נכנסה לביתה. היא נשענה על הדלת והתיישבה על הרצפה למשך כמה דקות, מסדירה את הנשימה. לאחר כמה רגעים צפירת מכונית נשמעה מחוץ לדלת ביתה של אלי. היא קפצה. "זה ניק" מחשבה מהירה עברה בראשה. היא פתחה את הדלת והופתעה לגלות שמבול גדול שוטף את לונדון. מכונית חנתה מול דלת ביתה ובתוכה בחור בלונדיני. "דאגי?" חיוך עלה על פניה של אלי. היא הרימה את כובע הסווטשרט שלה על ראשה ורצה למכונית. דאגי יצא מהרכב ושם על ראשו את הכובע גם הוא. "מה אתה עושה כאן?" אלי שאלה. "הבנים סינג'רו אותי לצאת לקנות בירות ובדרך ראיתי את ניק ליד הבית שלך. רק רציתי לראות אם את בסדר.. אם הכל בסדר" דאגי ליטף את לחיה שהיו רטובות מהגשם. "כן אני בסדר גמור" אלי אחזה בכף ידו של דאגי שהייתה מונחת על לחיה. "הוא רצה להסביר ולדבר אבל רצתי הביתה ולא נתתי לו להוציא מילה". "that's my girl" דאגי חייך ונישק אותה. "רוצה להיכנס?" אלי הציעה והכניסה את הידיים לכיסים. "אוי אני מצטער! ככה אני גורם לך להירטב בגשם!" דאגי קרא. "לתוך הבית עכשיו גברתי הצעירה" דאגי קרץ לה ושניהם רצו צוחקים לתוך הבית. בבוקר אלי התעוררה כשמולה דאגי ישן,מכורבל כמו תינוק. היא הסתכלה על המיטה וראתה שהיא כולה רטובה מהבגדים שלהם. אז היא נזכרה שנרדמו בבגדים הרטובים מהגשם. "דאגי..תתעורר" אלי ליטפה את שיערו. "מה? אהה בוקר טוב יפה שלי" דאגי התעורר בפיהוק. "אפצ'י!" דאגי התעטש. "או או.." אלי חייכה מעט. "נראה לי שהצטננתי" דאגי אמר וצחק. "גם לי נראה" אלי צחקה גם היא "נרדמנו עם בגדים רטובים". דאגי התקרב לנשק אותה אבל אלי עצרה אותו. "היי,אתה לא רוצה להדביק אותי נכון?" היא אמרה. "אופס,צודקת" הוא חייך. "אני מציעה שתבקש מטום להכין לך תה ומרק חם" אלי צחקה. "את גאון! איך לא חשבתי על זה קודם??" דאגי קרא. "כן טוב.." היא חייכה והם ירדו במדרגות. "טוב אני הולך להחליף בגדים ולעשות ביקור קטן אצל סבתא טומי" דאגי קרץ לה. "אני אוהב אותך" הוא הפריח לאלי נשיקה ויצא. פרק 14 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 14../images/Emo63.gif

פרק 14 ** מאוחר יותר בבית של טום ** "טום.." דאגי אמר כשהוא מכורבל בכורסתו. "כן דאגי?" טום ניגש אליו. "אני לא ברגיש טוב" הוא אמר בקול מצונן ופניו היו חיוורות. "אני יודע דאגי,אני יודע.. אל תדאג ג'יו מחממת לך את המרק עכשיו" טום אמר והניח את ידו על מצחו של דאגי. "דן בוא שניה" טום קרא לדני. "כן, אני חושב שיש לך חום" טום קבע אחרי שהניח את ידו גם על מצחו של דני. "אוף.." דאגי אמר בקול חלש ועצם את עיניו. "הנה המרק שלך בובי" ג'יובנה הגיחה מהמטבח וצלחת של מרק חם בידיה. "יאיי" דאגי מחא כפיים וחייך "המרק שלך הכי טעים בעולם!" ג'יו הגישה לו את הצלחת כשאלי נכנסה הביתה. "דאגי,אז אתה כן חולה?" אלי רצה אליו בפרצוף מודאג.דאגי הנהן. "אוי מסכן שלי" אלי חיבקה אותו ודאגי חייך. "אל תדאגי, בעזרת הטיפול של שני אלה אני אבריא מהר מאוד" דאגי הפנה את מבטו אל טום וג'יו. "בוא אני אעזור לך" אלי לקחה ממנו את צלחת המרק והתחילה להאכיל אותו בכף. "אלי באמת, אני לא.." דאגי התחיל לומר אך כף גדולה של מרק סמיך קטעה אותו "ילד קטן.. יאמיי!" דאגי חייך ואלי צחקה. "תעשי לי אווירון!" הוא קרא. "ממש לא ילד קטן" אלי צחקה וכולם הצטרפו אליה. "האה, כן, אני יודע אני יודע.." דני דיבר בטלפון. "עם מי הוא מדבר?" הארי שאל. "נראה לי עם ריצ'ארד. הוא חושש שלא נגיע בגלל שדאגי חולה" טום השיב. "גם אם אני אגסוס אין סיכוי שאני אפסיד את החופשה בבית החוף של ריץ'!" דאגי צעק. "שמענו עליך" אלי אמרה והמשיכה להאכיל אותו מרק, מה שגרם לו לשתוק. "ריץ' אמר שהוא לא מוכן שנפספס את החופשה הזאת, אפילו אם דאגי חולה" דני אמר כשניתק את השיחה. "צודק, דאגי לא כזה חשוב" הארי גיחך. "היי!" דאגי קרא. "אתה תהיה בשקט" אלי חייכה אליו ודחפה לפיו כף מרק אחרונה. "זהו, נגמר.. ועכשיו-לישון" אלי אמרה כשהניחה את קערת המרק על השולחן בסלון. "כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך?" דאגי ליטף את פניה. "פעם נוספת לא תזיק" אלי צחקה ודאגי הפריח לה נשיקה כי לא רצה להדביק אותה. "יאללה תישן כבר" היא אמרה ונעמדה. "כן המפקד" דאגי חייך ועצם את עיניו, מתכסה בשמיכה ומתכרבל בכורסה שלו. "אז, ג'יובנה נכון?" אלי פנתה לג'יובנה "לא הספקנו לדבר הרבה". "כן, שמעתי עליך כל כך הרבה אבל באמת לא יצא לנו להיפגש" ג'יו חייכה. "נכון, ואני עוד צריכה להחזיר לך את הבגדים" אלי אמרה. "איזה בגדים?" ג'יו לא הבינה. "אה, טום לא אמר לך? סתם, פעם אחת אני ודאגי נרטבנו בגשם אז טום הרשה לי להחליף לבגדים שלך.. אני מקווה שזה בסדר" אלי הסבירה כמתנצלת. "אה בטח!" ג'יו חייכה אליה "יותר מבסדר אפילו. אני מקווה שהם היו טובים עליך". "את צוחקת? הם ישבו בול! וגם היו ממש יפים! יש לך ארון ענק!!" אלי ענתה. "חכי, את רק ראית את מה שבחדר שינה, יש לי עוד חדר ארונות שלם!" ג'יו אמרה בחיוך. "את לא רצינית! אני חייבת לראות!" אלי קראה וג'יו משכה בידה למדרגות. "בדרך נוכל גם להעיף כמה מהחולצות המכוערות של טומי, זה משהו שאני עושה לפחות פעם בשבוע" היא צחקה. "אני אשמח לעזור" אלי ענתה בחיוך ושתיהן עלו למעלה. "הן מסתדרות יפה" הארי אמר כשהסתכל על אלי וג'יו עולות למעלה. "שתי מלאכיות" דני חייך חיוך רחב. "כמו שאני מכיר את ג'יובנה, המלאכיות האלה תכף יזרקו לי את כל החולצות!" טום נלחץ. "ברשותכם אני הולך להשגיח" הוא אמר ורץ למעלה. הארי ודני צחקו. הם הסתכלו על דאגי והחליפו ביניהם מבטים. "אתה חושב על מה שאני חושב?" הארי אמר בפרצוף ערמומי. "אם אתה חושב על זה אז כן" דני הרים כמה עיתונים שהיו זרוקים על הרצפה וזרק חלק להארי. "שלוש ארבע ו.." הארי לחש ובספירה שניהם התחילו לזרוק את העיתונים על דאגי. "מה? היי! תפסיקו! אני חולה!" דאגי ניסה להתגונן עם השמיכה. "ממש חולה, רק רוצה קצת צומי" דני צחק והמשיך לזרוק. "דן אל תתחיל איתי!" דאגי צעק ודני והארי צחקו. "יאללה תחזור לישון עכשיו, אני ודני הולכים להתאמן קצת על כדורגל" הארי אמר וקם. "ביי אחי, תרגיש טוב" דני נעמד גם הוא. "תודה" דאגי חייך ועצם שוב את עיניו. "היי דאג!" דני צעק ודאגי פקח את עיניו. עיתון נוסף נזרק על דאגי. "אוחח איתך!" דאגי צעק והחזיר לו את העיתון בזריקה. דני צחק והוא והארי יצאו מהבית. אלי ירדה במדרגות וכשראתה שדאגי ישן היא התקרבה אליו על קצות האצבעות וליטפה את שיערו. דאגי פקח את עיניו והביט בה. "כמה שאת יפה" הוא לחש "אוף אני רוצה לנשק אותך". "תתאפק" אלי חייכה ונשקה לו במצח. "בוא, אני אקח אותך הביתה" היא משכה אותו ודאגי נעמד. "איפה טום וג'יו?" דאגי שאל תוך כדי שהוא מנער ממנו את השמיכה וערימות העיתונים. "השארתי אותם למעלה, לקצת זמן איכות" אלי גיחכה. "אוה אני מבין" דאגי עשה פרצוף חכם וחיבק את אלי. "קדימה דאגי, אתה עוד צריך להבריא, ויש לנו תיקים לארוז" אלי זירזה אותו. "בסדר בסדר,אני בא" דאגי נאנח והם יצאו מהבית. "באיזה שעה אנחנו יוצאים מחר?" דאגי שאל תוך כדי שהלכו ברחוב. "אממ נראה לי בצהריים ככה" אלי השיבה לו ואז הבחינה שדאגי נועל נעלי בית. "דאגי!" היא קראה והצביעה על רגליו. "אה זה" דאגי צחק. "ועוד של ארנבים?" אלי חייכה ודאגי הניח את ידו על כתפיה וחיבק אותה בחום. "אל תצחקי עלי, אני אוהב דברים פרוותיים" הוא אמר. "ואני אוהבת אותך" היא חייכה ונשקה לו בלחי. "זה יהיה נס אם לא נדבקת עדיין" דאגי צחק כשהם הגיעו לביתו. פרק 15 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 15../images/Emo63.gif

פרק 15 כשנכנסו,עלו שניהם לחדר השינה ודאגי נשכב על המיטה, מושך אחריו את אלי. הם שכבו שניהם על המיטה בדממה,צמודים אחד לשני. "אפצ'י!" דאגי התעטש והפר את השקט. אלי העבירה לו טישו שמצאה לידה. "תודה" הוא חייך וקינח את אפו. "תישאר כאן, אני אלך להכין לך תה" אלי אמרה ונעמדה. "בסדר" דאגי השיב. כשאלי חזרה היא מצאה את דאגי שוכב על המיטה בעיניים עצומות. היא הניחה את הכוס תה על השידה וניגשה אליו. "דאגי?" היא לחשה מלטפת את לחיו. "אה?" דאגי התעורר "מצטער, נרדמתי.. אוף כואב לי הראש" הוא אמר. "הנה, הבאתי לך גם כדור" אלי הושיטה לו כדור וכוס מים. "תודה אל" הוא חייך ובלע את הכדור. דאגי נאחז לרגע באלי, כאילו שהוא עומד ליפול. "הכל בסדר?" היא שאלה בדאגה. "הייתה לי סחרחורת לרגע" דאגי ענה. "בוא, אני אעזור לך להחליף לפיג'מה ותלך לישון" אלי הציעה והקימה את דאגי מהמיטה. היא הורידה את חולצתו. דאגי הסתכל עליה,ישר בעיניים. אלי חייכה. היא ניגשה לארון והוציאה משם חולצה שמצאה והלבישה אותה על דאגי. "עכשיו תלך לישון ובבוקר אני מקווה שתרגיש יותר טוב ואני אעזור לך לארוז את התיקים". דאגי התיישב על המיטה "תודה שאת מטפלת בי ככה" הוא משך את אלי לשבת על ברכיו. "ככה איך?" היא התגרתה בו. "ככה, באהבה" הוא הסמיק. "אני לא יכולה להתאפק יותר" אלי אמרה ונישקה את דאגי נשיקה קטנה על השפתיים. "מדהימה שלי" דאגי חייך וחיבק אותה. "יאללה לישון חמודי" אלי ליטפה את שיערו ודאגי נשכב. היא כיסתה אותו וכיבתה את האור. "לילה טוב, נתראה מחר" היא אמרה. "לילה טוב אל" דאגי ענה בלחש ואלי יצאה. כשאלי הגיעה הביתה מכונית עצרה מול ביתה. דני יצא מהמכונית. "היי דני" אלי נופפה לו "מה קורה?" היא שאלה, לא מבינה מה דני עושה בביתה. "לא ענית לי בפלאפון אז נסעתי לכאן. באתי להודיע לך שאנחנו נוסעים מחר ב-10 בבוקר בשתי מכוניות" דני השיב. "כל כך מוקדם? אבל דאגי לא יספיק לארוז" אלי אמרה. "אל תדאגי, טום וג'יו עכשיו אצלו מארגנים לו את הבגדים.. בכל מקרה, את ודאגי נוסעים איתי וג'יו והארי עם טום". "ומה עם ג'יימי? היא לא באה?" אלי שאלה. "לא, היא בדיוק נוסעת למשפחה שלה מחוץ לעיר" דני אמר. "אוקיי" אלי חייכה "אז נתראה מחר" היא חיבקה אותו ופתחה את דלת הבית. "ביי אל" הוא נופף לה ונכנס לרכב. אלי נכנסה הביתה. היא אכלה קערת קורנפלקס ונכנסה להתקלח. אחר כך היא שלחה לדאגי אסמאס: # מקווה שאתה מרגיש יותר טוב, נתראה מחר ב-10, אוהבת אותך. # היא סגרה את הטלפון בחיוך ופנתה לארוז את התיקים. "אז איך אתה מרגיש?" דני שאל את דאגי כשהוא מסתכל עליו דרך מראת הרכב. "יותר טוב, כבר אין לי חום" דאגי חייך בגאווה מהמושב האחורי. "תודה לאל" דני קרץ לו ועצר את הרכב מול ביתה של אלי. הוא צפר פעמיים וחיכה. "מה אתה צופר ב-10 בבוקר?" דאגי אמר. "שתוק אתה" דני גיחך ושניהם יצאו מהרכב כשהבחינו באלי. "מה זה?? הבאת את כל הבית!" דני קרא כשניסה להרים את אחד התיקים של אלי. "טוב מה אתה רוצה, לא אמרת לי כמה זמן נהיה שם" אלי חייכה בתמימות. "דאגי, איך אתה מרגיש?" אלי ניגשה לחבק את דאגי כשראתה אותו יוצא מהמכונית. "מעולה, במיוחד עכשיו כשאת איתי" הוא נישק אותה ארוכות. "מממ כן אני רואה" אלי צחקה. שניהם הסתכלו אחורה וראו שדני מסתבך עם התיקים. "בואי, נעזור לחלשלוש הזה" דאגי אמר. "החלשלוש הזה תכף יפרק לך את הצורה" דני צעק עליו. "בנים פחות ריבים, יותר תיקים" אלי צחקה ופנתה להרים את תיק הצד שלה. כשסוף סוף הצליחו לדחוס את התיקים לתא המטען והתמקמו ברכב, רווח לכולם. "סע דני סעעעעע!" דני דיבר לעצמו ולחץ על דוושת הגז. אלי צחקה. "אתה תמיד מדבר לעצמך?" היא פנתה אליו. "רק כשאני נוהג" דני חייך והדליק את הרדיו. "היי זה בלינק!" דאגי מחא כפיים בשמחה. "אוי לא.." דני נאנח "בבקשה דאגי, לא". "הו כן!" דאגי חייך. "על מה אתם מדברים?" אלי שאלה. "לדאגי יש ריקוד דבילי לכל השירים של בלינק 182 שהוא רוקד בכל פעם שהוא שומע שיר שלהם, לא משנה איזה שיר, הוא מתאים את הריקוד הזה לכל מנגינה!" דני הסביר. "אתה רציני? אני חייבת לראות את זה" אלי צחקה. "הו את תראי את זה, והרבה!" דני אמר מגלגל את עיניו. "שתוק כבר, הנה אני מתחיל" דאגי הכריז והתחיל לקפוץ על הכיסא כשהוא מנענע בישבנו ומזיז את ידיו למעלה ולמטה ואת ראשו לצדדים בצורה מצחיקה ביותר. אלי ודני צחקו לאורך כל הריקוד וכשסיים רק אלי מחאה כפיים. "איזה רקדן מוכשר יש לי" אלי נשקה לו בחיוך. "תודה תודה" דאגי עשה תנועת קידה. ** באוטו של טום ** "אני לא מאמין שאנחנו נוסעים במיני שלך!" הארי שילב את זרועותיו. "מה הבעיה שלך?" טום שאל . "באמת טום, זה משנת 2004, בצבע טורקיז, וכל אחד שעובר צופר לך! נסה להבין לבד" הארי השיב. "למה אתה מתכוון?" טום עדיין לא הבין. "אני מתכוון שזאת מכונית מעאפנה ושל כוסיות!" הארי קרא וג'יו גיחכה. "מה פתאום! ואת, מה את צוחקת??" טום הביט בג'יו מהמראה הקדמית. "בוא נגיד את זה ככה, לא הייתי מתביישת לבקש את המכונית הזאת ליומולדת" היא חייכה. "ככה את?" טום עשה פרצוף נעלב. "סליחה טומי, אני מאוד אוהבת את המכונית שלך" היא נשענה קדימה ונשקה לטום בלחי. "ואני אוהב אותך" טום השיב לה וליטף את כף ידה שהייתה על כתפו. טום לא היה מרוכז בנסיעה ובטעות סטה מהנתיב. המכונית החלה לנסוע לצד הכביש וכשטום הבחין במה שקורה כבר היה מאוחר מדי. לרגע נהייתה דממה כשרק צעקתם של הארי וג'יובנה מפלחת את האוויר. "טוםםםםםםםםםםםםםםם!" וואי 3 פרקים
מקווה שאהבתן ושלא תתייאשו ותקראו הכל
תהנו

Mstav

New member
וואוו אני בשוקק../images/Emo2.gif

יווווו איזה מבאס הסוףף מעניין מה קרה?! אוףףףףף אני במתח
אבל אהבתי ביותר את הפרקים
מדהים,פשוט סיפור מעלף! יוו את גדולה כול הכבוד לך

ואואואוא . XD

הפרקים מממש יפים , פרק 13 אואוויש אני שונאת את גיי'מי לא יודעת למה . "אויש דני כל השוקולד נופל לך מהפה" אלי צחקה. חחחח איזה מתוק . "טוב אני הולך להחליף בגדים ולעשות ביקור קטן אצל סבתא טומי" דאגי קרץ לה חחח אני אוהבת שיורדים על טומי . הוא כזה מווווווושי :) פרק 14 "אני לא ברגיש טוב" הוא אמר בקול מצונן ופניו היו חיוורות. איזה מאמי הוא :] את גורמת לי לאהוב אותו יותר מפרק לפרק D-: "כמה שאת יפה" הוא לחש "אוף אני רוצה לנשק אותך". מי לא היה רוצה להיות במקום אלי ?!! חחחחחחחח פרק 15 "בוא, אני אעזור לך להחליף לפיג'מה ותלך לישון" אלי הציעה והקימה את דאגי מהמיטה. היא הורידה את חולצתו. דאגי הסתכל עליה,ישר בעיניים. אלי חייכה. אהבתי תקטע הזה
יאיאיא עוד פעם בתי חולים עיניינים , D: מסכנים כאלו
--------------------------- בכל מקרה , הפרקים ממש יפים . D: ממש כיף לי לקרוא אותם תודה על ה3 פרקים :) תמשיייכי ככה :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif יאיי תודה שני../images/Emo9.gif

חחחח גם אני אוהבת לרדת עליו
תכלססססססס, כולן היו רוצות להיות במקומה
איייי גם אני אהבתי את הקטע הזה
האמממ פשוט חכי ליום שלישי בשביל לדעת מה יקרה
תודה תודה תודה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוהעלילה מסתבכת....

~מתחילה לקרוא~ |"מה את מופתעת?" אלי שאלה. "בנים.." שתיהן נאנחו יחד ואז צחקו. ממש חברות טובות חחחחחח "אויש דני כל השוקולד נופל לך מהפה" אלי צחקה. שמןןןןןן חחחחחחחח "כן, אני חושב שיש לך חום" טום קבע אחרי שהניח את ידו גם על מצחו של דני. אוווווו אמא
גאש דאגי ואלי חמודים כ"כ. "סע דני סעעעעע!" דני דיבר לעצמו ולחץ על דוושת הגז הבחור שלי
וואי! מה קרה שם?! תאונה, אה? אבל למה רק צעקו טום? כאילו מה עם האחרים חחח ומתי לאחרון שנשאר רווק יש אהבה??? מתיייייי? XDDDDDD
נפלאאאא

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif תודה../images/Emo24.gif

דני השמנצ'יק הזה, טומי הנקבה ודאגי הפשוווווווש
חחחחח שלושה דפקים XDD האמ צעקו טום כי הוא נהג ולא שם לב מה קורה
אוווו בקשר לדני, פשוט חכי ותראי
יאיייייי תודה רבה

Only Neta

New member
טומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo7.gif

אוי איזה טיפששש !@#$%^&* רק שהכל יהיה בסדר בבקשהההה D: כפרע על דאגי הנשמה הזהה!! :) פרקים ממש יפים P:

m o r 1 0 2

New member
שניה../images/Emo70.gifמה את אומרת עלזה?!../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חח,מקווה שאני עדיין שניהXD עד שאני אשלחח,ועוד יש לי 3 פרקים^^
פרק13
איזה חמודות הן^^ חשבתי בהתחלה שג'יימי לא תתנהג אליה יפה,אבל גמאני שפטתי אותה לא נכוןXDD אויי,מה היא נזכרה בהודעות ובאשלי??!?היא שייכת אך ורק לעבר
סתם פוסטמה שהרסה ת'חיים לדאגי וטוב שהיא עזבה
"אויש דני כל השוקולד נופל לך מהפה" אלי צחקה
ס'חמודDDDD: "אלי חכי!" ניק צעק אחריה "רק תני לי להסביר". תאמיני לי,לא התגעגעתי בכלל לניק
חח,גם שייך לעבר,אבל לפעמים טוב שמזכירים את העבר.... זה מכניס קצת דרמטיות לסיפור...יפה עשית
יוו,דאגלס כזה מתוק ופשוש!@#$%&*)
אני יודעת ששכחתי להגיד לך על הירידה בפרקים הקודמים על טום...(אני אשים לב יותר^) אני מציעה שתבקש מטום להכין לך תה ומרק חם" אלי צחקה חחח,טוב זה בסדרררXDD חחח,ירידה שניה על טומי באותה פרק ובאותה פסקה
חח,הגזמת
XDD
פרק14
אוי מסכן שלי" אלי חיבקה אותו ודאגי חייך. אוף,כמה חמודים הם יכולים להיות?!?
|נמסה|^^ "תעשי לי אווירון!" הוא קרא|XDDDDDDDDDDDDDDDD הסקסיבוי המתוק הכי בעולם
בדרך נוכל גם להעיף כמה מהחולצות המכוערות של טומי, זה משהו שאני עושה לפחות פעם בשבוע" היא צחקה
חחח,הוא לא באמת זקוק לזהXD יש לו חולצות מהממות,באק טו דה פיוצ'ר
,הוגווטס
^^ חח,יוו,את גורמת לי לאוהב את דאגס מפרק לפרק,משורה לשורה
פרק 15
ככה, באהבה" הוא הסמיק אחח,זוג פשוט מדהים
כמה מדהימים ביחד
ודאגי כ"כ עושה לי אתזה,כאילו מי לא הייתה רוצה להיות איתו??!|מאוהב "החלשלוש הזה תכף יפרק לך את הצורה" דני צעק עליו חחחחח,קורעXD הקטע עם הריקוד של דאגי קרע אותיXDD|לאכול אותו| וכל אחד שעובר צופר לך! נסה להבין לבד" חחחחח,ירידה שלישיתXD מה קורה לך?אמרת שתפחיתי!!! חחח,אני מתה על המכונית שלו
שמת
שלבנים אומרים מכונית ולבנות אומרים אוטו??!(קראתי אתזה פעם) את נורמלית או מה?!?!? דוגרי,זה מה שרציתי,קצת דרמה!!!! חח אבל קשה ועצוב לי
טומיי
סיכום פרקים
התחיל קליל,נחמד כמו תמידD: דאגי ואלי כאלה פשושים ומתוקים,עושים הכל על הצד הטוב ביותר
עושים חשק לאהוב^ דני כרגיל הליצן של הסיפור
וטומי הוא הקורבן המצחיק שלנוXDDDD((להפחית,להפתחית)) ונגמר בצורה דרמטית,לא ציפיתי בכלל!! יפה מאודD: אהבתי
חח,את יודעת איך לגרום לי לאהוב,זה משפתר מפעם לפעם
יו,מסכנה,יש לך תגובההה חופרת במיוחד לקרוע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif חחחח כמעט שניה../images/Emo3.gif

לקח לחיים-לא לשפוט אנשים ממבט ראשון
גם אני לא התגעגעתי אליו
אבל כמו שאמרת,זה מוסיף עוד דרמה ובגלל זה הכנסתי אותו :) חחחחח מצטערת,ככה יצא
תכלס הוא לא זקוק לזה
אני מתה על החולצות שלו XDDDD למרות שלכולם שם יש לפעמים יציאות מוזרות
נכון??? גם בעיני הם זוג כלכך מתוווווווק
ודאגייייייי בעיקר
אוקיי אולי קצת הגזמתי הפעם עם הירידות על טומי, אבל אני לא שולטת בזה
וואלה? לא שמתי לב שאומרים את זה..
את ביקשת עוד דרמה ואקשן! אז הנה לך!
אבל לא צריך להתעצב.. חכו לפרק הבא. כמו שאמרתי,לא לשפוט דברים ממבט ראשון
(לא אמרתי כלום
) סורי עם כמות הירידות על טומסי, אני אשתדל להפחית אבל לא מבטיחה כלום XDDD יאייי לא ציפית! הפתעתי!
איזה תגובה מדהימהההה
מסכנה
אני מתה על התגובות שלך
חפירות זה הכי כיף לקרוא
ואם כבר את המסכנה,להגיב על 3 פרקים..לא נורא,אני רואה שהסתדרת מעולה
תודה ענקייייייייייייית

m o r 1 0 2

New member
חחח,ברור קטן עליי../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif

שמחה מאוד שאהבת
אני אוהבת לקרוא הרבה
נכון,אני מתה על חפירות אבל לא לשמוע אותםXDD כיף שאת חושבת כמוני
D:^

תגובה: ../images/Emo124.gif D:

אוקיי, קודם כל: שלושה פרקים, כל הכבוד! D: חחח "דאגי לא כזה חשוב"
אוי הארי, הארי.. הואכןהומו
לא אמרתי כלום.. "בדרך נוכל גם להעיף כמה מהחולצות המכוערות של טומי, זה משהו שאני עושה לפחות פעם בשבוע" היא צחקה."
גדול
""אל תצחקי עלי, אני אוהב דברים פרוותיים" הוא אמר."
ובקשר לסוף: אני מקווה שיהיה מעניין אבל כמובן גם שכולם יהיו בסדר
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif חחחח ../images/Emo6.gif

חשבתי שכבר הבהרנו את הנושא! הארי לא גיי XDDD יאיי תודה רבה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שיואו!../images/Emo12.gif מתח מתח מתח~

טיפש הטום הזה איך הוא לא שם לב לנתיב? אני מקווה שלא יקרה כלום, יש לך עוד פיק שלם להעביר איתם חחח איזה חמודים דאגי&אלי
טום כזה פוסי ודני כזה שמן
ומתי נדע על עברם המסתורי של דאג ואשלי?
אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif האמ כןכן מותח../images/Emo3.gif

חחח טומי יכול להיות דביל.. כדי לדעת את זה תצטרכי פשוט לקרוא את הפרקים של מחר
מממ וגם בקשר לדאגוש ואשלי, הכל יתבהר בהמשך
תודה רבה

למעלה