All About You-פרק 21

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 21../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אומייגאד יום שבת הגיע בספיייייד! איזה יופי
שוב תודה ענקית לכל הבנות שמגיבות, אני אוהבת אותכן
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=123923820 שורות אחרונות: כשהגיעו השישה סוף סוף למזח שבו חנו אופנועי הים, דני והארי תפסו כל אחד אופנוע משלו, ודאגי ואלי וטום וג'יו עלו כל זוג על אופנוע אחד. "למה את מקדימה??" טום אמר ברוגז לג'יו. "כי אתה בטוח תפיל אותנו למים" היא ענתה לו וצחקה. "כן.. אי אפשר לסמוך עלי" הוא נשק לה בלחיה והם התחילו לנסוע. "סע דאגי! חייבים לעקוף אותם!" אלי זירזה את דאגי. "איי איי קפטן!" דאגי השיב ונתן במלוא הגז. הארי ודני כבר מזמן היו במעמקי הים, משתעשעים עם האופנועים. דאגי נסע ישר קדימה בעקבותיהם של טום וג'יובנה, ואלי שחיבקה אותו מאחור הסתכלה בחיוך על דני והארי עושים שטויות. לפתע היא ראתה מרחוק את דני צועק משהו להארי תוך כדי שהוא נוסע ממש מהר. לפני שהספיקה להבין מה קורה הארי ודני התנגשו, האופנועים התהפכו ושניהם נפלו לתוך הים. פרק 21 "דאגי תראה!" אלי צעקה. דאגי הבחין במתרחש וכך גם טום ושניהם החלו לנסוע במלוא המהירות לכיוונם של הארי ודני. כשהיו קרובים מספיק דאגי קפץ למים ואחריו גם טום. אלי וג'יו הסתכלו אחר המתרחש בדאגה. "דני! הארי!" טום ודאגי צעקו תוך כדי שהם שוחים בקרבת האופנועים ומחפשים אותם. "אני כאן!" הם שמעו את הארי צועק וטום החל לשחות אליו. דאגי המשיך לחפש את דני. אלי וג'יו קפצו גם הן למים וצעקו לדני. "אני חושב.. שהוא.. מעולף בקרקעית" הארי אמר תוך כדי שיעול. טום צלל. "כן הוא למטה!" הוא קרא. ג'יו העלתה את הארי לאחד מאופנועי הים ועזרה לו להתאושש בזמן שאלי, דאגי וטום משכו את דני מקרקעית הים והשכיבו אותו על האופנוע. "דני! דני! תענה לי!" דאגי צעק ונראה מאוד מודאג. כך גם כל האחרים. "חייבים לקחת אותו עכשיו לחוף!" ג'יו אמרה מהאופנוע הקרוב עליו ישבה עם הארי. דאגי שישב עם דני על האופנוע, השכיב אותו לפניו והחל לנסוע במהירות לכיוון החוף. טום ואלי עלו גם הם על אחד האופנועים ונסעו, וכך גם ג'יו והארי. כשהגיעו לחוף טום ודאגי השכיבו את דני על החוף. הארי נשכב גם הוא, מחזיק את ראשו בכאב, וג'יו טיפלה בו בזמן שדאגי, טום ואלי טיפלו בדני. "שמישהו יעשה משהו!" טום צעק בלחץ. "אולי אני אוכל לעשות משהו, הייתי פעם מצילה בבריכה השכונתית" אלי אמרה והתקרבה לדני. היא טפחה על בטנו מספר פעמים. "אני חושבת שצריך לעשות הנשמה מפה לפה" היא אמרה והסתכלה על דאגי. "קדימה אלי" הוא חייך אליה בלחץ. אלי הנשימה את דני מספר פעמים והוא התחיל להשתעל. "קדימה דני!" הארי קרא בעידוד בעודו שוכב על החול לידו. דני השתעל בחוזקה ופלט מים. הוא פקח את עיניו. "דני! אתה בסדר!" דאגי קפץ עליו בחיבוק. "מה? מה קרה? וואי כואב לי הראש" דני ענה ונראה מטושטש. "אל תדאג, הכל בסדר עכשיו" טום חייך בהקלה. "היי מי מכם הנשים אותי?!" דני קלט פתאום והביט בטום ודאגי מבועת. "אל תדאג, זאת הייתה אלי" דאגי חייך אליה בגאווה. "אבל אל תתלהב!" "הו זה כבר יותר טוב!" דני צחק "תודה אלי, הצלת לי את החיים" הוא חיבק אותה בחוזקה ונשק לה בלחיה. "מתי שרק תרצה" היא חייכה. "הארי אחי, אתה בסדר?" דני התרומם. "כן אל תדאג לי" הארי חייך אליו "רק כואב לי קצת הראש". "וואי גם לי, האופנועים ממש נפלו עלינו" דני אמר ושפשף את ראשו. "כן מה בדיוק קרה שם?" ג'יו שאלה תוך כדי שהיא עוזרת להארי להתיישב. "פתאום האופנוע שלי יצא משליטה. הוא התחיל לנסוע ממש מהר ולא הצלחתי לעצור אותו, והארי היה בדיוק בדרך שלי אז צעקתי לו שיזהר אבל הוא לא שמע והתנגשנו" דני הסביר. "העיקר שזה מאחורינו" טום כרך את ידו של דני סביב כתפו ועזר לו לעמוד. כולם התחילו ללכת בחזרה לבית החוף, כשאלי וג'יו תומכות בהארי, וטום ודאגי בדני. ** מאוחר יותר בערב ** "חזרנו" טום ודאגי יצאו לחצר הגדולה שבה ישבו אלי, דני, ג'יו והארי. "קיפלתם את כל האוהלים והחזרתם את האופנועים?" שאלה ג'יו שהניחה קרח על ראשו של הארי. "יאפ" טום ענה והתיישב לידה, הניח את זרועו סביב כתפיה. "והחזרתם הכל למחסן?" אלי שאלה תוך כדי שהיא מנגבת עם מטלית לחה מעט דם ממצחו של דני, שנגרם לו בעקבות הפגיעה של האופנוע בראשו. "אהאה" דאגי ענה והתיישב על פוף כתום וגדול שהיה שם. "מה שבטוח, אני לאופנועי ים לא מתקרב יותר בחיים!" הארי אמר והתרומם מברכיה של ג'יו. "תודה שסוף סוף החזרת לי את החברה שלי!" טום אמר והצמיד את ג'יובנה אליו. "מה לעשות שהיא כזאת יפה" הארי צבט בלחיה של ג'יו וצחק. "טוב חבר'ה, מצטערת שאני נוטשת אבל אני הולכת לישון.. לילה טוב" אלי אמרה והלכה משם. "מה קרה לה פתאום?" דני לא הבין. "אני אלך לדבר איתה" דאגי אמר וקם גם הוא. "אל? הכל בסדר?" דאגי אמר כשפתח את דלת החדר וראה את אלי שוכבת על המיטה ועיניה עצומות. "אלי? את ערה?" הוא התקרב אליה. היא לא פקחה את עיניה. לא היה לה חשק לדבר. "אליסון! אני יודע שאת לא ישנה!" דאגי אמר והניח את ידיו על מותניו. "אוף" היא פקחה עין אחת והסתכלה עליו. "מה קרה?" דאגי חייך ונפל על המיטה, מחבק אותה. "סתם.. דיברתי היום על משהו עם טום ו.. זה הזכיר לי הרבה דברים" אלי אמרה וטמנה את ראשה בחזה של דאגי. "על מה דיברתם?" הוא אמר וליטף את שערותיה. "על אמא שלי.." אלי לחשה. "ומה אמרתם?" דאגי שאל. אלי התרוממה והסתכלה על דאגי. "אמא שלי נפטרה כשהייתי בת 12.. דיברתי על זה עם טום משום שהוא שאל מאיפה למדתי לנגן על פסנתר, וסיפרתי לו שאמא שלי הייתה פסנתרנית מעולה והיא לימדה אותי כל מה שאני יודעת.. כל כך אהבתי אותה.." אלי נחנקה מהדמעות. לדאגי כאב לראות אותה בוכה. הוא הביט בה ולא ידע מה להגיד, אז הוא פשוט חיבק אותה, וזה בדיוק מה שאלי הייתה צריכה. היא בכתה בשקט לתוך כתפו מספר דקות, ודאגי פשוט נתן לה להתפרק, מלטף את ראשה ומנשק אותו. "תודה" היא נשקה לדאגי וניגבה את דמעותיה. "אני תמיד פה בשבילך אם את צריכה אותי.. ואני תמיד אבין אותך" הוא חייך אליה. "למה? גם לך קרה משהו דומה?" אלי שאלה. "טוב, אף אחד מההורים שלי לא נפטר, אבל הייתי רוצה שזה מה שיקרה לאבא שלי.." דאגי השפיל מבטו. "מה? למה?" אלי לא הבינה. "כשהייתי בן 15, שבוע לפני שהתקבלתי ללהקה, אבא שלי עזב.. הוא פשוט נטש אותנו וכל מה שהשאיר היה איזה פתק טיפשי שאומר שנמאס לו. מה זאת אומרת נמאס לך?! יש לך משפחה לטפל בה!" דאגי התרגז, וטמן את ראשו בכפות ידיו. אלי חיבקה אותו ולחשה "הוא פשוט לא יודע איזה בן מדהים הוא הפסיד". דאגי הרים את מבטו אליה "תודה" הוא אמר. אלי ראתה דמעה מציצה מבעד לעיניו התכולות. היא הניחה עליה את אצבעותיה הרכות. "אני אוהבת אותך, ואני תמיד אבל תמיד אהיה כאן בשבילך! אני בחיים לא אעזוב אותך!" היא אחזה את ידו בחוזקה. "תודה" דאגי לחש "את לא יודעת כמה זה חשוב לי" הוא חיבק אותה. פרק 22 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 22../images/Emo63.gif

פרק 22 בבוקר, אלי ודאגי התעוררו, שוב בבגדיהם מאתמול. דפיקות חזקות על שמשת המרפסת הקפיצו אותם. "נראה שדני הצליח לעבור מבלי ליפול הפעם" דאגי אמר מנומנם תוך כדי שהוא קם לפתוח את הדלת ואלי צחקה. "היי הצלחתי לעבור מבלי ליפול הפעם!" דני חייך אליו כשפתח את דלת המרפסת. "מה אתה אומר?" דאגי צחק "אז מה אתה רוצה עכשיו?" "אה, רק להגיד לכם שזה היום האחרון שלנו כאן אז כדאי שננצל אותו" דני אמר ברוגע. "אחרון?! מה זאת אומרת אחרון?! לא זה לא יכול להיות!" דאגי היה בשוק. "תאמין דאג, תאמין.. לכולנו זה קשה" דני הניח את ידו על ליבו בפוזה דרמטית. "הנה סדר היום- אוכלים ארוחת בוקר גדולה שג'יו, טום והארי מכינים למטה, הולכים להתאמן על הגלישה שלנו שבטח מאוד גרועה מאז אוסטרליה, מנצלים את הרגעים האחרונים שלנו בחדר חזרות המדהים הזה ועפים מכאן" דני חייך. "בסדר, אנחנו מתארגנים ובאים" דאגי היה מאוכזב. אלי ודאגי ירדו לאכול את ארוחת הבוקר המפוארת שהכינו טום וג'יובנה. "למה הם מקבלים ביצת עין מחייכת ואני לא?" דאגי שילב את זרועותיו ועשה פרצוף של ילד קטן. "ג'יו הסתכלה על שני בניו הקטנים של ריצ'ארד שאכלו בתיאבון את ביצת העין המחייכת שהכינה להם באהבה. היא החזירה את מבטה לדאגי והחלה לצחוק. "אויש דאגי אל תתנהג כמו ילד קטן" טום אמר לו. "אבל אני גם רוצה!" הוא המשיך להתעקש. "אתה אוכל את החביתה שלך או לתת אותה למאט?" ג'יו איימה על דאגי בחיוך ומאט, בנו של ריצ'ארד באמת היה רעב לעוד חביתה. "בסדר אני אוכל" דאגי התפשר ומאט נראה מאוכזב. אחרי האוכל, הגלישה, ארוחת צהריים ומקלחת טובה הבנים החליטו שאין מצב שהם עוזבים בלי לנגן שוב בחדר החזרות שריצ'ארד בנה להם. בזמן שהבנים כיוונו את הכלים, אלי, ג'יו ושני בניו של ריצ'ארד תפסו מקומות ישיבה על הרצפה. "רוצים הופעה! רוצים הופעה!" ג'יו עודדה את הבנים לצעוק ולמחוא כפיים. "האמ האמ, קהל נכבד, גבירותיי וילדיי, אני גאה לפתוח את מופע הקיץ של.. מקפליי!" דני אמר למיקרופון וחייך לילדים הקטנים. "you don't have to have money, To make it in this world. You don't have to be skinny baby, If you wanna be my girl. Oh you just gotta be happy, But sometimes that's hard, So just remember to smile,smile.smile, That's a good enough start" טום שר את שירם "SMILE" ואלי, ג'יו והילדים מחאו כפיים בהתלהבות. בפזמון אלי וג'יו התחילו לרקוד ולקפוץ ומשכו אחריהם גם את הילדים, שנהנו מאוד. "חבר'ה, אם אתם לא רוצים להגיע בחושך אני מציע שתצאו עכשיו" ריצ'ארד אמר כשנכנס לחדר. "צודק" הארי הנהן. כולם יצאו לארגן את המזוודות שלהם, ואחרי שנפרדו מכולם הם יצאו חזרה הביתה. "חבל שזה נגמר" דני סיכם בפיהוק כשהחלו לנסוע. "כן, בכיף הייתי נשאר לגור שם" דאגי התמתח והניח את ראשו על אלי. "תודה שהזמנתם אותי, אלו היו שלושה ימים נפלאים" אלי חייכה ועצמה את עיניה. "בכל מקום שאני נמצא, גם את מוזמנת" דני קרץ לה דרך המראה והניח לה ולדאגי לישון. הם התעוררו למשמע צפירה ארוכה. "אני לא גנבתי את העוגיות! זה היה הארי!" דאגי התעורר בצרחות. "כן גבר.. מה שתגיד" דני צחק "תירגע, כולה הגענו" "אתה לא יכול להעיר אנשים בדרך נורמלית?!" דאגי התרגז ופתח את הדלת. הוא עזר לאלי להוריד את המזוודות וליווה אותה עד לפתח הבית. "לילה טוב אל, תשני טוב, ותחלמי עלי" דאגי נשק לה ארוכות, עד כדי כך שהפילה את תיק היד שאחזה. צפירה נוספת נשמעה. "קדימה רומיאו! אני רוצה לישון אתה יודע!" דני צעק לו מחלון המכונית. "אוחח אני אהרוג אותו יום אחד" דאגי אמר. "עדיף שלא" אלי חייכה "לילה טוב" היא הפריחה לו נשיקה ונכנסה לביתה. ** למחרת ** צלצול טלפון העיר את אלי משנתה. "הלו?" היא ענתה מנומנמת. "אל תגידי לי שרק עכשיו קמת" קולו המתוק של דאגי נשמע מצידו השני של הקו. "דאגי" אלי חייכה "מה השעה?" "אליסון! השעה 3 וחצי בצהריים! אני לא מאמין" דאגי צחק. "אויש אתה לא רציני!" אלי התיישבה במיטתה "איך ישנתי כל כך הרבה?" "רואים שאת חברה שלי" דאגי גיחך "לישון עד מאוחר זאת המומחיות שלי" "כבר לא, עכשיו היא שלי" היא צחקה. "את זה עוד נראה" דאגי השיב "בכל מקרה, אולי תבואי? כולם אצלי. הארי רוצה שאני אמסור שתבואי כי את חייבת לכולנו הופעה על הפסנתר". "בסדר, תן לי שעה להתאושש ולהתארגן ואני מיד מגיעה" אלי אמרה וניתקה. כשסיימה לאכול והתלבש היא יצאה מביתה והגיעה אל דאגי, שם היו גם טום, הארי ודני, צורחים כרגיל. "לא תהיה פעם אחת שאני אבוא ואתם פשוט תשבו בשקט?" אלי נאנחה כשנכנסה לביתו של דאגי. "פשוט בושה. אני לא יודע למה אני מסתובב איתם בכלל!" דאגי גלגל את עיניו ונשק לאלי. "אלי תגידי בבקשה לטום שאין לי מבטא צפוני" דני אמר. "אמממ..." אלי חייכה. "אהאהאה!" טום הצביע על דני וצחק "אפילו אלי אומרת שכן!" "לא אמרתי שכן! אבל גם לא אמרתי שלא" היא צחקה והתיישבה ליד דני על הספה. "תודה רבה באמת" דני דגדג אותה. "דיי דני מספיק!" אלי צחקה. היא הייתה רגישה במיוחד לדגדוגים. "מה את אומרת על המבטא הצפוני שלי עכשיו?" הוא המשיך וצחק. "בסדר בסדר אין לך מבטא" אלי נכנעה. "ככה יותר טוב" דני חייך בסיפוק והניח לאלי. "תמשיך לשקר לעצמך בולטון בוי" הארי גיחך כשבדיוק הגיע מהשירותים. "הנה, גם הארי איתי!" טום הוציא לדני לשון. "דאג? קצת עזרה?" דני פנה לדאגי. "אני חושב שהמבטא שלך סקסי דני" דאגי התיישב ליד אלי והניח את ידו על כתפה. "אבל אין לי מבטא !!!!" דני שילב את זרועותיו. "ותודה דאג" הוא חייך אל דאגי. "נוו אז אלי מתי ההופעה?" הארי פנה לאלי. "תביאו לי פסנתר ואני אנגן לכם" היא חייכה. "יש במרתף" טום אמר. "יש לך פסנתר במרתף?" אלי הסתובבה לדאגי. "איזה פסנתר?? יש לי קלידים בקושי" דאגי גיחך. "מספיק טוב" היא אמרה וארבעתם ירדו למטה. "חכו לי!" דני צעק אחריהם ורץ למטה במדרגות. אלי התיישבה ליד הקלידים המאובקים של דאגי כשהשאר יושבים סביבה על כיסאות שהיו שם. היא התחילה לנגן וכולם הקשיבו בעניין. עד התו האחרון הם ישבו בשקט, מסתכלים ומתפעלים מיכולותיה וכישרונה של אלי. כשסיימה לנגן, אלי הניחה את ידיה על ברכיה וחייכה קלות. "בראבו!" דאגי, טום, דני והארי קראו יחד ומחאו כפיים. דאגי רץ לאלי וחיבק אותה. "איזה פסנתרנית מוכשרת את" הוא נישק אותה. "אמרתי לכם!" טום היה גאה. "תודה רבה" אלי צחקה והעבירה מבט חטוף בשעון שעל ידה. "חברה שלי מחו"ל הבטיחה להתקשר עוד מעט! אני חייבת לעוף!" אלי אמרה. למשמע דבריה של אלי על חברתה מחו"ל דני נזכר בתמונה שראה אז בלונה פארק והחל להסמיק, אך הוא לא אמר מילה. "אנחנו עולים איתך למעלה. איזה סירחון פה דאגי!" הארי סתם את אפו וכולם עלו למעלה. "ביי" אלי נשקה לדאגי, נופפה לכולם ויצאה מביתו של דאגי. אחרי מספר צעדים היא נתקלה בג'יימי. אלי נופפה לה לשלום וזאת החזירה לה חיוך. אז הפלאפון של ג'יימי צלצל. "היי אשלי" ג'יימי חייכה כשענתה לטלפון וסימנה לאלי לחכות. "אשלי?" אלי חשבה לעצמה. "זאת בטח האקסית של דאגי.." היא נזכרה שדני סיפר לה שהן חברות. "כן אני יודעת. אל תדאגי אני אסדר הכל. טוב אני חייבת ללכת עכשיו, ביי" ג'יימי ניתקה את השיחה במהירות. אני חייבת ללכת ביי" ג'יימי נופפה לה והתקדמה לעבר ביתו של דאגי. "כן להתראות" אלי אמרה והמשיכה ללכת. דאגי פתח לג'יימי את הדלת והיא קפצה עליו בחיבוק "הו דאגי! אתה לא יודע מה קרה לי עכשיו!" יצא דיי ארוך אבל לא נורא
תהנו

איזה פרקייייייים ................ ../images/Emo9.gif

וואו ממש אהבתי תפרקיםםם יא מה קרה בסוווף גיי'מי בטח תרצה להפריד ביניהם . בין אלי לדאגי בשביל אשלי
מעצבנת
"אני חושבת שצריך לעשות הנשמה מפה לפה" היא אמרה והסתכלה על דאגי. "קדימה אלי" הוא חייך אליה בלחץ. אלי הנשימה את דני מספר פעמים והוא התחיל להשתעל. זה רק אני או שאלי ודני מתקרבים ? אני מקווה שזאת רק ידידות חח
הם התעוררו למשמע צפירה ארוכה. "אני לא גנבתי את העוגיות! זה היה הארי!" דאגי התעורר בצרחות. "כן גבר.. מה שתגיד" דני צחק "תירגע, כולה הגענו" חחח אייזה חמווווווד דאגי
מחכה ליום שלישי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאני שמחה לשמוע../images/Emo9.gif

אני לא יכולה להגיד כלום,פשוט תחכי ליום שלישי.סורי
האמממ מתקרבים? לא יודעת
חחחחח סתם,זאת רק ידידות
תודה רבה

noam31995

New member
יאיי!! הם בסדר!!איזה פרקים!!

ואוו!!! קודם כל - מדהים!! משהו הולך לקרות עם אשלי נכון?? בכל סיפור משהו קורה עם אקס/ית!!! חייב לקרות משהו!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה../images/Emo24.gif

מצטערת, בשביל לדעת את תצטרכי לחכות ליום שלישי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוואו מהר באמת!!

אומגגגגג, אני לא אוהבת שימים עוברים מהר, במיוחד עכשיו חחחח "אני חושב.. שהוא.. מעולף בקרקעית" הארי אמר תוך כדי שיעול. אומייגאדד דנוששששש "אולי אני אוכל לעשות משהו, הייתי פעם מצילה בבריכה השכונתית" אלי אמרה והתקרבה לדני. כמובן, הקלאסי.. היא תמיד חייבת להיות זו במצילה ת'מצב חחחחחח אהבתי את הכינוי של דני
בולטון בוי.. B-BOY "אני חושב שהמבטא שלך סקסי דני" דאגי התיישב ליד אלי והניח את ידו על כתפה. "אבל אין לי מבטא !!!!" דני שילב את זרועותיו. "ותודה דאג" הוא חייך אל דאגי. אחח המבטא הזה יהרוג אותי בסוף
ארוך זה טוב! כמו שתמיד היו אומרים לי חחח אח אני עדיין מחכה.......
XDD איזה מלחיצה אני חחחח הג'יימי הזו...... משהו חשוד חח מחכה להמשך!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמסתבר שלא רק לי הימים עוברים בספיד../images/Emo3.gif

ואני לא אוהבת את זה בכלל
חחחח כן,לא ממש אהבתי את הקטע הזה,שאלי מצילה את המצב.. אבל אני לא ממש יכולה לדמיין את ג'יו עושה את זה
ובטח שלא את טומי או דאגי.. זה יהיה יותר מדי מוזר
אייי זה כינוי סקסי
את לא תחכי עוד הרבה זמן,זה מתקרב
תודה ענקיייית

Maddie

New member
לא מוצאת חין בעיניי ג'יימי ../images/Emo11.gif../images/Emo118.gif

יצא פרק מצחייייק נראה שדני הצליח לעבור מבלי ליפול הפעם" דאגי אמר מנומנם תוך כדי שהוא קם לפתוח את הדלת ואלי צחקה. "היי הצלחתי לעבור מבלי ליפול הפעם!" דני חייך אליו כשפתח את דלת המרפסת.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול
"למה הם מקבלים ביצת עין מחייכת ואני לא?" דאגי שילב את זרועותיו ועשה פרצוף של ילד קטן. "ג'יו הסתכלה על שני בניו הקטנים של ריצ'ארד שאכלו בתיאבון את ביצת העין המחייכת שהכינה להם באהבה. היא החזירה את מבטה לדאגי והחלה לצחוק. "אויש דאגי אל תתנהג כמו ילד קטן" טום אמר לו. "אבל אני גם רוצה!" הוא המשיך להתעקש. איזה בובייייייייייי
חחחחחח "אני לא גנבתי את העוגיות! זה היה הארי!" דאגי התעורר בצרחות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "קדימה רומיאו! אני רוצה לישון אתה יודע!" דני צעק לו מחלון המכונית.
"אלי תגידי בבקשה לטום שאין לי מבטא צפוני" דני אמר. "אמממ..." אלי חייכה. "אהאהאה!" טום הצביע על דני וצחק "אפילו אלי אומרת שכן!" "לא אמרתי שכן! אבל גם לא אמרתי שלא" היא צחקה והתיישבה ליד דני על הספה. איזה אישה XDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרקים מדהימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

דני השתעל בחוזקה ופלט מים. הוא פקח את עיניו. "דני! אתה בסדר!" דאגי קפץ עליו בחיבוק. "מה? מה קרה? וואי כואב לי הראש" דני ענה ונראה מטושטש. "אל תדאג, הכל בסדר עכשיו" טום חייך בהקלה. "היי מי מכם הנשים אותי?!" דני קלט פתאום והביט בטום ודאגי מבועת. דני בוי XDDDDD דני והארי בסדררררררר
איזו הקלה
"כשהייתי בן 15, שבוע לפני שהתקבלתי ללהקה, אבא שלי עזב.. הוא פשוט נטש אותנו וכל מה שהשאיר היה איזה פתק טיפשי שאומר שנמאס לו. מה זאת אומרת נמאס לך?! יש לך משפחה לטפל בה!" דאגי התרגז, וטמן את ראשו בכפות ידיו. אלי חיבקה אותו ולחשה "הוא פשוט לא יודע איזה בן מדהים הוא הפסיד". דאגי הרים את מבטו אליה "תודה" הוא אמר. אלי ראתה דמעה מציצה מבעד לעיניו התכולות. היא הניחה עליה את אצבעותיה הרכות. "אני אוהבת אותך, ואני תמיד אבל תמיד אהיה כאן בשבילך! אני בחיים לא אעזוב אותך!" היא אחזה את ידו בחוזקה. "תודה" דאגי לחש "את לא יודעת כמה זה חשוב לי" הוא חיבק אותה. אווווווווווו...דאגי
איזה אבא בן ^%@#^%$_*)@#@!!!!!! איזה חמודים הם ביחד...
"נראה שדני הצליח לעבור מבלי ליפול הפעם" דאגי אמר מנומנם תוך כדי שהוא קם לפתוח את הדלת ואלי צחקה. "היי הצלחתי לעבור מבלי ליפול הפעם!" דני חייך אליו כשפתח את דלת המרפסת. "מה אתה אומר?" דאגי צחק "אז מה אתה רוצה עכשיו?" דני XDDDDDDDDDDDDDDDDD כ"כ אהבתי ת'קטע הזהה
"למה הם מקבלים ביצת עין מחייכת ואני לא?" דאגי שילב את זרועותיו ועשה פרצוף של ילד קטן. "ג'יו הסתכלה על שני בניו הקטנים של ריצ'ארד שאכלו בתיאבון את ביצת העין המחייכת שהכינה להם באהבה. היא החזירה את מבטה לדאגי והחלה לצחוק. "אויש דאגי אל תתנהג כמו ילד קטן" טום אמר לו. "אבל אני גם רוצה!" הוא המשיך להתעקש. "אתה אוכל את החביתה שלך או לתת אותה למאט?" ג'יו איימה על דאגי בחיוך ומאט, בנו של ריצ'ארד באמת היה רעב לעוד חביתה. "בסדר אני אוכל" דאגי התפשר ומאט נראה מאוכזב. דאגי XDDDD
טיפשון
"דאג? קצת עזרה?" דני פנה לדאגי. "אני חושב שהמבטא שלך סקסי דני" דאגי התיישב ליד אלי והניח את ידו על כתפה. "אבל אין לי מבטא !!!!" דני שילב את זרועותיו. "ותודה דאג" הוא חייך אל דאגי. XDDDDDDDDDDDDD סקסיים
אלי התיישבה ליד הקלידים המאובקים של דאגי כשהשאר יושבים סביבה על כיסאות שהיו שם. לא יודעת למה ישר חשבתי על טרנסילבניה
דאגי פתח לג'יימי את הדלת והיא קפצה עליו בחיבוק "הו דאגי! אתה לא יודע מה קרה לי עכשיו!" ג'יימי
לא מחבבת אותה בכלל
מעניין מה היא תגיד לדאגי.. טוב אני אצטרך לחכות לפרק הבא
פרקים מדהימים ומעניינים
מכורההה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיזה כיף לשמוע../images/Emo13.gif

ברור שהם בסדר,איך היה אפשר להמשיך את הפיק אם לא?
זה אחד הסיפורים העצובים ששמעתי.. הוא כזה נושי מסכן
שונאת את האבא המכוער שלוווו ארגגגגג
חחחח מה קשור טרנסילבניה?
כןכן מעניין מאוד.. הכל יתגלה ביום שלישי
יאיייי אני ממש שמחה לשמוע
גם אני מכורה לשלך
תודההההה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקלידים מאובקים...מחסן...

הבית של דאגי
ברור שזה יזכיר לי ת'קליפ של טרנסילבניה

../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif פרקים ממש יפים !

אלי ראתה דמעה מציצה מבעד לעיניו התכולות. היא הניחה עליה את אצבעותיה הרכות. :[ איזה חמוד הואא
"היי הצלחתי לעבור מבלי ליפול הפעם!" דני חייך אליו כשפתח את דלת המרפסת. חחח XDD
"אני לא גנבתי את העוגיות! זה היה הארי!" דאגי התעורר בצרחות חהחהחהחהחה
איזהה מתוקקייי
דאגי פתח לג'יימי את הדלת והיא קפצה עליו בחיבוק "הו דאגי! אתה לא יודע מה קרה לי עכשיו!" וואיי
היא נשמעת ממש כלבה !!! ----------- אהבתי את הפרקים ! ומחכה לפרקים הבאים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה!../images/Emo9.gif

רק לדמיין אותו
אממ כלבה? כן היא באמת נשמעת ככה
אבל תצטרכי לקרוא את הפרקים הבאים בשביל לדעת
תודה רבה

McFly My Life

New member
איזה מהר זה הגיע../images/Emo9.gif

פרקים כיפיים ומצחיקים
דאגי ואלי
אוחח איזה חמודים הם
אני לא לאהוב את הג'יימי הזאת אהמ משהו חשוד פה
רק שלא יהיה כלום בין אשלי לדאגי... המשיכי כך

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo178.gif

הארי ודני בסדר !!
"תאמין דאג, תאמין.. לכולנו זה קשה" דני הניח את ידו על ליבו בפוזה דרמטית. וואי אני מנסה לדמיין את זה ואני מתה מצחוק XD "אני לא גנבתי את העוגיות! זה היה הארי!" דאגי התעורר בצרחות. XDDDD הוא כזה דאגי
מה ג'יימי הולכת לעשות ?! היא מנסה להפריד בין דאג לאלי ?!
בכל מקרה , אהבתייי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כןכן הם בסדר,יאיי
חחחחחחח גם אני XDDD דנייי
אני לא יכולה לגלות.. זה יהרוס את כל המתח
תצטרכי פשוט לחכות לפרקים הבאים ביום שלישי
תודה רבה

למעלה