All About You-פרק 39

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 39../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

תודה לכל הבנות שקראו והגיבו ביום שלישי
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=124899080 שורות אחרונות: "אז איך זה להיות בלהקה?" צ'ייס שאל את דני. "וואו זה נהדר! ההופעות, המעריצים.." דני שקע במחשבות. "אתה מתכוון מעריצות" צ'ייס חייך "היית פעם עם אחת מהן?" "לא ממש לא. אני לא רוצה להיות עם מישהי שתאהב אותי רק בגלל שאני בלהקה מפורסמת" דני הסביר. "אבל אחי, הן שוות" צ'ייס טפח על כתפו. "ספר לי על זה" דני צחק "אבל עדיין, אני מעדיף שלא להיקלע למצב הזה. אני עם קייט עכשיו ומאוד טוב לי איתה". "אני שמח בשבילכם. אבל תשמור עליה כן? היא אחותי הקטנה ואם תעשה לה משהו.. חבל עליך" צ'ייס אמר בטון מעט מאיים. "אין לך מה לדאוג, אני בחיים לא אפגע בה!" הוא דני השיב. "דני" קייט יצאה בוכייה מחדר השינה שבו דיברה עם הוריה וחיבקה את דני. הוא הביט בה בבלבול וקיווה שזה לא מה שהוא חושב. פרק 39 "קייטי מה קרה?" דני חיבק אותה בחזרה. "אני מצטערת.." היא ניגבה את דמעותיה "אני לא אוכל לחזור.. עדיין". "מה? למה?" דני שאל אותה בצער. "עד כמה שאני רוצה לחזור.. אבא שלי לא עבד הרבה זמן ואני צריכה להישאר ולעזור לפרנס את המשפחה" היא הסבירה. דני הסתכל לתוך עיניה וליטף את שיערה. "זה בסדר" הוא חייך, מנסה לעודד אותה וגם את עצמו. "אני אחכה לך. בינתיים, ננצל כל שנייה שלנו יחד" הוא נישק אותה. לאחר מכן הם יצאו להסתובב בעיר ולנצל את היום האחרון שלהם יחד, עד שקייט תחזור שוב לאנגליה, ומי יודע מתי זה יהיה? **באנגליה ** "ההופעה מחר ודני עוד לא כאן" טום חשב בקול רם בזמן שישב יחד עם הארי ודאגי בבית קפה לונדוני. "הארי למתי הזמנת לו כרטיס חזרה?" דאגי שאל. "או או.." הארי ענה ונראה מודאג. "מה זאת אומרת לא הזמנת לו כרטיס חזרה?!" טום צעק וכל היושבים בבית הקפה שעדיין לא שמו לב לשלושת חברי מקפליי, ידעו עכשיו שהם שם. "שששש טום תירגע" דאגי ניסה להשקיט אותו. "איך אני יכול להירגע?? אנחנו פותחים את סיבוב ההופעות מחר בערב ודני נמצא בקצה השני של העולם ואין לו איך לחזור!" טום השיב לו. "אני בטוח שיש לפחות עוד מקום אחד על המטוס, נוכל לסדר משהו" הארי הציע. "כן, אבל הפעם אני אתקשר!" טום אמר ויצא כדי לדבר בפלאפון. "ועוד אני הטיפש בחבורה.." דאגי מלמל וגלגל את עיניו. הארי השיב לו באגרוף לכתף. אחרי 5 דקות טום חזר לתוך בית הקפה. "יש לך מזל" הוא אמר להארי. "השגת כרטיס?" הארי שאל בתקווה. "כן" טום חייך. "יש!" הארי ודאגי נתנו כיף. "אבל.." טום התחיל להגיד. "אוף למה תמיד יש אבל?" דאגי שילב את זרועותיו. "יש כרטיס רק למחר בשבע בבוקר. אני לא יודע אם הוא יספיק להגיע להופעה.." טום אמר בדאגה. "פאק" הארי מלמל. "יהיה בסדר, הוא יגיע" דאגי ניסה לעודד אותם תוך כדי שהוא נעמד ללכת. "ואתה הולך ל..?" טום שאל. "לעזור לאלי לארוז לקראת שבועיים בדרכים דהה!" דאגי אמר כמובן מאליו וגלגל את עיניו. "ג'יו ואייזי באות?" הוא שאל. "ברור שג'יו באה, אני לא אשאיר אותה כאן לבד כשהיא בהריון" טום אמר וחייך כשאמר את המילה הריון. "אייזי תגיע רק לשלוש ההופעות האחרונות. היא עובדת" הארי הסביר ושלושתם השאירו כסף על השולחן ועזבו את המקום. ** בניו יורק ** "אז מתי אתה חוזר?" קייט שאלה את דני כשישבו על ספסל בפארק. "מחר אני חושב.." דני השיב. "מה זאת אומרת חושב? אתה לא בטוח?" קייט לא הבינה. "האמת שעכשיו כשאת מזכירה את זה.. אני לא בטוח שהבנים סידרו לי גם כרטיסי חזרה" דני העביר את ידו בתלתליו, מהורהר. "אז כדאי שתתקשר לברר" קייט הציעה והגישה לו את הפלאפון שלה. "תודה" הוא נשק לה בלחיה וחייג לחברת התעופה. "שלום, רציתי לברר אם מוזמן אצלכם כרטיס טיסה מניו יורק לאנגליה למחר על שם דני ג'ונס? לא? אז אולי הארי ג'אד? מה זאת אומרת? תנסי טום פלטצ'ר. כן אני אמתין" דני דיבר לנייד. "מה קורה שם?" קייט שאלה. דני סימן לה לחכות. "יש? יופי נהדר. לאיזה שעה? שבע?! אין משהו יותר מוקדם? אוקי תודה רבה לך. להתראות" דני ניתק את השיחה. "מה הבעיה בשבע?" קייט ליטפה את שיערו. "טיסה מכאן ללונדון לוקחת 8 שעות בערך, ויש 5 שעות הפרש, ככה שאני לא יודע אם אני אספיק להגיע להופעה.." הוא נראה מודאג. "אל תדאג, אתה תצליח" היא התקרבה אליו ודני רק חייך ונישק אותה. **למחרת- שעה לפני ההופעה ** "כל הכבוד טום! דני עדיין לא כאן!" דאגי אמר לטום בחדר ההלבשה. טום התהלך הלוך ושוב בחדר, מחכה לדני בקוצר רוח. "זאת לא אשמתי! תגיד לאדון הארי שלא יודע שכשטסים צריכים גם לחזור!" טום פנה להארי. "למה אתם מפילים הכל עלי?! ממתי אני צריך לדאוג להכל??" הארי התרגז גם הוא ושלושתם התחילו לריב ולצעוק. "היי" אלי ניסתה להרגיע אותם אבל הם לא שמעו. "חבר'ה" היא ניסתה שוב אך זה לא עבד. היא התקרבה אליהם וצעקה "דייייייי!". שלושתם השתתקו והסתכלו עליה. "אבל למה לצעוק?" דאגי מלמל ונגע באוזנו שכאבה מצעקתה של אלי. "מצטערת" היא חייכה "אבל לא כדאי שתריבו, במיוחד לא לפני ההופעה שפותחת את סיבוב ההופעות. דני יגיע והכל יהיה בסדר. תסמכו עליו קצת" היא ניסתה לעודד אותם. "אלי צודקת, אתם תראו שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר" דאגי הניח את זרועו על כתפייה וחייך. "חבר'ה יש לי חדשות רעות" ריצ'ארד נכנס לחדר. "מה עכשיו?" טום נאנח ונפל לאחור על הספה. "קרה משהו לדני?" הארי שאל בדאגה. "לא שידוע לי אבל הוא עדיין לא הגיע.. בכל מקרה זה לא מה שבאתי להגיד" ריצ'ארד השיב. "מה כבר יכול להיות יותר נורא מזה?" טום חשב בקול רם. פרק 40 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 40../images/Emo63.gif

אומג עברנו 40 פרקים
פרק 40 "שאין לכם להקת חימום" ריצ'ארד אמר. "מה?!" צעקו שלושתם יחד. "הם ביטלו את ההופעה הערב ברגע האחרון. אני כועס ומאוכזב בדיוק כמוכם" ריצ'ארד הכניס את ידיו לכיסיו. "אם אין לנו להקת חימום זה אומר שנצטרך לעלות יותר מוקדם.." הארי התחיל להגיד. "אבל אי אפשר לעלות יותר מוקדם כי דני לא פה!" דאגי השלים אותו. "אלא אם כן.." חיוך עלה על פניו של טום והוא הסתכל על אלי. "כן, אלא אם כן.." הארי ודאגי הבינו את כיוון חשיבתו של טום וחייכו גם הם. "מה? למה אתם מסתכלים עלי ככה?" אלי נראתה מפוחדת. "אלי, את התקווה היחידה שלנו!" טום התחנן. "מה אני כבר יכולה לעשות?" היא היתממה. "תשירי!" הארי קרא. "לשיר? אבל.. אני לא מוכנה.." אלי גמגמה בפחד. "קדימה, תשירי את אחד השירים המוכנים. זאת לא תהיה בעיה בשבילך" טום עודד אותה. "כן אל, את יכולה לעשות את זה. אנחנו נהיה שם בשבילך ונחזק אותך" דאגי אחז בידה. היא הסתכלה לתוך עיניו התכולות כדי לשאוב מהן כוח. "בסדר" היא אמרה ועצמה את עיניה. "יששששששששש!" שלושתם קפצו עליה בחיבוקים ונשיקות. "תודה תודה אלי! את גדולה!" טום קפץ מאושר. "אני יודעת" היא צחקה. "אני שמח שהסכמת אליסון" ריצ'ארד התקרב אליהם וחייך "זה נהדר שסוף סוף תופיעי לפני אנשים". "תודה רבה ריצ'ארד" אלי חייכה אליו בחזרה. "אבל איזה שיר אני אשיר??" "את זה עם הפסנתר" הארי הציע. "וואו כן! הוא נהדר!" דאגי חיזק את דבריו של הארי. "טוב אז סגור?" אלי שאלה. "כן! יאללה תעלי, הקהל מחכה לך" טום זירז אותה. אלי התקדמה לכיוון הדלת. "אלי" דאגי קרא בשמה ועצר אותה. "כן?" היא הסתובבה אליו. "בהצלחה" הוא חיבק אותה "את תהיי נהדרת. אני יודע" דאגי החזיק את פניה בכפות ידיו. "תודה" היא נישקה אותו ופנתה שוב לכיוון הדלת. "ואלי?" דאגי עצר אותה שוב. היא הסתובבה בחיוך. "אני אוהב אותך" דאגי אמר מבויש. "גם אני אוהבת אותך" היא השיבה. "בהצלחה אלי!" טום, הארי וריצ'ארד קראו יחד. היא נופפה להם וחייכה בתודה ואז עזבה את החדר בדרכה לבמה. ככל שהתקרבה יותר לכיוון הבמה ככה היא שמעה את הצרחות גוברות, את מחיאות הכפיים הרמות, את הקהל צועק בקצב אחיד 'מקפליי'. לבה פעם בחוזקה, צמרמורת עברה בכל גופה, היא הרגישה את הרגליים שלה נחלשות ואת קולה נסדק. "את לא יכולה להשתפן עכשיו. קדימה אלי. את יכולה לעשות את זה!" אמר לה הקול בתוך ראשה. היא עמדה עכשיו מול המדרגות שמובילות לבמה וכבר יכלה לראות את הקהל מבעד לווילון. היא זמזמה לעצמה את השיר בראש, הריצה את התווים במוחה. "אליסון את עולה עכשיו?" שאל אותה אחד עובדי הבמה. "אממ כן" היא ענתה. "אוקי, הנה הפסנתר שלך שם" הוא הצביע על הפסנתר שהיה על הבמה. זה היה פסנתר כנף לבן. אלי הסתובבה ומאחוריה ראתה את טום. "אבל איך?" היא שאלה, לא מבינה איך הפסנתר בביתו של ריצ'ארד הגיע לבמה. "שנינו התאהבנו בו" טום חייך. אלי הפריחה לו נשיקה. לפתע הגיע דאגי מאחוריו. אלי רצה אליו וחיבקה אותו. "את תהיי נהדרת, אני בטוח בזה" הוא לחש לאוזנה וליטף את שערה. היא הביטה בעיניו, נישקה אותו והלכה שוב לבמה. "פשוט תשירי למיקרופון שמחובר לפסנתר" אמר לה עובד הבמה. אלי הנהנה ועלתה במדרגות אל הבמה הגדולה. ברגע שהקהל ראה את אלי הוא התחיל לצרוח ולמחוא כפיים בהתרגשות. הם הבינו שהיא כנראה מופע החימום ושמקפליי יעלו עוד מעט. אלי התיישבה על כיסא הפסנתר והתקרבה אל המיקרופון כדי לדבר. "ערב טוב אוקסופרד" היא אמרה בחיוך. הקהל צרח ומחא כפיים. "אני אליסון, אלי. אני מאוד שמחה ומתרגשת להיות כאן הערב" היא עצרה לרגע והקהל הריע. "את השיר הבא כתבתי ביחד עם חברים מאוד טובים שלי". אלי העיפה מבט לעברם של טום, דאגי והארי שעמדו מאחורי הקלעים. הארי סימן לה כל הכבוד עם האגודל. "מקווה שתאהבו אותו" היא סיכמה בביישנות. הקהל מחא כפיים בהתרגשות ואלי התחילה לנגן. האורות נכבו וזרקור בודד אחד האיר עליה. אצבעותיה ריחפו על הקלידים, מנגנות את מנגינת הפתיחה. היא לקחה נשימה עמוקה והחלה לשיר. הקהל היה מהופנט לקולה הרך והמיוחד, למנגינה המרגשת ולחיוכה הכובש. היה ברור שהם אוהבים אותה. בפזמון השני הקהל כבר קלט שורה או שתיים והם הצטרפו אליה בשירה. פלאפונים ואורות מהבהבים הונפו באוויר ונעו יחד עם קצב השיר. אלי חייכה לעצמה והרגישה סיפוק עצום. היא המשיכה לשיר ולנגן ונהנתה מכל רגע. ** בינתיים מאחורי הקלעים ** דאגי הביט באלי עם חיוך מאוזן לאוזן. הוא לא יכל להסיר ממנה את מבטו. "כמה שהיא יפה" הוא חשב. קולה הרך גרם לו להיזכר בכל מה שעברו יחד והוא שקע במחשבות מתוקות. לפתע הרגיש יד נוגעת בכתפו. זהו,מקווה שאהבתן DD: תהנו

Mstav

New member
../images/Emo13.gifאהאהאהאהאהאה

וואוו פרקים מדהימייים!!! אני כזה מדמיינת את דאגי אומר אני אוהב אותך ייייא איזה נשמאמי! פשוש שכמותו
אחלה פרקים ואני כזה הבנתי שזה יקרה שבסוף אלי תעלה לשיר, יווו איזה מדהים ומהממםםם
אבל לא יודעת למה זה היה לי קצר מדיי אבל היה סבבה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה../images/Emo9.gif

גם אני מדמיינת אותו אומר את זה,כזה מתווווווק
חחחח כן היא הייתה צריכה להופיע ולשיר מתישהו לא? XDD באמת יצאו לי פרקים קצרים היום, אבל זה רק בגלל שאני מושכת את הסוף
תודה,אני שמחה לשמוע שאהבת

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

דני נגע לדאגי בכתף !?!?! דההההההההההההה D: נחכה ליום שלישי חחחח :) ווואו ממש אהבתי 3 > טום כזה חמוווווווווווווווווווד

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתגלי ביום שלישי../images/Emo98.gif

אולי זה דני ואולי לא
טומיייייייי כפרה עליו
שמחה לשמוע שאהבת,תודה

dougie10

New member
מהמם!!!!האהאהאהאאההה

ייאאווו איזה חמוד דאגי!!! והארי - איזה טיפשון! XD בבקשה שדני זה שנוגע לדאגי בכתף!!!! והאמת שהיה לי קצר מידי השבוע....

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע שאהבתDD:

דאגי תמיד חמוד,ואני הכי אוהבת לכתוב שהוא כזה בפיק
חחחחח אני חושבת שזאת פעם ראשונה שהוצאתי את הארי דביל
לבקש דברים לא יעזור כי כל הפיק כבר כתוב
אבל בכל מקרה,את תגלי מי זה ביום שלישי DD: השבוע באמת יצאו לי פרקים קצרים בגלל שאני משתדלת למשוך את הסוף
תודה רבה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo99.gif

אומגד 40 פרקים :O
אוףף הסוף יותר מדיי קרוב
"אני מצטערת.." היא ניגבה את דמעותיה "אני לא אוכל לחזור.. עדיין". אוייי מסכן דניי
טוב נוו אבל הסוף קרב אז היא בטח תחזור בקרוב
"או או.." הארי ענה ונראה מודאג. חהחהחהחה
איזה מסטול
"תשירי!" הארי קרא. "בסדר" היא אמרה ועצמה את עיניה. יאיייי וואאיי הופעה ראשונה של אלי .. ועוד כהופעת חימום של מקפללי .. מפחיד, וואי בטח כמה אנשים ובנות בעיקר היו שם
"אני אוהב אותך" דאגי אמר מבויש. "גם אני אוהבת אותך" היא השיבה. עהעההעא אני מתה עליהם
איזה חמודייםםם
לפתע הרגיש יד נוגעת בכתפו. זהה דניי ? זזה דדני נכוןן ? -------------------- אוף אני כ"כ נקשרתי לפיק שלך
אוף אני אתגעגעע
אבל תמשיכי לכתוב טוובב ?
את ממש מוכשרת בזה
אני מדמיינת שההופעה בישראל ]: אוף לפחות בחלומות

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifנכון,הסוף מתקרב../images/Emo7.gif

באמת מסכן דני,הוא כל כך רצה שהיא תחזור.. ממממ את לא יכולה לדעת מה יקרה
חחחח מסטול זאת בדיוק המילה המתאימה!
הגיע הזמן שהיא תופיע סופסוף לא? XDD להיות הופעת חימום של מקפליי זה נראה לי דיי מלחיץ,במיוחד מול מיליון בנות שרק מחכות שמקפליי יצאו כבר!
נכון שהם הזוג הכי מתוק בעולם?
כל כך כיף לכתוב את כל התיאורים האלה עליהם
יאאאאא איזה כיף לשמוע שנקשרת לפיק! גם אני נקשרתי לתגובות שלך DD: ברור שאני אמשיך לכתוב,זה כיף
אני אפילו עובדת על פיק חדש אבל לא בטוח שאני אפרסם אותו.. ותודה רבה,איזה כיף לשמוע! אני מסמיקה בגללך
אמןןןןןןן שתהיה הופעה בישראל אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב
תודה ענקייייייית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

אוף , לדני לא קרה כלום
סתם כפרעליו
מי ? מי ? מי נוגע בדאגי ? אני לא מסכימה לו
דאגי שליליללילילי
ואיפה דני ? כמה אפשר להתעקב ?
אהבתי את הפרקים מאוד

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקסDD:

רצית שיקרה משהו לדני?
בחיים לא
חחחח פחחחחחח דאגי שלי
תגלי מחר DD: מזתומרת? כמה שצריך
תודה רבה

McLife135

New member
../images/Emo108.gif:-O את רצית שיקרה משו לדני?!

קרןןן!!!...סתםם P:..את יודעת שאני מתה עלייך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו אני מרוגשת עד דמעות!DDD:

חחח זה היה ממש יפה, הכתיבה בפרקים האלו מעולה!
אין לי דרך אחרת לתאר את זה. הסוף קצת צפוי, אבל בסדר נסלח לך
אני לא מאמינה שעוד מעט נגמר
אולי תאריכי בעוד איזה 2, 3, 10.. פרקים?
ממש אהבתי

למעלה