All About You-פרק 37

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 37../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=124786448 שורות אחרונות: "אגב, החבר'ה שאחראיים על האתר כבר העלו את התאריכים למייספייס שלכם ולאתר הרשמי כך שהמכירה נפתחת כבר מחר!" ריצ'ארד אמר ממושב הנהג. "לכמה זמן זה בכלל?" דאגי שאל. "שבועיים בערך" הארי השיב מהורהר. "שבועיים? זה מלא זמן.. אני אתגעגע אליך" אלי החזיקה בידו של דאגי. "אני לא אתגעגע אליך" דאגי אמר. פרק 37 כולם הפנו מבטים מופתעים לדאגי ולא האמינו למשמע אוזניהם. "מה?" אלי אמרה בקול חלש. "אמרתי שאני לא אתגעגע אליך.." דאגי השיב באדישות. "הוא השתגע?" הארי לחש לטום. "הרי למה לי להתגעגע אם את תהיי ממש איתי?" דאגי חייך. אלי הרגישה אבן גדולה יורדת מליבה. "דביל!" היא הכתה אותו "כמעט גרמת לי התקף לב" אלי צחקה. "נראה לך שלא הייתי מתגעגע אליך? דקה בלעדיך נראית לי כמו נצח אז שבועיים?" הוא אמר בקול מתוק והם התנשקו. "אוווווווו" הארי, דני וטום גיחכו. "שתקו" דאגי זרק לעברם את הכובע שלו. "רגע אז מה אתה בעצם אומר?" אלי הבינה פתאום את דבריו של דאגי. "שאת באה איתנו למסע הופעות! מה חשבת?" דאגי חייך. "ברור שאת באה! איך נשרוד שבועיים בלעדיך אלי איך?!" דני צעק והרים את ידיו למעלה. "אז זהו.. שאתם לא תסתדרו" אלי צחקה. "זה אומר ש.." הארי אמר בציפייה. "דהה ברור שאני באה!" היא חייכה. "יש!" צעקו חמישתם. "ריצ'ארד? גם אתה?" טום הסתובב אליו. "מה? אני גם רוצה שאלי תבוא" ריצ'ארד חייך וקרץ לאלי ממראת הנהג. היא צחקה. אחרי נסיעה קצרה ריצ'ארד הוריד כל אחד בביתו והמשיך לדרכו. כשדני הוציא את מפתחות ביתו מהכיס הוא הבחין במעטפה מונחת על השטיח. "מה זה?" הוא חשב והרים את המעטפה, בוחן אותה מכל הכיוונים. הוא פתח את הדלת והמשיך להסתכל על המעטפה בעניין תוך כדי שהוא מתיישב על הספה. הוא הניח את רגליו על השולחן ובמהירות פתח את המעטפה. הוא היה סקרן מאוד. כשהוציא את המכתב הוא תחילה הסתכל למטה לראות מי השולח. בכתב עגול, מחובר ויפה היה כתוב "קייטי". חיוך עלה על פניו וכך גם סקרנותו גברה. "דני, אני יודעת שלא הספקנו להיות הרבה ביחד אבל הייתי חייבת לעזוב.." דני הפסיק לקרוא. "לעזוב? היא עוזבת? היא עזבה כבר? למה? לאן?" שאלות רבות התרוצצו במוחו. הוא הרגיש שתלשו את ליבו מחזהו ודרכו עליו פעמים רבות. "דווקא עכשיו כשאנחנו ביחד היא עוזבת אותי?" הוא חשב בעצב והמשיך לקרוא. "..הייתי חייבת לעזוב לאמריקה. אבא שלי חלה ומשפחתי לא במצב טוב לכן נסעתי לבקר אותו ולעזור למשפחה. אני מצטערת שלא אמרתי לך קודם אבל ידעתי מזה רק היום בבוקר. העדפתי לכתוב לך מכתב במקום להתקשר או לבוא אליך ולדבר פנים אל פנים כי אני יודעת שהייתי מתחילה לבכות ולא הייתי עומדת בזה.. אני מצטערת אם עשיתי טעות.. אני עדיין לא יודעת מתי אחזור, בתקווה שמהר. אני מקווה שאתה לא כועס, ואם כן, בבקשה תסלח לי.. לא התכוונתי שזה יצא ככה. אני אשמח אם תתקשר :) באהבה, שלך תמיד, קייטי." דני סיים לקרוא את המכתב והניח אותו על הספה לידו. הוא הרגיש כאילו כל כוחותיו אבדו לו, שליבו מתכווץ מבפנים. הוא היה עצוב שקייט עזבה ככה ומעט כועס על שהלכה מבלי להיפרד, אבל הוא הבין אותה והיה גאה בה על שנסעה לעזור למשפחתה בזמן שאביה חולה. כאב לו שהיא רחוקה ממנו והוא לא ידע מתי תחזור. כמה שהוא רצה לחבק אותה ולהגיד לה שהוא איתה בכל מה שהיא צריכה, שהכל יהיה בסדר ושהוא אוהב אותה. "אלה דברים שאי אפשר להגיד במכתב או בטלפון.." הוא חשב בעצב ונכנס להתקלח כדי להסיח את דעתו. ** לאחר שבוע וחצי ** בשבוע וחצי עד מסע ההופעות הבנים היו כמעט כל יום כל היום בחזרות לקראת ההופעה. הם בחרו את השירים, ניגנו אותם שוב ושוב ותכננו איך תיראה הבמה והתאורה. טום וג'יובנה הלכו לעוד כמה בדיקות בקשר להריון רק כדי להיות בטוחים שהכל בסדר אך הם עדיין לא ידעו את מין התינוק. שניהם רצו שזאת תהיה בת. "יש לי 3 תינוקות שאני מטפל בהם כל יום במשך 5 שנים! עכשיו אני רוצה תינוקת" טום הסביר. מערכת היחסים של הארי ואייזי פרחה והארי סיפר לחבר'ה שהוא מרגיש שהפעם זה זה. אלי התלוותה אל הבנים לחזרות שלהם ובזמן שהם עבדו היא הייתה עובדת עם ריצ'ארד על האלבום שלה ובהפסקות מספרת לבנים מה החליטו והם היו מוסיפים את דעתם. בשבוע וחצי היא הספיקה להקליט כבר 3 שירים מוכנים לאלבום והמשיכה לכתוב עוד כמה יחד עם טום, דני ודאגי שתרמו את חלקם. השבוע וחצי הזה עבר במהירות לכולם. כולם למעט דני. לו היה נראה כאילו כל יום הוא כמו שנה כשקייט לא איתו. הוא ראה את כל שאר חברי הלהקה יחד עם החברות שלהם. טום וג'יו מצפים לילד, דאגי ואלי כבר הרבה זמן יחד וגרים באותו בית, הארי מאוד מאוהב בחברה שלו, ורק קייט עדיין לא חזרה מארה"ב. אז נכון שהם מדברים כל יום בטלפון אבל זה לא אותו דבר. הוא מתגעגע אליה, רוצה אותה איתו, לידו. ועכשיו הם יצאו לסיבוב הופעות של שבועיים ולא יהיה להם הרבה זמן לדבר. "ומה יהיה אם היא בדיוק תחזור כשלא נהיה כאן?" דני חשב לעצמו. למרות העצב והגעגועים שהרגיש הוא לא הפגין זאת הרבה החוצה, אלא העדיף להתנהג כרגיל ולהמשיך עם הצחוקים והבדיחות הקבועות שלו. הוא המשיך לעבוד קשה ולא נתן לזה להשפיע על מהלך תפקודו בלהקה. דאגי, טום והארי הכירו אותו. הם ידעו מתי הוא מבואס, וזאת הייתה בדיוק אחת מהפעמים האלו. הם ניסו לעודד אותו בכל דרך אפשרית אך לשווא. "אנחנו חייבים לעשות משהו. אני לא יכול לראות אותו ככה" טום אמר כשדני עזב את החדר לשירותים. "אני יודע אבל מה?" הארי חשב בקול רם. "אם ההר לא יבוא אל מוחמד, מוחמד יבוא אל ההר!" דאגי קרא. "מה?" טום והארי הביטו בדאגי בבלבול. "קייט באמריקה נכון?" דאגי שאל. "נכון.." טום והארי התחילו להבין את כיוון המחשבה. "ודני פה באנגליה נכון?" הוא המשיך. "תגיע לעיקר" טום זירז אותו. "שפשוט יטוס אליה!" דאגי צעק. "אבל יש רק עוד 3 ימים עד למסע ההופעות!" הארי אמר. "אז מה? תאמין לי שאפילו דקה אחת איתה, חיבוק אחד, נשיקה אחת, יעשו את העבודה בשבילו" דאגי חייך ונראה מרוצה מעצמו. "דאגי" טום נעמד "אני גאה להכריז שברגע זה אמרת את הדבר הראשון החכם בחייך!" הוא טפח על כתפו וצחק. "אז סגור? אני מתקשר להזמין לו כרטיס" הארי אמר וחייג בטלפון. "מה קורה חבר'ה?" דני נכנס לחדר. כולם השתתקו והסתכלו עליו. "אממ אני יוצא לדבר בחוץ" הארי עקף את דני שעמד מול הדלת ויצא החוצה. "עם מי הוא מדבר?" דני שאל. "עם אייזי" טום שיקר. "מה עשיתם בזמן שלא הייתי?" דני לגם מהבירה שלו. "אני אספר לו או אתה?" טום הביט על דאגי. "אני, זה היה רעיון שלי!" דאגי רקע ברגלו. "לספר לי מה?" דני נראה מבולבל. "כדאי שתתחיל לארוז.. כי עוד היום בלילה אתה טס לארצות הברית!" דאגי קפץ על דני שישב על הכורסה. פיו של דני נפער לרווחה והוא לא הבין על מה דאגי מדבר. "סגור סגור ת'פה, רואים לך את כל הסתימות" טום צחק. "עוד 3 ימים סיבוב ההופעות.. על מה אתם מדברים?" דני לא הבין. "שמע, אנחנו לא יכולים לראות אותך ככה יותר! מבואס בגלל קייט! אז הארי עכשיו מתקשר להזמין לך כרטיס, תראה אותה, תתעודד ותחזור להופיע איתנו" טום הסביר בחיוך. "אתם רציניים?" חיוך גדול נמרח על פניו של דני. "הזמנתי! הכל מוכן!" הארי הודיע כשנכנס לחדר. דני קפץ עליו מרוב שמחה. "תודה תודה! איך אני אוהב אותכם! אתם החברים הכי טובים בעולם!" הוא חיבק את שלושתם באושר. "ועוד אומרים שאני ריגשי.." טום גיחך. פרק 38 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 38../images/Emo63.gif

פרק 38 עוד באותו ערב דני עלה על המטוס לארצות הברית כדי לפגוש את קייט. הוא החליט לא לספר לה כלום כי העדיף שזאת תהיה הפתעה. הוא ידע איפה היא גרה כי היא סיפרה לו באחת השיחות שלהם לכן זאת לא תהיה בעיה. כשנחת הוא ישר תפס מונית והעביר לנהג את הכתובת של ביתה של קייט. "אתה מוכר לי אתה יודע?" הנהג פנה אל דני. "באמת? זאת פעם ראשונה שלי בניו יורק" דני אמר. "מאיפה אתה? אנגליה נכון?" הנהג שאל. "כן איך ידעת?" דני לא הבין. "המבטא חביבי" הנהג צחק "אתה לא מלהקה כלשהי במקרה? אני לא יודע, אתה ממש מוכר לי" "אה כן, מקפליי. אתה מכיר אותנו?" דני התפלא. הוא לא תיאר לעצמו שנהג מונית בניו יורק ידע מי הוא. "אהה מקפליי! כן, הבת שלי חולה עליכם! אולי תחתום לי?" הנהג העביר לו דף ועט. "בטח בשמחה" דני חייך וחתם. "הנה זה כאן" הנהג עצר מול בניין קומות גבוה. "תודה" דני שילם ויצא מהמונית. הוא נכנס למעלית ולחץ על הכפתור של קומה 8, הקומה שקייט אמרה לו. בקומה היו 4 דירות אך את מספר הדירה הוא לא זכר לכן החליט ללכת על המזל וניגש לדלת מספר 32. הוא דפק בדלת ואישה בסביבות גיל החמישים עמדה בפתח. "איך אני יכולה לעזור לך?" היא שאלה ונראתה עייפה מאוד. דני מיד זיהה את המבטא הבריטי שלה וחייך. "קייט נמצאת?" הוא שאל בהתרגשות. "רק שנייה" האישה סגרה את הדלת בפני דני. הוא לא הבין מה קורה. אחרי שתי דקות הדלת נפתחה שוב ובפתח עמדה קייט. "דני!" היא צעקה בהפתעה וחיבקה אותו. "קייטי כל כך התגעגעתי אליך!" דני שמט את תיקו על הרצפה וחיבק אותה בחום. כמה חיכה לרגע הזה. "מה אתה עושה כאן??" היא ניתקה ממנו ושאלה בבלבול. "הייתי חייב לראות אותך והבנים סידרו לי כרטיסים. אבל זה ביקור מהיר כי עוד 3 ימים אנחנו מתחילים מסע הופעות" דני הסביר. "אני כל כך שמחה שאתה כאן שלא אכפת לי אם זה היה אפילו לשעה" היא חייכה ונישקה אותו. "אני אוהב אותך קייט" הוא ליטף את פניה ואת שערה ונישק אותה שוב. "בוא, נצא לסיבוב וככה נוכל לדבר בשקט" היא אמרה והכניסה את תיקו לתוך הדירה ושניהם יצאו מהבניין. קייט לקחה את דני לסנטרל פארק שם הם הסתובבו מחזיקים ידיים, דיברו על מה שקרה להם בזמן שהיו רחוקים, התחבקו, התנשקו ופשוט נהנו מהזמן הקצר שיש להם יחד. אחר כך הם חזרו לדירה וקייט הציגה את דני בפני אמה ואחיה הגדול. נראה שהוא מצא חן בעיניהם. ** למחרת בצהריים ** "בוקר טוב דני" קייט נישקה את דני בלחיו. "מה? כבר בוקר?" דני התמתח והניח את זרועו סביב קייט כשהוא מושך אותה אליו. היא נפלה ונשכבה לידו. "כבר צהריים" היא צחקה. "וואו כמה ישנתי" דני פיהק "המועדון שהלכנו אליו אתמול בלילה ממש עשה אותי עייף". "הוא אחד הטובים בעיר" קייט אמרה. "יאללה קום הולכים לבקר את אבא שלי" היא נעמדה. "וואלה? טוב אני קם" דני הסיר מעליו את השמיכה וחשף את גופו הכמעט עירום למעט בוקסר כחול. "דני! מה אם אמא שלי תבוא?? אל תשכח שאתה ישן בסלון שלנו!" קייט אמרה בטון מעט כועס ומעט צוחק. "אויש באמת, אני סקסי בבוקסר! אמא שלך תודה לי" דני חייך ונעמד. "את יפה את יודעת את זה?" הוא תפס את פניה, נישק אותה והלך לשירותים. קייט חייכה בחולמנות. היא הייתה מוקסמת ממנו כל פעם מחדש. לאחר התארגנות קצרה, דני, קייט ומשפחתה נסעו לבית החולים שבו היה מאושפז אביה של קייט. לא ידעו בדיוק מה יש לו אבל בזמן האחרון הוא מתאושש דיי יפה. "היי אבא" קייט נכנסה לחדר וחיבקה את אביה ששכב במיטה עם כותונת תכלת של בית החולים. הוא היה גבר בשנות החמישים לחייו, שיערו כבר כמעט כולו אפור ומשקפיים נחות על אפו. "קייטי שלי" הוא חיבק אותה בחום "מה שלומך?" "שלומי מצוין ומה איתך?" היא חייכה אליו. "אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב. הרופאים אמרו שאולי אני אשתחרר עוד היום או מחר" אביה של קייט אמר. "באמת?? זה נהדר!" קייט חיבקה אותו שוב. הוא חייך והפנה את מבטו אל דני, לא מבין מי הוא ומה הוא עושה בחדרו. קייט שמה לב למבטים וניגשה לעמוד ליד דני. "אבא, זה דני ג'ונס, החבר שלי מאנגליה. דני, זה אבא שלי ג'ים" קייט הכירה ביניהם. "הו אז אתה דני המפורסם" ג'ים חייך. "נעים להכיר אותך בן" הוא אמר בחמימות והושיט את ידו קדימה. "נעים להכיר גם אותך אדוני" דני אמר מבויש ולחץ את ידו של ג'ים. "בבקשה, תקרא לי ג'ים" אביה של קייט צחק. דני חייך בביישנות. "תראי מה זה, המזל הטוב בא עם החבר שלך. הוא רק הגיע וכבר הודיעו לי שאני משתחרר" ג'ים חייך אל קייט ודני. קייט חיבקה את מותניו של דני וחיזקה אותו לדבר. "אני שמח לשמוע שאתה מרגיש יותר טוב" דני הוציא משפט בקושי. ג'ים חייך אליו בתודה. "טוב אבא אנחנו נלך עכשיו ונשאיר אותך לבד עם אמא. אני אחזור יותר מאוחר" קייט ניגשה לחבק את אביה ואחרי שדני בירך אותו לשלום הם עזבו את בית החולים ונסעו לאכול צהריים במסעדה. "אני מצטערת שהצגתי אותך להוריי כל כך מוקדם אבל אתה פה אז.. כבר על הדרך" קייט חייכה כמתנצלת. "את צוחקת? זה ממש בסדר מבחינתי. המשפחה שלך מדהימה! אבל לא כמוך.." הוא ליטף את פניה. צלצול טלפון קטע אותם. "הלו? כן אמא. אני עכשיו עם דני במסעדה, לבוא לשם? אה באמת? איזה יופי! טוב נדבר כבר כשאני אחזור, ביי" קייט ניתקה את השיחה בחיוך. "שחררו את אבא שלי מבית החולים! הוא בבית עכשיו!" היא אמרה באושר. "איזה יופי, אני כל כך שמח בשבילך!" הוא אחז בידה. "תודה" היא נשקה לו. "בוא נזוז, אני צריכה לברר מה קורה איתי עכשיו, אם אני נשארת או חוזרת איתך". "חוזרת? איתי? באמת?" חיוך רחב הופיע על פניו של דני. "אל תפתח ציפיות, אני לא יודעת עדיין.. אבל אני מאוד מקווה שכן" היא נשקה לן ומשכה אותו ליציאה מהמסעדה. כשהגיעו לדירתה של קייט, היא ניגשה לדבר עם הוריה בחדר השינה ודני נשאר בסלון עם אחיה הגדול, צ'ייס. "אז איך זה להיות בלהקה?" צ'ייס שאל את דני. "וואו זה נהדר! ההופעות, המעריצים.." דני שקע במחשבות. "אתה מתכוון מעריצות" צ'ייס חייך "היית פעם עם אחת מהן?" "לא ממש לא. אני לא רוצה להיות עם מישהי שתאהב אותי רק בגלל שאני בלהקה מפורסמת" דני הסביר. "אבל אחי, הן שוות" צ'ייס טפח על כתפו. "ספר לי על זה" דני צחק "אבל עדיין, אני מעדיף שלא להיקלע למצב הזה. אני עם קייט עכשיו ומאוד טוב לי איתה". "אני שמח בשבילכם. אבל תשמור עליה כן? היא אחותי הקטנה ואם תעשה לה משהו.. חבל עליך" צ'ייס אמר בטון מעט מאיים. "אין לך מה לדאוג, אני בחיים לא אפגע בה!" הוא דני השיב. "דני" קייט יצאה בוכייה מחדר השינה שבו דיברה עם הוריה וחיבקה את דני. הוא הביט בה בבלבול וקיווה שזה לא מה שהוא חושב. עוד שני פרקים ביום שבת DD: מתקרבים לסוף
תהנו

יאאאי XD

למה היא בכתה ?! יאיאיא \ = איך שראיתי את השם צ'ייס נזכרתי בזואי 101 חח XD איזה חמוודים הבנים . אירגנו לו הפתעה . 333 > מתקרבים לסוף

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחח גם אני../images/Emo6.gif

כשאני שומעת צ'ייס אני חושבת עליו,אבל אל תדמייני אותו עם שיער כמו של צ'ייס מזואי101 !! XDDD אכן חמודים
תודה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמזאת אומרת מתקרבים לסוף ?!

לא מספיק שעמית הולכת לסיים את הפיק שלה, גם את עכשיו ?! לאאאאאא
כמה פרקים עוד נשארו ?
יצאו לך פרקים מדהימים 3 > ו..ו... הפיק שלך ... גורם לי ... לאהוב את ... את ... דני
ולא חשבתי שאי פעם אני אגיד דבר כזה XD אבל את מוציאה אותו כ"כ חמודיייי שזה קשה שלא
האממ בקיצר , ממש אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכןכן הסוף מתקרב../images/Emo7.gif

נשארו רק עוד 8 פרקים
תודה רבה,אני שמחה שאני גורמת לך לאהוב את דני
למרות שאיך לא התאהבת בו עד עכשיו?! איך אפשר?!
תודה ענקייייית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifלאאאאא ../images/Emo7.gif

אוףףף , 8 פרקים ?! זה כ"כ קצת לא פייר זה ממש קצת
ודני .. הוא כזה דני .. מכוער כזה ...
סתם כפרעליו

dougie10

New member
יוואווו איזה יפה!!.. ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

איזה מאמי דני! ואיזה חמודים הבנים ששלחו אותו לאמריקה!! אפשר עוד פרק?..פלייזז!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifצודקת../images/Emo8.gif

דני מאמייייי וכל השאר חמודים מאוד אפילו
חחחח זה כיף לכתוב על כמה שהם חברים טובים DD: אי אפשר עוד פרק,מצטערת,אחרת זה יגמר מהר מדי
אבל אני שמחה שאת רוצה עוד
תודה ענקייייית

noam31995

New member
אוווו......איזה חמוד....

נסע עד שם רק בשביל לפגוש אותה??? זו מתיקות לשמה!! אני יודעת שדאת לא מספרת ובגלל זה אפילו לא שאלתי מה הולך לקרות...
סתםםםםםםם.....פיק מדהים!!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה../images/Emo9.gif

כןכן הוא נסע עד לאמריקה בשבילה,זה כמה הוא אוהב אותה המתוקי הזההה
חחחחחח אני שמחה שהבנת שאני לא חושפת סודות כדי לא להרוס את המתח
תודה ענקיייית

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo99.gifדניי../images/Emo99.gif

וואיי איזה חמוד הוא
עהעהעא @#$%%^ "שאת באה איתנו למסע הופעות! מה חשבת?" דאגי חייך. עהעהאע ידעתי ידעתי ידעתי ידעעתתתי
"דני, אני יודעת שלא הספקנו להיות הרבה ביחד אבל הייתי חייבת לעזוב.." אוויי דדני ]: מסכןן, כ"כ עצוב לקרוא שהם עצובים .. ועוד בגלל חברות שלהם. "אם ההר לא יבוא אל מוחמד, מוחמד יבוא אל ההר!" דאגי קרא. XDDDD דדאאגגייי חחח איזה קרוע
"תודה תודה! איך אני אוהב אותכם! אתם החברים הכי טובים בעולם!" הוא חיבק את שלושתם באושר. חחחח איזה חמודים, אני מתארת אותם מתחבקים ביחד וזה פשוט קוררעע
"הייתי חייב לראות אותך והבנים סידרו לי כרטיסים. אבל זה ביקור מהיר כי עוד 3 ימים אנחנו מתחילים מסע הופעות" דני הסביר. לא הבנתי כ"כ איך נשאר לו עוד 3 ימים אם אתמול [כאילו הוא נסע בלילה] נשאר לו שלושה ימים ..
"אויש באמת, אני סקסי בבוקסר! אמא שלך תודה לי" דני חייך ונעמד.
כמה שזה נככוןן
"דני" קייט יצאה בוכייה מחדר השינה שבו דיברה עם הוריה וחיבקה את דני. הוא הביט בה בבלבול וקיווה שזה לא מה שהוא חושב. אוף .. אני מקווה שזה לא מה שאני חושבת, אם כן, דני כ"כ יתבאס ]: ------------- וואאי כשנכנסתי לפורום זה היה כ"כ מוזר, זה היה נראה כאילו קראתי את הפיק אתמול, סורי אבל שחכתי בכלל שהיום את מעלה אותו
עבר לי ממש ממש מהר .. אוףף זה באמת מתקרב ]: ואו איך שהזמן עובר מהר .. עוד 8 פרקים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיייי נכון../images/Emo99.gif

אני כ"כ אוהבת לדמיין את דני כזה מתוק
חחחחח כן,זה היה צפוי שהיא תבוא איתם DD: הכי עצוב לחשוב עליהם עצובים,זה שובר לי את הלב
אבל אין מה לעשות.. זה יותר מעניין
אויייייש טעות שלי
נשארו עוד יומיים
מאווווווד נכון
חחחחח נכון,גם לי זה עבר ממש מהר XDD פאק עוד 8 פרקים.. לא רוצה
תודה ענקייייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יואו הכל קורה כ"כ מהר../images/Emo12.gif

אהבתי את סוף הפרק הראשון הוא היה ממש מצחיק חחח וכמובן, כל השאר מעולה כרגיל. אני לא צריכה להגיד לך, נכון?
תמשיכי להפתיע..

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאאא תודה../images/Emo24.gif

כן אצלי הכל קורה מהר,אני אוהבת לזרז תהליכים
יאיייי כ"כ תודה,אני שמחה לשמוע DD: כבר אמרתי לך שאני אוהבת את התגובות שלך נכון? הן קצרות וממש לעניין
תודה ענקייייית

m o r 1 0 2

New member
לא.יכולה.לחכות.../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

התיגעגעתי הכי בעולם
!@#$%^&
פרק 37
הרי למה לי להתגעגע אם את תהיי ממש איתי?" דאגי חייך חחחח,נו,איך ידעתיXDDDD חח,מה את אומרת עליי?!?
הוא הרגיש שתלשו את ליבו מחזהו ודרכו עליו פעמים רבות חשבתי שזה יהיה משהו טוב המכתב אבל לא,פסדר מתגברים
איזה מתוק קייטי
טוב שניהם
אני מחכה כבר לרגע שהם יהיו ממש ביחד וצמודים אחד לשני,אבל זוג כמו אלי ודאג לא יהיה בחיים
מאוד אהבתי את המשפט והתיאור על ההרגשה של דני
ממש יפהDD: "אנחנו חייבים לעשות משהו. אני לא יכול לראות אותו ככה יאאא,איזה חמודים הם
טוב אני רגילה לזה,הם יעשו הכל אחד בשביל השני,אוף אני כ"כ אוהבת אותם
סגור סגור ת'פה, רואים לך את כל הסתימות" טום צחק. XDDDDDDDD ידעתי שהרגע הזה יגיע
ועוד אומרים שאני ריגשי.." טום גיחך. חח,זה רמיזה לירידה?
חח טום ת'אמת טום הוא אכן ריגשי
^^
פרק38
יאא,איזה כיף הוא נסע לאהבה,זה כ"כ רומנטי
"אני אוהב אותך קייט" מדהימיםם
@#$%^& הוא מוכן לעשות הכל למען אהבה....
קייט לקחה את דני לסנטרל פארק חח,זה מזכיר לי את "חברים"
אני מאוהבת ומכורה לסדרה הזאת
|!@#$%^&* אני מתה עליהם,וזה כיף לשמוע קצת יותר על דני וקייט ואני מאוד שמחה ששינית את ההתמקדות שלך והפכת אותה לקייט ועל דני,מעניין לקרוא גם על זוגות אחרים אפילו אם זה שני פרקים שלמים
חח ס'חמוד ציי'סDDD:^ חח,בכוונה הוא מנסה לשכנע אותו שמהעריצות יפות?!?
ישלו את קייט והיא מספיקה לו בהחלט
| מה קרה לקייט?!?!עכשיו?! מסכנה,2דברים טובים קורים ודבר אחד רע קורה,זה תמיד יהיה ככה
מבאס.... אני לא רוצה להגיע לסוף.................
..............
שירהה,תכתבי עוד
טוב אני מסכימה לסוף בתנאי שהוא יהיה יפה,וכמובן תסיימי אותו על ירידה על טוםXDDD יהיה מצחיק
^ ושדאגי ואללי יתחתנו ואז הבן של טומי וגיובנה יוולדDDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאייי התגעגעתי אליך../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

חחחחח טוב זה היה צפוי.. ואני אומרת שאת גאון!
כשכתבתי את הפרק הזה אז כתבתי שדני מצא מעטפה ואז הלכתי לישון, וכל הלילה חשבתי ממי הוא יקבל מכתב XDD למחרת המשכתי לכתוב שזה מקייט ואז לא רציתי שזה יהיה משהו טוב כי עדיין לא הגענו לקטעי המוצי פוצי שלהם,אז חייבים עוד משהו רע בשביל שהעלילה תהיה יותר מעניינת
ברוווווור שלא יהיה זוג כמו דאגי ואלי
הם הכי מושלמים בעולם
שמחה שאהבת את זה DD: איזה כיף לחשוב עליהם בתור חברים כאלה טובים נכון?
זה בין הדברים המעטים בפיק שגם נכון במציאות :) אממ זאת מיני ירידה,כי אין שום דבר רע בלהיות רגיש
אחרי דאגי.. אהובי השני הוא טומי,ודווקא בגלל שהוא רגיש! כל האומנים הכי מוכשרים צריכים להיות רגישים בשביל להעביר הרבה רגש ביצירות שלהם
חחחחחח השתמשתי יותר מדי בשורש ר.ג.ש XDDD מוזר לחשוב על דני בתור רומנטיקן כזה..לא מתאים לו
אבל אני אוהבת לדמיין אותו ככה
יאוווו אני חולה על חברים
ראיתי את כל הפרקים,כל העונות,ועכשיו יש כל יום שני פרקים ברצף בצהריים אז אני רואה DD: כן הרבה יותר מעניין כשלא מתמקדים כל הזמן רק באותם שני אנשים אז עברתי קצת לדני וקייט.. אבל חשוב לזכור שהזוג המרכזי הוא דאגי ואלי כמובן
חחחחח לא יודעת למה אבל בדמיוני צ'ייס הזה חתיך על
כןכן, בדרכים נסתרות הוא מנסה להעיף את דני מאחותו הקטנה אבל לא הולך לו XDD תגלי מה קרה לקייט ביום שבת :) ומה לעשות שחייבים עניין? אי אפשר שהכל יהיה ורוד
גם אני לא רוצה להגיע לסוף,כ"כ כיף לי
ואת יודעת מה? אני אנסה לכתוב עוד קצת,אבל אני לא מבטיחה שום דבר
ובקשר למה שיהיה בסוף,פשוט חכי ותראי
תודה ענקיייייייית

m o r 1 0 2

New member
ברור שאני גאוןXDD../images/Emo168.gif

לא כמובן שלהיות רגיש זה לא דבר רע
אני רגישה ואני מודה בזה... את צודקת כ"כ,רגש זה דבר חשוב ועוד בשביל כתיבה ושירים שאמנים כותבים,אהבתי מה שמארת
חח,גמאני ראיתי את כל הפרקים
ואני עדיין ממשיכה לראות,כאילו איך אפשר שלא?!
המורה שלי לתקשורת אמרה לי להביא כמה פרקים לשיעור,איזה כיף!@#$%^&
חחח,גם אצלי צ'ייס חתיך על ומדהים עם גוף מושלם
חח,שדכי לו מישהיDD: את לא חייבת לכתוב עוד,אם לא יהיה לך רעיון נוסףD: אני אתגבר לבד וביחד איתך

למעלה