All About You-פרק 45

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 45../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

טוב אז אלא שני הפרקים שלפני האחרונים.. הסוף קרוב
אז אממ, תהנו מהפרקים האלה :) הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=125271660 שורות אחרונות: הארי סיים לקרוא את המכתב וחייך חיוך רחב. "איזה מדהימה היא" הוא חשב לעצמו, אחז במקלות התופים והקיש שלוש פעמים. "Here's another song for the radio!" טום שר וההופעה החלה. פרק 45 הקהל מחא כפיים, קפץ וצעק, שר איתם את כל השירים בהתלהבות. "את השיר הבא אני רוצה להקדיש למישהי שמאוד חשובה לי, ולצערי לא נמצאת כאן היום" דני אמר. "אווווווווו" השיב לו כל הקהל. "חמודים" טום צחק למיקרופון. "לשיר הבא קוראים Falling In Love" דני הציג את השיר והם התחילו לנגן. הוא שר וניגן כמו אוטומט, אך במוחו התרוצצו המחשבות על קייט. הוא נזכר ביום שראה את התמונה שלה בלונה פארק, כשפגש אותה לראשונה, בדייט הראשון שלהם, בפגישה ליד הפסל של פיטר פן, הנשיקה הראשונה, היומיים שבילו יחד בניו יורק.. לפתע הוא הבחין בנערה בלונדינית מפלסת את דרכה לכיוון הבמה. "סליחה, אפשר לעבור? מצטערת. אני חייבת להתקרב. רק לשנייה. תסלחו לי" היא פינתה את דרכה אל הבמה. בגלל האור דני לא יכל להבחין מי זאת בדיוק אך היא תפסה את מבטו. לבסוף היא הגיעה אל השורה הראשונה וליבו של דני החסיר פעימה. הוא ראה אותה שם. מולו. מחייכת אליו את חיוכה המתוק שהתגעגע אליו כל כך. מרוב התרגשות הוא שכח לשיר את הבית השני בשיר. הקהל לא הבין מה קורה. טום, דאגי והארי החליפו ביניהם מבטים. דאגי ראה את המתרחש והצביע אל עבר הקהל. טום ראה אותה גם הוא, חייך וסימן להארי להפסיק לנגן. דני הסתכל על טום ודאגי, ואז שוב עליה, לא יודע מה לעשות. "אוקי חבר'ה, אנחנו ממש מצטערים, אבל לא נמשיך לנגן את השיר הזה עכשיו" דאגי אמר למיקרופון. הקהל השמיע אכזבה. "כן, לחבר שלנו דני" טום אמר וחייך אל דני "יש משהו חשוב לעשות עכשיו". דני הסתכל עליו כמבקש אישור. טום הנהן בראשו ודני חייך. הוא הסיר מעליו את הגיטרה ורץ לכיוון המדרגות ירידה מהבמה שפונות לקהל. הקהל כמעט יצא מדעתו כשראו את דני מתקרב אליהם. הארי, דאגי וטום עקבו אחר צעדיו בציפייה. דני התקדם לעברה, לא מסיר ממנה את מבטו ואת החיוך מפניו. הבנות שעמדו בשורה הראשונה ניסו לגעת בו ולקרוא לו. דני המשיך ללכת כמהופנט. לבסוף הוא נעצר מולה. "היי" היא חייכה אליו. "את כאן" הוא אמר כלא מאמין. "כן, הגעתי" היא השיבה. דני התקרב אליה. שוכח מכל המעריצות, מזה שהוא מצולם לדי וי די, מזה שהוא באמצע הופעה. לא היה לו אכפת. מעולם הוא לא הרגיש ככה כלפי מישהי ואחרי הרבה זמן בלי לראות אותה, הוא לא יכל לעצור את עצמו. הוא גם ידע שייתן הופעה יותר טובה אחרי שיעשה את זה. "אני אוהב אותך קייטי שלי" הוא אחז בפניה של קייט והם התנשקו. הצלם היה מאחוריהם ותיעד את הכל, המעריצות לא הפסיקו לצרוח, חלקן שמחות בשביל דני ורובן מקללות את קייט בלב. "תנו להם מחיאות כפיים!" דאגי צעק למיקרופון והקהל השיב בצעקות. "אני חייב לזוז עכשיו" דני ניתק מקייט בחוסר ברירה. "כן, כדאי שתחזור להופעה" היא צחקה ודני חייך אליה, העיף בה מבט אחרון ורץ אל עבר הבמה. הוא הניח על עצמו שוב את הגיטרה. "מצטער על זה" הוא אמר במבטא הבולטוני שלו והסמיק. "גו דני! גו דני!" דאגי אמר למיקרופון ורקד ריקוד דבילי. דני צחק והרגיש נהדר. "וואי אני מבקש את סליחתכם, זה לא היה מתוכנן" הוא חייך. "ועכשיו כן, זה Falling In Love" דני הכריז והם התחילו לנגן שוב את השיר, מההתחלה, הפעם בלי עצירות. במשך ההופעה קייט הספיקה להיכנס אל מאחורי הקלעים, להתחבק ארוכות עם אלי, ג'יו ואייזי ולספר להן הכל. הוריה ראו שהיא מדוכאת מאז שדני עזב ושהיא לא נהנית באמריקה. בנוסף אחיה התקבל למשרה גבוהה ומכניסה והוא מצידו מעדיף להישאר בניו יורק, לכן הם הסכימו שתחזור. בסוף ההופעה הבנים נכנסו לחדר ההלבשה מיוזעים כמו תמיד. כל הופעה, ג'יו, אלי ואייזי היו מחכות להם עם מים ומגבת. הפעם גם לדני חיכתה מישהי- קייט. "לא משתכרים היום שוב במלון!" טום קרא כשישבו כולם בחדר ההלבשה. "למה מלון? אנחנו בלונדון, חוזרים הביתה" הארי אמר. "אה וואלה.." טום הרהר בדבריו. "אי אפשר לחגוג אצלכם בלי להשתכר?" קייט צחקה. "אז איזה מן חגיגה זאת תהיה?" דני עשה פרצוף מופתע. "לא צריך להשתכר. אני מזמין את כולם למסעדה, על חשבוני!" ריצ'ארד הכריז. "יששששש!" כולם צעקו יחד ואחרי התארגנות קצרה הם נסעו. החבורה הגיעה אל מסעדת יוקרה שהייתה בבעלותו של ריצ'ארד, כך התברר. הם הרימו לחיים עם שמפניה, חגגו את חזרתה של קייט ואת סיום מסע ההופעות המוצלח ופשוט נהנו לשבת יחד, כל אחד עם הבחורה שהוא אוהב. לפתע הפלאפון של אלי צלצל. היא הסתכלה על הצג וראתה שכתוב עליו 'מספר חסום'. "הלו?" היא ענתה. "שלום אליסון, מדברים ממשטרת לונדון" אמר הקול מעברו השני של הקו. פרק 46 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 46../images/Emo63.gif

פרק 46 "שלום איך אני יכולה לעזור לך?" אלי שאלה בבלבול. "מוחזק אצלנו אסיר בשם ניקולס תומפסון. בעקבות העבר הפלילי שלו שקשור אליך, רצינו ליידע אותך בדבר מה שקשור בו" אמר השוטר. "תסלח לי אבל אני לא רוצה לדעת שום דבר שקשור אליו" אלי אמרה בקרירות. "אני מבין.. ואת לא מעוניינת לדעת שהוא ניסה להתאבד?" הוא אמר. "מה? הוא.. מה?" אלי החלה לגמגם. "בעקבות המקרה הזה ועוד רבים שקרו במהלך החודשים האחרונים בזמן שהותו במאסר, אנחנו שוקלים להעבירו לטיפול פסיכיאטרי. מכיוון שאת האדם האחרון שהיה קרוב אליו חשבנו ליידע אותך ואולי תוכלי לסייע לנו במצב הזה" הסביר השוטר. אלי לא הבינה. מדוע הם מתקשרים אליה? מה היא תוכל לעשות? לעזור לניק? ולמה שהיא תעשה את זה? אחרי שתיקתה של אלי השוטר המשיך. "תוכלי להגיע לכאן מחר ונסביר לך הכל?" הוא ביקש. אלי לא ידעה מה להגיד. היא חשבה שניק יצא מחייה ועכשיו זה? "בסדר" היא פלטה. "תודה רבה, להתראות" השוטר ניתק את השיחה ואלי נשארה המומה. "אל הכל בסדר?" דאגי נגע בכתפה. "כן מעולה" אלי התעשתה וחייכה אליו. היא לא ידעה אם לספר לדאגי משום שהניחה שיכעס ולא ירצה שתלך. "מוטב שאלך לשם וכשאחזור אספר לו" היא חשבה לעצמה ושתקה. ** למחרת ** השעה הייתה 9 בבוקר. דאגי עוד ישן. אלי קמה בשקט ממיטתם המשותפת והתארגנה מבלי להעיר אותו. היא ידעה שמה שהיא עושה לא בסדר, אבל היא פשוט לא רצתה להדאיג את דאגי, ולא להרוס את שמחתו אחרי מסע ההופעות המוצלח. היא נכנסה לרכב ונסעה משם לבית המעצר שבו היה ניק. דאגי התעורר משנתו. הוא פקח את עיניו באיטיות וראה שאלי לא לידו. "אלי?" הוא קרא אך אף קול לא ענה לו. דאגי קם ממיטתו והחל לחפש אותה בבית, קורא בשמה ללא מענה. "איפה היא?" הוא חשב בדאגה. הוא התקשר לפלאפון שלה אך הוא היה כבוי, ומכוניתה לא הייתה בחניה. לפתע טלפון. "הלו?" דאגי ענה בזריזות, מקווה שזאת אלי. "בוקר טוב, מדברים ממשטרת לונדון" אמר גבר מצדו השני של הקו. "בוקר טוב" דאגי ענה מבולבל. "רצינו לדעת אם אליסון תגיע היום לפגוש את ניק?" שאל השוטר. "מהההההה?!" דאגי צעק. "לפגוש את ניק?? אתה בטוח??" דאגי לא האמין. "אממ כן" השוטר השיב בבלבול. הוא לא הבין על מה כל המהומה. דאגי טרק את הטלפון ורץ להתלבש. הוא חייב לנסוע לשם! כשאלי הגיעה, הסבירו לה שני שוטרים בכניסה את כל הסיפור של ניק. שבמהלך החודשים האחרונים הוא השתגע. תקף המון אנשים, התחיל לשמוע קולות ולדבר לעצמו. לכן נאלצו לעביר אותו לתא מבודד. אתמול הוא ניסה להתאבד והסוהר מנע זאת ממנו. כשניק הבין מה כמעט עשה והסבירו לו שכנראה יאלץ לעבור לבית משוגעים הוא התחיל לבכות וביקש לראות את אלי. הוא איים שאם לא תגיע הוא יהרוג את עצמו, ולפני זה, עוד הרבה אנשים אחרים. אלי הייתה המומה. נכון שהיא ידעה שניק לא היה ממש צלול בדעתו אחרי שניסה להרוג אותה בשריפה, אבל זה כבר יותר מדי. סוהר לקח אותה אל חדר שבו תוכל לדבר איתו. אלי נכנסה והסוהר נשאר בחוץ. בחדר, ניק ישב בבגדי מעצר, ליד שולחן רעוע. הוא חייך אליה ועיניו נצצו. "אלי.. הגעת" ניק לחש בקול רועד. אלי לא אמרה דבר. היא רק עמדה שם, קפואה במקומה, מפחדת להתקרב. היא החלה להתחרט שבאה. למה עשתה זאת בכלל? "איזו טעות" היא חשבה לעצמה. "למה את לא מדברת איתי?" ניק שאל והתקרב אליה. אלי התרחקה צעד אחד אחורה. "תשמעי, אם זה בגלל שאת כועסת עלי על מה שהיה במכונית ועל השריפה.. אז רק שתדעי שאת הכל עשיתי מאהבה. אשלי היא שום דבר בשבילי. אני באמת אוהב אותך אלי" הוא התקרב אליה וליטף את לחיה. אלי הסתכלה עליו במבט מלא גועל, אך מהפחד היא נשארה נטועה במקומה. ** בינתיים ** "איפה אליסון?!" דאגי נכנס בריצה לבניין. "אליסון ריאן? היא נמצאת שם" אמר שוטר משועמם והצביע שמאלה. דאגי לא השיב ורץ לאן שהשוטר הורה לו. הייתה לו הרגשה לא טובה בקשר לכל זה והוא פשוט ידע שהוא חייב להגיע לשם כמה שיותר מהר! "למה את לא מדברת?!" ניק צרח. לפתע הוא תפס את לחייה של אלי בחוזקה וקירב אליה את ראשו. "התגעגעת אלי נכון?" הוא חייך ולפת את זרועותיו סביב גרונה, מבט מטורף בעיניו. "ניק עזוב אותי!" אלי ניסתה להשתחרר מאחיזתו אך ללא הצלחה. היא החלה להיאבק בו ונזכרה שוב במה שהיה במכונית לפני מספר חודשים. דמעות עלו בעיניה. פרקים קצרים, אני יודעת.. אבל זה מה יש
אני מזכירה לכל מי שלא יודעת- ביום שבת שני הפרקים האחרונים
תהנו מהפרקים האלה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifגו שירה , גו שירה ../images/Emo3.gif

האאהההאאאאא מדהיייים
כרגיל , פרקים מהממים ^^ מה ניק הולך לעשות לה ?!
ולא הבנתי משו קטן , מתי קרה משו בתוך מכונית ?
הקטע הזה שהוא ניסה לאנוס אותה ?
~או משו כזה~ אהבתי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחXD

תגלי מה הוא יעשה לה בפרקים הבאים
אומייגאד זאת פעם אחרונה שאני אומרת את זה!
כן, כשניק אנס את אלי במכונית לפני הרבה הרבה זמן
תודה רבההה

../images/Emo80.gifאוף אני לא מאמינה זהו עוד 2 פרקים ונגמר!

אאאווףף למה למה נגמר!!
אבל איזה פרקים יפים היו היום...אהבתי את הקטע אם דני וקייט איזה חודים הם...חחח מחכה כבר בקוצר רוח ליום שבת!!!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכן אה? אוווף../images/Emo7.gif

אייייי נכון שהם יצאו כ"כ חמודים??
תודה רבההה

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifפרקים מהממים ../images/Emo99.gif

כרגיל חח
איזה חמודים דני וקייט
מה ניק יעשה לה?
יואוו איזה מתח
מחכה כבר ליום שבת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה../images/Emo9.gif

מאוד חמודים חח
זאת המטרה, שיהיה מתח
תגלי הכל ביום שבת D: תודה רבה,שמחה לשמוע שאהבת

McLife135

New member
../images/Emo108.gifאני לא רוצה סוווףףףףף ../images/Emo7.gif

איזה פרקים מהמים
..אוף אני לא רוצה שיום שבת יגיע...אני לא רוצה סוףף..די את חייבת לעשות עונה שנייההה!!..

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגם אני לא../images/Emo10.gif

עונה שנייה אני לא חושבת שתהיה, אבל כנראה יהיה פיק חדש
תודה רבה

אח שירה שירה שירה . . . . ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה פרקים יפים . XDD כ"כ אהבתי תחלק שקייט באה , ודני מהבמה אליה :):) היה מרגגגגגגגגגגש 3 > מסכנה אלייייי :( מחחחכה כ"כ ליום שבת , מבטיחה יום שבת חפירה . אני כ"כ אוהבת איך שאת כותבת . P:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע שאהבת../images/Emo9.gif

אייי נכון זה קטע ממש מרגש ורומנטי
מתוקייייים
תכלס מסכנה אלי
חחחחח אני כבר מחכה לחפירה DD: תודה ענקייייית

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo12.gif

פרקים ממש מעניינים ומרגשים:) איזה קטע יפה עם דני וקייטי אני כולי יושבת שמחה ומחייכת למחשב
נייייק
רק קראתי ניק וידעתי שזה מסמל רעות.. דאגי דאגי דאגי איזה חמוד עכשיו הוא יציל אותה
אני לא מאמינה שזה נגמר לאאאא
מה אני יעשה בלעדיו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע שאהבת DD:

חחחח זה באמת קטע שגורם לחייך, ס'חמודים הם אה?
כן, ניק מביא איתו רק דברים רעים
תדעי הכל ביום שבת :) אווווף גם אני לא מאמינה זה נגמר! מה אני אעשה בלעדיו??
ובלעדי התגובות המושלמות שלכן??
תודה ענקיייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח יואו את מטורפת! מטורפת!

איזה הבדל בין שני הפרקים. הראשון כזה רומנטי וחמודי מודי, קיטצ'י שכשזה ופתאום בא הסוף ומשנה הכל מהקצה אל הקצה. באמת קצרים במיוחד, ואני לא מאמינה שביום שבת יהיו השניים האחרונים
אנימקווה שתצליחי לסדר את הכל ב-2 פרקים בלבד..
אניווי, ממש אהבתי את מה שהיה בהופעה, קצת הזוי שכזה חח ויכול לקרות רק בפיק כי ידוע שהם לא משתפים את המעריצים בחייהם הפרטיים אבל תמיד נחמד לדעת שדבר כזה גם יכול לקרות, כמו איזה סצנה מסרט
אני לא מאמינה שאלי באמת שיתפה פעולה בקטע עם ניק! ואיך יכול להיות שהיא איתו בחדר לבד? היו צריכים להשאיר אותה עם איזה שוטר או משהו. ועכשיו שעולים לה כל שוב מה שקרה עם ניק בעבר זה מפחיד ביותר. אבל דאגי בטח שוב יקח בדקה האחרונה ויציל אותה מידיו, לא?
הדברים עם ריצ'ארד מפתיעים אותי כל פעם מחדש. איך יכול להיות שיש לו גם מסעדה בבעלותו?
מאיפה הוא כ"כ עשיר?
בכל אופן, חפרתי
מצפה בטירוווף ליום שבת, וגם מצד שני לא בא לי שזה לא יסתיים..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא בא לי שזה יסתיים..**../images/Emo122.gif

דאגי יכנס..** מההתלהבות עשיתי יותר מדי טעויות

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כזאת אני
אממ כן באמת יש ממש הבדלים בין הפרקים! אבל זה מה שהופך את זה ליותר מעניין D: אין לי ברירה אחרת אלא לסיים הכל ברק שני פרקים לא? אז תסמכי עלי שיהיה בסדר
לא קצת הזוי אלא מאוד
XD מקפליי בחיים לא יעשו כזה דבר כי הם באמת לא משתפים אותנו בכלום
חחחח סתם,אני מכבדת אותם על זה שהם יודעים להפריד בין שני הדברים
אבל כן, זה כיף לדמיין את זה
היא לא ממש רצתה לשתף פעולה אבל אחרי שאמרו לה שהוא ניסה להתאבד היא איכשהו ריחמה עליו בגלל העבר שלהם ביחד. אממ היא בחדר איתו לבד אבל צמוד לדלת יש סוהר. לא יודעת אם כל הקטע הזה הגיוני במציאות כי אף פעם לא הייתי בכלא
אבל בכל זאת, זה פיק דמיוני אז נגיד ש.. XDD חחחחחחחח מזתומרת? מקפליי עושים אותו עשיר
וגם יש לו עוד דברים מהצד, ירושה או משהו, לא יודעת
תודה ענקיייייייית, כ"כ שמחתי לשמוע שאהבת!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח איכשהו תמיד כשאת עונה לתגובות

שלי את קורעת אותי מצחוק!

למעלה